ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Ντ.Μπακογιάννη: «Η Τουρκία δεν μας στέλνει μετανάστες με κορωνοϊό – Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας»

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Όχι ΔΕΝ έχει καταγωγή από την Κρήτη. Φοινικοβαβυλώνια είναι και καλά θα κάνουν οι Κρητικοί να μην τις δώσουν ούτε ένα ψήφο στις εκλογές που θα γίνουν τον Σεπτέμβριο.!! Ας βάλει μια φωτογραφία της Τουρκικής σημαίας στο προφίλ της επάνω δεξιά, και μια των Γκρίζων Λύκων στα αριστερά....καλύτερα θα είναι μετά από αυτές τις δηλώσεις της. Τέτοιες δηλώσεις ούτε οι τουρκικές εφημερίδες δεν γράφουν.!! Οι δημοσιογράφοι της Χουριέτ έχουν μείνει με ανοιχτό το στόμα γιατί τέτοια λόγια ούτε οι ίδιοι δεν θα μπορούσαν να γράψουν υπέρ της Τουρκίας !! Πόσο δίκιο είχα όταν έγραφα πριν 5-6 χρόνια σε κάποιο ιστολόγιο....ότι ο εχθρός μας κυβερνά...και τότε θύμωναν όταν τους τα έλεγα. Κανονικά πρέπει να πάνε ντουγρού για το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ.

Η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας με την Τουρκία, καθώς δεν μας στέλνει μετανάστες κορωνοϊό αλλά ούτε και σαπιοκάραβα (παρ όλο που έχει στείλει ήδη ένα στην… Τζιά).
«εγώ δεν θέλω να μπω στην κουβέντα η οποία επιτρέψτε μου να πω είναι τρομολαγνική, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν τα στοιχεία τα οποία δημιουργούνται ορισμένα ΜΜΕ και ορισμένοι άνθρωποι που θέλουν να εμφανίζουν μία τραγική κατάσταση στα σύνορά μας», είπε η βουελυτής της ΝΔ
«Τα θαλάσσια σύνορά μας τα στοιχεία από την αντίπερα όχθη δεν είναι τέτοια τα οποία να επιτρέπουν μία μεγάλη ανησυχία, δεν είναι εύκολο πράγμα να μας στείλουν σαπιοκάραβα γεμάτα με μετανάστες με κορωνοϊό, δεν υπάρχει λόγος αυξημένης ανησυχίας»

Είναι ένα εύλογο ερώτημα βέβαια, πότε θα υπάρχει λόγος ανησυχίας…
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

Μμ. είπε...



Ίσσσσσσα μωρή ερπετονυφίτσα, δρακουλομαμμή!
Από ποια ποντικοχαραμάδα ξεφύτρωσες κι εσύ πάλι;
Ξαναχώσου στην καραντίνα σου, τσιφουτοτελώνιο.
Έ, τσιφουτοτελώνιο!