ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Ένας πόλεμος μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων ουσιαστικά βοηθάει τους Νεοταξίτες να επιβάλουν την Πανθρησκεία τους.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο Μακρόν είναι πνευματικό παιδί των Ροτσιλντς, το Charlie που εκδίδεται από την αριστερή liberation ανήκει στούς De Rochild, και ήδη προβόκαραν άσχημα εκτός από τον Ερντογαν τους υπόλοιπους μουσουλμάνους. Ε τι μένει για να δέσει το γλυκό ; Ένας πρόεδρος των Rochild δηλαδή  Biden ή ακόμα χειρότερα η πιο αριστερή Καμάλα... για να γίνει χάος τόσο στις ΗΠΑ, όσο στην γειτονιά μας με τους μουσουλμάνους και τον αντι-Rochild Πουτιν και τους Ιρανούς.

Αν οι φήμες που λένε ότι ο Παγκόσμιος Πόλεμος ΙΙΙ ξεκινήσει με μουσουλμάνους και χριστιανούς δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα. Αυτά τα ολίγα για να καταλάβετε γιατί είμαι τόσο καχύποπτος και επιφυλακτικός με όλα αυτά που γίνονται στην Γαλλία.Πολλοί είναι αυτοί που χειροκροτούν τον Μακρόν ξεχνώντας τι έχει κάνει στο παρελθόν κυβερνητικά στην Γαλλία. Δυστυχώς οι λαοί κοιμούνται ύπνο βαθύ και δεν ασχολούνται με τέτοια θέματα .Το ζήτημα είναι ότι μια εβδομάδα πριν τις εκλογές ο Τραμπ δείχνει αδρανής σαν να μην τρελαίνεται να ξαναβγεί. Σκέψου να είσαι τώρα Τραμπ και να αφήσεις βρώμα ότι σκέφτεσαι να πουλήσεις τις αμερικάνικες μετοχές που κατέχεις ή να μεταφέρεις κεφάλαια κι επιχειρήσεις στο εξωτερικό. Χαμός έπεσε το χρηματιστήριο την επόμενη μέρα. Ενώ απείλησε να βγάλε τα βρώμικα της Χίλαρι στην φόρα δεν το έκανε, προφανώς τα κρατά για τον εαυτό του για μελλοντική χρήση αν του την ξαναπέσουν.
 
Όσο για τον Biden...ο Biden προχθές βραβεύτηκε από το εβραϊκό λόμπι και δήλωσε ότι είναι σιωνιστής χωρίς να είναι Εβραίος. Οκ δεν είναι και ο μόνος στην γη και εμείς έχουμε τέτοιους. Αλλά γλείφοντας τους Ισραηλινούς ουσιαστικά είναι ηλίου φαεινότερο ότι θέλει την βοήθεια τους για το μέλλον και δεν είναι η Τουρκία, αλλά το Ιραν ο στόχος...αλλά το Ιραν είναι σύμμαχος με Ρωσία και Κίνα. Το
ζήτημα είναι ότι η Κίνα δεν αναχαιτίζεται πλέον με οικονομικά αντίμετρα ... και αυτό σημαίνει πόλεμος από πλευράς δύσης ,αν επιλέξουν να την αναχαιτίσουν μη δεχόμενοι οι δυτικοί την απώλεια της παγκόσμιας οικονομικής υπεροχής. Και ένας πόλεμος που θα ξεκινήσει από το Κασμίρ μέσα στην καρδιά της Ασίας και που θα παρασύρει εκτός από την Ινδία και το Πακιστάν και τις όμορες χώρες και φυσικά το Ιραν.
 
Αν από την άλλη η Κίνα σαν αντίμετρα σκάσει το Χονγκ Κονγκ και τα δυτικά τοξικά και δεν είναι έτοιμες οι δυτικές οικονομίες να αντέξουν το ντόμινο καταλαβαίνει κανείς ότι η Λήμαν θα μοιάζει απλή οδοντόπαστα και εδώ έρχονται τα λοκνταουνς λόγω του ιού και το ταυτόχρονο ρισέτ των δυτικών οικονομιών. Κρίσιμο
επίσης στην περίπτωση Τραμπ είναι η Deutsche bank που σημαίνει ή κατάρρευση του συστήματος ή ξέπλυμα του. Πραγματικό θρίλερ όπως έχει διαμορφωθεί αυτή η εκλογή. Βέβαια η βόμβα Deutche Bank υπάρχει αλλά η Γερμανία έχει πάρει μέτρα με την αγορά και επαναπατρισμό τεράστιων ποσοτήτων χρυσού πράγμα που αποδεικνύει ότι φοβάται μελλοντικό κραχ ή πόλεμο.Κατά τ' άλλα για τις ευρωπαϊκές οικονομίες ισχύουν ότι και για το Χονγκ Κονγκ. Για την Ρωσία δεν μιλάω, διότι η
Ρωσία γνωρίζει ότι με 70 δις τον χρόνο αν θυμάμαι καλά σε εξοπλιστικά δεν μπορεί να αντέξει συμβατικό πόλεμο με τις ΗΠΑ των 350 δις το χρόνο.
 
Η  παγκοσμιοποίηση των Ροτσιλντς, βασίζεται σε 2 βασικά δεδομένα στον αθεϊσμό και στον εθνομηδενισμό.Αν αυτά υπερισχύσουν (και για αυτό τα θρέφουν και τα υποστηρίζουν) είναι πολύ εύκολο πλέον να επικρατήσει με μια πανθρησκεια - που θα εξυπηρετήσει αυτούς που έχουν ανάγκη την ύπαρξη κάποιου θεού - και φυσικά ένας πλανήτης χωρίς σύνορα αλλά με εκατομμύρια γκέτο .Ένας πόλεμος χριστιανών μουσουλμάνων θα διαλύσει ουσιαστικά και τις δύο πλευρές και τότε θα επέμβουν οι νεοταξίτες για τον επίλογο του έργου.

7 σχόλια:

ΜΙΧΑΛΗΣ είπε...

Κατά την γνώμη μου ένας "ιερός πόλεμος" για τους μουσουλμάνους είναι πιθανότερο να ξεκινήσει στο Κασμίρ.

Στην Ευρώπη μπορεί να έχουμε μεμονωμένες επιθέσεις τύπου Νίκαιας και κάποιες απελάσεις ακραίων ισλαμιστών, αλλά όχι γενικευμένο πόλεμο...η Ευρώπη παραείναι πλέον μαλθακή και "πολιτικώς ορθή" για κάτι τέτοιο.

Μια ελληνοτουρκική σύρραξη θα έπαιρνε ίσως τον χαρακτήρα "ιερού πολέμου" για τους μουσουλμάνους, αλλά πιθανότατα θα είναι μικρής διάρκειας και οι δυο χώρες ανήκουν στο ΝΑΤΟ, οπότε θα μπουν στη μέση οι "μεγάλοι" για να τα βρούμε...

Αντιθέτως, η Ινδία των 2 δισεκατομμυρίων έχει το μέγεθος εκείνο που την κάνει πραγματική απειλή για τους μουσουλμάνους και μια ανάφλεξη στο Κασμίρ θα ένωνε όλους τους ισλαμιστές εναντίον της.

Προσωπικώς - θα την γράψω την κακία μου - θα ευχόμουν να γίνει κάτι τέτοιο, μπας και ξεκουμπιστούν να φύγουν εθελοντικώς για τον "ιερό" τους πόλεμο τα ισλαμικά στοιχεία από την πατρίδα μας...

Ίδωμεν !!

ΥΓ - Συγχαρητήρια για το ιστολόγιό σου ΛΥΚΑΣΤΡΕ ! Πραγματικά ενδιαφέρον ! Το ανακάλυψα "τυχαία" (;;;) και το επισκέπτομαι πλέον καθημερινά.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΜΙΧΑΛΗΣ : ΥΓ - Συγχαρητήρια για το ιστολόγιό σου ΛΥΚΑΣΤΡΕ ! Πραγματικά ενδιαφέρον ! Το ανακάλυψα "τυχαία" (;;;) και το επισκέπτομαι πλέον καθημερινά.

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Μιχάλη...αν θέλεις πες μου πως ανακάλυψες το ιστολόγιο;;; Διότι δεν βγαίνω στα πέριξ για να το διαφημίζω όπως κάνουν άλλοι, και να μοιράζω λίνκς. Σχετικά είμαστε καινούργιο ιστολόγιο δεν κλείσαμε ούτε 2 χρόνια ακόμη.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε λυκαστρε τα σέβη μου για τα γραφόμενα σου.

Κι εγώ τελευταία ανακάλυψα το ιστολογιο σου.
Το διαβαζω καθημερινά με τις αναλύσεις σου να είναι κορυφή μπορώ να πω.

Στο μόνο που στενοχωριθηκα επειδή βλέπω πως είσαι και άνθρωπος που αγαπα την πατριδα του είναι η αντίθεση σου με την πίστη μας.

Στο λέει ένας πρωιν αθεος.

Τέλος πάντων αυτό είναι στην ελευθερία του καθενος και δεν μειώνει τις αναλύσεις σου.

Ένα μεγάλο μπράβο και πάλι.

Χρήστος

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Να καλοσωρίσω και εσένα φίλε Χρήστο στην παρέα μας. Δεν είμαι άθεος φίλε μου....ΕΝΘΕΟΣ είμαι...αλλά δεν πιστεύω στις κατασκευασμένες θρησκείες και στους φλύαρους και ανόητους εκπροσώπους των ιερατείων τους. Ο θεός βρίσκεται μέσα μας...δεν χρειαζόμαστε ούτε εκκλησίες ούτε κεράκια..ούτε να δίνουμε τον οβολό μας για να μπορούμε να έρθουμε σε "επικοινωνία" μαζί του.

Η ΠΙΣΤΗ είναι πολύ σημαντικό πράγμα...η πίστη μπορεί να κινήσει βουνά...έχει σχέση με την ψυχή και τον εγκέφαλο μας, αχαρτογράφητες περιοχές....και αυτό θέλουν να το κλέψουν από εσάς. ΕΛΛΗΝ σημαίνει ήθος...αλλά ήθος Υιών θεού , δηλαδή Ανθρώπων με τον ΘΕΟ ΕΝΤΟΣ. Ο θεός υπάρχει μέσα μας, και όχι στους ουρανούς για αυτό και πρέπει να έχουμε το " Γνώθι Σε Αυτόν".

Ανώνυμος είπε...

φιλε λυκαστρε δεν ειναι ακριβως ετσι και δεν μιλω για το ιερατειο .

εχω ο ιδιος βιωμα και ενας κολλητος στο τζανειο ο οποιος εμεινε στην ιστορια του νοσοκομειου .
οι γιατροι ξερουν .

τελως παντων δεν ειναι αναλυση επιφανειακη η πιστη .

τα βιωματα ηταν συγκλονιστηκα μπορω να σου πω αλλα επειδη δεν ειναι του παροντος δεν θελω να μακρυγορισω αταματω εδω .

η υποληψη που εχω στο μπλογκ και στα γραφομενα σου παραμενει .

νασαι γερος και δυνατος να συνεχισεις να αφηπνιζεις.

χρηατος

ΜΙΧΑΛΗΣ είπε...

Φίλε ΛΥΚΑΣΤΡΕ, ανακάλυψα το ιστολόγιό σου μέσω του thesecretrealtruth.

Εκεί υπάρχει μια ανάρτησή σου για τις πυραμίδες και έτσι μπήκα στο ΖΕΥΣ ΕΛΑΥΝΩΝ.

Χρησιμοποίησα τον όρο "τυχαία" - με ερωτηματικά - διότι θεωρώ ότι τέτοια περιστατικά εξηγούνται ( όσο μπορούν να εξηγηθούν δηλαδή ) με την συγχρονικότητα.

Κοντολογίς "ανακάλυψα" το ιστολόγιό σου διότι "ήθελα" να το ανακαλύψω...

Πιστεύω ότι καταλαβαίνεις τι εννοώ και θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε αρκετά στην πορεία...

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Μια εξήγηση των όσων συμβαίνουν με εικόνες

http://filosofia-erevna.blogspot.com/

Ευχαριστώ