ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Οι πληροφορίες μου από Άγκυρα αναφέρουν ότι πάρα πολλοί ανώτατοι Τούρκοι αξιωματικοί που εργάζονται στο γενικό επιτελείο στρατού καθώς επίσης και πολλοί πιλότοι, εντοπίστηκαν μολυσμένοι με κορονοιό! Το τουρκικό ΓΕΣ απαγόρευσε την δημοσίευση οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Ήδη από τα τέλη Φεβρουαρίου, η πόλη Βαν στα ΒΑ της Τουρκίας είναι σε καραντίνα λόγω Κοροναϊού από εισερχόμενους Αφγανούς. Τα κρούσματα πρέπει να είναι 100ανταδες χιλιάδες.


Από την Ιντλίμπ, μπουνίδια,από τον Έβρο σφαλιάρες,και στο ενδιάμεσο,να σου ροκανίζει το σουλτανάτο ὁ κορωνοϊός... Ἒ,ρε,Ταγίπ,τί τραβάς και δέν το μαρτυράς.

3 σχόλια:

Μμ. είπε...


Τοιαύτα λέγε μοι, τέκνον εμόν, και θέλω σε κεράσειν
άπασαν την του θεού Διονύσου κάβαν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Σε ευχαριστώ πολύ αγαπητέ Μηδεία...είναι το καλύτερο φάρμακο...για όλους τους ιούς. χα χα Κάθε βράδυ βάζω και πίνω ένα ουισκάκι...η μια βότκα...η μια ρακί...κάνω και το τσιγαράκι μου. Ξέρεις νομίζω ότι οι Κινέζοι ανακάλυψαν ότι η νικοτίνη σκοτώνει τον κορονοιό. Αυτοί που καπνίζουν δεν κολλάνε εύκολα λένε.

Η πληροφορία προέρχεται...από ανώτατο τούρκο αξιωματικό.!! Και είναι απόλυτα αληθινή.

Δημήτρης είπε...

Λύκαστρε τον ιό πως το βλέπεις;Είναι "χαλαρά μια ίωση" για τους νέους ή είναι πολύ πιο φονική για το σύνολο του πληθυσμού και απλά δεν το παραδέχονται για αποφυγή πανικού;