ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Κάτι στράβωσε στη διαμεσολάβηση της Ρωσίας στη Λιβύη; Είναι η Αίγυπτος πλέον ο ρυθμιστής;

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Αυτό που στράβωσε είναι ότι δεν τα βρήκαν στην μοιρασιά. Η απληστία τους θα τους καταστρέψει όλους. Μα εντελώς άχρηστοι ρε παιδί μου αυτοί οι Ρώσσοι....τα αμερικανάκια τους άφησαν να παίξουν μπάλα στο γήπεδο μόνοι τους, με τις ευλογίες από το Λευκό Σπίτι στο Λειβάδι , και αυτοί βάλανε αυτογκόλ.!! Και αυτός ο Καμηλογάμης ο Χα-φτού-αρ μεγάλο καθίκι....βέβαια στην ιεραρχία είναι ένα χαμηλόβαθμο  πιόνι στην τάξη του Hubal με βούλα και σφραγίδα πριν τον πούτιν και τον τράμπα. Πάντως όσο και να θέλουνε και οι δύο να στηρίξουνε το φιλαράκι τους τον Έρντυ ....στο τέλος η Τουρκία θα διαμελιστεί. Και θα διαμελιστεί διότι σε όλα αυτά που θα έρθουν....θα πρέπει να δημιουργηθεί κάτι άλλο ως αντιστάθμισμα . 

Μέχρι τη στιγμή που ο Χαλίφα Χαφτάρ αρνήθηκε να υπογράψει τη συμφωνία για εκεχειρία, η Ρωσία και η Τουρκία είχαν αναδειχτεί κυρίαρχες του παιχνιδιού στη Λιβύη, με τους Αμερικανούς να λάμπουν δια της απουσίας τους. Στην πραγματικότητα, ο Λίβυος στρατάρχης χάλασε το σχέδιο, φέρνοντας τον Ταγίπ Ερντογάν σε δυσχερή θέση. Μένει να αποδειχθεί εάν ο Βλαντιμίρ Πούτιν επιφανειακά ή και πραγματικά επεδίωξε τη συμφωνία. Εάν ο Χαλίφα Χαφτάρ είχε υπογράψει, η Άγκυρα θα είχε επιτύχει τον στρατηγικό στόχο της, χωρίς καν να στείλει στρατό, απλώς θέτοντας εαυτόν στο κέντρο των εξελίξεων. Και βεβαίως, όλα δείχνουν πως η συμφωνία Τουρκίας-Λιβύης για την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών θα συνέχιζε να ισχύει.
Γράφει η ΝΕΦΕΛΗ ΛΥΓΕΡΟΥ
ΠΗΓΗ: SLpress
Παρ’ ότι Πούτιν και Ερντογάν υποστήριζαν αντίθετες πλευρές στη Λιβύη, τα γενικότερα συμφέροντά τους τούς υποχρεώνουν να βρίσκουν συμβιβασμούς ως εταίροι κι όχι ως ανταγωνιστές. Έτσι, λοιπόν, κάλεσαν τους “εκλεκτούς” τους, που είναι επικεφαλής των αντιμαχόμενων στρατοπέδων, να υπογράψουν μια δεσμευτική εκεχειρία για να τερματιστεί ο πόλεμος και να ανοίξει ο δρόμος για μια διευθέτηση.

Οι ειρηνευτικές συνομιλίες διεξήχθησαν χωριστά στη Μόσχα, καθώς κανείς από τους δύο Λίβυους ηγέτες δεν ήθελε να βρεθεί στο ίδιο τραπέζι με τον άλλον. Η ρωσική αντιπροσωπεία πραγματοποίησε συνάντηση με τον Χαλίφα Χαφτάρ και η τουρκική αντιπροσωπεία πραγματοποίησε αντίστοιχη συνάντηση με τον Φαγιέζ Αλ Σαράτζ.
Ο Χαλίφα Χαφτάρ, που έχει το στρατιωτικό πλεονέκτημα και θα ήθελε να καταλάβει την Τρίπολη και να πάρει την εξουσία –τουλάχιστον επισήμως– πιεζόταν ασφυκτικά από τη Μόσχα. Γι’ αυτό και είχε ζητήσει προθεσμία για να απαντήσει, αλλά τελικά αρνήθηκε να υπογράψει.
Αγκάθι στην προς υπογραφή συμφωνία ήταν η απαίτηση του Φαγιέζ Αλ Σαράτζ για άμεση αποχώρηση των δυνάμεων του Χαλίφα Χαφτάρ από τα περίχωρα της Τρίπολης, στα οποία βρίσκονται. Απαίτηση, την οποία σθεναρά είχε υποστηρίξει και ο Ταγίπ Ερντογάν.
Ο Λίβυος στρατάρχης, που βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση, αρχικά είχε ανταποκριθεί θετικά στην κατάπαυση του πυρός που ίσχυε από τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Είχε ζητήσει, όμως, περισσότερο χρόνο για να εξετάσει τις παραμέτρους της ειρηνευτικής πρότασης, την οποία και τελικά απέρριψε.
Με παρότρυνση της Αιγύπτου
Σύμφωνα με πληροφορίες, έλαβε αυτή την απόφαση με παρότρυνση και της Αιγύπτου, η οποία βρίσκεται στο πλευρό του. Είναι σαφές πως ο Χαλίφα Χαφτάρ έχει λάβει την απόφαση να λύσει το πρόβλημα με τη σπάθη. Υπενθυμίζουμε ότι την Τρίπολη υπερασπίζονται τζιχαντιστές που πολέμησαν στη Συρία, αλλά σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις δεν είναι ικανοί να αποκρούσουν την επίθεση.
Μόνο η άμεση επέμβαση των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων θα μπορούσε επί του πεδίου να αλλάξει τα πράγματα, αλλά μία τέτοια κίνηση πιθανόν να οδηγήσει σε κλιμάκωση, αφού το Κοινοβούλιο της Λιβύης έχει καλέσει την Αίγυπτο να παρέμβει στρατιωτικά εάν σταλεί τουρκικός στρατός στη Λιβύη. Αξίζει στο σημείο αυτό να υπογραμμιστεί… ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφέρουσα η παρατήρησή σου Λύκαστρε σχετικά με την «Ιερατική τάξη του Ιέρακος» στην οποία ανήκει ο Χαφτάρ.

Μακάρι οι Έλληνες πολιτικοί να σε διάβαζαν και να έπαιρναν μαθήματα απ’ αυτά που δημοσιεύσεις.
Μακάρι επίσης να πρόσεχαν τι γράφεις και οι «Παντογνώστες» μπλογκεράδες που σε όλα έχουν γνώμη αλλά γνώση μηδέν. Πολλοί έχουν γίνει κυριολεκτικά ανυπόφοροι με την αφέλειά τους.
Ξέρουν μόνο να διαμαρτύρονται αυτές τις μέρες επειδή η Γερμανία δεν κάλεσε την Ελλάδα στην Διάσκεψη του Βερολίνου για την Λιβύη λες και απαιτείται η Ελλάδα σώνει και καλά να παίξει κάποιο σημαντικό ρόλο στην βρωμοϋπόθεση της Λιβύης. Όσο πιο μακριά κρατηθεί η Ελλάδα από αυτή την άθλια διαμάχη των ολέθριων ιερατείων τόσο το καλύτερο για τα παιδιά μας.

Λες να το κατάλαβε η σουπιά που μας κυβερνά; Ο πατερούλης του είχε πολλά πάρε δώσε πάντοτε με την Λιβύη. Κάτι θα του είχε πει να προσέχει. Το πρόσφατο ταξίδι του στην Εσπερία δεν ήταν τυχαίο. Η Ελλάδα θα είναι ο άσσος στο μανίκι του Τελχίνα Γηρυόνη αν το τραπέζι φορτωθεί πολύ...

Να πάνε λοιπόν εκεί μόνο μισθοφόροι και ας παίξουν την ζωή τους όσο φτηνά ή ακριβά θέλουν στην Ρωσική Ρουλέτα. Να μη μας σύρουν όμως όπως το 1918-22 και παλαιότερα με το Τελχίνα Αγαμέμνονα σε ένα νέο ολέθριο πόλεμο για της φυλή μας. Ήδη παραπαίουμε με την δημογραφική και ιδεολογική αλλοίωση, φαντάσου να εμπλακούμε και σ’ ένα πόλεμο για τα συμφέροντα των Πολυεθνικών Εταιρειών. Σβήσαμε για άλλες δύο χιλιάδες χρόνια.

Ο Χαφτάρ είναι μεγάλη αλεπού και κλώνος της Σοβιετικής Ένωσης, ο οποίος επέλεξε να αποκαθηλώσει αμέσως το έμβλημα της ημισελήνου και να ανεβάσει πανηγυρικά τον «Ιέρακα» του HUBAL, όπως ορθώς τον ονομάζεις εσύ, στην σημαία του.
Καλά ξεμπερδέματα να έχουμε με αυτούς τους διαόλους, αν και το βλέπω χλωμό. Ο πολυπρόσωπος Εριχθόνιος Όφις έχει στρογγυλοκαθίσει για τα καλά στο Αιγαίο.

Πρωτοήλθε για τουρίστας το 2006 και έκτοτε δεν λέει να μας ξεκολλήσει.

Λογαριάζουν όμως όλοι χωρίς τον ξενοδόχο. Το σίγουρο είναι ότι αυτή τη φορά ο λογαριασμός θα τσούξει πολλούς.


ΕΡΙΩΠΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΕΡΙΩΠΑΣ : Ξέρουν μόνο να διαμαρτύρονται αυτές τις μέρες επειδή η Γερμανία δεν κάλεσε την Ελλάδα στην Διάσκεψη του Βερολίνου για την Λιβύη λες και απαιτείται η Ελλάδα σώνει και καλά να παίξει κάποιο σημαντικό ρόλο στην βρωμοϋπόθεση της Λιβύης. Όσο πιο μακριά κρατηθεί η Ελλάδα από αυτή την άθλια διαμάχη των ολέθριων ιερατείων τόσο το καλύτερο για τα παιδιά μας.

Φίλτατε Ερίωπα....στην αρχή όταν διάβασα την είδηση και εγώ απόρησα πως είχαν πετάξει την Ελλάδα έξω από αυτήν την διάσκεψη την λένε αυτοί....συμμορία αρπαγής των πετρελαίων της Λιβύης το αποκαλώ εγώ. Όμως μετά που διάβασα ξανά τις χώρες, είδα ότι εκτός από την Ελλάδα, έλειπε και το Ισραήλ.!!!!
Μετά έκανα διάφορες σκέψεις....ότι μόνο εμείς και το Ισραήλ δεν θα πάρουμε μέρος μόνο ΤΥΧΑΙΟ δεν είναι.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΕΡΙΩΠΑΣ : Λες να το κατάλαβε η σουπιά που μας κυβερνά;

Για την Κούλα λές;;; χα χα αυτός είναι "εργαλείο" απο τα λίγα.
Απλά τον πληροφόρησαν άλλοι που ξέρουν. Αυτό που παίχτηκε με τον σκουράντζα τον Χαφτάρ είναι ότι προσπάθησε ο Τράμπας να τον πάρει με το μέρος του γηγενούς αμερικανικού κεφαλαίου, και εγκαθίδρυσε πρώτος επαφή με τον Χαφτάρ, επιχειρώντας να τον ρυμουλκήσει στο δικό του σενάριο.Όταν είδε ότι αποτυγχάνει, τον έκλασε και έστειλε το τσιράκι του τον Έρντυ να τον απειλήσει και να επιβάλλει τους όρους που συμφέρουν τα αφεντικά του.

Τον Χαφτάρ τον βοηθάει το αντι-τραμπ λόμπι η ο άλλος πόλος εξουσίας. Όπως οι Γάλλοι, οι Κελεμπίες, οι Ιταλοί, οι Εμιριανοί κατράμηδες και όλα τα άλλα "εξαρτήματα" των Πολυεθνικών στους οποίους ανήκει και η Κούλα.
Αν είχε πετύχει το πιόνι ο Τράμπας και αυτοί που βρίσκονται πίσω από αυτόν...δεν θα είχε στείλει τους Τούρκους να τον εκβιάσουν, ούτε θα είχε βάλει τους Ρώσσους να τον πουλήσουν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΕΡΙΩΠΑΣ : Λογαριάζουν όμως όλοι χωρίς τον ξενοδόχο. Το σίγουρο είναι ότι αυτή τη φορά ο λογαριασμός θα τσούξει πολλούς.

Aν θα τους τσούξει λέει.!! χαχαχα Ξέρεις όλη αυτή η υπόθεση για την μοιρασιά της Ελληνικής ΑΟΖ (που στην πραγματικότητα έχει σχέση με τον πανάρχαιο χώρο της Αιγηίδας,και μόνο για αυτό θα τους πάρει και θα τους σήκωση όλους) ....και τα παιγνίδια και της αλλαξοκωλιές που κάνουν όλοι , μου θύμισε αυτό το τραγούδι.

https://tinyurl.com/t2hlphv

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Λύκαστρε άφησε τα σύμβολα της κάθε παράταξης να σου φωτίζουν τη σκέψη γιά να αντιλαμβάνεσαι τι ακριβώς γίνεται.

Ο Χαφτάρ, αν και Μουσουλμάνος όπως αφήνει ο ίδιος να φαίνεται, δεν κατέβασε τυχαία την Ημισέληνο από την σημαία της Λιβύης. Και να σκεφτείς ότι κανένας δεν διαμαρτυρήθηκε από τον Αραβικό κόσμο, ούτε καν ένα τόσο δα μικρό σχόλιο δεν υπήρξε.
Το τονίζω αυτό διότι έχει μεγάλη σημασία σε αυτή την περίεργη ιστορία. Η σημαία του Χαφτάρ τώρα έχει το πανάρχαιο Σκυθικό σύμβολο του Ιέρακος και πίσω απ'αυτό εννοείται ότι βρίσκεται το ιερατείο του θεού Hubal τον οποίο όπως γνωρίζεις εμείς οι Έλληνες ονομάζαμε .........!

Θυμάσαι ...ποιόν ονόμαζε Hubal ο υπαρχηγός της Αλκάϊντα.

ΕΡΙΩΠΑΣ


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΕΡΙΩΠΑΣ : και πίσω απ'αυτό εννοείται ότι βρίσκεται το ιερατείο του θεού Hubal τον οποίο όπως γνωρίζεις εμείς οι Έλληνες ονομάζαμε .........!

Ο Σεληνοθεός Hubal με τα τρία ιερατικά τάγματα όσες και οι "κόρες" του (είπαμε τρικάρηνος αυχένας είναι αυτός) , το ένα από τα τρία στρατιωτικά αυτά τάγματα ήταν το Τάγμα του Ιεράκος....ήταν γνωστός στους Έλληνες και ταυτιζόταν με το όνομα Dushara ή Δουσάρα που δεν είναι άλλος από τον εισαγόμενο "θεό" Διόνυσσο.

Ανώνυμος είπε...

Οι τρείς μοίρες που ήταν παρούσες στην κάθοδο από την χὠρα των Υπερβορείων του Δεύτερου Φωτός της Σελήνης, του κ. ....... που είχε σύμβολο τον ιέρακα.
Πόσα ήξερε αυτός ο Ευσέβιος!!!

Πως να τα εξηγήσεις αυτά στην εποχή μας στους Ἑντομολόγους Αναλυτές της Πολιτικής, όπως τους λες και στους Χριστιανοταλύβιους;
Λίγο δύσκολο νομίζω.



ΕΡΙΩΠΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΕΡΙΩΠΑΣ : Πως να τα εξηγήσεις αυτά στην εποχή μας στους Ἑντομολόγους Αναλυτές της Πολιτικής, όπως τους λες και στους Χριστιανοταλύβιους; Λίγο δύσκολο νομίζω.

Aγαπητέ Ερίωπα...ακόμα και να τους τα εξηγήσει κάποιος, αυτοί τον χαβά τους.!! Ζούμε σε μια "μαγική" χώρα, όπου ο κάτοικος αυτής της χώρας θέλει να ονομάζεται Έλληνας, αλλά δίχως όμως να ομοιάζει έστω και στο ελάχιστο ως προς την συμπεριφορά και τον τρόπο σκέψης τον προγόνων του.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Εδώ όμως αγαπητέ Ερίωπα θα σε πιάσω "αδιάβαστο".!! χε χε αποκλείεται να το ήξερες.!

" Αυτός που δίνει την καρδιά του,
Πιο εύκολα κι' απ' τα λεφτά του
Κι' αν παραφέρεται λιγάκι,
είναι μαγκάκι..."

https://tinyurl.com/vpy9426

Ανώνυμος είπε...

" Εδώ όμως αγαπητέ Ερίωπα θα σε πιάσω "αδιάβαστο".!! χε χε αποκλείεται να το ήξερες.! "


-Ετσι πατσίζουμε φίλε Λύκαστρε για το "Χριστιανοταλύβιοι"
...όχι για να μη μας κουνιούνται οι ψευτο-Hubal-ο-ταλιμπάν της εποχής μας.
Χα-χα... Αποκλείεται να το ήξερες, όπως και οι ίδιοι οι Ταλιμπάν, ότι το χρωστάνε στον Έλληνα "Ταλύβιο".

Ταλύβιος:ο ιερεύς [Ησύχιος]

...και αν δεν ήταν ιερείς του Ταλαιού Ζευ Ελαύνοντος τίνος ήταν;
Ταλαιός:ο Ζευς εν Κρήτη (Ταλλαίος).

...και αν δεν είναι ο Ζευς ο Ήλιος τι να τον κάνουμε τον Ησύχιο που μας λέει ότι:

Ταλώς:ο Ήλιος.

Σ.Σ. Πρόσεξε εδώ το διπλό λλ στον Ταλλαίο και πες μου τι σου θυμίζει.


ΕΡΙΩΠΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Τρολάρισμα ή λανθάνουσα γλώσσα αλλά συγχρόνως και αληθεύουσα όσον αφορά τον αληθινό κηδεμόνα των Χριστιανοταλυβίων;

https://www.protothema.gr/world/article/964926/viral-video-otan-asad-kai-poutin-krazoun-ton-trab-edos-ekklisias/

ΕΡΙΩΠΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ή άλλη συμμορία μας δείχνει το αληθινό Who is Who του πρώτου φωτός της Σελήνης (Ά ρε Ευσέβιε πόσα ήξερες και πόσο θα βασάνιζες βάζοντας δύσκολα στον φίλο μου τον Λύκαστρο αν σε είχαμε τώρα εδώ στην παρέα)

"Κατά την επετειακή Σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Λονδίνο, μέσα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, οι Εμανουέλ Μακρόν, Τζάστιν Τριντό, Μπόρις Τζόνσον και Μαρκ Ρούτε διασκέδασαν ιδιαίτερα με το «φτυάρι» εις βάρος του Τραμπ, με αποτέλεσμα διπλωματική παρεξήγηση, μετά την αποκάλυψη του βίντεο με τη συνομιλία."

Πηγή: https://www.protothema.gr/world/article/964926/viral-video-otan-asad-kai-poutin-krazoun-ton-trab-edos-ekklisias/

ΕΡΙΩΠΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΕΡΙΩΠΑΣ : Εδώ ή άλλη συμμορία μας δείχνει το αληθινό Who is Who του πρώτου φωτός της Σελήνης (Ά ρε Ευσέβιε πόσα ήξερες και πόσο θα βασάνιζες βάζοντας δύσκολα στον φίλο μου τον Λύκαστρο αν σε είχαμε τώρα εδώ στην παρέα).

Όντως πάλι homework θα είχα για το σπίτι.!! Όχι ότι τώρα πάλι δεν μελετάω...αλλά πάω στοίχημα ότι ο Ευσέβιος σίγουρα θα είχε διαβάσει κάποια αρχαία κείμενα, που μάλλον θα βρήκε . Στην εποχή του ήταν πιο εύκολα να τα βρείς, παρά τώρα.

Έτσι είναι όπως τα γράφεις φίλε Ερίωπα...έχουν χωριστεί τα "καλόπαιδα" σε δύο στρατόπεδα....και ο ένας "θάβει" τον άλλο. Όμως γελάει καλά όποιος γελάει τελευταίος.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΕΡΙΩΠΑΣ : Ά ρε Ευσέβιε πόσα ήξερες και πόσο θα βασάνιζες βάζοντας δύσκολα στον φίλο μου τον Λύκαστρο αν σε είχαμε τώρα εδώ στην παρέα.

Δεν πειράζει...έχω εσένα το ίδιο είναι σαν να έχω τον Ευσέβιο. χα χα και εσύ το ίδιο δύσκολα μου βάζεις όπως με το διπλό λλ στον Ταλλαίο.
Το μόνο που μπορώ να πω αυτήν την στιγμή είναι ότι η λέξη "Τάλα" σημαίνει Μέγα.!!

Ανώνυμος είπε...

-Χα χα.. και ένα ακόμη γιά το... "
" Εδώ όμως αγαπητέ Ερίωπα θα σε πιάσω "αδιάβαστο".!! χε χε αποκλείεται να το ήξερες.! "

-Αυτό το ήξερες για τις φωτιές στην Αυστραλία;;;;;;;;;;;;;;
Δες πως καίνε κανονικά τον κόσμο οι αλήτες της VIRGIN. Τα ίδια έκαναν και στην Ελλάδα.

https://www.news.com.au/technology/online/social/conspiracists-say-lasers-and-exploding-smart-meters-used-to-start-bushfires-to-make-way-for-a-new-train-network/news-story/24f154722befb3b3c20b748e3336ea19

Γι' αυτό σου είχα γράψει πριν από αρκετές μέρες ότι "Κάποιος" είναι πολυ θυμωμένος.

ΕΡΙΩΠΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζεις φίλε ότι είναι ώρα να ρίξεις και κανένα "τάλαντο" στο τζουκ μποξ. Ουφ... μας έφαγε το μπλα-μπλά γι αυτά τα άπλυτα τομάρια.

Kατάλαβες φίλε μου τι δουλειές κάνει η περιβόητη VIRGIN...

ΕΡΙΩΠΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Ερίωπα, μια και έφαγα τώρα την "φλασιά" μου....για τον «Ιέρακα» του HUBAL , υπάρχει και η λέξη Sacre που είναι είδος γερακιού...και Screment το μυστήριο της εκκλησίας και sacre college το Τάγμα των Καρδιναλίων.

Όπως βλέπεις λειτουργώ με χρονοκαθυστέρηση, χαχαχα σαν τα χρηματοκιβώτια.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

θα γίνει κανονική ανάρτηση το άρθρο που έστειλες με τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αυστραλία. Πρόσεξες όμως ότι αυτός εδώ ο χάρτης του άρθρου, είναι ίδιος με αυτόν που είχα ανεβάσει εγώ με την αγορά και εξόρυξη των υπογείων ύδατων στην Αυστραλία.;;;
https://cdn.newsapi.com.au/image/v1/d286cda10fb0a7114ed5878936620bc1?width=650

Δες εδώ τον χάρτη που είχα βάλει εγώ. Προσέχεις ότι όλα συγκλίνουν;;

https://1.bp.blogspot.com/-nqWlhrSPsF4/XhYDgVPnLBI/AAAAAAAAivg/vOFDs9ejs0oPwa4eptkfvmJ56SzINN0ywCNcBGAsYHQ/s400/Screenshot_2020-01-08%2BPowerPoint%2BPresentation%2B-%2BZeikos_Australia%2Bpdf.png

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Έπεσε και το τάλαντο στο τζουκ-μποξ.

https://tinyurl.com/sdojk5y

Και αυτό , το τραγουδάμε κάθε πρωί...βέβαια έχουμε άλλαξει λίγο τους στίχους χα χα

https://tinyurl.com/rap4anb

Ανώνυμος είπε...

"Φίλε Ερίωπα, μια και έφαγα τώρα την "φλασιά" μου....για τον «Ιέρακα» του HUBAL , υπάρχει και η λέξη Sacre που είναι είδος γερακιού...και Screment το μυστήριο της εκκλησίας και sacre college το Τάγμα των Καρδιναλίων.

Όπως βλέπεις λειτουργώ με χρονοκαθυστέρηση, χαχαχα σαν τα χρηματοκιβώτια."


-Χα χα... ο ίεραξ όμως ήταν παλαιότερα Ίρηξ και το ρηξ από το Ρήγνυμι, δηλαδή κάτι που αποσπάστηκε από το κύριο σώμα. Καταλαβαίνεις τον συμβολισμό σε σχέση με τον Ωπόλλων(α). Τρικάρηνος είπαμε ήταν ο .......!

Καλή συνέχεια φίλε και καλή διάρ-ρηξ-η του χρηματοκιβωτίου.. Ότι ψιλά βρείς κράτα τα για το Τζουκ μπόξ.

* ...λατρεμένος ο Γιάννης Καλαντζής.




ΕΡΙΩΠΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΕΡΙΩΠΑΣ : Χα χα... ο ίεραξ όμως ήταν παλαιότερα Ίρηξ και το ρηξ από το Ρήγνυμι, δηλαδή κάτι που αποσπάστηκε από το κύριο σώμα. Καταλαβαίνεις τον συμβολισμό σε σχέση με τον Ωπόλλων(α). Τρικάρηνος είπαμε ήταν ο .......!

Σαφέστατα ...αλλά το γεράκι έχει και μια άλλη ονομασία η οποία ταιριάζει μια χαρά με αυτό που έγραψες. Το γεράκι λέγεται και Κίρκος, άμα θέλουμε το λέμε και Κίρκη ή Δακτύλιος...κάτι στρογγυλό που ταιριάζει μια χαρά στον Τρικάρηνο.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ο Ιέραξ του Χαφτάρ:
https://sputniknews.gr/kosmos/202001145919583-livyki-pigi-Haftar-anahorise-mosha---thriler-ypografi-symfonias-ekeheirias/