ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ UFO ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ Η.Π.Α ;;



Γράφει ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : 

Κάποιος η κάτι φαίνεται να έχει προηγμένη τεχνολογία επάνω στον πλανήτη και το Αμερικανικό Πεντάγωνο γνωρίζει για αυτό. Πρόσφατα το Πολεμικό Ναυτικό των Η.Π.Α αποφάσισε να αλλάξει τους κανόνες και τις διαδικασίες υποβολής εκθέσεων για το πότε το προσωπικό του παρατηρεί ένα ανεξήγητο φαινόμενο όπως το UFO και το USO.
Η ξαφνική αυτή αλλαγή δημιουργεί πολλά ερωτηματικά και αλλάζει πολλά δεδομένα, αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ δύσκολο να μάθεις το γιατί το Πολεμικό Ναυτικό των Η.Π.Α τώρα θέλει να μάθει για άγνωστα σκάφη που μπορούν να διεισδύσουν στον εναέριο χώρο του πάνω από τις εγκαταστάσεις του και γύρω από τα πιο ικανά ναυτικά σκάφη του με ατιμωρησία; 
Ίσως κάποιος να μου πει....δεν πρέπει αυτή να είναι μια προεπιλεγμένη θέση για μια υπηρεσία που έχει ως αποστολή την υπεράσπιση των αμερικανικών συμφερόντων και τον έλεγχο των τεράστιων περιοχών της περιοχής πάνω, κάτω και στην επιφάνεια της Γης; Σαφέστατα και ναι, αλλά το ερώτημα παραμένει γιατί τώρα;; Τι άλλαξε τώρα;;

 Έχουν υπάρξει αρκετές αναφορές για μη εξουσιοδοτημένα ή / και μη αναγνωρισμένα αεροσκάφη που εισέρχονται σε διάφορα στρατιωτικά ελεγχόμενα όρια και έχουν καθορίσει τον εναέριο χώρο τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα πάντα με το Πολεμικό Ναυτικό των Η.Π.Α .
Για θέματα ασφάλειας και ασφάλειας, το Πολεμικό Ναυτικό και η [Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ] λαμβάνει αυτές τις αναφορές πολύ σοβαρά και διερευνά κάθε έκθεση.
Για να είναι σαφές, το Πολεμικό Ναυτικό δεν υποστηρίζει την ιδέα ότι οι ναυτικοί του συναντούν ξένα διαστημόπλοια. Αλλά αναγνωρίζει ότι υπήρχαν αρκετές "παράξενες" αεροφωτογραφίες από αξιόπιστο και άρτια καταρτισμένο στρατιωτικό προσωπικό που πρέπει να καταγράφονται στο επίσημο αρχείο και να μελετούν - αντί να απορρίπτονται ως κάποια φαινόμενα που προέρχονται από την περιοχή της επιστημονικής φαντασίας.

Όμως ακόμα και η  εφημερίδα Washington Post έκανε κάποιες δηλώσεις :
 "  Recently, unidentified aircraft have entered military-designated airspace as often as multiple times per month, Joseph Gradisher, spokesman for office of the deputy chief of naval operations for information warfare, told The Washington Post on Wednesday.
Citing safety and security concerns, Gradisher vowed to “investigate each and every report.”
He said, “We want to get to the bottom of this. We need to determine who’s doing it, where it’s coming from and what their intent is. We need to try to find ways to prevent it from happening again.”

Συμπέρασμα...υπάρχει κάτι/κάποιοι που έχουν τεχνολογία που είναι ΑΓΝΩΣΤΗ στους Αμερικάνους, και  υπάρχει ένας νεφελώδης φόβος για αυτούς.! Δεν γνωρίζουν με τι έχουν να κάνουν, πως να το αποτρέψουν, ούτε ποιος η τι είναι αυτός που χρησιμοποιεί αυτήν την ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.!!
Οι εισβολείς χρησιμοποιούν την απίστευτη τεχνολογία τους, που τους καθιστά αδιαπέραστους στα υπάρχοντα αντίμετρα και άμυνες των Αμερικανών. Βέβαια τα τελευταία 15 χρόνια, τουλάχιστον υπό ορισμένες συνθήκες, ο στρατός των Η.Π.Α ήρθε σε επαφή,  και  συναντήσεις με αυτό που πολλοί θα ονόμαζαν UFOs. Η πιο συναρπαστική συνάντηση για αυτούς, τουλάχιστον από ότι γνωρίζουμε, συνέβη μέσα και γύρω από το σημείο όπου η ομάδα Nimitz Carrier Strike επιχειρούσε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους το 2004.
Το περιστατικό η μια σειρά από αυτά  που συνέβησαν κατά τη διάρκεια αρκετών ημερών, έχει πάρει  σχεδόν θρυλικό χαρακτήρα, καθώς οι μάρτυρες είναι πολύ αξιόπιστοι και πολυάριθμοι. Επιπλέον, έχουμε επίσημες αναφορές που περιγράφουν λεπτομερώς το περιστατικό που μεταδίδει μια πολύ συναρπαστική ιστορία, καθώς και ώρες μαρτυρίας από εκείνους που ήταν εκεί.
 Η κύρια αποκάλυψη είναι ότι υπάρχει τεχνολογία που είναι ικανή να εκτελεί πτητικούς ελιγμούς που καταστρέφουν τις αντιλήψεις μας για την πρόωση, τους ελέγχους της πτήσης, την επιστήμη των υλικών και ακόμη και τη φυσική. Κάποιος ή κάτι έχει διασχίσει το τεχνολογικό Ρουβικώνα και έχει αποκτήσει αυτό που ορισμένοι θα αποκαλούσαν το Άγιο Δισκοπότηρο της μηχανικής αεροδιαστημικής. Ακολουθούν οι συνεντεύξεις με βίντεο κάποιων από εκείνους που ήταν εκεί.
Το πιο σημαντικό απο όλα είναι, ότι ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ σε ένα τόπο και χρόνο που  τα πιο ισχυρά όργανα εναέριας επιτήρησης ήταν εκεί και παρακολουθούσαν τα ΠΑΝΤΑ.!! Το αεροπλανοφόρο Nimitz  δεν ήταν απλώς  μόνο εξοπλισμένο με τα πιο προηγμένα συστήματα αισθητήρων, αλλά είχε και έχει και τις πιο προηγμένες δυνατότητες δικτύωσης και επεξεργασίας ηλεκτρονικών υπολογιστών στο Σύστημα. Το λεγόμενο Cooperative Engagement Capability (CEC). Με απλά λόγια και σε πολύ βασικό επίπεδο το Σύστημα αυτό (CEC) , χρησιμοποιεί τους διάφορους και ισχυρούς αισθητήρες επιτήρησης που έχει , συμπεριλαμβανομένων και των ραντάρ SPY-1 , που εξοπλίζονται με το σύστημα Aegis Combat System, καθώς και με την εικόνα του ραντάρ  E-2C Hawkeye από ψηλά και ασφαλείς πληροφορίες σε μια κοινή «εικόνα» μέσω συνδέσμων δεδομένων και προηγμένης επεξεργασίας υπολογιστών. Αυτό, με τη σειρά του, παρέχει πολύ υψηλές πιστότητες στόχων χάρη στην τηλεμετρία από διάφορους αισθητήρες που λειτουργούν σε διαφορετικές ζώνες και κοιτάζοντας τον ίδιο στόχο από διαφορετικές απόψεις και σε διαφορετικές περιοχές.

 Μιλάμε για ένα κβαντικό άλμα στην ικανότητα , βέβαια υπάρχουν και μυστικές δηλώσεις των κορυφαίων παικτών στο τομέα της αεροδιαστημικής ανάπτυξης, όπως αυτές του  Ben Rich, που ήταν επικεφαλής του Skunk Works της Lockheed, στον οποίο πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό η γέννηση τεχνολογίας, κρυφής τεχνολογίας όπως την γνωρίζουμε σήμερα. Για παράδειγμα ο τύπος είχε πει :
 "There are some new programs, and there are certain things, some of them 20 or 30 years old, that are still breakthroughs and appropriate to keep quiet about [because] other people don’t have them yet."
Το σίγουρο είναι ότι ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΣΚΑΦΟΣ.!! Σίγουρα ΔΕΝ ανήκει στους Αμερικάνους, όλο και περισσότερο αρχίζω να πιστεύω ότι ανήκει στους 5 ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΥΣ. 
Κάποια στιγμή ο καιρός των προειδοποιήσεων θα περάσει, και θα έρθει η ώρα για το "χαστούκι". Ο πλανήτης είναι πολύ σημαντικός για να τον αφήσουνε να γίνει ολοκαύτωμα.!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: