ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Ο ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο κωρονοϊός θα περάσει που θα πάει;; Με τον εποικισμό τι θα γίνει;; Μα επιτρέπεται μετά από όλα τα γεγονότα στον Έβρο, να ανοίγουν νέα κέντρα κράτησης και μάλιστα στις ακριτικές περιοχές. Που ακούστηκε σε άλλη χώρα να φτιάχνουν ΠΟΛΕΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ.!!! Ο ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ...Ο ΕΒΡΟΣ ΉΤΑΝ ΕΝΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
Ξέχασα να σας πω για τον στεμματικό ιό, με πληροφόρησαν ότι προχθές άδειασαν εντελώς μια από τις μαιευτικές κλινικές του Ιπποκρατείου της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να γεννήσει μια Αφγανή που πάσχει από τον ιό. Ένα περιστατικό που μας δείχνει ότι αυτοί έχουν απόλυτη προτεραιότητα. Επίσης τα ΜΜΕ αποκρύπτουν την πραγματικότητα και μας λένε ότι αυτοί δεν έχουν κανένα κρούσμα. Με ανύπαρκτη υγιεινή και ο ένας πάνω στον άλλον και δεν έχουν κρούσματα! Όλους αυτούς που φέρνουν είναι τίγκα στον ιό.


Υ.Γ  Μηταράκη...θα έχεις πολύ άσχημο τέλος.!! Ότι θα πέσει η κυβέρνηση σου το μόνο σίγουρο....τα γεγονότα στον Έβρο δεν θα σας κρατούνε για πολύ στο απυροβόλητο. Τράβα τώρα να πεις σε αυτούς που σου δίνουν εντολές....ότι για κάθε μια δύναμη στον σύμπαν , υπάρχει μια άλλη ίση και αντίθετη...για να μπορεί να υπάρχει ΑΡΜΟΝΙΑ και ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ στο σύμπαν.

2 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...


¨...τα γεγονότα στον Έβρο δεν θα σας κρατούνε για πολύ στο απυροβόλητο.¨
....................................................................
Το μόνο βέβαιον αυτό, my friend.
Ο Στουρνάρας εγγυάται και παίρνει μνημονικό όρκο γι αυτό. Και το συνταγματικό τόξο έχει ήδη πολύ βεβαρυμένο ποινικό εις βάρος του έθνους του μητρώο για να κρύβεται επί πολύ ακόμα.
Και η οργή, πανευρωπαϊκώς, του κόσμου για το σάπιο υποδουλωτικό σύστημα των παγκοσμιοποιητών οσονούπω μεγαλώνει...
¨Πολλάκις γαρ υπάγει η στάμνα για νερό - ως έλεγον οι παλαιοί- πλην πέπρωται κάποτε νομοτελειακώς να σπάση.¨


Ανώνυμος είπε...

φατε τους πυροβολατε στο ψαχνο είναι μπουκαδοροι κοπριες αχρηστες οντότητες,φατε τους στην ψυχρα,καλυτερα να πεθανουμε με ένα οπλο στο χερι παρα σαν κοροϊδα με κοροναϊο στον κωλο.