ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

Στην Αθήνα ο στρατάρχης Χαλίφα Χάφταρ… κλίμα απόλυτης μυστικότητας

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Τι κλίμα απόλυτης μυστικότητας, αφού έγινε γνωστό στα εξωνημένα Μ.Μ.Ε;; Παίζεται χοντρό παιχνίδι και καλά θα κάνουν να αφήσουν την Ελλάδα έξω από τα βρώμικα σχέδια τους. Εδώ να ρωτήσουμε το αναγνωστικό κοινό...έτσι για να καταλάβουμε και τον λόγο της επισκέψεως του Καμηλογάμη εδώ. Άμα Του λακίσουνε οι Ρώσσοι μισθοφόροι και πάψουν να του παρέχουν πληροφορίες και διοικητική υποστήριξη ο Πούτιν, με τι στρατά θα πάρει την Τρίπολη ,  και θα αντιμετωπίσει τους Μογγόλους  ο Χα-Φτού-αρ ;;
Όσο για τους Αιγύπτιους.... Ο Σίσι δεν πρόκειται ποτέ, να δεχτεί να κατηγορηθεί ως προδότης και να ρισκάρει ανατροπή του από τη Μουσουλμανική Αδελφότητα, οριοθετώντας με μας και όχι με τους ομόδοξους Μογγόλους. Ποτέ δεν ήθελε να οριοθετήσει ΑΟΖ μαζί μας η Αίγυπτος, ποτέ τουλάχιστον όπως βολεύει εμάς. Οι Αιγύπτιοι ποτέ δεν αποδέχτηκαν επήρρεια του Καστελλορίζου και δεν πρόκειται να αλλάξουν γνώμη τώρα. Δεν θα βρεθεί ποτέ αιγυπτιακή Κυβέρνηση, ούτε ακόμη και κατοχική, που να δεχτεί τέτοια συμφωνία. Τις ίδιες απόψεις έχουν και οι Λίβυοι και μάλιστα ακόμα πιο δυσμενείς ως προς τις δικές μας. Ούτε αυτοί πρόκειται να αλλάξουν γνώμη, με Γκαντάφι, με Φάραζ, με Χαφτάρ, η με οποιονδήποτε άλλον. Οπότε όταν ακούω ότι έχουμε επισκέψεις από κάποιον που έχει στην σημαία του ,το πανάρχαιο Σκυθικό σύμβολο του Ιέρακος ,και ανήκει στο Ιερατείο του θεού Hubal ...εμένα με ζώνουν τα φίδια...η μάλλον ο.....Εριχθόνιος Όφις.!!

Υποδοχή στο αεροδρόμιο υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας έγινε στον ισχυρό άνδρα της Λιβύης Χαλίφα Χάφταρ. Δεν προαναγγέλθηκε η άφιξη του Λίβυου στρατάρχη για λόγους ασφαλείας. Η έλευση του Χαφτάρ στην Αθήνα γίνεται μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν την διεθνή Διάσκεψη του Βερολίνου για τη Λιβύη, από την οποία έχουν αποκλειστεί τόσο η Ελλάδα όσο και η Κύπρος. Άγνωστο παραμένει το πρόγραμμά του αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη
Το αεροσκάφος του Χάφταρ προσγειώθηκε στις 19.50. Η έλευση του Χαφτάρ στην Αθήνα γίνεται μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν την διεθνή Διάσκεψη του Βερολίνου για τη Λιβύη, από την οποία έχουν αποκλειστεί τόσο η Ελλάδα όσο και η Κύπρος. Ο στρατάρχης Χαφτάρ, ο οποίος αναμένεται να λάβει μέρος στη Διάσκεψη του Βερολίνου, θα φτάσει στην Αθήνα υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας, ενώ η έλευσή του στην πρωτεύουσα δεν ανακοινώθηκε, για λόγους ασφαλείας.

Υπενθυμίζεται ότι ο στρατάρχης Χαφτάρ δεν έκρυψε την έντονη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι η Ελλάδα δεν έλαβε πρόσκληση από τη Γερμανία στη Διάσκεψη του Βερολίνου για τη Λιβύη. «Ρωτάμε γιατί η Ελλάδα δεν έχει προσκληθεί στις συνομιλίες στο Βερολίνο. Μήπως δεν είναι η Ελλάδα μία από τις πιο επηρεασμένες χώρες από αυτή τη σύγκρουση;» ανέφερε σε μήνυμά του ο Λιβυκός Εθνικός Στρατός (LNA), οι δυνάμεις με επικεφαλής τον στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ.
Από την άλλη πλευρά, εκπρόσωπος του GNA, που ελέγχει την κυβέρνηση της Τρίπολης και υποστηρίζεται από την Τουρκία, σχολίασε για την απουσίασα της Ελλάδας ότι «δεν έχει να προσφέρει κάτι ουσιαστικό». Νωρίτερα την Πέμπτη, ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Χάικο Μάας, δήλωσε ότι ο στρατάρχης Χάφταρ, διοικητής του δυνάμεων της ανατολικής Λιβύης, δεσμεύτηκε στην εφαρμογή εκεχειρίας στη χώρα.
Σε τηλεοπτική του συνέντευξη, συγκεκριμένα, ο Μάας δήλωσε για τον Χαφτάρ, μετά την αποτυχία στις συνομιλίες της Μόσχας: «Δεσμεύτηκε να συμμορφωθεί με την εκεχειρία, παρά το γεγονός ότι δεν υπέγραψε τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός στη Μόσχα νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα. Είναι πολύ σημαντικό». Ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας δήλωσε ότι ο Χαφτάρ δεσμεύεται σε εκεχειρία στη χώρα, επιβεβαίωσε, ακόμη, με tweet το γερμανικό ΥΠΕΞ.
ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ







1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γιά μισθοφόρους ψάχνει ο ετοιμοθάνατος χασοδίκης. Από εγκεφαλικό σε εγκεφαλικό πηγαίνει και ακόμα ψάχνει τρόπους να σπέρνει τον θάνατο, το μόνο πράγμα που ξέρει να κάνει στην ζωή του. Αυτοί που τον έκαναν καλά στο Παρίσι να του δώσουν και τους λεγεωνάριους τους να ξεμπλέξει.
Στον πόλεμο του Τσάντ έγινε ρεζίλι από ξυπόλυτους στρατιώτες. Συνελήφθη αλλά τον μάζεψε η CIA και τον χρησιμοποίησε κατά του Φιλότουρκου Καντάφι. Βίος και πολιτεία ο σαλταδόρος πρώην Καγκεμπίτης και Σοβιετομαθημένος. Μισθοφόρος ο ίδιος πολέμησε με άλλους μισθοφόρους το 1973 και κατά του Ισραήλ. Τον χαιρετάς και μετά μετράς τα δάχτυλά σου. Μισός Αιγύπτιος από μάνα αντιπροσωπεύει την κάστα εκείνη που δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο. Ο ίδιος δηλώνει ότι είναι φανατικός αντισλαμιστής άρα παλιός σοβιετοπίθηκος και ό,τι άλλο μπορεί να κρύβει.
Τι δουλειά έχουν οι Έλληνες με αυτόν και κάθε παρόμοιο υποκείμενο;