ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Η ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΤΗΣ.



Γράφει ο Λύκαστρος :

Η Διαστημική Δύναμη μόλις ξεκίνησε, και υπάρχουν ακόμα πολλά να μάθουμε για αυτήν , όπως ο γράφων αναρωτιέται ..." θα κάνουν dogfighting στο διάστημα" ;; Η για τις αποστολές στον πλανήτη ΕΛΕΝΤΟΡ , διότι όλα αυτά προϋποθέτουν χρήμα,  και μια αίσθηση κοινής κουλτούρας για την υπηρεσία. Ακριβώς λοιπόν για τους παραπάνω λόγους το προσωπικό της Διαστημικής Δύναμης χρειάζεται καινούργιες στολές , για αυτό και το Πεντάγωνο έδωσε εντολή για νέες στολές.
Αν κάποιοι ελπίζανε  για στολές  όπως στον Αστροστόλο στο Star-Trek , μάλλον θα απογοητευθούν.
Βέβαια θα μπορούσαμε να τους προτείνουμε (από την στιγμή που μας διαβάζουν) να διαλέξουν κάποια στολή από τις παρακάτω :

Βλέποντας την στολή που διάλεξαν κανείς διαπιστώνει ότι δεν αλλάζουν πολλά, η στολή παραμένει η ίδια όπως στον υπόλοιπο στρατό, απλά αλλάζει το χρώμα και το σχήμα της ταινίας γύρω απο το σήμα.
Και εδώ δεν μπορώ παρά να θυμηθώ την στολή της Ταγματάρχη Wilma Deering , αν κάποιος έβλεπε Μπάκ Ρότζερς θα την γνωρίζει....και ποιος δεν θα ήθελε να δει μια Διαστημική Δύναμη με τέτοια στολή.!!!! Κυρίως για το γυναικείο τμήμα.

Αν δεν τους αρέσει η στολή της Wilma Deering , τους προτείνουμε σαν ιστολόγιο και μια άλλη εναλλακτική στολή, πολύ πρακτική, πολύ βολική ,  και σχεδιασμένη ειδικά για "Διαστημικά Ταξίδια", και "ειδικές αποστολές "...ο γράφων την έχει δοκιμασμένη από την παιδική του ηλικία.  Διότι μια Διαστημική Δύναμη πρέπει να έχει και την κατάλληλη εμφάνιση, αυτή η στολή που διάλεξαν είναι μια παραλλαγή αυτών που χρησιμοποιούνται σήμερα από τον στρατό και την Πολεμική Αεροπορία. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: