ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Ο ΑΛΙ ΜΟΥΧΤΑΡ ΚΑΙ Ο ΜΩΧΑΜΕΤ ΑΛΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ.!! ΕΣΥ ΚΑΤΣΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ.

Γράφει ο Λύκαστρος :

Δεν υπάρχουν Έλληνες στην χώρα των Ελλήνων... εντάξει κάποιοι παραμυθιάζουν τον εαυτό τους επειδή γεννήθηκαν στην χώρα των Ελλήνων, χωρίς να γνωρίζουν ούτε μυθολογία, δηλαδή αρχαία ιστορία, για το πως προήλθε το όνομα Έλλην και το πως και ποιοι έδωσαν το όνομα στην χώρα κ.λ.π. αλλά ούτε και ετυμολογία, για το τι σημαίνει... το κράτος έχει παραδώσει την πατρίδα σε όλους τους λαούς του πλανήτη, με δικαιολογία έναν ιό, και αυτό γιατί για άλλη μια ακόμα φορά μέσα στις δεκάδες... κάποιοι βλάκες που επιμένουν να καλούνται Έλληνες (μιας και κακή την τύχη γεννήθηκαν στην Ελλάδα), ψήφισαν μια ακόμα ανθελληνική κυβέρνηση με όραμα για μια ακόμα φορά, τον αφαλό τους!


Οι τύποι που παίζουν εν μέσω πανδημίας ποδόσφαιρο... ο Μουχτάρ κ.λ.π. το κράτος που εσύ στηρίζεις και τις κυβερνήσεις που εσύ έχεις ψηφίσει, γαμώντας το παρόν και το μέλλον των παιδιών σου, των εγγονιών σου... και τέλος και του πρωκτού σου.. λαμβάνουν δωρεάν ηλεκτρικό, νερό, σπίτι, και επίδομα της τάξεως τουλάχιστον των 400€ μηνιαίως αφορολόγητα! Όλοι εσείς που έχετε ψηφίσει τα γνωστά συστημικά κόμματα της λεγόμενης μεταπολίτευσης, και την τελευταία δεκαετία τα γνωστά μνημονιακά κόμματα... έχετε βάλει την υπογραφή σας σε γραμμάτια που ούτε καν φαντάζεστε... το αίμα κινεί την ιστορία, και οι επιλογές έχουν κόστος που ακόμα ΔΕΝ το έχετε πληρώσει.

Υ.Γ Εμάς δεν μας έχουν βάλει μέσα για τον κορωνοϊό... δεν τους έπιασε ο πόνος για εμάς... 10 χρόνια μνημόνια το έχουμε εμπεδώσει. Ο λόγος που μας έχουν βάλει μέσα είναι καθαρά ψυχολογικός, που χτυπάει άμεσα στον ηθικό τομέα...

4 σχόλια:

mnk είπε...

Aκριβώς!

Όλα τά'σκιαζε η φοβέρα
και τα πλάκωνε η σκλαβιά...

Μμ. είπε...


Όποια ΜιΚιΟπέτρα κι αν σηκώσης (ακόμα και αρχαιολογική)
ένα μητσοτακόσαυρο, ηλίθια σατανογελαστό, θα εύρης υποκάτω,
της μίζας, πάσης φύσεως και παντός καιρού, καρκίνωμα πιστό.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Πολύ σωστά αγαπητέ φίλε.!! Και όχι μόνο ΜΚΟ αλλά βγήκε "βρώμα" ότι η οικογένεια Μητσοτακουλοδράκουλα έχει μετοχές και σε funds που αγοράζουν τα κόκκινα δάνεια.!!! Έχουν κάνει την κρίση ΕΥΚΑΙΡΙΑ.!!

Μμ. είπε...


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...
Πολύ σωστά αγαπητέ φίλε.!! Και όχι μόνο ΜΚΟ αλλά βγήκε "βρώμα" ότι η οικογένεια Μητσοτακουλοδράκουλα έχει μετοχές και σε funds που αγοράζουν τα κόκκινα δάνεια.!!! Έχουν κάνει την κρίση ΕΥΚΑΙΡΙΑ.!!
.................................................

Ε, καλά, αυτό δικαιολογείται.
Είναι για την φουκαριάρα την σεληνοσαυρομάνα τους...
Γέρασε τώρα, άδειασαν τα ούλα της και μόνο
με αγνό ελληνικό άστεγο αιματάκι τρέφεται ρουφώντας η καημένη.