ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ.!

Γράφει ο Λύκαστρος :

Η τουρκική λίρα η αξίας της έναντι του δολαρίου  διολίσθησε στα χαμηλότερα επίπεδα από το 2001. Στο γράφημα βλέπουμε 20% υποτίμηση της τουρκικής λίρας έναντι του δολαρίου δεν το λες και λίγο .Η ισοτιμία αγγίζει τα ιστορικά υψηλά με αναλογία 1 $ με 7 τουρκικές λίρες και παράλληλα η απόδοση του 10ετους Ομολόγου κοντά στο 12%. Η γαλάζια πατρίδα φαντάζει ως μονόδρομος γιατί είναι η μόνη και πιθανή στήριξη της τουρκικής λίρας από μια πιθανή εκμετάλλευση πετρελαίου ή η προσφυγή στο ΔΝΤ..

Και επειδή ούτως ή αλλιώς δε πρόκειται να καταφέρουν τίποτα η δομή σχηματισμού που έχει δημιουργηθεί οδηγεί στη κατάρρευση της τουρκικής λίρας! Οπότε θεωρούν ότι άλλος
ένας πόλεμος θα τους σώσει.!! Ετοιμαστείτε ....το έχουμε ξαναγράψει ΕΔΩ : ..."
ότι η Τουρκία πριν διαλυθεί...θα μας επιτεθεί...."...καθώς επίσης έχουμε γράψει  ότι η στιγμή κατά την οποία οι Μογγόλοι θα διολισθήσουν σε έναν αιματηρό και μακροχρόνιο εμφύλιο, τον οποίο έχουμε προαναγγείλει εδώ και χρόνια, όταν κανένας άλλος στην Ελλάδα και διεθνώς, δεν το είχε εξετάσει ούτε καν σαν ακραίο σενάριο, θα αργήσει ακόμα. Και σε κάθε περίπτωση δεν θα φτάσει, πριν ολοκληρωθεί η αποχώρηση από την χώρα, των παραγωγικών ξένων επενδύσεων του 1γενούς και 2γενούς τομέα.

3 σχόλια:

Χρήστος είπε...

Καλησπέρα Λ. Μία ερώτηση το Δεκέμβριο σε ένα σχόλιο σου είχες πει ότι ο Χριστός είναι ηλιακός ιερέας σε παρακαλώ μήπως μπορείς να μας δώσεις περισσότερα στοιχεία ή κάποιο link να καταλάβουμε τι γίνεται..

Μπάμπης είπε...

Και τι που θα επιτεθεί; Φοβάστε; Έχουμε πωλητικούς που μπορούν να επιβληθούν όχι μόνο στους Έλληνες, αλλά σε οποιονδήποτε μας απειλεί.Θα τους χορέψουν μέχρι και ζεϊμπέκικο θα κάνουν και καμμιά κουμπαριά, αλλά δεν θα τούς περάσει.Μέχρι και τα τέκνα τους θά στείλουν στο μέτωπο για να πάρουν παράσημο...αντιστασιακού.
Οι κόρες τους θα πλέκουν κάλτσες,φανέλες μέχρι και στριγκάκια, που θα τις κάνουν και αυτές.. ηρωίδες όταν με το καλό... απελευθερώσουν την Ελλάδα, για να κάτσουν όλοι μαζί ξανά στο σβέρκο μας, αναβαπτισμέ οι πλέον.
Έχουμε όμως καί τις ειδικές δυνάμεις της χώρας,τα τέκνα της
ελίτ, που άσχετα με το τι μάρκα πούρο θα καπνίζουν στο μέτωπο, πιστεύετε ότι θα χύσουν το αίμα τους για να μην μπορέσει ο κατακτητής να τα πάρει όλα.Το δίκαιο είναι να τά μοιραστούν.
Μία μικρή αμφιβολία υπάρχει όσον αφορά την στάση που θα κρατήσει ο Πατριάρχης, σχετικά με το ποιανού όπλα θα ευλογήσει αλλά πιστεύετε ότι στο τέλος θα κάνει το σωστό.Ότι του πουν.
Τα τηλεοπτικά δίκτυα θα διακόπτουν τα τούρκικα σήριαλ και με ζωντανές συνδέσεις από το μέτωπο θα προσπαθούν να μας πείσουν,οι ειδικοί φυσικά, ότι δεν θα περάσουμε και άσχημα με τους... φίλους μας, αρκεί να μην είμαστε μοναχοφαγάδες.
Έχουμε όμως καί άλλα δυνατά όπλα στον αγώνα μας.ΜΚΟ και Ελληνικός; Στρατός. Πιστεύετε ότι θα ξεπεραστεί το πρόβλημα που έχουν οι πρώτοι με το φαγητό τις σκηνές την καθαριότητα εκ μέρους του Ε.Σ και εδώ χρειάζεται οι αξιωματικοί μας να γίνουν πιο αυστηροί, για να μας πολεμήσουν με ... άνεση..
Ενδέχεται η Ελληνική αστυνομία να μην κόβει πρόστιμα σε όσους κυκλοφορούν και θέλουν να πάνε στο μέτωπο.Δεν είναι μικρό πράγμα αυτό.
Οι φασιστεροί αφού αποφασίσει η ολομέλεια να μην συμμετάσχει στον ..ιμπεριαλιστικό αγώνα των Ελλήνων, μπορεί και να τους πολεμήσει, αλλά πάντως αν τα πράγματα δείχνουν νίκη των Ελλήνων ,θα αλλάξει στρατόπεδο τις τελευταίες ημέρες του αγώνα.
Πάντα βέβαια με απόφαση της ολομέλειας.Πάντα με τους νικητές.Οτι συμφέρει τό κόμμα.

Δεν ξέρω αν ακόμα και ο θεός
θέλει να σώσει μια τέτοια χώρα.
Αν σωθεί, εγώ θα το ονομάσω,
ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΎ.

Μμ. είπε...


Η τρέλα είναι το κατακάθι του ηρωισμού που μιμείται την απόγνωσι του θεού.
Και είναι αθάνατη γιατί έχει αγγαστρώσει τον θάνατο.