ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Βόρειο Αιγαίο: Μαζικές συγκεντρώσεις, απεργία και «λουκέτο» για το μεταναστευτικό

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Δυστυχώς είναι αργά.! Αργήσατε τουλάχιστον 5 χρόνια. Από το 2015 και μετά δεν θυμάμαι κάποιον εκλεγμένο να διαμαρτύρεται ανοικτά. Προσωπική μου άποψη. Αν δεν πάρει ο κόσμος τον νόμο και την τύχη της πατρίδας στα χέρια του είναι όλα χάσιμο χρόνου. Κανένας λαός δεν απελευθερώθηκε φωνάζοντας συνθήματα και κουνώντας σημαιούλες σε διαδηλώσεις. Αλλά οι νησιώτες ΔΕΝ ζητάνε το αυτονόητο...το μόνο που ζητάνε είναι να στείλουν τους λαθραίους στην ενδοχώρα, πως θα τους διώξουν αυτό ζητάνε στα νησιά αρκεί να φύγουν από εκεί.!! Αυτό ακριβώς θα κάνουν θα τους στείλουν στην Ενδοχώρα θα γεμίσει όλη η Ελλάδα και στα νησιά θα έρθουν άλλοι. Αν δεν κλείσουν τα σύνορα και αν δεν διώξουν όλους τους λαθρό δεν υπάρχει σωτηρία. ΔΕΝ άκουσα από κανέναν να ζητάει να ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ.
Ας ελπίσουμε ότι αυτό αποτελεί την αρχή μιας γενικής αντίδρασης και ξεσηκωμού. Και δεν είναι άλλο ένα αμορτισεράκι εκτόνωσης.
Δεν γνωρίζω για το τέλος της ανθρωπότητας… αλλά για το τέλος των αποβλακωμένων κατοίκων της χώρας των Ελλήνων, θα επέλθει πάντα για το καλό τους, με δημοκρατικές διαδικασίες και δια της ψήφου των! 
 ΥΓ. Και αυτό πλέον δεν είναι θεωρεία συνωμοσίας! Τα έχουμε ξανά γράψει, ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων είναι κατά πολύ χειρότερος των πολιτικών που έχει ψηφίσει κατά συρροή. ΑΠΕΛΑΣΗ ΡΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΚΑΙ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.!!

Με γενική απεργία, κλείσιμο καταστημάτων και μαζικές συγκεντρώσεις στα νησιά του Βορείου Αιγαίου εξέφρασαν σήμερα οι νησιώτες την αντίδρασή τους στις επιπτώσεις από το προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα.
Βασικό σύνθημα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου που διοργάνωσε στη Μυτιλήνη την κεντρική διαμαρτυρία με άλλους αυτοδιοικητικούς φορείς ήταν το «θέλουμε πίσω τα νησιά μας, θέλουμε πίσω τη ζωή μας».
«Δεν θέλουμε καμία υπάρχουσα και καμία άλλη αποθήκη πίσω. Θέλουμε τα νησιά μας πίσω, θέλουμε τις ζωές μας πίσω. Μας ενοχλεί ότι τα νησιά μας έχουν γίνει τόπος συγκέντρωσης ανθρώπων από 80 χώρες. Περίπου 50.000 σε όλα τα νησιά. Μας ενοχλεί ότι αυτή κατάσταση είναι μια συνεννόηση σιωπής όλης της Ευρώπη και της κυβερνήσεως. Όλοι τους χτίζουν τείχη απομονώσεως και σιωπής, εδώ είμαστε να τα σπάσουμε» είπε ο περιφερειάρχης, Κώστας Μουτζούρης, κεντρικός ομιλητής της συγκέντρωσης.


INTIME NEWS/ΛΑΓΟΥΤΑΡΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
Ο κ. Μουτζούρης αναφέρθηκε σε σχέδιο του ΟΗΕ από το 2000 για την ανάγκη μεταφοράς 250.000 εκατομμυρίων νέων κατοίκων στην Ευρώπη. «Σχέδιο υποκατάστασης πληθυσμού... Θέλουν να μας επιβάλλουν άλλον τρόπο ζωής, άλλη θρησκεία» σημείωσε.
Ο περιφερειάρχης καυτηρίασε τον ρόλο των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και τόνισε την ανάγκη ελέγχου τους.
Τέλος, ζήτησε ενέργειες αποτροπής στα σύνορα. «Θέλουμε αποτροπή. Η πατρίς κινδυνεύει. Δεν μ' ενδιαφέρει τι λένε οι συνθήκες» είπε.
Άμεσο κλείσιμο «του αίσχους της Μόριας» ζήτησε στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης. «Είμαστε αποφασισμένοι να απαιτήσουμε τη μαζική αποσυμφόρηση του νησιού μας, να διεκδικήσουμε τον έλεγχο των ΜΚΟ, αλλά και να φυλάξουμε τα θαλάσσια σύνορά μας. Όχι άλλη δομή, κλείσιμο όλων των δομών» είπε.
Τη συγκέντρωση χαιρέτισε και ο δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχης Βέρρος. «Σήμερα, πέντε χρόνια μετά από το ξέσπασμα της κρίσης, έχουμε φτάσει στο και πέντε. Δεν υπάρχει το "δεν ήξερα". Δεν υπάρχει το "δεν το περίμενα". Δεν υπάρχει το "θα" σε αυτά που έπρεπε να έχουν ήδη γίνει. Η Λέσβος δεν μπορεί να συνεχίσει να ζει εγκλωβισμένη στην κρίση. Δεν μπορεί να συνεχίσει να διασύρεται διεθνώς, για να κοιμούνται κάποιοι ήσυχοι στην Αθήνα, στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Ευρώπη. Εδώ και λίγους μήνες μας λένε απροκάλυπτα ότι επί της ουσίας τα νησιά σφραγίζονται. Σφραγίζονται και μέσα σ' αυτά θέλουν να εγκλωβίσουν την ίδια την κρίση, μαζί με εμάς και τους χιλιάδες μετανάστες» είπε ο κ. Βέρρος.
Κλειστό ελεγχόμενο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης, μακριά από κατοικημένες περιοχές, είναι το πλαίσιο που θέτει η Μόρια και τα γύρω χωριά, είπε ο πρόεδρος της Μόριας, Γιάννης Μαστρογιάννης, ζητώντας ταυτόχρονα κλείσιμο της υπάρχουσας δομής.
Ακολούθησε πορεία στην κλειστή, λόγω της απεργίας των εργαζομένων, Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, όπου ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, θυροκόλλησε το ψήφισμα της συγκέντρωσης.
Αμέσως μετά, δήλωσε πως «δεν γίνεται να ερχόμαστε σε κυβερνητικό κτήριο και να βρίσκουμε κλειστές πόρτες. Η κυβέρνηση οφείλει να ακούει τα αιτήματά μας. Αύριο θα πάμε στην Αθήνα να επιδώσουμε στο Μέγαρο Μαξίμου, στη Βουλή και το υπουργείο Εσωτερικών το ψήφισμά μας. Δεν κάνουμε πίσω» ξεκαθάρισε.
Στη Σάμο
Το σύνθημα «θέλουμε πίσω τη ζωή μας» κυριάρχησε σήμερα και στην πλατεία Πυθαγόρα της Σάμου. Κύριο αίτημα της συγκέντρωσης η άμεση μεταφορά των χιλιάδων μεταναστών στην ενδοχώρα.

EUROKINISSI/EUROKINISSI
Ομιλητές ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, Βασίλης Πανουράκης, ο δήμαρχος δυτικής Σάμου, Αλέκος Λυμπέρης, η πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, Βάσω Βρινιώτη, ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ, Σταμάτης Φιλιππής, και τέλος ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος.
Ο κ. Στάντζος ζήτησε να φυλαχτούν τα ανατολικά σύνορα της χώρας, με τη Frontex να επιχειρεί στα απέναντι μικρασιατικά παράλια. Όπως τόνισε, οι νησιώτες δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν ούτε βήμα πίσω, γιατί αυτό θα μετατρέψει τη Σάμο και τα άλλα νησιά σε απέραντους καταυλισμούς. «Δεν ζητάμε από την κυβέρνηση αντίδωρα, αλλά αυτά που μας ανήκουν. Αποζημιώσεις για τα όσα έχουν χάσει οι Σαμιώτες» κατέληξε ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου.
Στη Χίο
Με σύνθημα «όχι άλλες φυλακές ψυχών στα νησιά μας», πραγματοποιήθηκε διαδήλωση σήμερα και στη Χίο, με αίτημα τη δημιουργία μιας μικρής δομής, μόνο για καταγραφή και ταυτοποίηση προσφύγων και μεταναστών και την άμεση μετακίνησή τους στην ενδοχώρα.

ASTRAPARIS.GR
«Το μεγάλο πρόβλημα του προσφυγικού-μεταναστευτικού είναι ένα μεγάλο βάρος που σηκώνουν τα νησιά μας, εδώ και χρόνια. Είναι ένα πρόβλημα που ξεπερνά τις αρμοδιότητες και τη δύναμη των τοπικών μας κοινωνιών. Είναι ένα πρόβλημα εθνικό και πανευρωπαϊκό», είπε, μιλώντας στους συγκεντρωμένους, ο δήμαρχος Χίου, Σταμάτης Κάρμαντζης.
Ακολούθησαν ομιλίες του αντιπεριφερειάρχη, Παντελή Μπουγδάνου, κι εκπροσώπων φορέων, αλλά και της συζύγου του περιφερειάρχη, Δήμητρας Μουτζούρη.
Νότης Μηταράκης: Δικαιολογημένη η αγανάκτηση των πολιτών
Σε δήλωσή του για τις σημερινές κινητοποιήσεις στα νησιά, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, χαρακτήρισε ως «δικαιολογημένη την αγανάκτηση των πολιτών για τη συνεχιζόμενη μεταναστευτική κρίση».
Όπως ανέφερε, σήμερα οι νησιώτες σηκώνουν δυσανάλογο βάρος και είναι απαραίτητη η αλληλεγγύη σε ευρωπαϊκό, αλλά και σε εθνικό επίπεδο.
«Βασικός μας στόχος είναι η μείωση των ροών κι αυτό θα επιτευχθεί μέσα από την ενίσχυση της φύλαξης των συνόρων, την επιτάχυνση των διαδικασιών ασύλου, την αύξηση των επιστροφών και τα κλειστά προαναχωρησιακά κέντρα. Επιταχύνουμε τις επιστροφές όσων δεν δικαιούνται διεθνούς προστασίας και τη μεταφορά στην ενδοχώρα όσων λαμβάνουν άσυλο ή ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες» είπε ο υπουργός, που ζήτησε «ενότητα, υψηλή αίσθηση ευθύνης και συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων για να αντιμετωπίσουμε ορθολογικά το μεταναστευτικό πρόβλημα».
Ο ίδιος ανέφερε ότι αύριο, Πέμπτη, θα συναντηθεί με τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη, και τους δημάρχους των νησιών, «για να καταλήξουμε σε βέλτιστες λύσεις, πάντοτε με γνώμονα την ευημερία των συντοπιτών μας».

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

10 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...


Αν είχατε μυαλό, τουρκομπουνταλάδες, κομμουνοβλήτα, αιγαιονησιώτες μου,
είτε θα ψηφίζατε έξυπνα Χ.Α., όχι από ιδεολογία αλλά από αντίδρασι και μόνο και μόνο για να τσούξη και ευαισθητοποιηθή το καταραμένο εθνοπροδοτκό πολιτικό σύστημα είτε ολική αποχή από τις εκλογικές κάλπες.
Τώρα φάτε Τσιπροκούλη και Αδωνομπουμπούκο, αριστερό και δεξιό χέρι της Μέρκελ, και το σκασμό. Γιατί αυτή έχει τώρα τα κλειδιά των εθνικών συνόρων μας κι όποιον θέλει μπάζει και βγάζει, ούτε γυφτοΣκόπια τέτοιο εθνικό κατάντημα.
Για να μάθετε, κύριοι, άλλη φορά να εκτιμάτε πατρίδα και εθνικές αξίες, ¨καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,παρά σαράντα χρόνια με ξένους προστάτες και ξενόδουλους πολιτικούς¨, και όχι τα φράγκα με οιοδήποτε κόστος, και να μην ψηφίζετε μόνο για το ευνοιοκρατικό ρουσφέτι αυτό που εκτρέφει δυστυχώς μόνο τυράννους και προδότες και δολοφονεί Καποδίστριες και Μεταξάδες όπως και υποθηκεύει το κάθε εθνικό μας μέλλον.
Δεν ήταν οι ημέτεροι πρόγονοι, Καψάληδες Μεσολογγίτες και Ζαλογγγίτισες, που διάλεγαν τον άπαξ ηρωικό θάνατο παρά να πεθαίνουν κάθε μέρα σαν εργασιακοί και ερωτικοί σκλάβοι, έρμαια των ορέξεων του κάθε ισλαμοπίθηκου, τα κορόιδα, κι εσείς οι βολεψάκηδες θεσιθήρες και ¨γαία πυρί μειχθήτω¨ οι έξυπνοι. Γι αυτό φθάσαμε σ' αυτά τα εθνικά χάλια, κύριοι.
Ζήστε με τις τύψεις και την απελπισία σας τώρα.
Αν και κατά μίαν έννοιαν, ποτέ δεν είναι αργά.

Δημήτρης είπε...

Λύκαστρε άσχετο με το θέμα του άρθρου αλλά τα έμαθες για τον κορονοΐό στην κίνα;Κατασκευασμένος ιός που ξέφυγε κατά λάθος ή επίτηδες μόλυνση μέρους του πληθυσμού για να δουν την εξέλιξη σε πραγματικές συνθήκες;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Δημήτρη ο κατασκευασμένος ιός ίσως τους "ξέφυγε" κατά "λάθος". Edward Snowden και Glen Greenwald με παρεμβάσεις τους δείχνουν τη CIA ως υποκινητή της νέας υγειονομικής κρίσης. Ένα κομμάτι της Cia ανήκει σε αυτούς που πατρονάρουν και κατευθύνουν τους Κινέζους. Δοκιμή κάνουν...για να ξέρουν για το μέλλον. Και εκτός αυτού με ένα σπάρο 2 τρυγόνια...θα θησαυρίσουν και οι φαρμακοβιομηχανίες που ανήκουν πάλι στους ίδιους. Δηλαδή στους Άτλαντες.

Τα γενετικά και βιολογικά τους εργαστήρια πάνω στον πλανήτη ψάχνουν και ερευνούν ολόκληρο τον κόσμο για να πιστοποιήσουν την γενετική γραμμή κάθε ανθρώπινης ομάδας του πλανήτη..γνωρίζουν κάθε ανθρώπινη ομάδα ποιός τεχνικός ιός την αρρωσταίνει...ποιός ιός την σκοτώνει , και ποιος την μεταλλάσει σε κάτι άλλο.
ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ κάνουν....επάνω στην πλάτη μας.
Μόνο ένα τοις εκατό του παγκόσμιου πληθυσμού φέρει αυτό που εγώ θεωρώ ότι είναι η γνήσια μορφή χρωμοσωμάτων των Ατλάντων. Το ένα τοις εκατό παγκοσμίως μεταφράζεται σε...εξήντα πέντε εκατομμύρια ανθρώπους το πολύ. Όλοι αυτοί ανέρχονται στο 15% του πληθυσμού της γης. Για το υπόλοιπο χέστηκαν...μπορούν να δοκιμάζουν επάνω τους όποιο γενετικά τροποποιημένο ιό θέλουν δίχως τύψεις.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Και εδώ μια ταινία πολύ "προφητική"...που ταιριάζει γάντι με αυτό που ρωτάς.

https://tinyurl.com/qldeek2

Στην ταινία Resident Evil ένα εργαστήριο, μέσω της έρευνάς του στη γενετική, δημιούργησε τον T-virus, ο οποίος λόγω ενός ατυχήματος κατάφερε να διαφύγει από το εργαστήριο. Τα ιερατεία επειδή είναι πολύ προσεκτικά με το Κάρμα, πριν κάνουν κάτι πρέπει να το ανακοινώνουν....βέβαια αυτό μπορεί να γίνει με πλάγιο τρόπο όπως μέσα από μια ταινία.

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα με το ιό έχει πολλαπλές αιτίες που εστιάζονται κυρίως στην διεστραμμένη δίαιτα των Κινέζων. Γιά παράδειγμα, αφόδευμα Μοσχογαλής για ρόφημα, παστά φίδια, ποντίκια, νυχτερίδες, σκύλους και δεν συμμαζεύεται. Τον διάολο μέσα τους τρώνε οι άχρηστοι.
Επίσημα αυτή τη στιγμή πάνω από 10 πόλεις με 100 εκατομμύρια κατοίκους βρίσκονται σε καραντίνα. Τα καταστήματα τροφίμων είναι κυριολεκτικά άδεια. Κάτι πολύ βρώμικο παίζεται. Γειτονικές χώρες όπως Β. Κορέα, Βιετνάμ, κλπ δηλώνουν επίσημα πλέον ανεπάρκεια τροφίμων. Οι πλούσιοι δραπετεύουν άρον άρον σε δυτικές χώρες ενώ οι φτωχοί κυριολεκτικά σβύνουν κατά χιλιάδες κάθε μέρα. Και ενώ υποτίθεται ότι η επαρχία βρίσκεται σε καραντίνα αεροπλάνα γεμάτα με πλούσιους Κινέζους από την Γιουχαν φεύγουν κάθε μισή ώρα για την Αυστραλία.
Η Ασία είναι καζάνι που βράζει αυτές τις μέρες. Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα πάνω στην οποία ξεσπάει το τσουνάμι των Ασιατών και Αφρικανών εξαθλιωμένων, θυμωμένων και πεινασμένων προσφύγων.




Ανώνυμος είπε...

@ 24 Ιανουαρίου 2020 - 12:11 π.μ - Το πρόβλημα με το ιό έχει πολλαπλές αιτίες που εστιάζονται κυρίως στην διεστραμμένη δίαιτα των Κινέζων. Γιά παράδειγμα, αφόδευμα Μοσχογαλής για ρόφημα, παστά φίδια, ποντίκια, νυχτερίδες, σκύλους και δεν συμμαζεύεται. Τον διάολο μέσα τους τρώνε οι άχρηστοι.


Βρήκα αυτό για τη νυχτεριδόσουπα: https://www.rt.com/news/478997-bat-soup-china-virus-wuhan/

Χ.Ο.

kakos04 είπε...

Δυστυχώς οι περισσότεροι αρνούνται να παραδεχτούν ότι 1 πρέπει να κλείσουν τα σύνορα με ότι αυτό συνεπάγεται εντός και εκτός με αντιδράσεις, και 2 να γυρίσουν στις χώρες τους όλοι αυτοί, το πώς θα υποχρεωθούν να τους δεχτούν πίσω το ψάχνουμε. Το να τους μεταφέρεις στην ενδοχώρα είναι έγκλημα γιατί έρχονται άλλοι στην θέση τους και οι σύμμαχοι μας σκοπεύουν να μας αντικαταστήσουν με αυτούς. Κανένας επίσημος φορέας δεν τολμά να πει ευθέως για λαθρομετανάστες και ότι δεν τους θέλουμε .
Για τον ιό φαντάζομαι θυμάστε την Βικτωρία Νουλαντ και το πλέγμα εργαστηρίων που είχε κάνει σε Γεωργία, Αζερμπαϊτζάν, Τουρκμενισταν, Κιργιζια κτλ. Διαμαρτυρονταν οι Ρώσοι για πειράματα με ιούς δίπλα στα σύνορα τους .Πιθανόν κάποιο από αυτά στα ανατολικά σύνορα τους να κάνει δοκιμές στην Κίνα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ φίλε Νικόλα καλησπέρα.
Ποιοι να διαμαρτυρηθούν;; Τα μίσθαρνα όργανα της ΜΙΤ;; Κανονικά όλοι αυτοί στην Βουλή συν όλοι οι παρατρεχάμενοι τους πρέπει να κάνουν εξέταση DNA ώστε να ξέρει ο κόσμος αν έχουν συμβατό DNA με το Ελληνικό. Οι περισσότεροι δεν έχουν διότι δεν είναι Έλληνες.
Από εκεί και μετά αυτό ακριβώς επιδιώκουν να γίνει το "έγκλημα"....διότι αυτό που δεν ξέρουν οι κάτοικοι της χώρας των Ελλήνων, είναι ότι λίγο ΠΡΙΝ αδειάσουν τις δομές φιλοξενίας των Ταλιμπάν στα νησιά, για να τους μεταφέρουν στην ΕΝΔΟΧΩΡΑ...ΠΕΦΤΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ που λέει..."...ψιτ μάγκες αδειάζουν εδώ, ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΛΛΟΥΣ".!! Τόσοι φεύγουν...στείλτε άλλους τόσους και λίγο περισσότερο για να μπορούμε να λέμε ότι οι δομές φράκαραν, για να έχουμε δικαιολογία να τους στείλουμε στην ενδοχώρα."

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Για τον ιό φαντάζομαι θυμάστε την Βικτωρία Νουλαντ και το πλέγμα εργαστηρίων που είχε κάνει σε Γεωργία, Αζερμπαϊτζάν, Τουρκμενισταν, Κιργιζια κτλ. Διαμαρτυρονταν οι Ρώσοι για πειράματα με ιούς δίπλα στα σύνορα τους .Πιθανόν κάποιο από αυτά στα ανατολικά σύνορα τους να κάνει δοκιμές στην Κίνα. "

Φυσικά αγαπητέ Νικόλα και όλο αυτό είναι δοκιμή στην Κίνα...δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι οι Ρώσσοι πριν γίνει γνωστή η επιδημία φρόντισαν από πριν να πάρουν τα μέτρα τους.!! Σε συνεννόηση με τους Αμερικάνους ήταν. Βέβαια ποιων Αμερικάνων;; Των Αμερικάνων του Τραμπ ή των Αμερικάνων της Κλίντον; Γιατί οι Αμερικάνοι του Τραμπ είναι κάτι παραπάνω από φιλαράκια με τους Ρώσους ολιγάρχες του Πούτιν και συνεργάζονται άριστα με τους Τούρκους του Ερντογάν.

Μην κοιτάς τον λαό αλλά την πολιτική ηγεσία της κάθε χώρας. Στην Αμερική υπάρχουν δύο τεράστια συγκρουόμενα κέντρα εξουσίας. Στην Ελλάδα υπάρχει μόνο ένα, αυτό του πολυεθνικού κεφαλαίου, καθώς η δύναμη του εγχώριου μεγαλοαστικού κεφαλαίου είναι πολύ περιορισμένη.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Χ.Ο. :" Βρήκα αυτό για τη νυχτεριδόσουπα: https://www.rt.com/news/478997-bat-soup-china-virus-wuhan/

Φίλε Χ.Ο. δεν τους φταίει για την επιδημία ούτε η σούπα απο νυχτερίδα, ούτε οι άλλες αηδίες που τρώνε τόσους αιώνες. Γιατί τόσες δεκαετίες δεν έπαθαν κάτι αντίστοιχο απο τις σκατούλες , και τους αρουραίους που τρώνε;;; ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΘΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ.
Ο ιός είναι δημιούργημα εργαστηρίου....και ΔΕΝ μεταδόθηκε απο ζώο σε άνθρωπο όπως παραμυθιάζουν το πόπολο οι Κινέζοι.
Τι θα βγούν να πουν στον κόσμο δημόσια;; Ναι μας της έφεραν και μας έπιασαν ξεβράκωτους, και ότι μυστικές υπηρεσίες άλλης χώρας άφησε ελεύθερο τον ιό;;;ΟΥΔΕΠΟΤΕ θα το παραδεχτούν αυτό οι Κινέζοι.

Μπορούν όμως να κάνουν κάτι ισοδύναμο ανάλογο σε αυτούς που τους έκαναν αυτό το κάζο. Αυτοί που άφησαν τον ιό...έχουν και το αντίδοτο. Το έχουν και οι Ρώσσοι.!!