ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

ΗΠΑ: H Γερουσία ζητά λίστα των τουρκικών παραβιάσεων στο Αιγαίο και άρση του εμπάργκο όπλων στην Κύπρο

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Ο Αχιλλέας είναι πολύτιμος για αυτούς, τόσο που και νέα όπλα θα του δώσουνε, και ότι ζητήσει.!! Θυμάμαι όταν τον Νοέμβριο του 2018 είχα αναφέρει για τα " Δώρα του Αγαμέμνονα προς τον Αχιλλέα " όλοι νόμιζαν ότι γράφω βλακείες, τότε ελάχιστα άτομα πίστευαν αυτά που έλεγα.....όταν θα έρθει η ώρα και για το Νο 4 στην λίστα με τα δώρα.... Πόλεις ( ως  προίκα .....να θυμάστε που το διαβάσετε για πρώτη φορά.!! Όλοι οι ανώτεροι Αμερικανοί αξιωματούχοι γνωρίζουν άριστα την Ιλιάδα, μερικοί δε την διαβάζουν και στα αρχαία ελληνικά.
Με ένα νομοσχέδιο «πακέτο» που τοποθετεί την Ελλάδα στο επίκεντρο του στρατηγικού ενδιαφέροντος των ΗΠΑ, οι Αμερικανοί γερουσιαστές Μπομπ Μενέντεζ και Μάρκο Ρούμπιο επιδιώκουν να παγιώσουν το ενδιαφέρον της αμερικανικής διπλωματίας για την Ανατολική Μεσόγειο και να προχωρήσουν σε μια ουσιαστική αναθεώρηση της αμερικανικής στρατηγικής με στόχο να αναγνωριστούν οι νέες πραγματικότητες που έχουν διαμορφωθεί στην περιοχή.
Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του Κογκρέσου που ένα νομοσχέδιο προβλέπει ότι ο υπουργός Εξωτερικών θα πρέπει να υποβάλει λίστα στη Βουλή με τον αριθμό των παραβιάσεων του ελληνικού εναέριου χώρου και της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας. Επιπλέον, στο ίδιο νομοσχέδιο ζητείται η άρση του αμερικανικού εμπάργκο όπλων στην Κυπριακή Δημοκρατία

Μάλιστα, πρόκειται μια διακομματική πρωτοβουλία, καθώς ο κ. Μενέντεζ είναι ο επικεφαλής των Δημοκρατικών στην επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας, ενώ o κ. Ρούμπιο, ο οποίος είναι επίσης μέλος της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων, εκλέγεται ως Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής στη Φλόριντα.
Το «Νομοσχέδιο για την Ασφάλεια και την Ενεργειακή Συνεργασία στην Ανατολική Μεσόγειο του 2019», όπως αποκαλείται επίσημα, εισάγει μια σειρά από πρωτοβουλίες που αποσκοπούν να ενισχύσουν την αμερικανική στήριξη στην τριμερή συνεργασία Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ. Υπό αυτό το πρίσμα, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην αναβάθμιση της εταιρικής σχέσης στους τομείς της ασφάλειας και της ενέργειας.
Όπως εξηγούν οι δύο γερουσιαστές, το συγκεκριμένο νομοσχέδιο επιδιώκει την επικαιροποίηση της στρατηγικής των ΗΠΑ με στόχο να αναγνωριστεί ο αντίκτυπος των αλλαγών που συμβαίνουν στην Ανατολική Μεσόγειο. Σε αυτές τις αλλαγές συμπεριλαμβάνεται η ανακάλυψη μεγάλων οικοπέδων φυσικού αερίου αλλά και η επιδείνωση των σχέσεων της Τουρκίας τόσο με τις ίδιες τις ΗΠΑ όσο και με όλους τους βασικούς περιφερειακούς εταίρους της Ουάσινγκτον.
Μετά την κατάθεση του νομοσχεδίου, ο γερουσιαστής Μενέντεζ τόνισε ότι οι ΗΠΑ έχουν σημαντικά συμφέροντα εθνικής ασφαλείας στην Ανατολική Μεσόγειο, τα οποία ενισχύονται από την ενδυνάμωση των σχέσεων τους με την Ελλάδα, το Ισραήλ και την Κύπρο.
«Η συνεργασία μεταξύ αυτών των χωρών τα τελευταία χρόνια στον τομέα της ενεργειακής ασφάλειας έχει ανοίξει τον δρόμο για ένα ευρύ περιφερειακό σχέδιο για την ασφάλεια και την οικονομική και ενεργειακή ατζέντα. Έφτασε η ώρα, οι ΗΠΑ να εμβαθύνουν αυτή τη συνεργασία και να χτίσουμε πάνω σε αυτή την εποικοδομητική πρόοδο των συμμάχων μας για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια στην Ανατολική Μεσόγειο», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Από την πλευρά του, ο γερουσιαστής Ρούμπιο τόνισε ότι η άρση του εμπάργκο όπλων στην Κύπρο και η επέκταση της εξωτερικής στρατιωτικής βοήθειας στην Ελλάδα συνιστούν μέρος μιας «συνολικής προσέγγισης για την σταθεροποίηση των βασικών μας περιφερειακών εταίρων».
Όσον αφορά την Τουρκία, το νομοσχέδιο ζητάει από την κυβέρνηση να εμποδίσει την μεταφορά των μαχητικών F-35, εφόσον η Άγκυρα συνεχίσει την υλοποίηση του σχεδιασμού της για την αγορά του ρωσικού συστήματος αεροπορικής άμυνας S-400. Μάλιστα, επισημαίνεται πως μια τέτοια εξέλιξη θα μπορούσε να οδηγήσει και στην γενικότερη επιβολή κυρώσεων εναντίον της Τουρκίας, καθώς κάτι τέτοιο προβλέπεται στο πλαίσιο του Νόμου Περί Αντιμετώπισης των Αντιπάλων της Αμερικής Μέσω Κυρώσεων (CAATSA). Υπενθυμίζεται ότι η κατασκευάστρια εταιρία των S-400, Almaz-Antey Air and Space Defense Corporation JSC, βρίσκεται υπό καθεστώς κυρώσεων μετά την απόφαση που έλαβε η αμερικανική κυβέρνηση στις 27 Οκτωβρίου 2017.
Συνολικά, ο Νόμος για την Εταιρική Σχέση Ασφάλειας και Ενέργειας στην Ανατολική Μεσόγειο του 2019:
   * Αίρει την απαγόρευση πώλησης όπλων στην Κυπριακή Δημοκρατία
   * Προβλέπεται ότι μέσα σε 90 ημέρες από την επικύρωση του, ο υπουργός Εξωτερικών θα πρέπει να υποβάλει λίστα στο Κογκρέσο με τον αριθμό των παραβιάσεων του ελληνικού εναέριου χώρου και της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας
   * Εγκρίνει το ποσό των 3 εκατομμυρίων δολαρίων για στρατιωτική βοήθεια προς την Ελλάδα μέσω του προγράμματος για τη «Χρηματοδότηση Ξένων Ενόπλων Δυνάμεων» (FMF)
   * Εγκρίνει το ποσό των 2 εκατομμυρίων δολαρίων για την Ελλάδα και την Κύπρο μέσω του προγράμματος «Διεθνούς Στρατιωτικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης» (IMET)
   * Αναφέρει ότι η ασφάλεια των εταίρων της Αμερικής όπως η Ελλάδα και η Κύπρος είναι σημαντική για τα συμφέροντα των ΗΠΑ.
   * Χαρακτηρίζει την Ελλάδα ως πολύτιμο μέλος του ΝΑΤΟ και πυλώνα ασφαλείας στην Ανατολική Μεσόγειο
   * Επιδιώκει την αμερικανική στήριξη στην τριμερή συνεργασία Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ
   * Προσθέτει ότι οι τέσσερις χώρες, Ελλάδα, Κύπρος, Ισραήλ και Αμερική αντιτίθενται σε οποιαδήποτε ενέργεια που θα ανατρέπει την σταθερότητα, θα παραβιάζει το διεθνές δίκαιο και της σχέσης καλής γειτονίας τόσο στην Ανατολική Μεσόγειο όσο και στο Αιγαίο.
   * Τονίζει την πρόθεση της Ουάσινγκτον να συνεχίσει να έχει ισχυρή στρατιωτική παρουσία στην Σούδα
   * Κάνει αναφορά στο φυσικό αέριο στην περιοχή και το πως αυτό μπορεί να συμβάλει στην ενεργειακή διαφοροποίηση της Ευρώπης και στην ενίσχυση του ρόλου της περιοχή
   * Εγκρίνει την ίδρυση ενός αμερικανικού ενεργειακού κέντρου για την Ανατολική Μεσόγειο με στόχο τη διευκόλυνση της ενεργειακής συνεργασίας μεταξύ των ΗΠΑ, του Ισραήλ, της Ελλάδας και της Κύπρου
   * Εμποδίζει τη μεταφορά των αεροσκαφών F-35 στην Τουρκία, εφόσον η Τουρκία συνεχίσει την υλοποίηση του σχεδιασμού της για την αγορά του ρωσικού σύστημα αεροπορικής άμυνας S-400
   * Ζητά από την αμερικανική κυβέρνηση να υποβάλει στο Κογκρέσο στρατηγική για την ενίσχυση της συνεργασίας στον τομέα της ασφάλειας και της ενέργειας με τις χώρες της Ανατολικής Μεσογείου, καθώς και εκθέσεις για τις κακοήθεις δραστηριότητες της Ρωσίας και άλλων χωρών στην περιοχή.

πηγή

31 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Αχιλλέας θα πολεμήσει αυτή τη φορά;Ο Πάρης ποιος είναι σ'αυτήν την ιστορία;

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι οτι μετά την μεγάλη προίκα που θα έρθει στο μέλλον, πως θα πειστούν οι Έλληνες να μην παρασυρθούν σε ενα πόλεμο που ενδεχομένως θα τον σύρουν. Γιατί σκέψου οτι πολλοί εδώ ή τελοσπαντων οσοι απομεινουμε, μετά απο αυτά που θα περάσουμε θα διψουνε για εκδίκηση και εκεί είναι που θα πατήσουν οι σαυροεξουσιαστες. Δεν ξέρω αν το σκέφτομαι λαθως αλλά κάπως ετσι το εκλαμβανω.
Γιαννης 20κατι χρόνων.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 10 Απριλίου 2019 - 1:32 μ.μ

Θα δούμε αν θα πολεμήσει αυτήν την φορά...ΕΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ θα εξαρτηθεί. Όσο για τον Πάρι δεν ήταν αυτό το πραγματικό του όνομα. Ο Όμηρος μας δίνει μέσα στην Ιλιάδα εξελληνισμένα τα ονόματα των Τρώων...ΑΣΙΑΤΗΣ ήταν ο Πάρις η αλλιώς Paris-Zitis που βγαίνει από το Uhha-Zitis και του Πρίαμου ήταν Priam που βγαίνει από το Piyama Muwas η Piyama-Randu.
Ασιάτης-Τούρκος δεν ανήκει όμως στην Λευκή Φυλή....άσχετα αν μερικοί μας έχουν ζαλίσει ότι Τρώες και Έλληνες ανήκαν στην ίδια φυλή.!!Και ότι ήταν εμφύλιος, η Τροία ήταν πολυεθνική πόλη/κοινωνία....από τότε υπήρχε αυτό που προσπαθούνε και στις μέρες μας με τις πολυπολιτισμικές κοινωνίες...και τότε οι Έλληνες όπως και σήμερα είμαστε ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ Γιαννης 20κατι χρόνων.

Για αυτό τα γράφω και τα λέω αγαπητέ Γιάννη, για σένα και τα υπόλοιπα ελληνόπουλα. Διότι ο Αχιλλέας ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να χάσει ξανά τον σημερινό Πάτροκλο....που είναι ΑΙΜΑ του διότι ο Πάτροκλος ήταν ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΥ ΞΑΔΕΛΦΟΣ....ΑΙΜΑ ΤΟΥ !! Δεν πρέπει να χυθεί Ελληνικό αίμα για να κάνουμε "μάγκες" κάποιους άλλους.!!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Kαι το όνομα του Έκτωρα ήταν ΧΑ-ΥΚ-ΤΟΥΡ η αλλίως Χέκτωρ...και το κάναμε Έκτωρ.!Έχει ακούσει κανείς για τους ΧΥΚΣΩΣ ;;; Τέτοια κωλόπαιδα ήταν οι Τρώες.

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκιο και το καταλαβαίνω αυτό που λες. Ωστόσο είναι τόσο καταχθονιοι αυτοί που έχουν σκεφτεί όλες τις εναλλακτικές εκ των προτέρων. Αποκλείεται να μην έχουν προνοήσει οτι ίσως δεν ακολουθήσουμε τις εντολές τους οπότε και έχουν σχεδιάσει και το plan b. Βέβαια θα μου πεις πάντα υπάρχει το εάν σε κάθε περίπτωση και ποτέ δεν μπορείς να προεξοφλεις το αποτέλεσμα οσο Καλά και να το εχεις καταστρώσει το σχεδιακι. Πάντως αυτό που με βασανίζει πιο πολύ φίλε Λυκαστρε είναι το πως θα αποφυγουμε το αίμα που θα χυθεί με τον υβριδικό πόλεμο μέσω της λαθρομετανάστευσης. Στέλνουν ορδές παντού σε ολη την επικράτεια και όποιος αντιτίθεται , στοχοποιειται με τις γνωστές ετικέτες. Γίνεται ολη η Ελλάδα μια πολυεθνική σιγά σιγά και δεν ξερω που το πάνε με ολη αυτην την κατασταση. Σε έναν ενδεχόμενο νεο συμμοριτοπολεμο πόσοι Έλληνες θα χαθουνε πάλι?? Γιαννης 20κατι

Δημήτρης είπε...

Είμαι ο ανώνυμος του 1:32.Έχω διαβάσει τα κείμενα του ιστολογίου σχετικά με τον μαύρο ήλιο της Τροίας και τη γενετική τους καταγωγή και σύσταση.Όλη η Τροία ήταν η εκδίκηση του Αγαμέμνονα έναντι των Τρώων επειδή τους παράτησαν σύξυλους στον πρότερο πόλεμο μαζί μας.Αυτό που δεν καταλαβαίνω -στο αρχέτυπο που εξελίσσεται στις μέρες μας- είναι πως αν ο Αχιλλέας συμβολίζει τους Έλληνες,η Βρισηίδα την Ελλάδα,ποιος συμβολίζει τους υπολοίπους;Πχ τον Διομήδη,τον Αίαντα,τον Πάτροκλο ή κι απ'την άλλη μεριά τον Έκτορα,τον Πάρη,τον Πρίαμο;

Ίσως ο θάνατος του Πατρόκλου να συμβολίζει γενικώς το θάνατο Ελλήνων μπροστά στα τείχη της Τροίας,γεγονός που ανάγκασε τον Αχιλλέα να πολεμήσει ώστε να το λήξει μια ώρα αρχύτερα.Θα μπορούσε ο Πάτροκλος να συμβολίζει τον Έλληνα οπλίτη ως μονάδα,που δεν είναι σίγουρος γιατί πολεμάει, κι ο Αχιλλέας τον Έλληνα που πολεμάει έχοντας ξεκάθαρο στόχο και λόγο;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ : Θα μπορούσε ο Πάτροκλος να συμβολίζει τον Έλληνα οπλίτη ως μονάδα,που δεν είναι σίγουρος γιατί πολεμάει, κι ο Αχιλλέας τον Έλληνα που πολεμάει έχοντας ξεκάθαρο στόχο και λόγο;

Αγαπητέ Δημήτρη θα μπορούσε να συμβολίζει και αυτό....ο αποσυμβολισμός μπορεί να γίνεται με πολλούς τρόπους και έννοιες και σε πολλά επίπεδα, όπως σε μεταφυσικό επίπεδο, σε πραγματικό, σε γεωπολιτικό, σε επιστημονικό. Μπορεί να υπάρχουν πολλοί τρόποι αποκωδικοποίησεως της Ιλιάδας. Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο Όμηρος είναι ο πρώτος διδάξας στην γεωστρατηγική.!!
Σίγουρα κάποιοι είμαστε πιο συνειδητοποιημένοι από άλλους, γνωρίζουμε τι χοντρό παιχνίδι παίζεται...και δεν θέλουμε να ξαναπαιχτεί πάνω στις πλάτες μας.

Είναι φρέσκες ακόμα οι μνήμες τόσο από την προδοσία και εισβολή στην Κύπρο, όσο και από την καταστροφή, γενοκτονία και χάσιμο της Ιωνίας. Μας έβαλαν καλά καλά να κάνουμε εκστρατεία στην Μ.Ασία, και μετά εξόπλιζαν οι ίδιοι οι "σύμμαχοι" μας τους Τούρκους.!!
Ενώ πολεμήσαμε στο πλάι τους στον Β.Π.Π και πάθαμε τα πάνδεινα...ενώ είμασταν με την πλευρά των νικητών, έδωσαν την Β,Ήπειρο που την απελευθερώσαμε χύνοντας ελληνικό αίμα, στους Αλβανούς που ήταν με το μέρος του εχθρού (Ιταλούς).!!

Το ίδιο δεν έπαθε και ο Αχιλλέας;; Πολεμούσε και μάτωνε για τον Αγαμέμνονα (το ΝΑΤΟ της εποχής) και αυτός αντί να τον ανταμείψει....του τα πήρε όλα.!!! Του δολοφόνησε κατόπιν συνωμοσίας των κολλητό του φίλο Παλαμήδη( στενού φίλου τόσο του Αχιλλέα, όσο και του Πάτροκλου και του Αίαντα, καθότι ο Παλαμήδης διδάχτηκε την τέχνη του πολέμου μαζί τους κοντά στον Κένταυρο Χείρωνα.) , του πήρε την Βρισηίδα την οποία την κέρδισε με την αξία των όπλων του.

Διάβασε ΠΟΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ και τα 3 μέρη εδώ :

http://zeys-elaynon.blogspot.com/2019/01/blog-post.html
http://zeys-elaynon.blogspot.com/2019/01/2.html
http://zeys-elaynon.blogspot.com/2019/01/3.html

Δημήτρης είπε...

Φίλε Λύκαστρε,τα έχω διαβάσει όλα τα του ιστολογίου και τα έχω μάθει απ'έξω κιόλας.Από τη στιγμή που όλοι ξαναζούνε,όπως λέει κι ο Εργοδότης με τον Παλαιό,θα ήταν ορθό να αναζητήσουμε τους σημερινούς ενσαρκωτές εκείνων των ρόλων(Παλαμήδης,Οδυσσέας ο "ήρωας" κλπ) ούτως ώστε να προλάβουμε καταστάσεις ή είναι αδύνατο να σπάσει το αρχέτυπο;Δηλαδή ο Αχιλλέας είναι καταδικασμένος πάντα να πολεμάει στη Τροία ή μπορεί μέσω εθελοντικής εμβύθισής του και σε δεύτερο και σε τρίτο αρχέτυπο ταυτόχρονα,να παράξει κάτι νέο;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ : Από τη στιγμή που όλοι ξαναζούνε,όπως λέει κι ο Εργοδότης με τον Παλαιό,θα ήταν ορθό να αναζητήσουμε τους σημερινούς ενσαρκωτές εκείνων των ρόλων(Παλαμήδης,Οδυσσέας ο "ήρωας" κλπ) ούτως ώστε να προλάβουμε καταστάσεις ή είναι αδύνατο να σπάσει το αρχέτυπο;

Το θέμα είναι αγαπητέ Δημήτρη ότι τον Αχιλλέα τον ψάχνουν και οι άλλοι.!! Για ποιόν νομίζεις είναι οι νέες βιομετρικές ταυτότητες, τις οποίες θα κάνουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ.!!
Βέβαια δεν μπορούν να βρούν κάτι, η κάποιον, το οποίο, η ο οποίος, δεν έχει ουράνιο αποτύπωμα! :)
Θα μπορούσαν να ζητήσουν θερμικό αποτύπωμα κωλοτρυπίδας, μιας και αυτό είναι μοναδικό βιομετρικό προσωπικό δεδομένο… αλλά έχουν μια ΕΜΜΟΝΗ με την ίριδα…Λίγα λόγια για την Ίριδα:

https://tinyurl.com/y5ogl3sg

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η Ίριδα χρησιμοποιείτο στο έργο του Ομήρου Ιλιάς, ως κατ” εξοχήν αγγελιοφόρος των θεών, καθ” όλο τον Τρωικό πόλεμο. Σε αντιδιαστολή με την Οδύσσεια όπου ως αγγελιοφόρος χρησιμοποιείται ο Ερμής. :)
Η ίριδα του οφθαλμού ( όφεως θαλάμου), έχει απόλυτη σχέση με την «έδρα της ψυχής» την επίφυση κ.λ.π…. μετά τα οστά των Μαραθονομάχων… άλλα πράγματα ψάχνουν οι Η.Π.Α. επί των σημερινών κατοίκων της χώρας των Ελλήνων.

Ο Αχιλλέας είναι εδώ και....ΘΥΜΑΤΑΙ.!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Λύκαστρε, θα μπορούσες να μας χαρίσεις ένα πόνημα ανάλογο της τριλογίας του Αχιλλέως αλλά για τον Οδυσσέα κάποια στιγμή;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 10 Απριλίου 2019 - 6:41 μ.μ.

Ναι θα μπορούσα , αν στρωνόμουν στο διάβασμα, ανάλυση και έρευνα, αλλά τώρα δεν έχω αρκετό χρόνο. Ήταν τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες μεταξύ τους (Αχιλλέας και Οδυσσέας), διαφορετικοί στην εμφάνιση....στον τρόπο δράσης, και αντίδρασης, στον τρόπο σκέψης...στην στρατηγική, διαφορετικοί ΣΕ ΟΛΑ.!!
Είχαν όμως ένα κοινό σημείο....το ΜΟΝΑΔΙΚΟ....ούτε ο ένας , ούτε ο άλλος ήθελε να πολεμήσει για το καθίκι τον Αγαμέμνονα , το ΝΑΤΟ της τότε εποχής. Ο ένας το έπαιζε "τρελός" ο Οδυσσέας, και ο άλλος κρύβονταν κάτω από γυναικεία ενδύματα και το έπαιζε "κορίτσι".

Κανείς μέσα στην Συμμαχία των Αχαιών (Λευκή Φυλή) δεν τον γουστάριζε.!!

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


.....................................................................
Όστις Οδυσσεύς έστησε (εσκηνοθέτησε) εκείνην την σατανικήν πλεκτάνην ενοχοποιήσας τον Λεονάρδο Δα Βίντσι της εποχής του, τον μεγαλοφυή Παλαμήδην, εις υπόθεσιν δια δωροδοκίας προδοσίας και δια πλαστών τεκμηρίων, προδοσίας τιμωρουμένης εν καιρώ μάλιστα πολέμου επί ποινή θανάτου, Ούτω εξετελέσθη αδίκως ο Παλαμήδης (συντροφκόν πισωμαχαίρωμα, συμβαίνουσιν αυτά και εις τας καλυτέρας οικογενείας) ο ειπών εν τη απολογία του το περίφημον εκείνο ¨Ελεώ (σε λυπάμαι) σε αλήθεια (ως πιο αξιολύπητην εμού), προ εμού γαρ τέθνηκας!¨
Και ούτινος ανοσιουργήματος την έκπλυσιν και ηθικήν αποκατάστασιν του Οδυσσέως εκείνου ίσως κατέστη ανάγκη εν μνημειώδες έπος (Οδύσσεια) γραφήναι παρά του εγγονού του...
Τελικώς και ενίοτε, ούτε και ο αδικηθείς θανών δεδικαίωται καθ' ότι οι νεκροί ουκ έχουσι τσέπας δια το πληρώσαι δικηγόρους, ποιητάς και διαφημιστάς...
Αλλά κι ο Παλαμήδης τόσο σοφός, εκκινών δια την Τροίαν, δεν ήξευρε με τι μούτρα ως οι Αγαμέμνων και Οδυσσεύς εμπέπλεκτο και έπρεπε προς τούτο έχειν κεκαλυμμένα τα νώτα του;
Ιδίως ο παμπόνηρος Οδυσσεύς του την είχε φυλαγμένη του Παλαμήδη ότε τον είχε ¨ξεβρακώσει¨ παριστάνοντα τον τρελό προς αποφυγήν της τρωικής περιπέτειας και αροτριώντα έβαλε το βρέφος υιόν του στο χωράφι. και προ του οποίου ο ¨τρελός¨ εσταμάτησε φυσικά αποδειχθείς μη τόσον τρελός άρα στρατεύσιμος...
Τα στρατηγικά λάθη γαρ και μάλιστα εν καιρώ πολέμου εισίν μοιραία και ασυγχώρητα.

Τέεελος πάντων...
Ευ διάγειν και ευημερείν τοις φίλοις πάσιν.



ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Εύγε Λύκαστρε για την τελευταία παράγραφο του σχολίου σου 10 Απριλίου 2019 - 5:20 μ.μ.
Όχι μόνο δεν θα τους βρουν, αλλά από αυτούς θα το βρουν και δεν θα προλάβουν να καταλάβουν για πότε και από πού τούς ήρθε! 🙂

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Σε ευχαριστώ φίλε Κώστα, για τα καλά σου λόγια.

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ Λύκαστρε,
την παρακάτω είδηση, εγώ την μεταφράζω ως ότι η Ρωσία στήνει παγίδα στην Τουρκία για να γίνει ακόμα πιο "μισητή" στα ισραηλινά και αμερικανικά σχέδια και να οδηγηθεί στο τέλος εκτός ΝΑΤΟ. Τί λες κι εσύ;

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/04/blog-post_150.html?m=1

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Στο είπα αυτό, διότι φαίνεται (και είχα διαβάσει σχετικά) πως από πέρυσι ήταν μιλημένος ο Άσαντ, πως όχι απλώς θα γκριζαριζόταν η περιοχή αυτή, αλλά θα παραδινόταν σε έναν δερβέναγα (Ερντογάν) ο οποίος όπως κι η χώρα του, δεν έχει μέλλον έτσι κι αλλιώς. Ενώ η κουρδική επέκταση έχει και παραέχει μέλλον και μη αναστρέψιμη μάλλον οποιαδήποτε κατάκτηση χώρου στο μέλλον. Το ίδιο ισχύει και για το Ιράν, του οποίου η έξοδος στη Μεσόγειο (μέσω κατάχρησης εδαφών της Συρίας με την παρουσία του εκεί) είναι δυνάμει και έξοδος ιρανο-αμερικανικών συμφερόντων.
Η δυσαρέσκεια λοιπόν του Άσαντ για αυτή την σημερινή εξέλιξη μπορεί να είναι και τύποις.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Aγαπητέ Κώστα.....η Τουρκία αξιολόγησε ότι τα εθνικά της συμφέροντα εξυπηρετούνται καλύτερα από τη πρόσδεση στη Ρωσία, όσον αφορά τη Συρία και τους Κούρδους και φαίνεται έτοιμη να αποδεχτεί τις Αμερικανικές κυρώσεις λόγω CAATSA.
Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι η Ρωσία δεν έχει συνεισφέρει μεταφορά τεχνολογίας με την επιλογή των S-400, όπως εξάλλου απαιτείται εκ νόμου στη Τουρκία από το 1980 σε κάθε προμήθεια αμυντικού συστήματος, ενώ αυτό χρησιμοποιήθηκε ως πρόφαση στη μη επιλογή του Patriot.
Οι Αμερικανοί προσπάθησαν εναγωνίως να κρατήσουν τη Τουρκία στη σφαίρα επιρροής και εντός ΝΑΤΟ, αλλά να είμαστε σίγουροι, ότι οι απειλές δεν θα παραμείνουν λόγια.

Από την άλλη ΑΝ πάρει η Τουρκία (αμφιβάλλω για αυτό)τους S-400 αντιμετωπίζει κίνδυνο η ίδια η Τουρκία, καθώς τα ρωσικά αυτά συστήματα δεν μπορούν να συνεργαστούν με τα συστήματα αναγνώρισης IFF στις κρυπτογραφημένες λειτουργίες Mode 4 και 5. Ως εκ τούτου, σε περίπτωση που δεν αναπτύξουν κάποιο εθνικό σύστημα αναγνώρισης (πράγμα το οποίο δεν θα πρέπει να αποκλείεται εκ προοιμίου, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι το έχει πραγματοποιήσει), θα έχουν και οι ίδιοι πρόβλημα να κυκλοφορήσουν μέσα στην ακτίνα δράσεως των S-400.

Το νομοσχέδιο που εξέδωσαν στις Η.Π.Α είναι υπέρ μας, όσο και να μη βολεύει κάποιους κομματικούς εγκάθετους και θα οδηγήσει σε θετικές για εμάς εξελίξεις.Τις οποίες δρομολογούν άλλοι για λογαριασμό μας, αφού δεν είναι ικανές να το πράξουν, οι προδοτικές και ανίκανες ηγεσίες μας.Ούτε το F-35 ούτε και το Su-57 αποτελούν ακατανίκητα όπλα, αλλά ότι και να πάρουν οι Μογγόλοι, χρειαζόμαστε και μεις το αντίδοτο, το οποίο ίσως να βρίσκεται στο επόμενο ευρωπαϊκό μαχητικό. η σε άλλους παραμέτρους σε συνδυασμό με νέο μαχητικό (όχι την πατάτα F-35).Το μόνο σίγουρο είναι, ότι με την αναμπουμπούλα έχουμε κερδίσει ένα καλό χρονικό περιθώριο, για να πάρουμε αποφάσεις και να τις κάνουμε πράξεις.


Λίγο υπομονή, μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, θα έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση.O Τραμπ είναι απρόβλεπτος. Πάντως ξέρει ότι ο μέγας κίνδυνος έρχεται από τη Κίνα και όχι τη Ρωσία και το λέει συνεχώς. O προγεγραμμένος από τη Νέα Τάξη Έρντο το έχει καταλάβει ...ότι ο χρόνος του έχει τελειώσει...αυτό το γνωρίζουν και στην Μόσχα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ :

- Σε πρώτη φάση, απόσυρση του ενδιαφέροντος των Η.Π.Α. από την Μ. Ανατολή και την Ευρώπη και εστίαση στην Ασία και τον Ειρηνικό, διαδικασία που πρέπει να ολοκληρωθεί με ταχείς ρυθμούς, με δεδομένο ότι η πρόωρη διάνοιξη του Βορειοδυτικού Περάσματος την έχει μεταθέσει σε εγγύτερο χρονικό ορίζοντα.
- Για να γίνει αυτό δυνατόν, επείγει η τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Μεσογείου και της Μ. Ανατολής, ώστε το αμερικανικό Κράτος να μπορέσει να απαλλαγεί από το άχθος του Ισραήλ.
- Στις περιοχές αυτές η υπεργολαβία θα δοθεί στην ρωσσική φατρία της Αγίας Πετρούπολης, της οποίας ο Πούτιν αποτελεί τον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο και προβεβλημένο ηγέτη.
- Η Τουρκία όπως και άλλες χώρες της ευρύτερης γεωπολιτικής ενότητας, θα πρέπει να υποβαθμιστεί και να εξωθηθεί σε έναν αιματηρό και μακροχρόνιο εμφύλιο, ώστε να μην είναι σε θέση, να αποτελέσει κίνδυνο για την ύπαρξη του Ισραήλ.
- Σε αντάλλαγμα της υπεργολαβίας η οποία θα αποδώσει και νέα κερδοφόρα συμβόλαια, η Ρωσσική Αρκούδα θα πρέπει να είναι έτοιμη να ματώσει, μπαίνοντας στο κλουβί με τον Κινεζικό Δράκο, όταν αυτό απαιτηθεί.
- Στην Ευρώπη δεν θα επιτραπεί να εκμεταλλευθεί τα υπό διαμόρφωση γεωπολιτικά κενά, καθιστάμενη με αυτόν τον τρόπο διεθνής πόλος ισχύος, γι' αυτό και θα υπονομευθεί εκ των έσω, καταλήγοντας σε τριχοτόμηση η τετραδιάσπαση, με διαμόρφωση των αντίστοιχων μπλοκς Κρατών, δηλαδή Πολωνικού, Γερμανικού, Γαλλικού και ίσως Ιταλοϊσπανικού. Η έμπρακτη εφαρμογή του συγκεκριμένου σχεδιασμού, θα βασιστεί στην ρήτρα των Ενισχυμένων Συνεργασιών, που προβλέπεται από την Συνθήκη της Ε.Ε.
- Η Ελλάδα έχει αποφασιστεί να ενταχθεί στην ομάδα των περιφερειακών χωρών, των οποίων αποστολή θα είναι, η εξασφάλιση της επιβίωσης του Ισραήλ.
- O καουμπόϋ (ΗΠΑ) θα επανέλθει στα χωράφια του, για να αναλάβει την ειρήνευση και την εκ νέου επιβολή της Pax Americana, έχοντας κερδίσει την μάχη των μαχών στην Ασία και αφού ολόκληρη η περιοχή θα έχει γίνει ίσωμα.

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Ευχαριστώ φίλε μου,
ήσουν πέραν του δέοντος κατατοπιστικός.

Δημήτρης είπε...

Φίλε Λύκαστρε,πως συνδυάζεται ο μόχθος της Αμερικής να απαλλαγεί από τον άχθο του Ισραήλ αλλά ταυτόχρονα να μοχθεί για την επιβίωσή του;Θέλει να το προστατέψει αλλά να μην ξοδεύει άμεσα προσωπικό και υλικό εν καιρώ πολέμου;Ποιος θα το απειλήσει τόσο ενεργά;Θα φθάσει η Κίνα μέχρι το Ισραήλ;Η Ελλάδα πως θα αναλάβει το ρόλο του "προστάτη" του τρομοκράτη,απ'τη στιγμή που δικαστικώς,πολιτικώς,κοινωνικώς και στρατιωτικώς τελεί υπό ευρωπαΐκές/κινεζικές/εθνοκαταστρεπτικές εντολές;Ο Αχιλλέας για να πολεμήσει πρέπει να είναι υγιής,δυνατός και σίγουρος για το σπίτι του.Αν οι στρατιώτες του Αχιλλέα είναι τρανσέξουαλ λαθρολάγνοι,μάλλον δε θα κρατήσει σπαθί τελικά.Και εν τέλει ίσως αυτό τον σώσει απ'το προδιαγεγραμμένο αρχέτυπο.Ίσως αυτό επιτρέψει τον αφανισμό όλων των μεγάλων βδελυρών(νατο,ρωσία,εε,κίνα,ισραήλ) και άρα και των εγχώριων μισθοφόρων τους.Αν δεν έγινα κατανοητός ως προς τα ερωτήματά μου,ζήτησέ μου να αναδιατυπώσω.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ : Φίλε Λύκαστρε,πως συνδυάζεται ο μόχθος της Αμερικής να απαλλαγεί από τον άχθο του Ισραήλ αλλά ταυτόχρονα να μοχθεί για την επιβίωσή του;Θέλει να το προστατέψει αλλά να μην ξοδεύει άμεσα προσωπικό και υλικό εν καιρώ πολέμου;Ποιος θα το απειλήσει τόσο ενεργά;

Αγαπητέ Δημήτρη...όταν μιλούμε για Αμερική δεν μιλάμε για κάτι ενιαίο και αδιάσπαστο. Αυτό που γνωρίζουμε ως Αμερική είναι χωρισμένο σε 2 στρατόπεδα.!! Τους χαζαροεβραίους τραπεζίτες που την ελέγχουν οικονομικά, και τους Αγγλοσάξονες που την ελέγχουν στρατιωτικά. Μην νομίζεις δεν είναι ελεύθερο και ανεξάρτητο κράτος.Το ξέρεις ότι αμερικάνικη κυβέρνηση ΔΕΝ δικαιούται να κάνει έλεγχο στη FED, η οποία είναι κράτος εν κράτος στην Αμερική...ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που είναι κράτος εν κράτη η Τράπεζα της Ελλάδας στην Ελλάδα...

Aν μαθευόντουσαν οι μέτοχοι, οι λαοί θα καταλάβαιναν πως δεν πρόκειται για εθνικές η ομοσπονδιακές τράπεζες...αλλά για γιγάντια ιδιωτικά τραστ...Τώρα το πως εκχώρησε η αμερικάνικη κυβέρνηση το δικαίωμα της κοπής του νομίσματος στη FED, ήταν ένα πραξικόπημα που ντροπιάζει την Αμερική που εκείνη την ήμερα έχασε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της...
Παραμονές Χριστουγέννων αιφνιδιαστικά και τελευταία στιγμή φέραν το νόμο για την ίδρυση της FED προς ψήφιση στο Κογκρέσο ώστε να λείπουν οι περισσότεροι βουλευτές και να βρίσκονται μόνο οι συνεννοημένοι να ψηφίσουν υπέρ...

Η FED φανερά ανήκει στους Χαζαροεβραίους Ρότσιλντ . Για την ιστορία οι Ροτσιλντ στη FED εκπροσωπήθηκαν από την οικογένεια Βαρμπουργκ...ποιος είναι ο Πωλ Βαρμπουργκ;Αυτός που έφτιαξε το καταστατικό της FED και το έδωσε στους Δημοκράτες πολιτικούς σαν τελεσίγραφο...
Οι Αμερικάνοι κουράστηκαν να κουβαλάνε στις πλάτες τους, συνέχεια το Ισραήλ. Ρωτάς ποιος θα απειλήσει το Ισραήλ...μα είναι μια μικρή κουτσουλιά ανάμεσα σε εκατοντάδες εκατομμύρια Άραβες.!!Με κανέναν από τους γειτόνους του δεν έχει καλές σχέσεις...
Όλα δείχνουν ότι η εποχή της παντοδυναμίας των τραπεζιτών εξεμέτρησε πρόωρα το βίο της και βαίνει προς το τέλος της, με ραγδαία επιταχυνόμενους ρυθμούς.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ : Η Ελλάδα πως θα αναλάβει το ρόλο του "προστάτη" του τρομοκράτη,απ'τη στιγμή που δικαστικώς,πολιτικώς,κοινωνικώς και στρατιωτικώς τελεί υπό ευρωπαΐκές/κινεζικές/εθνοκαταστρεπτικές εντολές;Ο Αχιλλέας για να πολεμήσει πρέπει να είναι υγιής,δυνατός και σίγουρος για το σπίτι του.Αν οι στρατιώτες του Αχιλλέα είναι τρανσέξουαλ λαθρολάγνοι,μάλλον δε θα κρατήσει σπαθί τελικά.

Η αιώνια κόντρα μεταξύ του πολυεθνικού κεφαλαίου (Ρότσιλντ) και και του γηγενούς κεφαλαίου των Η.Π.Α. αναβιώνει και μάλιστα στην πιο έντονη μορφή της, μετά την δεκαετία του '60.
Όταν το πραγματικό αφεντικό της Αμερικής, παρενέβη για να σώσει τις πολυεθνικές από την καταστροφή.
Με αποτέλεσμα να την πληρώσει ο εξωμότης Κέννεντυ.
Αυτήν την φορά όμως, ο αποφασιστικός παράγων είναι με την πλευρά του γηγενούς εθνικού κεφαλαίου....των πραγματικών Αμερικάνων.
Και ο Τράμπο, σαν εκτελεστής των εντολών του Αμερικανικού Κράτους, προωθεί την ατζέντα του.
Υποβάθμιση της FED προς όφελος των ιδιωτικών πολιτειακών τραπεζών, εισαγωγή και διάθεση κοκαΐνης αντί ηρωίνης, εύνοια προς τις μικρές παραδοσιακές εταιρείες κατασκευής όπλων, εις βάρος των μεγάλων πολυεθνικών αντιστοίχων.
Ώστε να επέλθει μια ισορροπία και να αποτραπούν τα σχέδια αποβιομηχανοποίησης των Η.Π.Α., η εξαγωγή κεφαλαίου και παραγωγικών μονάδων στην Ασία, η κυριαρχία του διεθνιστικού κεφαλαίου στην οικονομική ζωή και τελικά η άλωση η και καταστροφή του ίδιου του Κράτους.
Οι δικοί μας λακέδες των Πρεσβειών, δεν έχουν πάρει μυρωδιά από όλη αυτήν την κοσμογονία, τα απόνερα της οποίας έχουν ήδη αγγίξει την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και συνεχίζουν να ασχολούνται με ιδιωτικά Πανεπιστήμια, πράσινη ανάπτυξη ,ανοικτά σύνορα και πράσιν' άλογα.
Με κίνδυνο η χώρα να υπερφαλαγγιστεί από τις εξελίξεις και να σταθεί στη λάθος πλευρά του λόφου.
Πράγμα που θα ισοδυναμεί με τη μεγαλύτερη καταστροφή στην ιστορία της Ελλάδας ως Κράτους.

Παράδειγμα π.χ με την Κύπρο δεν πήραν χαμπάρι τι παίχτηκε , πλην των προδοτών..Ακριβώς, το ίδιο και μετά τον Α΄ Π.Π., οπότε και το πληρώσαμε με την Μικρασιατική Καταστροφή.Αυτή την φορά ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε στην σωστή πλευρά του λόφου.!!
Οι Μυρμιδόνες ουδέποτε ήταν η θα γίνουν ποτέ Λούγκρες...πάντα ήταν και θα είναι οι Ε.Δ στον πόλεμο της Τροίας. Είναι θέμα φύσης...από ΤΙ ΥΛΙΚΟ είναι φτιαγμένος κανείς.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ Δημήτρη...οι ΜΥΡ-ΜΙ-ΔΩΝΕΣ όπως και οι ΜΑΚ-Ε-ΔΩΝΕΣ είναι οι εμπόλεμοι εκλεκτοί, και ενσαρκώνονται ως τέλεια όντα. Ενσαρκώνονται μέσα από μία "ΟΠΗ" έναν θεϊκό πομπό-οίκο θεού (τρίγωνο-πυραμίδα).
Μιλάμε για μια Ουράνια Μηχανική, για αυτόν τον λόγο ουδέποτε θα είναι η θα γίνουν ποτέ τρανσέξουαλ οι λαθρολάγνοι.

Δημήτρης είπε...

Φίλε Λύκαστρε,επειδή είναι λεπτό -πατριωτικώς- το θέμα οφείλω να αναδιατυπώσω.Μ ε τους σημερινούς στρατιώτες του Αχιλλέα(Αχιλλέας=το σύνολο των Ελληνικών αξιών,στρατιώτες=Έλληνες πολίτες/οπλίτες) εννοούσα πως κατά ένα μεγάλο ποσοστό η σημερινή Ελληνική κοινωνία είναι αποπροσανατολισμένη σε βαθμό αηδίας.Αν εξαιρέσεις τα κομματόσκυλα,τους λαθρολάγνους,τους γκέι,τους αναρχικούς,τους αδιάφορους,σου μένει ένα μικρό σύνολο αγνών πολιτών.Σε ποιο βαθμό θα μπορέσουν αυτοί να αποκτήσουν πάτημα στα τεκταινόμενα;

Επίσης,αναφέρεις πως η Αμερικανική κοινωνία έχει κουραστεί να κουβαλάει το Ισραήλ στην πλάτη της.Οι δημοκρατικοί(χίλαρι,σόρος κλπ) ήταν επανειλημμένα υπέρ της φυλετικής αλλοίωσης της Ελλάδος(και των λευκών γενικότερα,αλλά δε σκάω ιδιαίτερα για τους υπολοίπους) αλλά της γενετικής "καθαρότητας" του Ισραήλ και των "εβραίων" γενικότερα.Απ'την άλλη ο τραμπ αναγνώρισε την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ και έστειλε τον γαμπρό του(τον πραγματικό potus)για τη "συμφωνία του αιώνα" που τα δίνει όλα στους ιουδαίους και επιτίθεται κατάφωρα κατά των Αράβων.Χώρια τα καθιερωμένα δώρα δισεκατομμυρίων.Επομένως,κι οι δυο πλευρές υποστηρίζουν το Ισραήλ.Άρα,εφόσον,κι οι δύο είναι δηλητήριο,για ποιο λόγο η Ελλάδα πρέπει να διαλέξει "σωστά";

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ : εννοούσα πως κατά ένα μεγάλο ποσοστό η σημερινή Ελληνική κοινωνία είναι αποπροσανατολισμένη σε βαθμό αηδίας.Αν εξαιρέσεις τα κομματόσκυλα,τους λαθρολάγνους,τους γκέι,τους αναρχικούς,τους αδιάφορους,σου μένει ένα μικρό σύνολο αγνών πολιτών.Σε ποιο βαθμό θα μπορέσουν αυτοί να αποκτήσουν πάτημα στα τεκταινόμενα;

Aγαπητέ Δημήτρη θα σου μιλήσω ανοικτά, το μεγαλύτερο μέρος της "ελληνικής" κοινωνίας είναι απλά ελληνόφωνο.Ο Ανθός των Ελλήνων (το καλύτερο κομμάτι, το πιο γνήσιο) είναι μόνο ένα Σύνταγμα. Γενικά είμαστε περί τις 300.000 Έλληνες στο σύνολο εντός Ελληνικού χώρου.Αυτός ο Ανθός των Ελλήνων θα επιβιώσουν. Όλοι οι υπόλοιποι δεν είναι καν Έλληνες , είναι απλά ελληνόφωνοι που νομίζουν ότι είναι Έλληνες.!! Μετά από καμιά χιλιάδα χρόνια εδώ θα ζούν και πάλι...και ίσως όχι αναγκαστικά με αυτό το όνομα.

Έλληνες υπάρχουν σε όλο τον πλανήτη, το όνομα ΕΛ-ΛΑΣ δηλώνει ΕΛ (την φυλή) και ΛΑΣ (Λίθος πέτρα) ο τόπος που γεννά ΕΛ. Ο τόπος θα ξαναγεννήσει Έλληνες.!! Διότι αυτή η ΛΑΣ ο τόπος τροποποιεί το DNA συγκεκριμένων ανθρώπων που γεννιούνται εδώ. Αυτή η ΛΑΣ δεν μπορεί χωρίς ΕΛ.!! Είναι άρρηκτα συνδεδεμένα το ένα με το άλλο...αν όλοι οι Έλλην εδώ στην ΛΑΣ εξαφανιστούν, τότε η ΛΑΣ μπαίνει σε "λειτουργία" παραγωγής νέων ΕΛ.!! Δεν θα πω περισσότερα...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ : Σε ποιο βαθμό θα μπορέσουν αυτοί να αποκτήσουν πάτημα στα τεκταινόμενα;

ΚΑΝΈΝΑ ΠΑΤΗΜΑ ΣΕ ΚΑΝΈΝΑ ΒΑΘΜΟ. Στο μόνο ίσως που θα βοηθήσουν θα είναι με την θυσία τους...δεν θα πάει χαμένη.

Δημήτρης είπε...

Φίλε Λύκαστρε στο σχόλιό σου της 9:22 αναφέρεις πως μόνο αυτός ο ανθός των 300.000 θα επιβιώσει ενώ στο σχόλιο της 9:23 πως η θυσία τους δε θα πάει χαμένη.Εγώ δεν κατάλαβα καλά ή είναι νοηματικώς αντίθετα τα δυο αυτά σχόλια;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Aγαπητέ Δημήτρη αυτοί που δεν θα πάει χαμένη η θυσία τους είναι οι ελληνόφωνοι. Αυτοί που θα επιβιώσουν είναι ο Ανθός των Ελλήνων.
Ελπίζω τώρα να έγινα κατανοητός.

Δημήτρης είπε...

Φίλε Λύκαστρε κι εγώ αυτό είχα σκεφθεί πως εννοούσες,απλά για να είμαστε σίγουροι.Είναι παράξενο πολλές φορές να σκέφτεσαι,το πως,με τις συνθήκες που διανύουμε,οι πιο πολλοί δείχνουν μια αυτοκτονική απάθεια ή και αποστροφή προς οτιδήποτε εθνικό.Αναρωτιέμαι συχνά τι μπορεί να φταίει γι'αυτό.Η έλλειψη οικογενειακής στοργής από μικρή ηλικία;Η εγωπάθεια;Τα δηλητήρια στο νερό και στα τρόφιμα;Ίσως τελικά,να είναι απλά ελληνόφωνοι όπως λες κι εσύ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ : Αναρωτιέμαι συχνά τι μπορεί να φταίει γι'αυτό.Η έλλειψη οικογενειακής στοργής από μικρή ηλικία;Η εγωπάθεια;Τα δηλητήρια στο νερό και στα τρόφιμα;Ίσως τελικά,να είναι απλά ελληνόφωνοι όπως λες κι εσύ.

Μάλλον το τελευταίο φίλτατε Δημήτρη...διότι το ίδιο νερό ,και τρόφιμα πίνουμε και τρώμε όλοι μας, και αναπνέουμε τον ίδιο αέρα.!!