ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Μεταφέρουν στην ενδοχώρα 10.000 από τα νησιά ενώ ο κορονοιός καλπάζει.

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Kατά τα άλλα πρέπει να μείνουμε στα σπίτια μας , για να μην κολήσουμε.!!! Μας φέρνουν 10.000 ωρολογιακές βόμβες εντός της χώρας και υπάρχουν και αυτοί που νομίζουν ότι τα σύνορα φυλάττονται.!!! Και τα πουστροκάναλα  ΜΟΎΓΚΑ. Ο εποικισμός συνεχίζεται ασταμάτητα.....Να τους πάρεις Μηταράκη στο σπίτι σου...οι Έλληνες δεν τους θέλουμε. Αυτό που θέλουμε είναι ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ.! Μην μου πείτε όμως..πολύ ωραία παράσταση με τους ανεμιστήρες στην Πύλη στις Καστανιές στον Έβρο....τι να το κάνεις , και χίλιους ανεμιστήρες να έχουμε εκεί..και στρατό και ΜΑΤ...και να το παίζουμε και τζόρες...όταν την ίδια στιγμή τους φέρνουνε κατά δεκάδες χιλιάδες στο εσωτερικό της χώρας.;;; Μήπως κάτι "βρωμάει" και ο Κούλις σας δουλεύει ΟΛΟΥΣ ψιλό γαζί;;;  Και ύστερα μου λένε κάποιοι γιατί βρίζω..και γιατί λέω ότι θέλω να τους θάψω.!!! Ναι ρε θέλω να τους θάψω, αφού πρώτα τους παλουκώσω...και μετά να ρίξω σκατά στους τάφους τους...θα φέρω νέες ταφικές συνήθειες. Εδώ και 10.000 χρόνια τα ίδια λαμόγια..σας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες, και εσείς τους πιστεύεται.
- Τα "περήφανα" ΜΑΤ τι έχουν να πούνε για το θέμα;;
-  Ο "περήφανος" " ελληνικός" στρατός...θα μας πει την γνώμη του;; Έχουν σκοπό να κάνουν κάτι;;
-  Η  Ανθελληνική Αστυνομία. θα μιλήσει να μας πει την άποψη της για το θέμα;;;
ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ...ΚΟΠΡΙΤΕΣ...ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΤΙΖΟΥΝΕ ΦΡΑΧΤΗ....ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΗΛΙΟΣ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΡΑΧΤΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΝΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ....ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ....
Μας λέει ο Μηταράκης...  «Αυτοί που έφθασαν, τις τελευταίες 15 ημέρες, κρατήθηκαν ξεχωριστά»...ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ...ΠΩΣ ΕΦΘΑΣΑΝ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ;;
ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ..." ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΑΡΘΕΝΑ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΡΑΙΝΑ.". ΟΞΩ ΡΕ...ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ. 
Την ώρα που εμείς κλεινόμαστε σπίτια μας.. 10.000 παράνομοι μετανάστες μεταφέρονται στην ενδοχώρα
Διαβάστε όσα δήλωσε ο υπουργός Ν. Μηταράκης
«Αυτοί που έφθασαν, τις τελευταίες 15 ημέρες, κρατήθηκαν ξεχωριστά» τόνισε ο κ. Μηταράκης και συμπλήρωσε πως «σήμερα, ξεκινάμε τις μετακινήσεις από τα νησιά όσων ήρθαν από την 1η Μαρτίου σε κλειστές δομές στις Σέρρες και στη Μαλακάσα. Ξεκινάμε με 450 άτομα που φεύγουν από τη Λέσβο. Ήδη, το καράβι πρέπει να έχει αναχωρήσει από το λιμάνι. Μέσα στην εβδομάδα θα μεταφερθούν και οι υπόλοιποι».
Ήδη έχουμε ανακοινώσει τη μεταφορά 10.000 “μεταναστών” στην ενδοχώρα μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2020. Σήμερα, ανακοινώνουμε την περαιτέρω αποσυμφόρηση των νησιών με την εθελοντική μεταφορά άλλων 5.000 αιτούντων άσυλο στις χώρες προέλευσής τους. Ζητήσαμε και λάβαμε τη σχετική χρηματοδότηση του προγράμματος. Αλλά και τη χρηματοδότηση δράσεων που θα συμβάλλουν αποφασιστικά στη βελτίωση της κατάστασης στα νησιά και στην ηπειρωτική Ελλάδα».

Εν συνεχεία, ο κ. Μηταράκης υπογράμμισε ότι «στις ανοιχτές δομές επικρατούν απαράδεκτες συνθήκες, για αυτό και θέλαμε, ως Κυβέρνηση, να τις έχουμε ήδη κλείσει. Έχουμε ζητήσει και θα υπάρχει ειδική πρόβλεψη υγείας τις δομές Σερρών και Μαλακάσας, για τους νεοαφιχθέντες. Στα νησιά, υπάρχει υγειονομική και νοσοκομεία αναφοράς».
Για τα κλειστά κέντρα, ο κ. Μηταράκης ανέφερε ότι «αυτή τη στιγμή, δε συνεχίζονται οι εργασίες. Έχει ζητήσει ο Πρωθυπουργός από τους Δημάρχους και τον Περιφερειάρχη να μας προτείνουν τον ακριβή τρόπο που θεωρούν οι τοπικές κοινωνίες ότι ανταποκρίνεται στις δικές τους απαιτήσεις. Από αρχές Φεβρουαρίου, θέλαμε να έχουμε θωρακίσει τη χώρα απέναντι σε 2 κινδύνους που είχαμε προβλέψει. Την ένταση στη Συρία και τον κίνδυνο του κορωνοϊού».

3 σχόλια:

mnk είπε...

Μόνον ένας Βλαντ Τέπες μας σώζει πια.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητή mnk θα πρέπει να πέσει ανελέητο λεπίδι στην προδοτική 5η φάλαγγα που μας κατατρώει τις σάρκες σαν έθνος εδώ και αιώνες.

Μπάμπης είπε...

Εκτός από τα super market κάντε ουρές και στα όπλοπωλεία της γειτονιάς σας.Προετοιμασθήτε
για την περίοδο κυνηγιού που έρχεται.