ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΧΤΕΣ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΠΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΔΕΜΕΝΑ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΩΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗ!

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Η πέμπτη φάλαγγα είναι οι Ελληνόφωνοι μακαβαιοι και οι πράκτορες της πρώην Ανατολικής Γερμανίας που λειτουργούν ως παρακράτος του μυστικού Σημίτη πρωθυπουργού.Σκοπός τους είναι ένα ελεγχόμενο ΘΕΡΜΟ που θα οδηγήσει σε απώλεια εθνικής κυριαρχίας στο αρχιπέλαγος.

Γράφει ο Γιώργος Αδαλής :

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΧΤΕΣ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΠΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΔΕΜΕΝΑ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΩΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗ!
-
Εχτές έσπευσα να δημοσιεύσω μια φωτογραφία από το λιμάνι της Ρόδου με παραταγμένα πολεμικά πλοία, την ώρα που το Oruc Reis μαζί με τις τουρκικές φρεγάτες και κορβέτες έπλεε 13.5 μίλια από τις ακτές της Ρόδου και σε κοντινή απόσταση έπλεαν σκάφη του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού (ΠΝ). Ουδείς κατάλαβε τα βαθύτερα νοήματα της φωτογραφίας μου μιας που το μόνο που είπα είναι «βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας»!
Την φωτογραφία την ΕΒΑΛΑ για να δείξω ότι κάποιοι εγκληματούν ΑΣΥΣΤΟΛΑ με τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας μας. Διότι οι Τούρκοι, σε όλο το διάστημα που κυκλοφορούσαν έξω από τη Ρόδο και ο στόλος μας τους είχε στενό μαρκάρισμα. ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΡΑΝΤΑΡ ΤΟΥΣ ΟΣΑ ΠΛΟΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.
Γιατί αυτοί είναι οι Τούρκοι. Ψάχνουν το εύκολο θύμα , το ανυπεράσπιστο. Και σε περίπτωση που προκαλούνταν εχτές θερμό επεισόδιο, σκόπευαν να βυθίσουν με πυραύλους όλα τα πλοία που είχαμε αραγμένα μέσα σε λιμάνια!
Η ερώτησή μου λοιπόν ήταν απλή και χτες ΔΕΝ ήθελα να την κάνω για ευνόητους λόγους:
Είναι δυνατόν έξω από το λιμάνι της Ρόδου, να διεξάγεται ουσιαστικά ΠΟΛΕΜΟΣ κι εσύ να έχεις δεμένα τα πλοία σου στα λιμάνια σα να λες στον Τούρκο, να εδώ είμαστε, βυθίστε μας! Τι θα συνέβαινε αν ξέσπαγε θερμό επεισόδιο εχτές; Θα ήταν ΝΑΙ ή ΟΧΙ οι 3 ΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΟΙ ΜΑΣ ΕΡΜΑΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ;
Αλλά ποιος να τα σκεφτεί όλα αυτά; Οι άκαπνοι πολιτικάντηδες ή τα βολεμένα τρόλια που κυκλοφορούν ακόμα και στη δική μου σελίδα και το παίζουν μπατριώτες;
Επειδή αυτές τις μέρες έχω στριμώξει την Κυβέρνηση κι επειδή γνωρίζουν ότι προτίθεμαι να προβώ σε αποκαλύψεις, στήνουν ήδη μια επιχείρηση φθοράς της αξιοπιστίας μου! Κι αυτό τους τρώει απ ότι φαίνεται πολύ περισσότερο χρόνο απ ότι θα έπρεπε να τους τρώει η αντιμετώπιση των Τούρκων!
Εβαλαν λοιπόν κάτι ... κλαμένες μυροφόρες που ζουν με κάνα κατοστάρι ευρώ χορηγίες που τους δίνουν κάθε εβδομάδα, να ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ τον κόσμο και πάλι για ΔΕΥΤΕΡΗ φορά. Με μια επιχείρηση σπίλωσης του ονόματός μου!
Και τι δεν είπαν!!! Στην αρχή έγραφαν σε μυστικές ομάδες που έχουν ότι η φωτό είναι παλιά και ότι στο λιμάνι δεν έχει ούτε ένα σκάφος μέσα. Όταν τους έκραξαν οι Ροδίτες που έβλεπαν με τα μάτια τους, είπαν ότι δεν είναι σκάφη του Π.Ν. αλλά του Λιμενικού μας!!! Κι έχουν δοθεί διαταγές να μην συμμετέχει το λιμενικό μας σε επιχειρήσεις!!!
Εφόσον τα ραντάρ των Τούρκων και οι δορυφόροι τους κατασκόπευαν εχτές όλη μέρα τις κινήσεις των πλοίων μας και τα είχαν στοχεύσει με σκοπό να τα βυθίσουν, σημαίνει ότι γνωρίζουν καλά για ποια σκάφη μιλάμε! Συνεπώς, αφού τα ξέρουν, μπορώ κι εγώ να απαντήσω στην μαύρη προπαγάνδα όσων με εκβιάζουν επί της ουσίας να πάψω να μιλάω:
Στις 13:30 εντός του λιμένα της Ρόδου, στον προβλήτα της κρουαζιέρας, βρισκόταν ΤΡΕΙΣ (3) ΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ. Το τέταρτο πλοίο της φωτό ανήκε στην δύναμη της Frontex, το οποίο και αυτό αποτελούσε επίσης στόχο των Τούρκων!
Και το βράδυ τα πλοία του Πολεμικού μας Ναυτικού έγιναν ΤΕΣΣΕΡΑ (4).
Κανένα σκάφος του λιμενικού δεν υπήρχε εκεί που δείχνει η φωτό. Τα πολεμικά μας πλοία ήταν ΔΥΟ ΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΟΙ τύπου Ρουσσέν ( η Ρίτσος και η Ρουσσέν). Και άλλες ΔΥΟ ΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΟΙ παλαιότερου τύπου, Κομπαντάντ ΙΙΙ, (η Σημιτσόπουλος και ο Βότσης) !
Κι ερωτώ τον ίδιο τον υπουργό Αμυνας και τον Πρωθυπουργό: Την ώρα της όξυνσης της κατάστασης με το Oruc Reis εχτές, με τους δύο στόλους κοντά, ήταν ή δεν ήταν πρόβατα επί σφαγή τα 4 πλοία μας; Ηταν ή όχι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ η ενέργειά σας να τα αφήσετε χτες ελλιμενισμένα την στιγμή που ένα θερμό επεισόδιο ήταν πιο κοντά από ποτέ;
Μήπως εχτές σας ξύπνησα απότομα κι αναγκαστήκατε να βάζετε λυτούς και δεμένους να λένε ότι ΔΕΝ ήταν σκάφη του ΠΝ αλλά σκάφη του Λιμενικού;;;
Εμένα δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα βρώμικα πολιτικά παιχνίδια σας! Εδώ πλέον έχουμε ΠΟΛΕΜΟ. Και σε έναν πόλεμο οι ζωές των πολεμιστών μας δεν μπορεί να τίθενται σε κίνδυνο από άχρηστα ανθρωπάκια, που αντί να σκέφτονται τα πάντα, κάνουν το παν να μας αποδείξουν ότι λειτουργούν ως πιτσιρίκια που παίζουν στην κουζίνα με τα playmobil τους!
ΥΓ1.
Η σημαία ανάποδα είναι διεθνής συμβολισμός ότι το κράτος τελεί εν κινδύνω!
ΥΓ2.
ΣΕ ΛΙΓΟ, ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ, ΠΡΟΤΙΘΕΜΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΡΘΡΟ, ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ, ΜΕ ΑΚΡΩΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ! ΠΟΙΟ ΠΛΟΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΒΥΘΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;
Και αυτό ήταν το κρυφό μήνυμά μου με την χτεσινή φωτογραφία. Δεν το έλαβαν και στράφηκαν εναντίον μου! Θα το λάβουν λοιπόν δημοσίως εντός της ημέρας, ως συνέχεια του παρόντος άρθρου! Γιατί εδώ που φτάσαμε, ή θα σοβαρευτούν ή θα έχουν να αντιμετωπίσουν την οργή του κόσμου!

13 σχόλια:

Μμ. είπε...



Εμείς μεν μπορεί να έχωμεν πόλεμον, κύριε, αλλά αυτοί της ληστοΒουλής έχουσιν σοβαρότερον πόλεμον, τον κλεψομιζοΜιΚιΟπόλεμον.
Εξάλλου η Χ.Α. εφυλακώθη, ένας Παπάς βεβαίως μόνο εξέφυγεν αλλά ¨παπάς¨ φαντομάς είναι αυτός, κατά το κοινώς λεγόμενον. Πότε εδώ πότε εκεί, δεν τον πιάνεις πουθενά.
Η δημοκρατία της μάσας να νικάοι σύντροφοι και η Ελλάς ερρέτω και στα τσακίδια. Το ΕΝΦΙΑ να τρέχοι μόνο. Αλλά τί; με ΑΟΖ και Τούρκους θ' ασχολούμεθα τώρα;
Εξάλλου με τους Λοατκίδες έχουμε φροντίσει και για τα ημέτερα οθωμανικά μετόπισθεν. Έτσι γιατί χαμένος δεν πας ποτέ ως δημοκράτης. Είπαμε -και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε- δημοκρατία του υπερήφανου πουστοκώλου κυριολεκτικώς δεν είμαστε;

Ανώνυμος είπε...

η ελλαδα μας δυστυχως εχει τελειωσει .
ηθικα οικονομικα εθνικα θρησκευτικα πολιτισμικα και βαλτε οτι αλλο θελετε .

αυτο που περιμενουμε οσοι αφουγκραζομαστε την καταιγιδα που ερχεται ειναι το μπαμ που θα γινει απο τα τεκταινομενα που βλεπουμε σε λιγους μηνες.

μια κατασταση η οποια σαπιζει και λιμνιαζει πολλα χρονια με το νομο των πιθανοτητων φτανει στο σημειο μηδεν για να αρχισει παλι η ανοδος .

σε ολα τα πραγματα υπαρχει η ανοδος και η καθοδος .

σημερα βρισκομαστε στο ναδιρ πριν το χτυπημα επανεκινησης .

ο λαος της ελλαδος φυσικα πλεει σε αλλους γαλαξιες και αυτο το χτυπημα θα τον ξυπνησει δυσαρεστα και επιπονα.

καλο σας βραδυ.


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" η ελλαδα μας δυστυχως εχει τελειωσει .
ηθικα οικονομικα εθνικα θρησκευτικα πολιτισμικα και βαλτε οτι αλλο θελετε .

αυτο που περιμενουμε οσοι αφουγκραζομαστε την καταιγιδα που ερχεται ειναι το μπαμ που θα γινει απο τα τεκταινομενα που βλεπουμε σε λιγους μηνες."

Λάθος η Ελλάδα δεν έχει τελειώσει, διότι η Ελλάδα είναι ΙΔΕΑ και οι ιδέες δεν πεθαίνουν ποτέ.! Αυτός που έχει τελειώσει είναι ο παρτάκιας και καλομαθημένος κάτοικος της χώρας και όχι Έλληνας φυσικά. Οι Έλληνες περιμένουμε εδώ και καιρό το μπαμ...το θέλουμε το επιζητούμε...δεν το φοβόμαστε...διότι έτσι θα ξεχωρίσει η ήρα από τα στάρι.!!

Μετά την προδοτική βραδιά των Ιμίων την κυβέρνηση του Σημίτη κάποιοι πήγαν και την ξαναψήφισαν...το ίδιο και στην Κύπρο. Όσοι κατηγορούν τους συμπολίτες τους για τις ενέργειες των Τούρκων στην Αμμόχωστο είτε ψήφισαν Κληρίδη για να ενταφιάσει τις ιδέες Γκάλι είτε Χριστόφια που ψήφισε όχι για να τσιμεντώσει το ναι. Την Αμμόχωστο τη χάσαμε στον πόλεμο του ‘74 και θα την πάρουμε πίσω με την Κερύνεια.

Ήταν ΣΙΓΟΥΡΟ ότι θα φτάναμε σε αυτό το σημείο με μαθηματική ακρίβεια..40 χρόνια υποχωρήσεων και παραχωρήσεων στην Τουρκία, έφεραν τον πόλεμο που έρχεται.!!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αντί να κοιτάξουμε να εξοπλιστούμε...τι κάναμε;;;
Φτιάξαμε μια φοβερή βιομηχανία, φραπέδων, δημοσίων υπαλλήλων, κομματικών παρατρεχάμενων, συνδικαλιστών του δημοσίου, προέδρων βουλευτών υπουργών κλπ κλπ. Πρώτοι στα Καγιέν Q6 Χ6 και άλλα εξωτικά με 4πλες εξατμίσεις και φυσικά στις καταθέσεις στην Ελβετία, πρώτοι στις μίζες της Siemens, πρώτοι στη διαφθορά στο χρέος κλπ κλπ.
Μπράβο μας. Τώρα να μην ακούσω κιχ απο κανέναν...διότι ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ...ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΕΣ ΣΑΣ. ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ....

Όλα αυτά γραμμάτια ήταν που υπογράψατε για εσάς και τα παιδιά σας..και τώρα ήρθε η ώρα για να πληρωθούν.!!

kakos04 είπε...

Καλησπέρα , η μη διασπορά δυνάμεων από την διοίκηση της ΑΣΔΕΝ που καταργούν είναι άραγε προδοσία? Αν και άσχετος που είμαι με το παραμικρό κάνεις διασπορά δυνάμεων και δεν τις αφήνεις παρκαρισμένες σε εμφανές σημείο για να χτυπήσει ο έχθρος από τα παράλια του. Και προφανώς δεν σκόπευαν να απαντήσουν με δεμένα τα πλοία . Οι στρατιωτικοί έπρεπε να τα είχαν βγάλει βόλτα τουλάχιστον . Το θέμα είναι πότε θα ξυπνήσουν οι πολλοί με τον εσωτερικό εχθρό ? Στο νεκροκρέβατο τους μάλλον.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Νικόλα εδώ και οι άσχετοι γνωρίζουν ότι όταν ο εχθρός σε έχει στοχοποιήσει , κάνεις διασπορά δυνάμεων.!! Αυτοί οι γαλονάτοι λες να μην το γνώριζαν;;; Έλα όμως που και οι τούρκοι γνωρίζουν ότι η πολιτική, αλλά και στρατιωτική ηγεσία της Ελλάδος δεν είναι Έλληνες! Απλά ομιλούν την Ελληνική.

Ανώνυμος είπε...


"η ελλαδα μας δυστυχως εχει τελειωσει .
ηθικα οικονομικα εθνικα θρησκευτικα πολιτισμικα και βαλτε οτι αλλο θελετε ."

Αγαπητέ ανώνυμε Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ δεν έχει τελειώσει!!!.
Στο υποσυνείδητο πολλών έτσι είναι,τους το καλλιεργούν χρόνια πως είμαστε μικροί,πως είμαστε λίγοι,αδύναμοι.Έτσι αυτό μετουσιώνεται στην καθημερινότητα τους με την μορφή της δειλίας ,του φόβου, της αδιαφορίας ως προς το γενικό σύνολο και στο τέλος της αποδοχής του δικού τους σεναρίου.

Αυτό που πρέπει να κατανοήσουν είναι πως πρέπει να περάσουμε μέσα από το καμίνι και να προετοιμαστούν γι αυτό ακριβώς,όπως οι αναστενάρηδες
Η προσπάθεια αποφυγής του μόνο ήττες θα μας δώσει, σκλαβιά ατελείωτη.
Ατσαλώστε ψυχή και σώμα ,νου και καρδιά ,μέσα από την φωτιά ο σίδηρος γίνεται ατσάλι.

Ο πόλεμος ξεκίνησε εδώ και χρόνια - αν έπαψε και ποτέ -μάχες δόθηκαν άλλες κερδήθηκαν, άλλες χάθηκαν.

Σε αυτό τον τελευταίο γύρω δεν υπάρχουν αμέτοχοι ,ουδέτεροι,ΌΛΟΙ θα πάρουν θέση,
θα χυθούν δάκρυα πολλά και...... αίμα που θα κινήσει και πάλι την ιστορία.

Ο Μιλτιάδης ως στρατηγός λίγο πριν την μάχη του Μαραθώνα είπε στο στράτευμα

"Εάν τους νικήσουμε αυτοί έχουν πατρίδα να επιστρέψουν. Εάν μας νικήσουν εμείς δεν έχουμε πού αλλού να πάμε"

μια μάχη πού άλλαξε την ιστορία.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΡΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ,ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΠΟΤΕ
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ .



Μάριος -.-


υ.γ Οι κάτοικοι της χώρας που δεν είναι στην καταγωγή Έλληνες μπορούν να αρχίσουν
άμεσα την αποχώρηση τους για να σώσουν την υποτιθέμενη ζωή τους.





ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ακριβώς φίλε Μάριε ...έτσι όπως τα είπες. Δεν εγκαταλείπουμε ΠΟΤΕ. Και αν είναι να πεθάνουμε, καλύτερα να πεθάνουμε πολεμώντας, παρά σαν δούλοι.! Αφιερωμένο σε σένα και σε όλους τους Έλληνες.

" All that matters is that today, two stood against many. Valor pleases you, so grant me this one request. Grant me revenge! And if you do not listen, the HELL with you!

Crom, I have never prayed to you before. I have no tongue for it. No one, not even you, will remember if we were good men or bad. Why we fought, and why we died."

https://www.youtube.com/watch?v=BHfE682mm3c

Ανώνυμος είπε...


Έτσι είναι Λ.Η πλύση εγκεφάλου έχει χτυπήσει κόκκινο.
Τα ΜΜΕ φτιάχνουν κλίμα για την υποτιθέμενη αδυναμία μας,όλη μέρα ταΐζουν φόβο στον κόσμο,απλώνουν τον τρόμο τρελαμένοι όλοι τους.

Έχουν βάλει την παράνοια αρχηγό στη ζωή.Είναι δυνατόν να ζήσουμε έτσι ?
Πότε άλλοτε το κάναμε αυτό για να το κάνουμε και τώρα.

Ακούω συνεχώς τούρκος έτσι,τούρκος αλλιώς ,ο τούρκος είναι μια τρίχα από τα @@@@@
χωρίς τις μεγάλες δυνάμεις.Έθνος που το μόνο που έχει να δείξει στην πορεία της ύπαρξής του είναι γενοκτονίες,καταστροφές,ανίερα ήθη.Είναι το χέρι που τραβά το μαχαίρι δεν είναι ο νους.
Δεν θέλουν να μάθουμε στις νεώτερες γενιές την ποιοτική διαφορά των ψυχών που ενσαρκώνονται ΕΔΩ και αλλού.

Το γεγονός πως είμαστε ΕΔΩ & ΤΩΡΑ είναι μια μεγάλη επιλογή που κάναμε πολύ πρίν και μεγάλη η ευθύνη που έχουμε.




Μάριος -.-


kakos04 είπε...

Καλημέρα , ναι αγαπητέ Μάριε και Λύκαστρε , κάποιοι λέμε ότι δεν θα ζήσουμε έτσι , προσκυνημένοι με 15 ώρες δουλειά και πάλι να χρωστάμε , με την πλύση εγκεφάλου όλη μέρα , μάσκες κοροδοϊού και τρομοκρατία από το χαζοκούτι μαζί με τα ανήθικα ήθη . Να σε βλέπει ο άλλος και να φοβάται χειραψία σαν λεπρός , μου ξανασυνέβη το Σάββατο το απόγευμα από 35χρονο . Σαν τον Κόναν που έβαλες, είναι ευκαιρία για απελευθέρωση και τιμωρία κυρίως για τα παιδιά μας , γιατί αλλιώς αυτά που θα ζήσουν θα είναι εφιάλτης . Να είστε καλά .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα φίλε Νικόλα..έτσι είναι ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.!! Τους έμαθαν να φοβούνται για να μπορούν να τους ελέγχουν πιο εύκολα. Ο ΦΟΒΟΣ και η ΕΛΠΙΔΑ είναι δύο τεράστια όπλα στα χέρια τους.
Ότι κάνουμε Νικόλα είναι για τα παιδιά μας, και για τα αυριανά ελληνόπουλα.

Ανώνυμος είπε...

Το γεγονός πως είμαστε ΕΔΩ & ΤΩΡΑ είναι μια μεγάλη επιλογή που κάναμε πολύ πρίν και μεγάλη η ευθύνη που έχουμε.

Μάριος -.-

Ναι φίλε Μάριε, Και όταν θα έρθει η ώρα να επιλέξουμε τον επόμενο ρόλο μας στην ένσαρκη ηλιακή περιφορά μας θα επιλέξουμε ξανά να γεννηθούμε Έλληνες.

ΚΙΜΩΝ

Ανώνυμος είπε...


"Ναι φίλε Μάριε, Και όταν θα έρθει η ώρα να επιλέξουμε τον επόμενο ρόλο μας στην ένσαρκη ηλιακή περιφορά μας θα επιλέξουμε ξανά να γεννηθούμε Έλληνες."

Κίμωνα ένα θα πω.

ΑΜΗΝ !!!Εις τους αιώνας των αιώνων.ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Είθε να είμαστε το φως της ανθρωπότητας σε αυτή την γωνιά του σύμπαντος,να δίνουμε αγώνες ισάξιους των προπατόρων, υπέρ δικαίου,
υπέρ του φωτός του ήλιου,για τον έναν αρχηγό της ζωής.


Μάριος -.-