ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

24 F-35As στέλνουν οι ΗΠΑ στην Ελλάδα – Αναζητούν τρόπους χρηματοδότησης

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Achilles wants   F/A-18 Advanced Super Hornet . !!!
Το F-35As θα είναι το επόμενο μαχητικό της Ελληνικής Πολεμικής αεροπορίας, έχει δρομολογηθεί και το μόνο που απομένει είναι να βρεθούν οι τρόποι χρηματοδότησης.
Ουσιαστικά αυτή θα είναι και η είδηση, με ποιον τρόπο θα χρηματοδοτηθούν τα αεροσκάφη, και όχι τόσο η αγορά τους. Όπως είχε αναφέρει και το viadiplomacy.gr «Το μόνο που μένει να διευθετηθεί και αυτό θα αποτελέσει είδηση, είναι η αποπληρωμή, και πάνω σε αυτό εργάζεται ο Αμερικανός Πρέσβης. Η επιθυμία του, και αυτό είναι στο τραπέζι, το ποσό αυτό να προέλθει ανταποδοτικά από την χρήση νέων υποδομών των ΗΠΑ στην Ελλάδα, κάτι που σε συνδυασμό με την ενίσχυση του στόλου των F-16 του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια (Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σλοβενία) με F-35 λόγω της κρίσης του Τουρκικού προγράμματος, που θα δημιουργήσει κενό στην συμμαχία στο ανατολικό της σκέλος, θα είναι βολική εξέλιξη για όλους.»

Στην άσκηση «Ηνίοχος 2019», η Πολεμική αεροπορία είχε την δυνατότητα να αξιολογήσει τα Ιταλικά F-35As

Η απόφαση να έρθουν τα F-35 στην Ελλάδα δεν είναι κάτι που συζητείται, έχει ληφθεί και δεν έχει καμιά σχέση με ότι συμβαίνει στην Τουρκία. Η κατάσταση στην γειτονική χώρα, βοηθά το θέμα επικοινωνιακά και μόνο.

πηγή 



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΩΧΧΧΧΧ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 8 Απριλίου 2019 - 10:28 μ.μ

Και εγώ αυτό είπα μόλις διάβασα την είδηση....ΩΧΧΧΧΧ.
Θέλουν να ξεφορτωθούν την πανάκριβη ιπτάμενη πατάτα και θα την φορτωθούμε εμείς;;; Ψάχνουν για βλάκες τα παιδιά από την εβραιοκρατούμενη L.M.