ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 17 Απριλίου 2020

ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ...ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΥΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ.

Γράφει ο Λύκαστρος :

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, θα έπρεπε ήδη να έχει γίνει εθνικοαπελευθερωτική επανάσταση... Αμφικτιονία πανελλήνων στην Επίδαυρο, η στους Δελφούς η όπου αλλού αποφασίσουν οι Έλληνες... εθνικά δικαστήρια και απονομή δικαιοσύνης, για τους υπαίτιους, τους συνεχιστές, και τους απογόνους αυτών (όχι όμως στο Γουδί - Θύεστος, διότι έτσι θα συνεχιστή η πανάρχαια κατάρα των Ατρειδών), είναι σημαντικό αυτό, ώστε να μην υπάρχει συνέχεια της γενεάς των προδοτών, και τυχών επανάληψη των ίδιων φαινομένων ως εκδίκηση μετά από 30 έτη... (βλ. και Χριστοφοράκος)

Ολομέλεια Αμφικτιονίας Ελλήνων, από όλες τις άκρες της γης... εξόρυξη ορυκτού πλούτου, με εγγυήσεις από δύση (Η.Π.Α.) και ανατολή (Ρωσία)... ανακήρυξη του γεωγραφικού χώρου της Ελλάδος ως ζωντανού μουσείου του ανθρώπινου πολιτισμού, με ανάλογο καθεστώς όπως αυτό της Ελβετίας, αλλά στο πολιτισμικό μέρος...

Σκληρή οικονομική (πόθεν έσχες) και πληθυσμιακή προς αύξηση πληθυσμού νομοθεσίας για τους κατοίκους της χώρας των Ελλήνων, ώστε μετά από μια γενεά να υπάρχουν ουσιαστικά Ελληνικής καταγωγής κάτοικοι τόσο στο αίμα, όσο και στο πνεύμα.

Αποκάλυψη των τεχνών και γραμμάτων ελληνικής γραμματείας... σε συνάφεια με την τωρινή τεχνολογία και σε σχέση με του τι θέλουμε σε αυτό τον πλανήτη, ως παράδοση για τις επόμενες γενεές κ.α.

Βεβαίως δεν γνωρίζω κατά πόσο συμφέρουν όλα αυτά τους πολιτικούς λαοπλάνους και τους θρησκευτικούς θεομπαίχτες, μιας και όλα αυτά, είναι βασικές αρχές για να μην έχει κάποιος ποίμνιο.... και είναι γνωστό ότι χωρίς ποίμνιο ΔΕΝ υπάρχουν και ποιμένες!

Αφαίρεση εκλογικού φήφου απο το μεγαλύτερο μέρος των συνταξιούχων, των δημοτικών και κρατικών υπαλλήλων, αυτών δηλαδή που έχουν έννομο συμφέρον από το κράτος, και για αυτό όσοι από τους πολίτες έχουν άμεση σχέση με τις αποδοχές τους διαμέσου του κράτους, τους προστατεύουν περισσότερο.... έτσι τους δίνουν την απατηλή ουσιαστικά αίσθηση, ότι αυτοί στο "τέλος" θα σωθούν... ενώ δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο, μιας και οι πολιτικοί δια μέσω ξένων κέντρων, τους αφήνουν για το κυρίως πιάτο, αλλά αργότερα.

Άλλη... διαφορετική λύση ΔΕΝ υπάρχει...μιας και το ποίμνιο εν Ελλάδι έχει γεράσει, οι νεότεροι παίρνουν τον πούλο τρέχοντας, από την χώρα των Ελλήνων... και στην τελική τόσο οι λαοπλάνοι, όσο και οι θεομπαίχτες θα μείνουν αμφότεροι χωρίς ποίμνιο!!.. Αλλά για αυτό φροντίζουν να  φέρουν στην χώρα των Ελλήνων, ασιάτες και αφρικανούς... οπότε αλλάζει.

4 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...


και στην τελική τόσο οι λαοπλάνοι, όσο και οι θεομπαίχτες θα μείνουν αμφότεροι χωρίς ποίμνιο!!.. Αλλά για αυτό φροντίζουν να φέρουν στην χώρα των Ελλήνων, ασιάτες και αφρικανούς...
οπότε αλλάζει.
Λ.

..........................................................................
Καθόλου δεν αλλάζει.
Μη εσομένου γαρ τότε ελληνικού στοιχείου-ποιμνίου
και οι ποιμένες αυτοί αντικατασταθήσονται υπό άλλων συγγενών,
κατά γένος και ήθη, του αφρασιατικού γυφτοειδούς ποιμνίου.
Ώστε εγγύς και κακιά η ώρα αυτών ότι πριονίζουσι
τον κλάδον εις ό επικάθηνται.
Απλά, μηδενισταί όντες ελπίζουσι μη ζωντανούς αυτούς έσσεσθαι τότες
ίνα υποστώσι τας κολαστικάς συνεπείας των έργων αυτών.

Μπάμπης είπε...

Μία διευκρίνιση.Οταν γράφεις αφαίρεση ψήφου από το μεγαλύτερο μέρος των συνταξιούχων,με ποια κριτήρια θα γίνει αυτό;
Όσον αφορά το εκτελεστικό κομμάτι της απόφασης αμφικτυονίας των Ελλήνων αναλαμβάνω να το εκτελέσω με χαρά. Προτείνω εκδορά.
Τι στο καλό , μόνο ο Gates θά είναι φιλάνθρωπος και φιλεύσπλαχνος σ αυτό τον κόσμο;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΜΠΑΜΠΗΣ : Μία διευκρίνιση.Οταν γράφεις αφαίρεση ψήφου από το μεγαλύτερο μέρος των συνταξιούχων,με ποια κριτήρια θα γίνει αυτό;

Φίλε Μπάμπη..εδώ έγραψα αφαίρεση ΨΗΦΟΥ, πρόσεξε ψήφου και βγήκε ο ανώνυμος συνταξιούχος να μου τι πίνω και δεν τους δίνω;;; Χα χα χα Κανονικά όποιος ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ από το κράτος , έχει έννομο συμφέρον από αυτό ΔΕΝ πρέπει να ψηφίζει.! Τέλος πρέπει να είναι ΝΟΜΟΣ.
Δεν είπα να κοπούν οι συντάξεις...ούτε να κοπούν οι μισθοί....απλά ΤΕΛΟΣ Η ΨΗΦΟΣ. Κανονικά εδώ που έχουμε φτάσει ως χώρα..πρέπει να ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΠΡΟΣ ΣΚΕΨΗ...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ.!! Και επειδή αυτό ακόμα δεν μμπορεί να γίνει...ίσως θα ήταν καλύτερα να κοπεί η ψήφος...ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Μπάμπης είπε...

Ένας καλός νοικοκύρης να διοικούσε την Ελλάδα θα την παρέδιδε σέ καλύτερη μοίρα μετά από μία τετραετία.
Ένας καλός αγρότης που φροντίζει
την περιουσία του, θα φρόντιζε καλύτερα τους ανθρώπους της χώρας, απ'ότι αυτοί.
Ένας καλός γιατρός θα έκανε τό ιδανικό για τον ασθενή του.
Ένας καλός καταστηματάρχης.....
Ένας καλός....
Ένας....
Στη φασιστική δημοκρατία που έχουμε,εμείς επιλέγουμε αυτούς πού κάποιοι έχουν διαλέξει να μας κυβερνούν, υποστηρίζοντάς τους μάλιστα με φανατισμό.
Όσο πιο πολλά ψέματα λένε, όσο πιο διεφθαρμένοι είναι, όσο πιο πολύ κλέβουν, τόσο ο λαός τους ακολουθεί.
Κυβερνούν οικογένειες που με προθυμία δέχονται βιασμό από τους πάτρωνές τους, και αυτοί με
ευχαρίστηση βιάζουν τον λαό.Και ο λαός έμαθε να αγαπά τους βιαστές του.
Ξεπουλάνε, ρημάζουν και λεηλατούν τον τόπο.
Το πιο όμορφο κομμάτι γης.Στην πιο πλούσια χώρα αγωνίζονται να
πτωχεύσουν τους ανθρώπους της.
Μετατρέπουν τον περήφανο λαό της σε επαίτη, που αντί να τους κυνηγάει με τση κατσούνες, κάθεται και τους παρακαλά για διορισμούς, επιδοτήσεις, ρουσφέτια , νά μήν του πάρουν το
σπίτι,να του δώσουν ένα πιάτο φαΐ.Ποιοί; Αυτούς που ταϊζει αυτός και τρώνε με χρυσά κουτάλια.
Να φοβάται για την ζωούλα του μην πεθάνει από τον... τρομερό ιό.Και γι'αυτό τον λόγο νά δέχεται τά πάντα.Ο ήδη πεθαμένος
Μάλιστα προσπαθούν να τους υποστηρίξουν με τέτοιο τρόπο που βρίσκουν γελοία επιχειρήματα, κάνοντας τους αυτόκλητους δικηγόρους τους.Να περάσουν καλά σήμερα αυτοί, χωρίς να βλέπουν ότι θάβουν το μέλλον των παιδιών τους.
Έλληνες με υψηλότερο iq από τον
Aistain διαπρέπουν σε όλη την υφήλιο και εμείς διαλέγουμε σκουπίδια σαν τον Μητσοτάκη αγράμματους όπως τον Τσίπρα ηλίθιους όπως τον Γιωργάκη τον Κωστάκη κ.λ.π με αγορασμένα πτυχία , γόνοι πολιτικών και άλλα τέτοια ... τρομερά προσόντα στο βιογραφικό τους.
Με τέτοιες ηγεσίες και με τέτοια μυαλά οι Έλληνες δεν έχουν καμμιά τύχη.
Ναι.Πρέπει να μπουν κριτήρια ποιος πρέπει να ψηφίζει αλλά και ποιός να ψηφίζεται.
Ο καλύτερος πρέπει να ψηφίζει τόν ΑΡΙΣΤΟ.

Πριν δέκα χρόνια επέλεξα να μην
κορνιζάρω σε κάποιο γραφείο τό πτυχίο που με κόπο απέκτησα, ούτε να φιλήσω κατουρημένες ποδιές.Αν κρίνω από συμμαθητές μου θα μπορούσα να τα καταφέρω και πολύ καλύτερα απ' αυτούς. Ασχολούμαι πλέον με αγροτικές εργασίες σ ένα μικιό χωριό του Ρεθύμνου.Δεν το μετάνιωσα ούτε για μία στιγμή.
Τρώω το πιο γλυκό ψωμί του κόσμου.Και το φτιάχνω και μόνος μου.Αισθάνομαι και είμαι πιο πλούσιος ακόμα και από τον Gates.Ζω ελεύθερος.Αυτός όχι.
Είμαστε, γιατί σαν και εμένα είναι κι άλλοι.Λίγοι αλλά όλο και περισσότεροι.
Και δεν μπορεί να φανταστεί κανείς πόσα λίγα αγαθά πρέπει να
έχει κάποιος, για να είναι αρκετά πλούσιος.
Να μην ξεχάσουμε τις ρίζες μας.Δεντρό χωρίς ρίζες ξεραίνεται.Με υγιείς ρίζες κάνει καλούς καρπούς.
Γραφτό είναι φαίνεται από τους καρπούς του Ελληνικού δέντρου να... καταλαγιάσει πάλι την πνευματική πείνα όλου του κόσμου.Γιατί άμα περιμένεις να χορτάσεις από ένα στείρο δέντρο καρπούς, άστα να πάνε.
Μία μαντινάδα λέει:
Δεντρί που δεν σου μέλλεται
να φας απ'το καρπό του
μην κοιμηθείς στον ίσκιο του
και πάρεις το καημό του.
Μεγάλη Παρασκευή σήμερα και ελπίζω αυτή η Ελλάδα πού μας πονάει να πεθάνει.
Καλή Ανάσταση Ελλάδα
Προσδοκώ Ανάσταση νεκρών
Καλή Ανάσταση Έλληνες.