ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

20 ΜΑΡΤΙΟΥ..2020 ΕΑΡΙΝΗ ΙΣΗΜΕΡΙΑ .

Γράφει ο Λύκαστρος :

Πρωτοχρονιά σημαίνει αστρολογικά ....την κάθε χρονιά που ο Ήλιος εισέρχεται στον Κριό.Μια νέα αρχή..που δείχνει συγχρόνως τι θα ακολουθήσει την επόμενη χρονιά έως την άλλη εαρινή ισημερία. Ο Ήλιος λοιπόν στην 0°του Κριού.. Η Σελήνη στην 13°τουΥδροχόου
Ο Ερμής στην σκιά του ορθός στην 3°των Ιχθύων...δείχνει παρασκήνιο θέματα εγκλεισμού..νοσοκομείων..φόβων ψυχολογίας..που ήδη ξεκίνησαν από τον Φλεβάρη...για κάποιους. Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου στις 16°θέματα οικονομικά..και συναισθηματικά.


Και ο Άρης..ο κυβερνήτης του Κριού στις 22°Αιγόκερου..κολλητά με τον Δία στις 23°Αιγόκερου..εκεί που ξεκίνησε ο νέος κύκλος Κρόνου και Πλούτωνα.
Αυτός ο κύκλος που έφερε τις όλες δυσκολίες και αδιέξοδα...στον κόσμο όλο.
Όλοι στον 11ο οίκο του χάρτη ..που σημαίνει θέματα ομαδικής φύσης υγείας οικονομικών όλα σε σύγχυση και ρευστότητα.

Ο Ουρανός στην 4°ταύρου μαζί με την Αφροδίτη στον 2ο οίκο των οικονομικών..πολλά τα απρόβλεπτα και ώς που θα φτάσουν..
Ο Ποσειδώνας από τις 19°..Ιχθύων..συνεχίζει στον 1ο οίκο να επηρεάζει θέματα υγείας..σε αυτό το σημείο ήταν η έκλειψη του Ιανουαρίου..20°καρκίνου..αιγόκερου.

Ο Πλούτωνας αργός πολύ αργός στις 25°Αιγόκερου..ενώ ο Βόρειος δεσμός..στις 4°καρκίνου..στον 4ο οίκο..που συμβολίζει καρμικά φορτία για πατρίδες οικογένειες..
Παρασκήνιο και πολλά προβλήματα συνεχίζονται..δεν είναι για νέα αρχή αυτό το διάστημα..απλά για σταθεροποίηση της ήδη υπάρχουσας..
O Κρόνος στις 22/3 εισέρχεται στον Υδροχόο..περιορισμός φίλων ομάδων και ανίχνευση κατά πόσο η προηγμένη τεχνολογία είναι θετική ή αρνητική.
Στις 23/3 ο Άρης συναντά τον Πλούτωνα..βία δράση συγκρούσεις..ενώ 24/3..Νέα Σελήνη 4°12'Κριού..οι εμπόλεμες καταστάσεις συνεχίζονται..αφού και 5/4ο Δίας συναντά τον Πλούτωνα..νέος κύκλος ήδη επηρεάζει.


Μέ μια πρώτη εκτίμηση..
Έως το Πάσχα ..πιέσεις..για να μείνουμε σπίτι..πιέσεις αδιέξοδα.
Μετά λίγο πολύ λίγο χαλαρώνουν ..έως τον Μάιο..
Κάπως απελευθερωνόμαστε Ιούνιο..Ιούλιο..ενώ από τέλη Αυγούστου και Σεπτέμβριο με Άρη Ανάδρομο και Κρόνο να ξαναπλησιάζει ανάδρομος τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω..θα έχουμε ξανά περιορισμούς φόβους ανασφάλειες έως τέλος της χρονιάς.
Αρχή της άλλης φώς στο τούνελ..με αρκετές πάλι δυσκολίες..
Βρισκόμαστε σε νέους κύκλους πλανητών πριν κλείσουν οι προηγούμενοί τους...
Θα υπάρξει σχετική ανάλυση των κύκλων σύντομα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"3°των Ιχθύων...δείχνει παρασκήνιο θέματα εγκλεισμού..νοσοκομείων..φόβων ψυχολογίας"
Αυτά τα δείχνουν οι 3 μοίρες Ιχθύων εκεί που είναι ο αστεροειδής Φολμαλότ;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Γενικά ο Ερμής των Ιχθύων..και ήδη πέρασε δυο φορές από εκεί ορθός ανάδρομος..τώρα η τρίτη και τελευταία.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Που σημαίνει ότι όλοι θα προσπαθήσουν να ελέγξουν την κατάσταση (παγκόσμια οικονομία και κορωνοιό) ...αρκεί και εμείς να προσέξουμε..τις κινήσεις μας.