ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

H ΩΡΑ ΤΗΣ Disneyland .!!

Γράφει ο Λύκαστρος :

Προσέξτε με τι ύφος κοιτάει ο Τράμπ τον Κούλι.!! Γι αυτό φαίνεται πήγε σε αγώνα ΝΒΑ. Τον έστειλε σε αντρικό άθλημα χα χα. Για να σοβαρευτώ επιτέλους (μην το πιστεύεται και τόσο) .... Αυτό που δεν εννοούν να καταλάβουν οι άεργοι πολιτικοί από τζάκι τύπου Κούλι , είναι ότι ο Τραμπ δεν είναι ένας ακόμη πρόεδρος των ΗΠΑ Είναι Ο Πρόεδρος και δεν είναι πολιτικός, είναι έμπορος , είναι επιχειρηματίας , αλλά και πατριώτης. 
Δεν χάνει τον καιρό του με ανοησίες πρωτοκόλλου και χαμογελάκια στον φακό. Αλλιώς μετρά τον χρόνο και όσους έχει απέναντι του. Θέλει γρήγορες κινήσεις και άμεση επίλυση του κάθε θέματος . Σιχαίνεται χρονοτριβές, γλύφτες , απάτριδες και δουλικούς ανθρώπους....Κούλι για σένα βαράει η κουδούνα.

Show me the money θα σου πει. Αν δεν του τα δείξεις εκείνη την στιγμή έχεις φάει άκυρο. Και πως να τα δείξουν οι δικοί μας οι πολιτικοί όταν οι περισσότεροι δεν έχουν δουλέψει μια μέρα στην ζωή τους, τρεφόμενοι από δημόσιο χρήμα, ώστε να είναι σε θέση να τα βγάλουν ή να εκπονήσουν έστω και το πιο απλό βιώσιμο επιχειρηματικό σχέδιο;;; Όλους αυτούς ο Δονάλδιος τους έχει για νηστίσιμο της Μ. Παρασκευής.
Η μόνη αναφορά του Trump για την Ελλάδα ήταν αυτή που τόνισε πως η Ελληνική παροικία των ΗΠΑ είναι αρκετά δυνατή και ελπίζει σε μελλοντική συνεργασία..Είναι οι μόνοι σοβαροί που μπορoύν να κανουν business..Το έπιασες το υπονοούμενο Αδωνι;;
Αυτό το υποτιθέμενο πτωχευμένο κράτος είχε να διαθέσει 250 δις για να σώσει τις τράπεζες αλλά δεν έχει 10 δις για να κάνει τον Trump να ασχοληθεί σοβαρά με το γραφικό πολιτικό προσωπικό της χώρας και να υπογράφει με τους δικούς μας όρους εξοπλιστικά προγράμματα.

H χθεσινή επίσκεψη του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ μου θύμισε μια παλιά ασπρόμαυρη Ελληνική ταινία με τον Κωνσταντάρα όπου ως πλούσιος των Αθηνών δέχτηκε στο σπίτι του τον ξάδερφο από το χωριό που δουλεύει στα χωράφια του. Η απαξίωση σχεδόν η ίδια με την μόνη διαφορά πως ο Μητσοτάκης δεν τον πήγε το μπουκάλι με το πετρέλαιο που έβγαλε από το πηγάδι μια και αυτό το παζαρεύει ο μεμέτης..Εάν δεν μιλάτε για business με τον Trump, καλύτερα να μασάτε τα φιστίκια που έχει επάνω στο οβάλ γραφείο..

3 σχόλια:

ΛΕΓΕΩΝΑΡΙΟΣ είπε...




https://pbs.twimg.com/media/ENv_FbhWsAEVvTS.jpg

Ανώνυμος είπε...

https://pbs.twimg.com/media/DTSV_NdXUBAOezj.jpg
...
.......

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 12 Ιανουαρίου 2020 - 1:52 μ.μ.

Ναι ίδιοι είναι...όχι μόνο εμφανισιακά και και στην "εξυπνάδα" χα χα χα. Κατάλαβες τώρα γιατί τον έκαναν Πρωθυπουργό;;;