ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

ΠΑΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΑΟΖ.!

Γράφει ο Λύκαστρος :

Σήμερα μπαίνουν οι υπογραφές για τον αγωγό East Med. Πολλοί είναι αυτοί που δεν τον θέλουν που γκρινιάζουν, και λένε ότι θα γίνουμε υποχείρια των Εβραίων (λες και τώρα είμαστε ανεξάρτητοι) .
Κάποιοι άλλοι μιλάνε για το ποιος θα εισπράξει τα τέλη διέλευσης από τον αγωγό. Και κάποια συμφέροντα έρχονται στην Ελλάδα και μιλάνε να μην γίνει ο East Med. Αν δεν γίνει όμως ο East Med , ΔΕΝ μας λένε που θα πάει όλο αυτό το αέριο που θα εξορυχθεί από όλα αυτά τα κοιτάσματα , στην Κύπρο, στο ΖΟΡ , τα ελληνικά που θα βγουν από την Κρήτη ...από ΠΟΥ θα περάσουν;;; Απάντηση : Από τα κατεχόμενα της Κύπρου μέσω Τουρκίας από τον αγωγό Τσεϊχάν. Δηλαδή δεν θέλουν να γίνει ο  East Med και να σπρώξουμε όλους αυτούς που θέλουν να συμμαχήσουν στην αγκαλιά της Τουρκίας , και η Τουρκία φυσικά που θέλει να εξαφανίσει την Ελλάδα με όλους τους τρόπους, θα το περάσει μέσω Βουλγαρίας και όχι μέσω Ελλάδος.!!

Γιατί στην Ελλάδα να μην μπορούν να γίνουν πολλά , για παράδειγμα και αγωγούς φυσικού αερίου  να έχουμε και LNG και να αφήσουν τα επιχειρηματικά λαμόγια τα χαζά τους που θέλουν την χώρα να εξαρτάται μόνο από υγροποιημένο φυσικό αέριο , και μόνο από διάφορες μεταφορές από "περίεργες" καταστάσεις τύπου Κατάρ . Η Ελλάδα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗ...ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ LNG.
Ξεχνάνε όμως  η δεν αναφέρουν σκόπιμα ΠΟΙΟΣ εισπράττει το 20% από τα χρήματα που πληρώνουμε σαν χώρα για την αγορά αερίου από τον αγωγό Σαχ Ντενίζ 2,  διότι δεν μας άφηναν να πάρουμε αέριο από τους Ρώσσους διότι είμαστε στο ΝΑΤΟ. Αυτοί που μας λένε σήμερα να μην κάνουμε τον East Med να τον ακυρώσουμε, με λίγα λόγια μας λένε να παίρνουμε αέριο από τον Σάχ Ντενίζ 2 ....και αυτοί που λένε ότι το αέριο του Σαχ-Ντενίζ 2 τελειώνει, να τους πληροφορήσουμε ότι έχουν απόθεμα για τα επόμενα 20 χρόνια.!! Στον αγωγό λοιπόν αυτόν είχε ένα 10% ποσοστό η TOTAL της οποίας το ποσοστό εξαγόρασε η Turkish Petroleum (TPIC)...και με λίγα λόγια αυτήν την στιγμή η Turkish Petroleum (TPIC) έχει το 20% της κοινοπραξίας .!! Αυτά όλα έγιναν το 2012-2013.

Εμείς λοιπόν σαν χώρα η ΔΕΠΑ έχουμε υπογράψει μια συμφωνία για να μεταφέρουμε αέριο από το Σαχ-Ντενίζ 2 στην Ελλάδα . Ας μας απαντήσουν όλοι αυτοί που δεν θέλουν να γίνει ο East Med, όταν γίνεται η μοιρασιά των κερδών το 20% δεν πάει στην Τουρκία , απο την στιγμή που έχει το 20% της κοινοπραξίας;;; Όταν ψωνίζουμε φυσικό αέριο ρε παλικάρια απο μια κοινοπραξία που το 20% ανήκει στην Τουρκία , τόσα χρόνια απο το 2013 και μετά το 20% των χρημάτων για την αγορά αυτού του αερίου δεν το δίνουμε στην Τουρκία;;;;; Με λίγα λόγια με ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ο φαφλατάς Έρντυ δημιουργεί δομές και εξοπλισμούς για να μας πολεμήσει.!!! Απο εκεί βρίσκει λεφτά η Τουρκία για να μας το παίζει "μάγκας" και με τα δικά μας λεφτά να θέλει να αρπάξει όλο το Αιγαίο.!!

Αυτή την στιγμή σαν χώρα μας συμφέρει να γίνει γρήγορα ο East Med, και για να σταματήσουμε να πληρώνουμε την Τουρκία, και γιατί ο East Med θα φέρει ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΑΟΖ. Διότι μετά την υπογραφή θα ξεκινήσει άμεσα η οριοθέτησή της ΑΟΖ. Εμείς χρειαζόμαστε ανακήρυξη της ΑΟΖ, οριοθέτηση με την Κύπρο και κατάθεση συντεταγμένων στον Ο.Η.Ε., πριν εκπνεύσει η προθεσμία των 40 ημερών, από την ημερομηνία κατάθεσης του μνημονίου Τουρκίας-Λιβύης. Είναι η πλέον ενδεδειγμένη κίνηση αυτήν την στιγμή.

Υ.Γ Κρατήστε στην μνήμη σας την άνωθεν φωτογραφία , βλέπετε την  νοερή γραμμή Λευκωσίας - Βυζαντίου-Ιερουσαλήμ  για την οποία σας έχουμε μιλήσει πολλές φορές κατά το παρελθόν. Αργότερα ο East Med θα περνάει από εκεί. Τα διατάγματα για την ανακήρυξη της ΑΟΖ και τα χωρικά ύδατα είναι έτοιμα. Η υπογραφή που πέφτει σήμερα είναι κανονική και επίσημη ενέργεια.Μεριμνά για άδειες διέλευσης, έκδοση περιβαλλοντικών μελετών, χρηματοδοτούμενες από την Ε.Ε. χώρες, απαλλαγή από Φ.Π.Α. κ.λπ. Δηλώνει δηλαδή σαφέστατα, ότι η Κύπρος, η Ιταλία, το Ισραήλ και μελλοντικά και άλλες χώρες, αναγνωρίζουν ότι η κυπριακή ΑΟΖ εφάπτεται τουλάχιστον σε 1 σημείο της ελληνικής. H συμφωνία είναι οιονεί δήλωση ανακήρυξης ελληνικής ΑΟΖ


10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί οι αγωγοί δεν είναι καθόλου καλή ιδέα. Μία ενέργεια δολιοφθοράς να συμβεί με ανάφλεξη και όλα πήγαν κατά Τυφώνος. Ούτως ή άλλως η Ελλάδα, είτε με το ένα τρόπο είτε με τον άλλο, πελάτης θα παραμείνει και με μηδέν όφελος. Τι δουλειά έχουμε πάλι στην Τροία για χάρη του Τυφώνιου Αγαμέμνονα;
Τα πρώτα μηνύματα λένε ότι ο αγωγός τεχνικά δεν μπορεί να κατέβει στα τεράστια βάθη έξω από τη Κρήτη. Είναι υυριολεκτικά αδύνατον, διότι δεν υπάρχει προηγούμενο τεχνολογικό υπόβαθρο.
Στην καλύτερη περίπτωση λοιπόν θα είναι να τελειώσει αυτό το έργο με πολλά βάσανα και πυροτεχνήματα σε τερματικό σταθμό στην Κύπρο και από εκεί βάρκα βαρκούλα στα υπόλοιπα μέρη. Μέχρι τότε η Τουρκία θα έχει πτωχεύσει και τα μεγάλα όνειρα του καγκεμπίτη πράκτορα θα έχουν γίνει εφιάλτης.


ΕΡΙΩΠΑΣ



ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΕΡΙΩΠΑΣ : Αυτοί οι αγωγοί δεν είναι καθόλου καλή ιδέα. Μία ενέργεια δολιοφθοράς να συμβεί με ανάφλεξη και όλα πήγαν κατά Τυφώνος. Ούτως ή άλλως η Ελλάδα, είτε με το ένα τρόπο είτε με τον άλλο, πελάτης θα παραμείνει και με μηδέν όφελος.

Αφού είπανε ότι θα δημιουργήσουν "ασπίδα" προστασίας και θα φτιάξουν νέα επίλεκτη στρατιωτική μονάδα για την προστασία του αγωγού. Και θα βγούν και τα ελληνικά πετρέλαια και φ.α , οπότε θα είμαστε και παραγωγός χώρα και όχι μόνο τράνζιτ.

ΕΡΙΩΠΑΣ : Τα πρώτα μηνύματα λένε ότι ο αγωγός τεχνικά δεν μπορεί να κατέβει στα τεράστια βάθη έξω από τη Κρήτη. Είναι κυριολεκτικά αδύνατον, διότι δεν υπάρχει προηγούμενο τεχνολογικό υπόβαθρο.

Τον χάρτη της εικόνας τον είδες που ανέβασα;; Ο αγωγός μπορεί να περάσει μια χαρά αργότερα από τα εδάφη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Ιωνίας.!!
Για τον Λόλη (από το καργιόλης) τον Αγαμέμνονα σίγουρα δεν θέλω να κουνήσουμε ούτε δαχτυλάκι, αλλά αν μπορούσαμε να τον αφήσουμε εκτός σχεδιασμού θα ήταν το ιδεώδες.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΕΡΙΩΠΑΣ : Στην καλύτερη περίπτωση λοιπόν θα είναι να τελειώσει αυτό το έργο με πολλά βάσανα και πυροτεχνήματα σε τερματικό σταθμό στην Κύπρο και από εκεί βάρκα βαρκούλα στα υπόλοιπα μέρη. Μέχρι τότε η Τουρκία θα έχει πτωχεύσει και τα μεγάλα όνειρα του καγκεμπίτη πράκτορα θα έχουν γίνει εφιάλτης.

Δεν μας απασχολεί αν θα τελειώσει. Το βασικό ήταν να μπουν οι υπογραφές για τον αγωγό...διότι αυτή η ΥΠΟΓΡΑΦΗ αποτελεί ΝΤΕ ΦΑΚΤΟ αναγνώριση, από το Ισραήλ, την Ιταλία, την Ε.Ε., την Κύπρο και μελλοντικά και άλλες χώρες, του γεγονότος ότι η ΑΟΖ μας βρίσκει σημεία ΕΠΑΦΗΣ με την Κυπριακή.

Ανώνυμος είπε...

Κακά μαντάτα φίλε Λύκαστρε.
https://www.theatlantic.com/ideas/archive/2020/01/iran-loses-qassem-soleimani-its-indispensable-man/604375/

ΕΡΙΩΠΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΦΙΛΕ ΕΡΙΩΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ....ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Λύκαστρε φαίνεται ότι οι Ερινύες σηκώθηκαν να ξεμουδιάσουν λιγάκι ή κάτι τις ενόχλησε και όπως θα ξέρεις πολύ καλά τίποτα δεν πρόκειται να τις σταματήσει αν δεν το βάλουν ξανά σε τάξη.
ΚΑΠΟΙΟΣ έχει θυμώσει!!!

ΕΡΙΩΠΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΕΡΙΩΠΑΣ : Φίλε Λύκαστρε φαίνεται ότι οι Ερινύες σηκώθηκαν να ξεμουδιάσουν λιγάκι ή κάτι τις ενόχλησε και όπως θα ξέρεις πολύ καλά τίποτα δεν πρόκειται να τις σταματήσει αν δεν το βάλουν ξανά σε τάξη.
ΚΑΠΟΙΟΣ έχει θυμώσει!!!

Αγαπητέ Ερίωπα φαίνεται ότι οι Ερινύες έχουν πολλή δουλειά να κάνουν και όχι απλά να ρίξουν ένα ξεμούδιασμα.Θα πρέπει λοιπόν να πετάξουν σε 3 χώρες για να κυνηγήσουν όσους έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της φυσικής και ηθικής τάξης των πραγμάτων.

Ανώνυμος είπε...

Οι Ερινύες είναι καθ'οδόν

https://www.sdna.gr/politiko-deltio/diethni/676337_tromos-sti-nasa-sminos-asteroeidon-apeiloyn-ti-gi



ΕΡΙΩΠΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Το ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά φαίνεται και από αυτή την ιστορία

https://7news.com.au/news/vic/haunting-devil-face-captured-amid-victorian-bushfires-in-east-gippsland-c-630943



ΕΡΙΩΠΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Όταν όλος ο κόσμος μάθαινε ότι:

https://zeys-elaynon.blogspot.com/2020/01/conspiracists-say-lasers-and-exploding.html

Τότε κάτι λέχθηκε:

Ο/Η ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...
-ΕΡΙΩΠΑΣ : Φίλε Λύκαστρε φαίνεται ότι οι Ερινύες σηκώθηκαν να ξεμουδιάσουν λιγάκι ή κάτι τις ενόχλησε και όπως θα ξέρεις πολύ καλά τίποτα δεν πρόκειται να τις σταματήσει αν δεν το βάλουν ξανά σε τάξη.

ΚΑΠΟΙΟΣ έχει θυμώσει!!!


-Αγαπητέ Ερίωπα φαίνεται ότι οι Ερινύες έχουν πολλή δουλειά να κάνουν και όχι απλά να ρίξουν ένα ξεμούδιασμα.Θα πρέπει λοιπόν να πετάξουν σε 3 χώρες για να κυνηγήσουν όσους έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της φυσικής και ηθικής τάξης των πραγμάτων.
3 Ιανουαρίου 2020 - 8:39 μ.μ.

-------------------------------------------------------------------------
26/04/2020
-Αποστολή εξετελέσθη. Ο Υπαίτιος κυριολεκτικά κονιορτοποιήθηκε.


100 ημέρες μετά τις 3/1/20 ο CEO μαζί με την εταιρεία του VIRGIN έγιναν σκουπίδια, πίσσα και πούπουλα. Η Εταιρεία του πτώχευσε και συνεχίζεται η διαπόμπευσή της με πανοραμικό τρόπο. Οι ψυχούλες που χάθηκαν στο ΜΑΤΙ, στην Καλιφόρνια, και στην Αυστραλία φαίνεται ότι έγιναν τρομερές Ερινύες και τιμώρησαν αμείλικτα τους ενόχους.
Τώρα αναπαύονται.

ΚΑΠΟΙΟΣ όμως συνεχίζει να είναι αρκετά θυμωμένος.

ΕΡΙΩΠΑΣ