ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Βίντεο από Χίο – Μόλις πήρε το επίδομα….

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Υπάρχουν χιλιάδες άνεργοι αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα που δεν έχουν ούτε ψωμί να φάνε και τα δίνουν στους λαθρο.!! Δωρεάν στέγαση, θέρμανση, κλιματισμό 24 ώρες το 24ωρο, γιατρούς, περίθαλψη και νοσηλεία, δωράκια ρούχα, κινητά, τάμπλετ, παπούτσια, φαγητά από εταιρείες, ΜΚΟ και πολίτες, δωρεάν μισθό 400-500€ χωρίς να το ανταποδίδουν με κάποιου είδους εργασία, μέχρι και καθαρίστριες τους έχουν. Και είναι τίγκα στον ιό και σε άλλες αρρώστιες . Και έχεις τον "λαγό" του συστήματος τον Κύρτσο να μας λέει ότι τα λέφτά στην Ελλάδα φτάνουν μέχρι τον Ιούνιο.!! Να σταματήσετε να δίνεται όλα αυτά τα χρήματα στους λαθρό για να φτάσουν .!!Μηταράκη δεν θα προλάβετε ούτε νύχτα να φύγετε...θα πέσει ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ.!!

Live….
Κραυγές και γέλια με ένα μάτσο 50άευρα στα χέρια, κάνει βιντεοκλήση στην πατρίδα του να βλέπουν και άλλοι τι σημαίνει να κάθεσαι και να σε πληρώνουνε.
Και εμείς αγωνιούμε για το πως θα πληρώσουμε τους λογαριασμούς του μήνα….
Σχ: Μηταράκη φέρε κι άλλους !

 




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

είναι αληθεια ότι η FED εγινε κρατικη τραπεζα και ότι ο Τραμπ ξηλωσε τους Ροτσιλντ?

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" είναι αληθεια ότι η FED εγινε κρατικη τραπεζα και ότι ο Τραμπ ξηλωσε τους Ροτσιλντ? "

Η αλήθεια είναι ότι ο Τράμπ έχει έτοιμο το ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ με το οποίο θα γίνει η συγχώνευση της Ομοσπονδιακής Τράπεζας και του Υπουργείου Οικονομικών σε έναν οργανισμό.... Ο Τραμπ όμως από καιρό έψαχνε την ευκαιρία. Εκτιμώ ότι θα το κάνει άμεσα.