ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Quiz: Βρες τον μαλάκα της παρέας.!

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Δεν είναι και τόσο δύσκολο να το καταλάβει κανείς.!! Όταν δεν σε θέλουν στην Διάσκεψη του Βερολίνου, όπου αποφασίζουν για σένα...χωρίς εσένα. Αλλά θέλουν να είσαι ο ΜΑΛΑΚΑΣ που θα στείλει στρατό να ματώσει για τα δικά τους συμφέροντα....από εκεί καταλαβαίνει κανείς  ότι τον κάτοικο της χώρας τον έχουν για ξεπάστρεμα. Μετά το κοπρόσκυλο ΓΑΠ και το πουλημένο τομάρι τον Chipra , δεν περίμενα να υπάρξει άλλος χειρότερος σαν αυτούς. Διαψεύστηκα....η Κούλα θα τους ξεπεράσει όλους.!!!!


6 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...


Το δε άνω δεξιά επικρεμάμενον ορίζεται ως εν ¨μη βιώσιμον¨, κατά την τουρκικήν διπλωματίαν, ευρωκράτος, θέσις ήτις δυστυχώς φαίνεται επικρατήσασα έχειν σήμερον και εις την διεθνή διπλωματίαν.
Διό και ο απροσχημάτιστος αποκλεισμός της χώρας εκ των σοβαρών ευρωπαϊκών συσκέψεων, των αφορώντων μάλιστα, άμεσα και επειγόντως, αυτήν ταύτην την βιωσιμότητα αυτής (Σκοπιανό, Λιβυκό.) και εν αντιθέσει προς την τιμητικώς φιλοξενουμένην (guest star) εις αυτά τα Φόρα μη ευρωπαϊκήν Τουρκίαν.

Ξέρεις τί εστί το είναι μας 200 ετών κράτος οπερέτα-Σύριζα και το ετοιμάζεσθαι εορτάσαι, εθνοπανηγυρικώς, μετά της ¨συμμάχου¨ Τουρκίας τα 200 έτη της εθνικής εκ της Τουρκίας -υποτίθεται- ημετέρας ανεξαρτησίας;
Και ξέρεις εν ταυτώ τί εστί, εν ώρα αμέσου κινδύνου πολεμικής εμπλοκής μετά του στρατηγικού σου προαιωνίου εχθρού, το χρήσθαι τας ενόπλους δυνάμεις σου ώσπερ Φιλιππινέζα και νοσοκομείον των αθρόων και ανεμποδίστων λαθρεποικιστών σου και μη τολμάν άνευ ξένης εντολής μήτε και την στρατιωτικήν θητείαν αυξάνειν και δια τον απαραίτητον στρατιωτικόν εξοπλισμόν φροντίζειν;
Το δε πολιτικόν καθεστώς αναλίσκεσθαι, υπό την παίζουσαν τουρκόλαγνον ορχήστραν των δημοσιομέσων του κρατικού Τιτανικού, εις την εκλογήν προέδρου αποικιοκρατίας και εφαρμογήν του αντικαπνιστικού νόμου;

Χαίρε πολιτικόν χάος
και κώμα δημοκρατικής ευθανασίας
απροσμέτρητον!



Ανώνυμος είπε...

Ο διεθνής Τύπος αναφέρεται σε άμεση συμμετοχή της Ελλάδος ελέω ανεκδιήγητου Δένδια στον βρώμικο πόλεμο της Λιβύης. Γελάνε και οι κατσίκες της ερήμου με τα μασκαρέματα του Χαφτάρ και του Δένδια.
Ένα χρεωκοπημένο κράτος με τεράστια εσωτερικά προβήματα και ένας στρατάρχης στο φορείο βγαλμένος από την κατάψυξη στέλνουν όσα παιδιά έχουν μείνει στην χώρα να πολεμήσουν την Τουρκία στην άμμο της Λιβύης. Η απόλυτη εξαθλίωση τόσο για τον Ελληνικό λαό όσο και γιά τον Τουρκικό.
Καταραμένα σκουλήκια κακό ψόφο νάχετε.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Ένα χρεωκοπημένο κράτος με τεράστια εσωτερικά προβήματα και ένας στρατάρχης στο φορείο βγαλμένος από την κατάψυξη στέλνουν όσα παιδιά έχουν μείνει στην χώρα να πολεμήσουν την Τουρκία στην άμμο της Λιβύης."

Μας χρεωκόπησαν ΕΠΙΤΗΔΕΣ...μας δημιούργησαν και τα εσωτερικα προβλήματα ΕΠΙΤΗΔΕΣ....και μας έστειλαν έναν πράκτορα που υπηρετεί πολύ σκοτεινά συμφέροντα. Ο Καμηλογάμης πριν έρθει στην Ελλάδα συναντήθηκε στην Λιβύη με τον Γερμανό υπουργό εξωτερικών.!!!
Μας στήνουν παγίδα και εδώ οι ανόητοι πανηγυρίζουν.!!

Ανώνυμος είπε...

-Μας στήνουν παγίδα και εδώ οι ανόητοι πανηγυρίζουν.!! 17 Ιανουαρίου 2020 - 10:23 μ.μ.

-Σίγουρα θα εννοείς τους ΜΜΕτηδες της μισής δεκάρας, τα Δενδιακά ραδιοφωνάκια.
Προχθές στις ειδήσεις των 9:00 στο λολομπριτζίτικο Εθνικό κανάλι, η ημισέληνος εμφανιζόταν ως δια μαγείας πάνω σε μία τεράστια οθόνη κάθε δυό και τρείς πίσω από τους δημοσιογράφους εκφωνητές λες και οι ειδήσεις έβγαιναν από Τουρκικό εθνικιστικό κανάλι και όχι από το επίσημο εθνικό κανάλι της Ελλάδος.

Η δουλειά είναι ήδη κλεισμένη και προπληρωμένη. Οι Ευραπαϊκές πολυεθνικές δεν μπορούν να χρεωθούν θανάτους υπηκόων τους. Μπορούν όμως τώρα να πληρώσουν για αναβαθμισμένα πακέτα μισθοφορικών ομάδων τύπου GRECO-ISIS.
Εκεί μας κατάντησαν οι άθλιοι τοκογλύφοι και τα ντόπια λαμόγια και τρωκτικά.
Ξανά μισθοφόροι πίσω από τον κώλο του Τελχίνα Αγαμέμνονα. Ξανά μισθοφόροι πίσω από τον κώλο των Δυτικών συμμάχων (όφεων στην πραγματικότητα) στην Μ.Ασία.
Ξανά μισθοφόροι και πεινασμένοι στην Κορέα.

Ανώνυμος είπε...

επειδή το ερώτημα αναφέρεται στον μαλάκα της παρέας η προφανής και υποβολιμαία απάντηση Ελλάδα κρίνεται λανθασμένη.Μπορεί να είμαστε μαλάκες όχι όμως στην παρέα.
Εκ των υστέρων τολμώ να πώ Οβελίξ. Δεν είναι μικρό πράγμα να σου παίρνουν το αγριογούρουνο μέσα από το πιάτο και να πηγαίνεις Τουρκία να πλύνεις τα χέρια σου...

Είτε μέσω Πανοραμίξ είτε Τζόνσον τον μαγικό ζωμό τον έχει η Αγγλία...

.......

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Εκ των υστέρων τολμώ να πώ Οβελίξ. Δεν είναι μικρό πράγμα να σου παίρνουν το αγριογούρουνο μέσα από το πιάτο και να πηγαίνεις Τουρκία να πλύνεις τα χέρια σου..."

Ακόμα δεν τελείωσε...θα δούμε ποιος θα πάρει το "αγριογούρουνο". Οι 9 ακόμα ΔΕΝ τα έχουν βρεί.!! Οι Shevron και ConocoPhilips, δεν έχουν συμφωνήσει ακόμα με Τοtal και ΕΝΙ για το μερίδιο της ΒΡ σε Λιβύη και Ελλαδα...η μπίλια ακόμα γυρνάει.!

" Είτε μέσω Πανοραμίξ είτε Τζόνσον τον μαγικό ζωμό τον έχει η Αγγλία..."

Όπως ακριβώς το 1939...λίγο πριν τον Β.Π.Π . Αυτοί που μας έδειχναν χθές στα κανάλια ΔΕΝ αποφασίζουν μόνοι τους....άλλοι τηλεφωνούν και τους δίνουν εντολές μέσω τηλεφώνου τι θα κάνουν.