ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΞΟΥΡΙΣΜΑ...ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΣΑΠΟΥΝΑΔΑ.!

Γράφει ο Λύκαστρος :

Διαβάζω τις τελευταίες μέρες για μεγάλη και βαθιά ύφεση στην ελληνική οικονομία, για προβλέψεις "σοκ" και για ποσοστά της ανεργίας που θα πιάσουν ταβάνι.!! Όμως αυτήν την στιγμή ο δημόσιος υπάλληλος κάθεται και η μισθάρα του μπαίνει στο ακέραιο στον παχυλό λογαριασμό του στην τράπεζα. Οι υπουργοί και οι βουλευτές έχουν τα ψυγεία τους γεμάτα και οι παχυλές και βαρβάτες αποδοχές τους καταβάλλονται στο ακέραιο κάθε μήνα.!!  Όλα τα πάσης φύσεως δεξιά-αριστερά-κεντρώα κ.λ.π  κρατικά  κομματόσκυλα πληρώνονται στο ακέραιο για να κάθονται στο σπίτι τους, να κάνουν ΔΙΑΚΟΠΕΣ και να πληρώνονται στο ακέραιο.!!

Μόνο ο ΜΑΛΑΚΑΣ του ιδιωτικού ΚΑΘΕΤΑΙ αλλά ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ.!! Γνωρίζω τετραμελείς οικογένειες που έχουν από 0-50 ευρώ στο πορτοφόλι μόνο, για να περάσουν της μέρες του Πάσχα. Και είναι αυτός ο ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ μαλάκας ο οποίος με τους  φόρους του θα δώσει την ικανότητα  στο τέρας του Δημοσιουπαλληλιστάν να πληρώσει τους κηφήνες που λένε "Μένουμε Σπίτι".Και γιατί να μην μείνει αφού θα πάρει ΤΩΡΑ όσο ο μαλάκας του δημοσίου σε 400 μέρες. Ποιος  εκτροχιάζει λοιπόν τα δημοσιονομικά της χώρας από τους δύο;;

Στο μεταξύ τα ΚΟΡΟΙΔΑ του ιδιωτικού κάθονται ΑΠΛΗΡΩΤΑ ενώ οι Δ.Υ κάνουν πληρωμένες ΔΙΑΚΟΠΕΣ .Παρόλη όμως αυτήν την ύφεση δεν έχω ακούσει απο κανέναν Σταικούρα να μιλάει για μειώσεις σε μισθούς και συντάξει βαρβάτες του Δημόσιου ΤομέαΠρος θεού μην πειράξετε την ιερή αγελάδα το δημόσιο.! Καλύτερα να την πληρώσει ο υπάλληλος των 600 ευρώ και του ατελείωτου ωραρίου παρά τα αγαπημένα σας παιδιά.Το ίδιο φυσικά ισχύει και για όλους αυτούς που βγήκαν στην σύνταξη στα 50 με 1000+ ευρώ (μετά τις περικοπές...).
Η ιερή αγελάδα όμως του δημοσίου να ξέρει ότι θα ΠΕΘΑΝΕΙ αμέσως μόλις πεθάνει η μερίδα του λαού η οποία την συντηρεί και στην οποία στηρίζεται.!!Διότι δεν είναι δυνατόν να δουλεύει ο ένας 1 για να ταΐζει τους πέντε 5.!!

 Οι αναλύσεις και οι μελέτες που διαβάζουμε και παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες από διαφόρους καθηγηταράδες αναλυταράδες οικονομολόγους περί του ύψους της ύφεσης που θα υπάρξει στην Ελληνική και την παγκόσμια οικονομία μου θυμίζει τους παίκτες που κάθονται γύρω από το τραπέζι της ρουλέτας σε καζίνο και ποντάρουν σε νούμερα..Ακούσαμε διάφορα μεγέθη από 5% έως και 35% ποντάρετε οι πάντες σίγουρα στο μαύρο ,  μόνο που δεν ξέρετε πως η ρουλέτα είναι πιασμένη και το αφεντικό σπάει πλάκα με όλους σας. Στο τέλος τον "ξυρίζουν" τον γαμπρό που λέει και η παροιμία. Και θα πέσει κόντρα ξούρισμα.!! Να μου το θυμάστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: