ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Man storms German church, injures 24 people in mass panic (Μουσουλμάνος εισέβαλε σε εκκλησία στην Γερμανία και τραυμάτισε 24 άτομα).

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Μάλιστα συνεχίζονται οι οργανωμένες επιθέσεις στις χριστιανικές εκκλησίες , υπάρχει οργανωμένο σχέδιο, η εντολή είναι επίθεση σε κάθε τι χριστιανικό, και επίθεση στην Λευκή Φυλή με κάθε τρόπο και μέσο. Είναι σίγουρο ότι θέλουν να υποδαυλίσουν το μίσος και από τις δύο πλευρές, το γνωστό "Διαίρει και Βασίλευε" διότι αυτός που βάζει τα ανεγκέφαλα μουσλίμια να κάνουν αυτές τις επιθέσεις, μετά την επίτευξη του σκοπού του....θα ξεκινήσει ΠΡΩΤΑ από αυτούς το ξεκαθάρισμα.!!! Ο Ισλαμισμός σαν θρησκεία είναι μονοθειστικός, δηλαδή λατρεία σε έναν θεό, το ίδιο φυρικά και ο Χριστιανισμός, έχουν την ίδια βάση, καταλήγουν ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ σε μία μονάδα-πρόσωπο-θεό η αυτοκρατορία.! Οι Έλληνες όμως ασχολούμαστε όμως τόσο με την εξερεύνηση του εαυτού μας (Γνώθι Σ'Αυτόν), όσο και με την εξερεύνηση του Σύμπαντος, διότι αυτό σου δίνει ότι τα πάντα στην Φύση ...ΕΜΨΥΧΑ και ΑΨΥΧΑ μέσα στο πλήθος τους, στην βάση τους είναι ο θεός σε.....ΠΛΗΘΟΣ.!!
Αυτό όμως δεν βολεύει αυτούς που θέλουν να εξουσιάζουν και να ζουν εις βάρος των άλλων....και τα αποτελέσματα των θρησκειών τα βλέπουμε συνέχεια στις ειδήσεις γύρω μας. Χρησιμοποιούν τον Ισλαμισμό ως ρεύμα καταστροφής εδώ και αιώνες, για να καταστρέφουν όση γνώση έχει απομείνει στο ανθρώπινο είδος....και κυρίως για να καταστρέψουν τον Ελληνισμό.... για να μην μπορούν οι Έλληνες (και μέσω αυτών όλος ο υπόλοιπος πλανήτης) να φτάνουν σε υψηλά πνευματικά νοήματα και επίπεδα, και να μην έχουν συνοχή στο ...πεδίο εξέλιξης. Διότι τους άλλους λαούς μπορούν να τους υποτάξουν οικονομικά, κοινωνικά με ψυχολογικές μεθόδους...εμάς ο μόνος τρόπος να μας υποτάξουν είναι να μην έχουμε ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ. Για να προωθήσουν όμως την πνευματική και οικονομική σκλαβιά χρειάζονται ένα ΣΥΣΤΗΜΑ...ένα ρεύμα...κοινώς τις μονοθεϊστικές θρησκείες, και ειδικότερα τον Ισλαμισμό που είναι απολυταρχική θρησκεία....μέχρι να αντικαταστήσουν το υπάρχων σύστημα...με το ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΟΥ ΤΥΦΩΝΑ. Εκεί να δείτε μετά σκλαβιά σε όλα τα επίπεδα.!!

A man stormed a church in Munich on Saturday, causing injuries to at least 24 people as the parishioners fled the service.

The assailant, described as an “African” man by some media outlets, caused the mass panic and injuries. The congregants were treated for light injuries and returned to the service. Videos posted online show the inside of the St. Paul’s Parish church in disarray.  The police arrested the man on Saturday evening in the church.

 According to German media reports, the police said on Sunday the man made "noisily unintelligible words that frightened the congregants who were within earshot.”

While it was initially reported that the man had shouted "Allahu Akhbar" as he stormed the church, those reports have not been confirmed.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια: