ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 14 Απριλίου 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...Μ.ΤΡΙΤΗΣ

Γράφει ο Λύκαστρος :

Ενημέρωση Μεγάλης Τρίτης....(Μα πέμου δα ήντα γενιά είσαστε εσείς απού κοιμάστε όλη μέρα και τη νύχτα βλέπετε τηλεόραση....περιμένοντας κάποιοι να ξυπνήσουν ας πούμε κάποια πραγματάκια)

Βγήκανε χθές τα δύο καζανάκια (απο το cousins-κάζενς)...Κούλης και Μαλωλάκης και μας είπανε ότι..." η πανδημία υποχωρεί. Αλλά είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει τον επόμενο χειμώνα." .!! Αυτό έγινε χθες στις 13/4/2020.
Όμως εμείς EΔΩ στο ΖΕΥΣ ΕΛΑΥΝΩΝ στις 20 Μαρτίου  σας είχαμε ενημερώσει ΠΡΙΝ από όλους τους άλλους, ΜΜΕ , ιστολόγια, ραδιόφωνα , τηλεοράσεις , ειδικούς και μη ειδικούς, και άλλα μέσα ενημέρωσης ότι ....:

" Έως το Πάσχα ..πιέσεις..για να μείνουμε σπίτι..πιέσεις αδιέξοδα.
Μετά λίγο πολύ λίγο χαλαρώνουν ..έως τον Μάιο..
Κάπως απελευθερωνόμαστε Ιούνιο..Ιούλιο..ενώ από τέλη Αυγούστου και Σεπτέμβριο με Άρη Ανάδρομο και Κρόνο να ξαναπλησιάζει ανάδρομος τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω..θα έχουμε ξανά περιορισμούς φόβους ανασφάλειες έως τέλος της χρονιάς.".



Αλλά και ΕΔΩ γράφαμε ΣΤΙΣ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020 όταν στην Ελλάδα ακόμα κανείς δεν περίμενε τι θα γίνει  .....:
 " Τι να περιμένουμε..;;;Τον Κρόνο να απομακρυνθεί από τον Αιγόκερω...στις 22 Μαρτίου εισέρχεται στον Υδροχόο..Να απομακρυνθεί γενικά από τον Πλούτωνα....Βέβαια θα είναι εκεί έως 11/5..στην 1°υδροχόου θα γυρίσει ανάδρομος..και 2/7 θα επιστρέψει πάλι στον Αιγόκερω...29/9 θα γίνει ορθός στην 25°Αιγόκερου..πολύ κοντά με τον Πλούτωνα που θα βρίσκεται στις 22°Αιγόκερου..και 17/12..εισέρχεται οριστικά στον Υδροχόο...Άρα κάτι καταλαγιάζει μετά τον Μάρτιο..και επανέρχεται τον Σεπτέμβριο έως το τέλος της χρονιάς...Μαζί με τον Ποσειδώνα φέρνει εξάπλωση..Θα επαναληφθεί..28/7..και 12/10....άρα όλες οι όψεις και οι θέσεις των πλανητών δείχνουν εν μέρη..ότι..μέχρι να βρεθεί το αντίδοτο του ιού..έχουμε μπροστά μας δυσκολίες.".

Υ.Γ Να ακούτε τον Λύκαστρο τι σας λέει....ακόμα και ο Κούλης λέει στα διαγγέλματα του...αυτά που εμείς γράφουμε.!! Και επειδή σήμερα διάβασα σε κάποιο ιστολόγιο...ότι κανείς απο τους αστρολόγους ΔΕΝ το είχε προβλέψει όλο αυτό με τον κορονοιό...να τους δώσω χαιρετίσματα...και  να θυμίσω ότι σας είχαμε προειδοποιήσει αστρολογικά για όλο αυτό ΕΔΩ . Γράφαμε τότε στο θέμα " Η ΟΨΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ...ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ" για την όψη του 2020 Κρόνος Σύνοδος με Πλούτωνα ...." Οπότε...να περιμένουμε...  ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.  ......Μολύνσεις......".!

Υ.Γ 1 Και να σκεφτεί κανείς ότι δεν είμαι επαγγελματίας αστρολόγος...αλλά το κάνω για το...κέφι μου.!! Για την..πλάκα μου.!

1 σχόλιο:

Μμ. είπε...


- μα είναι τρελοί αυτοί οι Γαλάται,
από γιο, μητέρα κι αδελφή!
- Μα δεν το ξέρεις πώς το πάνε;
- Το ξέρω. Από κουζουλή δρακουλογενιά
μητσοτακογουρλομάτικη κρατάνε.