ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

Mitsotakis Family.....όπως λέμε Cosa Nostra .

Γράφει ο Λύκαστρος : 

Όπως σας είχαμε γράψει χθές, σήμερα έχουμε να κάνουμε κάποιες αποκαλύψεις για την "Αγία Φοινικοβαβυλωνιακή Οικογένεια.". Μια οικογένεια που απομυζεί τον τόπο εδώ και 200 χρόνια σχεδόν. Ούτε ένας απο αυτούς, μα ούτε ένας δεν έχει κολλήσει ούτε ένα ένσημο στον ιδιωτικό τομέα.!! Μια ζωή ψεύτες, κλέφτες, αγύρτες, αρχαιοκάπηλοι, πατούσαν επί πτωμάτων (βλ. δολοφονία Μπακογιάννη) για να ανέβουν πολιτικά και να καρπωθούν την εξουσία. H οικογένεια η Ντόρα και ο Δρακουμέλ ήταν ενήμεροι ότι αμερικανοί πράκτορες θα δολοφονούσαν τον Μπακογιάννη  και βρήκαν έτσι τον τρόπο και ΩΦΕΛΉΘΗΚΑΝ πολιτικά από την δολοφονία του. 
Αυτό όμως που θα γράψουμε σήμερα δεν είναι γνωστό στο ευρύ κοινό , η "αγία οικογένεια" είναι μπλεγμένη και σε βομβιστική ενέργεια.!! Πόσοι θυμούνται άραγε ότι στο μακρινό 1989 ο Κ.Μητσοτάκης ήταν μπλεγμένος σε μια πολύ "περίεργη" υπόθεση τρομοκρατίας, με κύριο πρωταγωνιστή τον υπαξιωματικό της αεροπορίας Μιχάλη Παυλή.!! Πάνω σε αυτήν τον τρομοκρατική επίθεση ο Μητσοτάκης ΚΕΡΔΙΖΕΙ τις εκλογές εκείνης της χρονιάς , και γίνεται Κυβέρνηση.


Ας δούμε όμως τα γεγονότα πως ακριβώς έχουν. Στις 21 Οκτώβρη 1989, γύρω στις 12 το βράδυ,  στην Μυτιλήνη, εξερράγη βόμβα στο πάρκο δίπλα στο Δημ. Θέατρο. Στις 22 του μήνα  θα μιλούσε εκεί στις 18:00 ο Κων. Μητσοτάκης. Η αστυνομία, απέκλεισε το χώρο αμέσως, αλλά δε βρήκε τίποτα.!! Στις 04:00 της 22ας, έφτασε κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής, που έβγαλε τους ντόπιους αστυνομικούς κι έκανε τη δική του έρευνα. Σχεδόν αμέσως, βρέθηκε το πτώμα (οι ντόπιοι ήτανε τυφλοί φαίνεται, μιλάμε για χώρο 200τ.μ.).
Ο βομβιστής(;) ήταν διαμελισμένος από την έκρηξη. Βέβαια, δεν υπήρχαν αίματα εκεί, αλλά θα εξατμίστηκαν φαίνεται... Επρόκειτο για έναν υπάλληλο της ΕΥΠ, που λεγόταν Μιχάλης Παυλής. Η αντιτρομοκρατική κατέληξε ότι θέλανε να σκοτώσουν τον Μητσοτάκη.!!! 
Βέβαια, στο ίδιο χώρο στις 12:00 μ.μ. θα μιλούσε ο Φλωράκης (6 ώρες πριν τον Μητσοτάκη), αλλά τέλος πάντων, το Μητσοτάκη στόχευαν, είπαν. Βρέθηκε κι ένας ωρολογιακός μηχανισμός για τη βόμβα. 

Ο μηχανισμός είπανε ότι, ήτανε 12 ωρών, κι ούτε για τον Μητσοτάκη, ούτε για τον Φλωράκη μπορούσε να ρυθμιστεί την ώρα που υποτίθεται ότι ο Παυλής τοποθετούσε τη βόμβα, γιατί απλώς ο χρόνος δεν έφτανε με τέτοιο μηχανισμό.!! Έτσι είπαν τα "Σαΐνια" της αντιτρομοκρατικής, αλλά αν το καλοσκεφτείς , μεσάνυχτα και 12 ώρες που μπορούσε να ρυθμιστεί ο ωρολογιακός μηχανισμός, μας κάνει 12 το μεσημέρι που θα μιλούσε ο Φλωράκης.! Άρα σίγουρα ΔΕΝ ήταν ο στόχος ο Μητσοτάκης....αλλά αυτός ΩΦΕΛΗΘΗΚΕ από την όλη ιστορία. Διότι με αυτήν την ιστορία ο Μητσοτάκης κατάφερε και εξουδετέρωσε πολιτικά τον μεγάλο του αντίπαλο τον Α.Παπανδρέου . Τα ακριβή λόγια του Μητσοτάκη όταν ρωτήθηκε δημοσιογραφικά για αυτό ήταν :

 «Πήγαινε έμφορτος από ένα τούνελ με τη βόμβα, την οποία θα έβαζε εκεί που θα μιλούσα και θα γινόταν βέβαια της κακομοίρας. Εξερράγη απάνω του η βόμβα στην πορεία και σκοτώθηκε, διαμελίσθηκε. Και το “σκέπασαν” αμέσως.»

Έχω σημειώσει με κόκκινο χρώμα, αυτά που μου έκαναν εντύπωση. Όταν κάποιος διαμελίζεται από μια βόμβα που σκάει κάτω από το σώμα του, πρέπει να υπάρχουν παντού αίματα.!! Στον χώρο εκεί γύρω ΔΕΝ υπήρχε πουθενά  αίμα, πράγμα που δηλώνει ότι σε άλλο σημείο σκοτώθηκε ο Μιχάλης Παυλής και ΜΕΤΑ μεταφέρθηκε στον χώρο της δήθεν τρομοκρατικής επίθεσης. Για αυτό και η αστυνομία της Μυτιλήνης όταν έφτασε πρώτη στον χώρο ΔΕΝ είδε τίποτε, ούτε πτώμα, ούτε και αίματα.!! Υπάρχει όμως και άλλο "περίεργο" για τον δήθεν τρομοκράτη που ήθελε ντε και καλά να "δολοφονήσει" τον Μητσοτάκη....μετά από 3-4 χρόνια, το ΓΕΑ (ο Παυλής ήταν ανθυπασπιστής στην Αεροπορία), απένειμε μετά θάνατον στον Παυλή ένα τυπικό μετάλλιο, ευδόκιμης υπηρεσίας ή κάτι τέτοιο. Η ΝΔ γάβγισε στη Βουλή «μετάλλιο στον βομβιστή». Το ΓΕΑ απάντησε «δεν έχουμε τέτοια στοιχεία για τον άνθρωπο». !!

Αυτό που γνωρίζω (από πληροφορίες του αδελφού του Παυλή ο οποίος τώρα έχει πεθάνει)ο Παυλής ήξερε τούρκικα και υπηρετούσε σε γραφείο παρακολούθησης διαβιβάσεων των τουρκικών αεροσκαφών. Και, όντως, λεγόταν ότι είχε σκοτωθεί αλλού, τον μεταφέρανε με αυτοκίνητο και τον έβαλαν πάνω στη βόμβα. Για αυτό και η συγκεκριμένη λέξη του Μητσοτάκη...και το “σκέπασαν” αμέσως.!! Για να γνωρίζει ότι το ΣΚΕΠΑΣΑΝ ήταν ενήμερος για ΟΛΑ...αλλά αυτό ΔΕΝ τον εμπόδισε να πατήσει πάνω σε μια σκηνοθετημένη τρομοκρατική απόπειρα δολοφονίας του....από ξένες μυστικές υπηρεσίες....για να μπορέσει να γίνει Πρωθυπουργός και το κόμμα του Κυβέρνηση.

Υ.Γ  Αυτό είναι το Μητσοτακέικο....απόγονος αυτής της οικογένειας ο Κούλης σήμερα έχει κλεισμένους τους Έλληνες στα σπίτια τους , δήθεν γιατί όπως σας λέει νοιάζεται για το καλό σας, για να μην κολλήσετε τον ιό και...πεθάνετε.!! Θα τον ...πιστέψετε ότι για αυτόν τον λόγο το κάνει, η μήπως διότι η εντολή που έχει πάρει είναι να καταστρέψει οικονομικά ότι έχει απομείνει από την Ελλάδα...για να έρθουν  μετά με νέα μνημόνια να μας έχουν υπόδουλους μέχρι το 2100 ;; 

Υ.Γ 1  Πριν από πέντε μέρες το Ελληνικό δημόσιο εξέδωσε 7ετη ομόλογο ύψους 2 δις ευρώ με επιτόκιο το οποίο διαμορφώθηκε στο 2%..Οι περισσότεροι θεωρούν πως πρόκειται περί επιτυχίας δεδομένων των συνθηκών που υπάρχουν στις χρηματαγορές..Εκείνο όμως που καθόρισε την επιτυχή έκδοση δεν είναι τίποτα άλλο παρά το θεσμικό πλαίσιο και το δίκαιο όπου διέπει την εν λόγω έκδοση..Όπως θα δείτε λοιπόν το εν λόγω ομόλογο υπόκειται υπό το Αγγλικό δίκαιο όπως βέβαια και οι προηγούμενες εκδόσεις επι κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ..Για αυτούς που γνωρίζουν τι σημαίνει αυτό αντιλαμβάνονται τους δεσμευτικούς όρους και τις εξασφαλίσεις που προβλέπει αυτός ο όρος και ουσιαστικά δένει χειροπόδαρα την χώρα για δεκαετίες.
«Πήγαινε έμφορτος από ένα τούνελ με τη βόμβα, την οποία θα έβαζε εκεί που θα μιλούσα και θα γινόταν βέβαια της κακομοίρας. Εξερράγη απάνω του η βόμβα στην πορεία και σκοτώθηκε, διαμελίσθηκε. Και το “σκέπασαν” αμέσως» Πηγή: Protagon.gr
«Πήγαινε έμφορτος από ένα τούνελ με τη βόμβα, την οποία θα έβαζε εκεί που θα μιλούσα και θα γινόταν βέβαια της κακομοίρας. Εξερράγη απάνω του η βόμβα στην πορεία και σκοτώθηκε, διαμελίσθηκε. Και το “σκέπασαν” αμέσως» Πηγή: Protagon.gr


4 σχόλια:

Μμ. είπε...


Οι Γερμανοί με το άδικο
οι Άγγλοι με τι δίκαιο
κι η Ελλάς με τον πούλο
τρώει ανέκαθεν
το παλούκι ούλο!

ΑΡΡ. είπε...



Α χα, χα! Ένα ολόκληρο ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ γεμίζει
αυτό το ΜΚΟδρακουλόσογο από μόνο του. (Ένα φτύσιμο το εισιτήριο.)
¨Και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε;¨

Αυτό γαρ και θα ιδρύσωμεν εν Ελλάδι μόλις ξεμαγαρίσωσι,
συν τύχηι αγαθήι οι γερμανοτουρκοτσολιάδες εθνοπατέρες μας.

Α, ρε Ελλλαδάρα, πρώτη σε όλα, τίποτα δεν σε φθάνει.
Με μεγάλα γράμματα θα σε γράψει τότε
το βιβλίο Γκίνες!!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε ΑΡΡΙΩΝ αυτό το ΜΚΟδρακουλόσογο σόι έχει σκοπό να δώσει όλη την παραγωγική υποδομή της χώρας στους ξένους.Αφου ξεπούλησαν μέχρι τώρα...αεροδρόμια, λιμάνια, δρόμους, ΔΕΚΟ, Τράπεζες, σειρά τώρα έχει ο πρωτογενής τομέας.!!Αφού μας έφαγαν όλον τον δημόσιο πλούτο τα Γερμανά, τώρα θα μας φάνε και τον ιδιωτικό.Θα ξεπουληθούν μπιρ παρά εργοστάδια, ξενοδοχεία, εταιρείες παροχής υπηρεσιών, συγκοινωνιακά μέσα, ακίνητα και ότι άλλο έχουν στα χέρια τους οι ιδιώτες....κατάλαβες φίλε ΑΡΡΙΩΝ ;; Οι ιδιώτες..ότι περιουσιακό στοιχεία έχει ο κάθε ένας Έλληνας να αναγκαστεί λόγω ΦΤΩΧΕΙΑΣ να το ξεπουλήσει για ένα κομμάτι ψωμί.!!

ΑΡΡ. είπε...


Καταλαβαίνω, φίλε μου Λ.,
που να μην καταλάβαινα.
Ξεπούλημα άνευ τέλους!

Αφού εξηγόρασαν την ψυχή μας,
πώς αν ου και το κορμί μας και την γη μας;

Και αν εγίνονταν άνθρωποι αυτοί ποτέ;
Κτηνάνθρωποι γεννήθηκαν, κτήνη θα παραμείνουν,
κι απ' τα πολλά καλά τους στον Άδη,
σε κατάρες πνιγμένοι εσαεί θα διαμείνουν.

Όσο για τα δικά μας τα νεοφτωχαδάκια
(και καθάπερ λένε και τα κομμουνάκια)
καιρός του αποκτήσαι τους εκτός
από συνείδησι ταξική, δημοκρατική και ¨πολυτεχνειακή¨
- που μας έριξαν στα σημερινό ευρωατλαντικό απόπατο -
και συνείδησι εθνική, την αληθώς επαναστατική.
μήπως και ποτέ σωθώμεν κι εμείς
ο εθνολαουτζίκος πια
και γιορτάσωμε κάποτε πραγματική
ανάστασι και Πασχαλιά.