ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

Ο στόλος των αρματαγωγών στο Αιγαίο για φιλοξενία προσφύγων-μεταναστών

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : ΩΞΩ ΡΕΕΕΕ.!! ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΑ C-130 ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;; ΘΕΛΩ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΕΣΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΛΟΙΑ...ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ.!!
Σ΄ όσα η κυβέρνηση είχε ασκήσει έντονη κριτική όσο ήταν αντιπολίτευση, τα κάνει και μάλιστα με τρόπο που δείχνει ότι στο μεταναστευτικό-πρσφυγικό τα ΄χει κυριολεκτικά χαμένα…
Στο λιμάνι της Μυτιλήνης βρίσκεται από το πρωί το αρματαγωγό πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού «ΙΚΑΡΙΑ» προκειμένου να φιλοξενήσει εφόσον κριθεί απαραίτητο, αιτούντες άσυλο ευάλωτων κατηγοριών από τον καταυλισμό της Μόριας.

Την ίδια ώρα ματαιώθηκε για λόγους δυσκολίας προσέγγισης και πρόσδεσης με ασφάλεια στο λιμάνι των Μεστών της δυτικής Χίου, η άφιξη αρματαγωγού το οποίο θα φιλοξενούσε διαμένοντες στον καταυλισμό της ΒΙΑΛ αιτούντες άσυλο.
Τέλος, στο λιμάνι Μαλαγαρίου Σάμου δυο αρματαγωγά αναμένεται να φιλοξενήσουν περίπου 1.000 αιτούντες άσυλο που διαμένουν στον καταυλισμό στο Βαθύ.

Πηγή

1 σχόλιο:

Μμ. είπε...


Απαίσιο και αποκαρδιωτικό μήνυμα (ενδοτισμού) εκπεμπόμενον τόσον για το ηθικόν των πατριωτών Ελλήνων όσον και ενθαρρυντικόν για τον βάρβαρον εχθρόν που έχει κι αυτός ανάλογα εμφυλιοπολεμικής υφής και διχασμού προβλήματα.
Η μαζοχιστική λαθρολαγνεία και ο διεθνιστικός ανθελληνισμός των ξενοδούλων και αναφανδόν εθνομειοδοτικών ελληνικών κομμάτων τόσον εις επίπεδον Βουλής όσον και Τ.Α. έχει φθάσει εις το κατακορυφον.
Σύσσωμος και ομοθύμως η πολιτική ηγεσία υποθηκεύει το μέλλον του ελληνισμού προετοιμάζουσα τον λαόν για εθνικήν συνθηκολόγησιν και ήτταν άνευ πολέμου (προς διαιώνισιν του διεφθαρμένου και αποικιοκρατικού πολιτικού των συστήματος) υπονομεύσασα μεθοδικώς από ετών το αξιόμαχον των ενόπλων δυνάμεων και κατά τρόπον αντιστρόφως ανάλογον του καθεστώτος Μεταξά όστις προετοίμαζεν σωφρόνως στρατόν και λαόν για το πολεμικόν έπος του 1940.

Ο θεός της Ελλάδος να βάλοι το χέρι του. Αυτοί οι μισέλληνες και ριψάσπιδες πολιτικοί κοτσαμπάσηδες της ξενο(δημο)κρατίας είναι ικανοί μετατρέψαι ακόμα και τας ευνοϊκάς ιστορικάς συγκυρίας τύπου ¨Ίστμεντ΄ εις νέαν εθνικήν τραγωδίαν!