ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΧΑΖΑΡΟΙ-ΚΑΙ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΕΣ



Γράφει ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Για α όσους δεν γνωρίζουν.....θα ήταν καλό να ερευνηθεί ο ρόλος των Χάζαρων στο ανατολικό Ρωμαϊκό κράτος τον 8ο αιώνα και μετά, σε σχέση με τις εικονομαχίες… οι εικονομαχίες ήταν που άνοιξαν τον δρόμο για τις Σταυροφορίες…. αν επί των ημερών μας ο Τ. Σόρος (Χάζαρος στην καταγωγή) μας φέρνει αγελαδινών, στο όνομα των ανθρώπινων δικαιωμάτων κ.λ.π. σουνίτες μουσουλμάνους, είναι γιατί βασική πολιτική των Χάζαρων ήταν και είναι, α) εχθρός η τσαρική Ρωσία, β) εχθρός το Ανατολικό Ρωμαϊκό κράτος… οι ρίζες για αυτή την γεωπολιτική κατεύθυνση εκ μέρους των Χάζαρων, βρίσκονται στον 7ο και 8ο αιώνα.

Ο Ο. Κρόμγουελ ίδρυσε στην ουσία τον νεότερο πολιτικό σύστημα της δύσεως… το πολιτικό σύστημα βασικά καλείται αγγλοσαξονικός δημοκρατισμός και δεν έχει τα βασικά στοιχεία, δομικούς λίθους πολιτεύματος, της αθηναϊκής δημοκρατίας, παρά μόνο ένα ελεγχόμενο εκλέγειν και εκλέγεστε από τις μάζες, κατάσταση που δίνει την αίσθηση ενός ελεύθερου πολιτεύματος.
Πρέπει κάποιος να δώσει σοβαρή έμφαση τόσο στην ιστορική πορεία των Χάζαρων όσο δε και των αγγλοσαξόνων… αυτοί είναι που κυβερνούν την δύση, πρόκειται για ένα αμάλγαμα διεθνιστικού αποικιοκρατικού εβραισμού με βασικούς πυλώνες τον πολιτικό αγγλοσαξωνισμό με την εβραική αντίληψη της οικονομίας… αυτό το πάντρεμα επιφέρει την καταστροφή πολιτισμών. Για αυτό όπου περάσουν οι αγγλοσάξονες… δεν μένει τίποτα όρθιο. 
 Όλες οι ηλιακές θρησκείες ανήκουν στην Σιών η Σιών είναι μια πάρα πολύ παλιά ιστορία… πολλών χιλιάδων, αν όχι εκατομμυρίων ετών. Η οποία Σιών ΔΕΝ έχει καμμία απολύτως σχέση, ούτε με το σημερινό Ισραήλ, ούτε με το Ισραήλ της Παλαιάς Διαθήκης. Το αρχαίο βασίλειο του ΙΣ-ΡΑ-ΕΛ δεν έχει καμία απολύτως σχέση ...με το σημερινό, ούτε με τους Εβραίους.
Για να ιδρυθεί το σημερινό κράτος του Ισραήλ… βοήθησαν ΟΛΟΙ. Για να καταλάβει κάποιος το γιατί, θα πρέπει να μελετήσει για την Ανάγκη στην μυθολογία.
Ο Αγγλοσαξονικός δημοκρατισμός, ως καπιταλιστικός αποικιοκρατισμός, έχει ανάγκη την ανάμειξη των εθνών και των λαών… χωρίς ρίζες, χωρίς ήθη έθιμα παραδόσεις, ο άνθρωπος από πρόσωπο οδεύει σε άτομο… βασικός σκοπός μέσω της τεχνολογίας είναι απομόνωση του ατόμου… έτσι το άτομο γίνεται μάζα. Από μάζα πλάθεται μετά, είτε ως καταναλωτής, είτε ως εμπόρευμα… σε αρκετές των περιπτώσεων και στα δυο! 
 Υγ. Ο Χ. Κίσιντζερ ΔΕΝ είναι Χάζαρος στην καταγωγή για αυτό και έχει επιλεγεί εδώ και 70 χρόνια να συνομιλεί με τους Ρώσους… είναι ο σύνδεσμος.

1 σχόλιο:

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Πρέπει κάποιος να δώσει σοβαρή έμφαση τόσο στην ιστορική πορεία των Χάζαρων όσο δε και των αγγλοσαξόνων… αυτοί είναι που κυβερνούν την δύση, πρόκειται για ένα αμάλγαμα διεθνιστικού αποικιοκρατικού εβραισμού με βασικούς πυλώνες τον πολιτικό αγγλοσαξωνισμό με την εβραική αντίληψη της οικονομίας… αυτό το πάντρεμα επιφέρει την καταστροφή πολιτισμών. Για αυτό όπου περάσουν οι αγγλοσάξονες… δεν μένει τίποτα όρθιο. (Λύκαστρος.)

...........................................................................

Ουδαμώς όθεν απορίας άξιον, Λύκαστρε ευγενές, το ότι μεταπολεμικώς
(1950 κ.ε.) η Ελλάς παρεδόθη αμαχητί και σχιζοφρενικώς
εις την ιδεολογικήν λαίλαπα, την εθνοδιαλυτικήν, ουτοπικήν-ανεδαφικήν
και κυρίως πολιτικά αποπροσανατολιστικήν ιδεολογίαν των αριστεροκομμουνιστικών σειρήνων,
ενώ συγχρόνως απελάμβανε τα υγιή πολιτικοοικονομικά οφέλη της αντικομμουνιστικής δύσεως και της στρατιωτικής συντριβής της συμμοριτοκομμουνιστικής ανταρσίας...

Ουδαμώς απορίας άξιον καθ' ότι
ουδεμίαν εθνικήν και φιλοσοφικήν παιδείαν έσχεν και εισέτι έχει,
ει μη επιφανειακήν και άγονον αρχαιολατρίαν
και κυρίως άφθονον, παιδαριώδη έως τρομοκρατκήν και φωτοσβεστικώς ελληνοφοβικήν ιουδαιοχριστιανικήν ηθικολογίαν.
Ουδεμία πρωτογενής, ψυχοτρόφος και ελευθεροποιός σκέψις και πρωτοποριακή ιδέα...
Διό και η μακρά
ως διανύοντες έχομεν και σήμερον
γερμανοαγγλοσαξωνική,
ευρωκομμουνοδημακρατική,
ξενοκρατική,
ευρωκατοχική,
νύχτα.