ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

Conspiracists say lasers and exploding smart meters used to start bushfires to make way for a new train network

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Η Αυστραλία κάηκε, όπως ακριβώς η Καλιφόρνια αλλά και το Μάτι στην Αττική. Από πίσω κρύβονται τα ίδια λαμόγια. Ο σκοπός εκτός από το κέρδος, είναι να προωθήσουν και την παγκόσμια δικτατορία τους. Το έργο όπως βλέπει κανείς και στο άρθρο το έχει αναλάβει η VIRGIN που διαθέτει μέχρι και διαστημόπλοια.!! Οπότε τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμμύδια, βρήκαμε ποιός έβαλε τις φωτιές. Ο κόσμος στην Αυστραλία θα πρέπει να ξεσηκωθεί, να ακυρώσει τα σχέδια απο τα λαμόγια, να βγεί στους δρόμους και να ζητήσει το κεφάλι τους στο "πιάτο". Είχαμε δημοσιεύσει σαν ιστολόγιο έναν χάρτη πριν γραφτεί το σημερινό άρθρο. Δείτε ΕΔΩ αυτήν την εικόνα που είχαμε ανεβάσει και κάντε την σύγκριση με την εικόνα απο το άρθρο.!! Όλα συγκλίνουν, αυτός που θα κατέχει την γη, εκτός απο τα Δίκτυα Τρένων ,θα κατέχει και ότι υπάρχει στο υπέδαφος.!!
 Conspiracy theorists say Australia’s bushland is being cleared for a high-speed rail network. Picture: FacebookSource:Supplied

Thousands of Australians appear to believe lasers and exploding smart meters are being used to start our bushfires to make way for a new train network.
A Storyful investigation with news.com.au has found the conspiracy theory has spread far and wide on social media — with “directed-energy weapons” (DEWs) posts being shared tens of thousands of times in the past few weeks.
Those who believe the theory say the bushfires in this unprecedented season are being started using weapons which harness the focused power of technology such as lasers or microwaves.
And, many of the posts claim the fires have been deliberately started by a shadowy global elite in order to clear land for a high-speed rail network from Brisbane to Melbourne.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί κανείς να μιλήσει άνετα πλέον γιά ένα μεγάλο παγκόσμιο ταξικό πόλεμο χωρίς αιχμαλώτους.
Ό,τι έγινε στο Μάτι έγινε και στην Αυστραλία και στην Καλιφόρνια. Τα ιδιωτικά διαστημόπλοια φαίνεται ότι έπιασαν για τα καλά δουλειά σε βάρος των αθὠων πολιτών.
Κάπου όμως επιστρέφουν για ανεφοδισμό δεν είναι;
Η εταιρεία που αναφέρεται στο άρθρο είναι κάτοχος τέτοιων διαστημικών οχημάτων. Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να καταλάβει κανείς όπως λες Λύκαστρε τι κάνει νιάου νιάου στα σύννεφα.
Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας έκανε διακοπές στην Χαβάη την ώρα που η χώρα του καιγόταν. Τώρα οι απλοί άνθρωποι δεν γυρίζουν ούτε να τον κοιτάξουν. Ἀλλοι τον διαολοστέλνουν όπου τον συναντήσουν και αυτός σαν μαϊμού χασκογελάει σαν και εκείνο το πρωτοπιθηκοειδές στις μέρες που καιγόταν το Μάτι.
Τα σποτάκια έναρξης των πυρκαγιών με λέηζερ και στο Μάτι και στην Αυστραλία έχουν την ίδια διάταξη. Φαίνεται να καθρεφτίζουν και να καταγράφουν την πτήση ενός οχήματος στον ουρανό.

Ανώνυμος είπε...

Και να σκεφτεί κανείς ότι η ΠΗΓΗ αυτού του δημοσιεύματος (news.com.au receives about 2,445,038 unique visitors) έχει σχεδόν 2,5 εκατομμύρια αναγνώστες ημερησίως με βάση την Hypestat. Δεν μιλάμε δηλαδή γιά παραμάγαζο πληροφόρησης.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Κάπου όμως επιστρέφουν για ανεφοδισμό δεν είναι;"

Στην Αμερική έχουν σαν βάση ανεφοδιασμού την έρημο Μοχάβε στην Καλιφόρνια. Όταν έκαψαν την Καλιφόρνια..εκεί γύρισαν μετά.
Όμως όπως συνετρίβει το SpaceShipTwo της Virgin Galactic , έτσι θα πάθουν "κάτι" και τα άλλα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Δεν μιλάμε δηλαδή γιά παραμάγαζο πληροφόρησης."

Φυσικά και ΔΕΝ είναι κανένα παραμάγαζο πληροφόρησης....ξέρεις πόσα σάιτ και υποτίθεται "έγκυρα" Μ.Μ.Ε στην Ελλάδα θα ήθελαν να έχουν 2,5 εκατομμύρια αναγνώστες ημερησίως;; Σχεδόν όλοι...πλην του Ζευς Ελαύνοντος.

Ανώνυμος είπε...



Σε παρακαλώ κ. Λύκαστρε ...διαστημικό τουρισμό και Ιδιωτικά διαστημικά ταξίδια (space tourism and personal space travel) κάνει ο εντιμώτατος "Sir"

Άκου "Ιδιωτικά διαστημικά ταξίδια"

Τέτοιο ήταν και εκείνο πάνω από το ΜΑΤΙ;