ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 14 Απριλίου 2020

ΕΥΛΟΓΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ.

Γράφει ο Λύκαστρος :

Είναι ορατό ότι ο τρομαγμένος πρωθυπουργός (το βλέπουμε στην φωτογραφία) σκέφτεται έντονα το δικό του αύριο όταν αρχίσουμε όλοι να κυκλοφορούμε ελεύθερα.....Ακόμα και τη βιολογική του ύπαρξη......Μα πείτε μου διαβάσατε το διάγγελμα του;; Διαβάζοντας πίσω από τις λέξεις στο διάγγελμα Κούλη....Από το διάγγελμα του Πρωθυπουργού. Αφήνω έξω τα ευχολόγια και τα εύσημα καθώς και τα νέα κοινωνικά μέτρα που ανακοίνωσε. Πάμε τώρα εδώ που έχω απορίες.

Ι. Θα μοιραστούμε τα βάρη της κρίσης με τρόπο δίκαιο, όπως το κάνουμε μέχρι σήμερα.... (πως ακριβώς οι μικροί την χασούρα και οι μεγάλοι το κέρδος;;;)

ΙΙ...Μετά την κρίση, η κάθε εξουσία οφείλει να εγκαταλείπει το απυρόβλητο της ανάγκης, δυναμώνοντας την λογοδοσία....(Για κάντο μου λιανά αυτό. Δηλαδή ποιό το απυρόβλητο της ανάγκης και τι λογοδοσία θα δίνει κι σε ποιόν; Μέχρι σήμερα μόνο λογαριασμό δεν μας δίνουν ότι γουστάρουν κάνουν)
ΙΙΙ.... Η κρίση ίσως μας πληγώσει. ....(καλά εδώ είναι η βαζελίνη)
IV.....Και έτσι τα μέτρα της επικαιρότητας, να γίνουν πυροδότες διαρκών μεταρρυθμίσεων....(εδώ πάλι τι μας λέει ...καραντίνες άρση ατομικών ελευθεριών θα γίνουν πυροδότες μελλοντικών μεταρρυθμίσεων;;;)
V...Με νέες συνήθειες. Με την ατομική υγιεινή να έχει γίνει τρόπος ζωής. (2 φορές μπάνιο την μέρα ) Με ξεχωριστή φροντίδα για τους ηλικιωμένους μας. (τινί τρόπω;;;) Και με τα τυχόν κρούσματα να εντοπίζονται και απομονώνονται αμέσως, πριν γίνουν απειλητικά.(αυτό πάλι πως θα εντοπίζονται με ξαφνικά τεστ π.χ στο μετρό;; ή με τσιπάκια;;;)


Κυριάκο δεν μας τα λες και πολύ καθαρά και αφού μπερδεύομαι και εγώ σκέψου το μέγεθος της σύγχυσης και του συγκεχυμένου...Πολύ γερμανοπαγκοσμιοποιημένα μας τα λες και αν επικρατήσει στο τέλος κανένας Τραμπ με Πούτιν θα ψάχνουν κάποιοι τρύπα να κρυφτούν.

Όλο  το διάγγελμα ΕΔΩ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: