ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΟΥ ΤΥΦΩΝΑ/ΣΕΤ/ΣΑΤΑΝΑ

Γράφει ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : 

Ας μιλήσουμε για το πολίτευμα του Τυφώνα. Όταν λέμε περί του χριστιανικού Σατανά κ.λ.π. εννοούμε τον Αιγυπτιακό θεό Σετ, και στα ελληνικά μυθολογικά τεκταινόμενα, τον μυθολογικό Τυφώνα με την Έχιδνα και τα τέκνα τους.
 Ο Πλούταρχος στο έργο του Περί Ίσιδος και Οσίριδος, αναφέρει τα συμπτώματα όσων υπόκεινται στο πολίτευμα του Σετ... είναι όμοια με τα σημερινά! Το χάραγμα που είναι το €... το σφράγισμα που είναι αρχικά η κάρτα του πολίτη κ.λ.π. ο βιασμός της προσωπικότητας, της θέλησης... ο απόλυτος έλεγχος των λίγων απέναντι των πολλών κ.λ.π.
Στην ελληνική μυθολογία ανάλογες καταστάσεις απαντώνται στην Μινωική Κρήτη κατά ιερατική αναλογία και ισορροπία, με τον Μινώταυρο, ως Μαύρο Ήλιο (Σετ).


 Και τον Τάλω ως αντίπολο Φωτεινό Ήλιο (Ώρο). Ταλαιός= ο Ζεύς εν Κρήτη (Ταλλαιός)
 Το "Θηρίο" κατά της χιλιετηρίδες παρουσιάζεται είτε έχοντας μορφή ενσαρκωμένο σε άνθρωπο, είτε επιβάλλεται ως σύστημα από τους υψηλά ιστάμενα οπαδούς του. Στις μέρες μας έχει επιβληθεί ως σύστημα. Συνήθως η μορφή του "Θηρίου" έχει την μορφή του "Δράκου", της Μέδουσας (αγριόχοιρου) η του Ταύρου.... υπάρχουν και άλλα μυθολογικά θηρία όπως ο Λέοντας, όχι όμως τόσο εδραιωμένα όσο αυτά. Καλώς ήρθατε στην Ν.Τ.Π. εάν και εφόσον εφαρμοστή η κάρτα του πολίτη που βασικά είναι το «σφράγισμα» σε ένα συγκεκριμένο πανάρχαιο πολίτευμα…
 Ο Σετ ήταν ο θεός όλων των Υξώς που κατέλαβαν την αρχαία Αίγυπτο… τα χαρακτηριστικά του Σετ – Σεθ ήταν τα χαρακτηριστικά των συγγενών γερμανοαγγλοσαξωνικών λαών… βόρειο αίμα, αυτοί έχουν μείνει ως Υξώς (Βασιλιάδες Ποιμένες) διότι είχαν πολεμικές ομάδες.. κάτι ανάλογο χιλιάδες χρόνια αργότερα όπως με τις Σταυροφορίες με τις πολλές τάξεις – κλίκες των Ναϊτών ( ΔΑ-Ναίτες).

Οι εορτές του Γ΄Ράιχ, που μοιάζουν με αρχαίες Ελληνικές αλλά ήταν στον αντίποδα… ήσαν καθαρά Σατανικές… ο Στράβων αναφέρει για τους χιλιόχρονους Υπερβόρειους…. και είναι γνωστό ότι ο Άλιστερ Κρόουλι φέρεται να είναι ένας από τους ιδρυτές της Thule Society.  Ο Ά. Κρόουλι κ.λ.π. δεν είναι απλά τυχαία άτομα που βρέθηκαν σε τυχαία πόστα... και οπωσδήποτε υπάρχουν και στις μέρες μας ανάλογοι σατανιστές οπαδοί του Σετ, η του Τυφώνα, όπως Α. Κρόουλι, Μάδερς, Ρ. Ες... στην δυτική ελίτ. Είχε δίκιο ο Ζουράρις (αν και δεν τον χωνεύω) όπου κατονόμασε τους Αλεμανούς ως τον "Αρχέκακο Όφι"... αυτό δείχνει ότι γνωρίζει κάποια πράγματα παραπάνω από τους συνήθεις αποβλακωμένους παροικούντες των κοινοβουλευτικών εδράνων.Είναι αλήθεια ότι η Ε.Σ.Σ.Δ ήταν ένα άθεο καθεστώς... αλλά οι Αγγλοσάξονες  από ανέκαθεν ήταν σατανιστές! Το γιατί η ελληνική ελίτ αποφάσισε να ακολουθήσει τους σατανιστές και όχι τους άθεους είναι ένα ερώτημα που ακόμα ταλανίζει το πρόσφατο Ναι!!

Υ.Γ  Στα  Εβραϊκά: drakon, (πληθ. drakonim), Tanniym το όνομα του, το Tanniym θυμίζει...Τιτάνες, και ο τύπος απο την ζώνη του Ωρίωνα που βλέπουμε στην πρώτη και κύρια φώτο της ανάρτησης, έχει σαν σύμβολο στην βάρκα του το κεφάλι του Άνουβι.!! Ο Τυφών είναι η Σφιγξ ή Άνουβις.!!
Και τα χαρακτηριστικά του, ομοιάζουν με κάποιον άλλο...αλλά δεν είναι παρά ο Αντίχριστος με την ορολογία των Χριστιανών....κοκκινομάλλης και Χριστός δεν γίνεται.!!
"εκ σπέρματος όφεως ασπίς δεινή και όφις πετόμενος εκ Δαν Αντίχριστος"
 Η φυλή του ΔΑΝ είναι γνωστή ως τo σπέρμα τού Όφεως εκ του οποίου θα προέλθει ο πραγματικός Αντίχριστος. Δεν θεωρούνται ως ΄΄αληθώς Ισραηλίτες΄΄, αλλά αντί για σπέρμα τού Αβραάμ, θεωρούνται σπέρμα ΄΄τού διαβόλου΄΄. (Ρωμαίους 2/β΄ 29. Αποκάλυψις 3/γ΄ 9. Ιωάννης 8/η΄ 39 – 44).
Το  ερώτημα είναι τι σημαίνει ΔΑΝ... και σε ποιά γλώσσα;; 

4 σχόλια:

ΦΩΤΕΙΝΗ είπε...

Εξαιρετικό!!![όπως όλα εδώ,βεβαίως βεβαίως....]την καλημέρα μου...

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Το αρχαιοελληνικόν πολιτισμικόν και ιστορικόν τοπίον χρήζει βαθείας και ακριβούς ιστορικοφιλοσοφικής αναλύσεως και εκτιμήσεως ώστε μη λαμβάνεσθαι τούτο αδιακρίτως και ενιαίως ως εν άφθαρτον και τέλειον όλον-σώμα ως είθισται ναρκισσιστικώς εις τους απογόνους κληρονόμους αυτού.
Δεν είναι όλον ένδοξον, καθαρόν και διαυγές άλλα διαβαθμισμένον αξιολογικώς εμπεριέχον και λάθη και σκιάς, άτινα ναι μεν δεν αμαυρώνουν την γενικήν λαμπράν εικόνα αυτού αλλά ενυπάρχουν πάντως καθώς αυτά ωδήγησαν εις την τελικήν διάβρωσιν-παρακμήν αυτού και την επακόλουθον μεσαιωνικήν νύκτα.
Ο ¨Ζ.Ε.¨ θεωρώ ότι συμβάλλει, γενναίως και απροκαταλήπτως, συν τοίς άλλοις και εις τον τομέα αυτό. Τα λάθη γαρ ενίοτε των εναρέτων ανθρώπων -και δια το αποφεύγειν αυτά-είναι δια τους σοβαρούς μελετητάς και μαθητάς πιο διδακτικά και ψυχωφελή από τα προτερήματα-τα προς μίμησιν-αυτών.


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φιλτάτη και εξαιρετική κυρία Φωτεινή καλησπέρα. Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, πάντα ευγενική και με την καλοσύνη σας να περισσεύει απλόχερα κάθε φορά που επισκεπτόσαστε τον Ζ.Ε.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ και ομόθυμε Αρρίων, προσπαθούμε όλοι εδώ στον Ζ.Ε να κάνουμε το καλύτερο, και να συμβάλλουμε στην προαγωγή ενός δημόσιου διαλόγου, πάντα με σεβασμό, με ευπρέπεια (όσο γίνεταιχαχα) , κυρίως εγκυρότητα και αξιοπιστία.!!
Να δώσουμε μια άλλη εικόνα και κατεύθυνση ΕΛΕΥΘΕΡΗ από τις φοβικές και συντηρητικές απόψεις του πανεπιστημιακού κατεστημένου, το οποίο ελέγχεται απόλυτα από τους παγκόσμιους εξουσιαστές.

Να έχεις ένα ευχάριστο και εποικοδομητικό απόγευμα.