ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

Μεταναστευτικό: Οριστικό «ναι» από το Δήμο Σιντικής για κλειστή δομή

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΛΛΟΣ.!!! ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ «ΕΘΝΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ» ΕΠΙΤΑΣΣΟΥΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΥ ΕΙΣ ΤΟ ΡΟΥΠΕΛ;;; ΠΟΙΑ «ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ» ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΕΚΕΙ ΚΙ ΟΧΙ π.χ. ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ;;ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...ΣΤΟ ΡΟΥΠΕΛ...ΣΤΟ ΡΟΥΠΕΛ ΒΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ;; ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΤΟ ΡΟΥΠΕΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ...ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ "ΠΑΙΧΝΙΔΙ" ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ....ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΣΤΡΑΤΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ....ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΚΕΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΤΙΛΕΤΟ...ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.!! ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΡΑΚΟΛΙΑ ΤΗΣ Ν.Δούλας .
 

Παρά τις αρχικές αντιρρήσεις τους, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Σιντικής σημειώνουν ότι αυτή τη στιγμή συντρέχουν εθνικοί λόγοι - Θα κατασκευαστεί στη θέση «Κλειδί» - Χαιρετίζει την απόφαση η κυβέρνηση  - «Οι Έλληνες στις δύσκολες στιγμές ενώνονται και βρίσκουν λύσεις» ανέφερε ο Νότης Μηταράκης - Κοινή δήλωση των βουλευτών Σερρών της ΝΔ 

Στη θέση «Κλειδί» θα δημιουργηθεί η κλειστή δομή στο δήμο Σιντικής Σερρών, ύστερα από κοινή απόφαση των παρατάξεων του δήμου.

Σε ανακοίνωσή τους οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων αναφέρονται στην έξαρση του μεταναστευτικού καθώς τονίζουν ότι «εθνικοί λόγοι υπαγορεύουν αυτή τη στιγμή να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων που απαιτεί η Πατρίδα...

Για αυτούς τους λόγους, με δημοτική ομοψυχία, όλες οι δημοτικές παρατάξεις του δήμου Σιντικής (πλην της Λαϊκής Συσπείρωσης, η οποία είναι κατά της λειτουργίας δομών σε όλη την Ελλάδα), αποφάσισαν ομόφωνα να επιτρέψουν τη δημιουργία κλειστής δομής περιορισμένου χρόνου για τη διαχείριση μέχρι απελάσεως των παράνομων μεταναστών, στην περιοχή "Κλειδί", αποτρέποντας κάθε πρόκληση διχασμού των κατοίκων του δήμου».

Την κοινή δήλωση υπογράφουν οι: Φώτης Δομουχτσίδης, δήμαρχος Σιντικής, Ζήσης Λούγγος, Όλγα Φυταγκουρίδου και Ιωσήφ Παναγιωτίδης.

Ο Νότης Μηταράκης 

Μετά την ανακοίνωση των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του δήμου Σιντικής, αλλά και της κοινής δήλωσης των βουλευτών Σερρών της Νέας Δημοκρατίας, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, τόνισε ότι «οι Έλληνες στις δύσκολες στιγμές ενώνονται και βρίσκουν λύσεις. Με αποφασιστικότητα αντιμετωπίζουμε τις κοινές προκλήσεις. Το παράδειγμα του ακριτικού δήμου Σιντικής πιστεύω θα ακολουθήσει η τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση και στα νησιά μας».

Στην κοινή δήλωση τους οι βουλευτές Σερρών της ΝΔ τονίζουν μεταξύ άλλων: «Εδώ και δέκα μέρες, η Ελλάδα πολιορκείται από χιλιάδες ανθρώπους τους οποίους η Τουρκία κατευθύνει οργανωμένα στα ανατολικά μας όρια. Η αστυνομία, ο στρατός, το λιμενικό, αλλά και οι κάτοικοι στον Έβρο και στο Αιγαίο περιφρουρούν τα σύνορα της χώρας μας και της Ευρώπης. Κι οι ελάχιστοι εισβολείς, συλλαμβάνονται αμέσως.

Η κυβέρνηση δήλωσε ότι αυτοί οι παράνομοι επιδρομείς δεν δικαιούνται, ούτε θα λάβουν άσυλο. Θα κρατηθούν και θα απελαθούν. Γι' αυτό, μάλιστα, κατασκευάζονται δύο κλειστές δομές: Μία στην Αττική και μία στις Σέρρες. Οι άνθρωποι αυτοί, που ήλθαν για να μείνουν, θα οδηγηθούν εκεί για να φύγουν».

Ειδικότερα για το κλειστό κέντρο στην περιοχή των Σερρών οι βουλευτές λένε ότι «αρχικά επελέγη το στρατόπεδο "Βασιλειάδη", το οποίο η προηγούμενη κυβέρνηση είχε παραχωρήσει στο υπουργείο Μετανάστευσης για τον σκοπό αυτό. Ύστερα από συνεννόηση με την τοπική κοινωνία όμως, τελικά ορίστηκε μία εναλλακτική τοποθεσία.

Στηρίζουμε αυτήν την επιλογή. Είναι η μόνη λύση και η ελάχιστη βοήθεια που μπορεί να προσφέρει ο νομός μας στην δοκιμασία την οποία υφίσταται ολόκληρη η Ελλάδα. Ο πατριωτισμός δεν πρέπει να εκδηλώνεται μόνο στις Καστανιές και στα νησιά, αλλά παντού όπου ζουν κι αναπνέουν Έλληνες. Όχι με λόγια, αλλά με έργα. Με κατανόηση και αποφασιστικότητα. Και όταν η χώρα μας ζητά την συμπαράσταση των άλλων κρατών της Ευρώπης, οφείλουμε πρώτα εμείς να την αποδεικνύουμε μεταξύ μας».


Αναλυτικά η κοινή δήλωση των βουλευτών της ΝΔ

«Εδώ και δέκα ημέρες, η Ελλάδα πολιορκείται από χιλιάδες ανθρώπους τους οποίους η Τουρκία κατευθύνει οργανωμένα στα ανατολικά μας όρια. Η Αστυνομία, ο στρατός, το Λιμενικό, αλλά και οι κάτοικοι στον Έβρο και στο Αιγαίο περιφρουρούν τα σύνορα της χώρας μας και της Ευρώπης. Κι οι ελάχιστοι εισβολείς, συλλαμβάνονται αμέσως.

Η κυβέρνηση δήλωσε ότι αυτοί οι παράνομοι επιδρομείς δεν δικαιούνται, ούτε θα λάβουν άσυλο. Θα κρατηθούν και θα απελαθούν. Γι’ αυτό, μάλιστα, κατασκευάζονται δύο κλειστές δομές: Μία στην Αττική και μία στις Σέρρες. Οι άνθρωποι αυτοί, που ήλθαν για να μείνουν, θα οδηγηθούν εκεί για να φύγουν.

Ειδικότερα για το κλειστό κέντρο της περιοχής μας, αρχικά επελέγη το στρατόπεδο «Βασιλειάδη» το οποίο η προηγούμενη κυβέρνηση είχε παραχωρήσει στο Υπουργείο Μετανάστευσης για τον σκοπό αυτό. Ύστερα από συνεννόηση με την τοπική κοινωνία όμως, τελικά ορίστηκε μία εναλλακτική τοποθεσία.

Στηρίζουμε αυτήν την επιλογή. Είναι η μόνη λύση και η ελάχιστη βοήθεια που μπορεί να προσφέρει ο νομός μας στην δοκιμασία την οποία υφίσταται ολόκληρη η Ελλάδα. Ο πατριωτισμός δεν πρέπει να εκδηλώνεται μόνο στις Καστανιές και στα νησιά, αλλά παντού όπου ζουν κι αναπνέουν Έλληνες. Όχι με λόγια, αλλά με έργα. Με κατανόηση και αποφασιστικότητα. Και όταν η χώρα μας ζητά την συμπαράσταση των άλλων κρατών της Ευρώπης, οφείλουμε πρώτα εμείς να την αποδεικνύουμε μεταξύ μας.

Αυτές τις στιγμές όλοι πρέπει να αισθανόμαστε Ακρίτες. Οι Σερραίοι αναλαμβάνουμε το μερίδιο της εθνικής ευθύνης μας. Στεκόμαστε δίπλα στον Έβρο και στα νησιά, που δοκιμάζονται. Και θέτουμε την πρόσκαιρη αναστάτωση της καθημερινότητάς μας στην υπηρεσία του κοινού στόχου. Λέμε ένα μεγάλο «ναι» σε αυτό που μας ζητά σήμερα η πατρίδα».

Κώστας Αχ. Καραμανλής
Φωτεινή Αραμπατζή
Τάσος Χατζηβασιλείου
Θεόφιλος Λεονταρίδης


ΠΗΓΗ

8 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...

Χμ!
Κάποιος αγωγός και οδός ετοιμάζεται να περάση από κει προς τον Εύξεινο πόντο παρακάμπτων τα στενά...
Έχει και σχέσι με την αμερικανική παρουσία στην Αλεξανδρούπολι. Αποκαρδιωτικό.
Η τακτική συρρικνώσεως του ελληνικού εδαφικού χώρου και το σχέδιον διαβρώσεως, αποσαθρώσεως και αφανισμού της ελληνικής φυλής προχωρεί κανονικά, δημοκρατικά, προδοτικά και ύπουλα υπό των σκοτεινών ξένων δυνάμεων και των εγχωρίων συνεργατών αυτών, του διακομματικού εθνοκτόνου συνταγματικού τόξου.
Ο αντινατιβιστής Κούλης δεν εξύπνησε αίφνης από της μιας εις την άλλην
πατριώτης. Απλά πραγματοποιεί ένα τακτικό πολιτικό ελιγμό δια την ρυμούλκησιν της ¨ελαφρών πατριωτικών ηθών¨ ούτως ειπείν πολιτικής πελατείας του, ελιγμόν μη παρεκκλίνοντα άλλωστε του κεντρικού ευρωσιωνιστικού σχεδιασμού οθωμανικής αλώσεως της Ελλάδος,
σχεδιασμού επονομαζομένου ¨αργού βρασμού του βατράχου.¨

Ώστε είναι μεν ΕΝΑΝΤΙΟΝ της μαζικής λαθροεισβολής
η οποία διεγείρει και ενεργοποιεί
επαναστατικά εθνοπατριωτικά ανακλαστικά αυτοσυντηρήσεως,
επικίνδυνα δια το σατανικόν παγκόσμιον σύστημα,
καθώς ανησυχεί και απειλεί την ευρωπαϊκήν
δημοκρατικήν ισλαμογόνον νάρκην ως και την ετοιμόρροπον αυτής συνοχήν

ΟΧΙ όμως και κατά της αργής και ανεπαισθήτου, όπως και μέχρι στιγμής,
ειρηνικής λαθροπαρεισφρύσεως, γενοκτονίας και αντικαταστάσεως
της ελληνικής εθνοφυλής, όπως και των ευρωδυτικών,
δια του εισαγομένου και αναφομοιώτου πολυφυλετικού κυκεώνος
των αφρασιατικών ορδών,
¨ένα σμπάρος δηλαδή, δυο τρυγόνια¨
(εξαφάνισι Ελλάδος, φθηνή εργατόμαζα)
δια τους επιδόξους καταστροφείς της ανθρωπότητος.

Έλληνες, έρρωσθε και ενδυναμούσθε.
Νυν υπέρ πάντων και πάσης της ανθρωπότητος ο αγών.
Ο θεός της Ελλάδος και θεός των εθνών
έταξεν ημάς εις την πρώτην γραμμήν της ιστορίας
και του ανθρωπίνου χρέους και καθήκοντος.

Η νίκη και η δόξα
δι' άλλην μιαν φοράν πρώτους ημάς προσκαλεί.

Έχετε ακράδαντον και εδραίαν την πίστιν.
Το αίσιον μέλλον ανήκει
εις τα ελεύθερα έθνη.



ΑΡΡ. είπε...


Και εν ταυτώ, εντός ελληνικής Θράκης ΕΟΖ υποφώσκουσα....

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΑΡΡΙΩΝ : Και εν ταυτώ, εντός ελληνικής Θράκης ΕΟΖ υποφώσκουσα....

Ακριβώς αγαπητέ Αρρίων....και η ανακοίνωση του Μηταράκη ότι τέλος τα επιδόματα και οι παροχές σε όσους έχουν πάρει άσυλο, εκεί αποσκοπεί. Απλά ο συνήθης μαλάκας της υπόθεσης, ο κάτοικος της χώρας δεν μπορεί να αντιληφθεί τι του ετοιμάζουν.
Κλείνει η φάκα.. Κλείνει και η κάνουλα που λέγαμε... Τελειώνει το όνειρο.. Άρχισε ήδη το μάντρωμα Τώρα; Ή με άσυλο αλλά χωρίς επιδόματα και που θα πρέπει να στεγαστούν και να τραφούν ή χωρίς άσυλο και κατάδικοι που θα εξαγοράζουν την ποινή με εργασία; ΕΟΖ μήπως;;

Και η FRONTEX με την Blackrock τι νομίζεις ότι ήρθαν για να κάνουν στην Ελλάδα; Κλειστές δομές και στην μία περίπτωση και στην άλλη. Είπαμε ΕΟΖ με στέγαση τροφή και 100 το μήνα, τα έλεγα ΕΔΩ :

https://zeys-elaynon.blogspot.com/2019/11/blog-post_20.html

" Το καθεστώς λειτουργίας τους είναι η παραχώρηση ολόκληρων περιοχών από το κράτος σε ειδικούς φορείς που προστατεύουν την περιοχή ακόμη και με τάγματα ασφαλείας."

" Την Ελλάδα έχουν σκοπό να την κάνουν μια πελώρια Ειδική Οικονομική Ζώνη και θέλουν πάμφθηνα χέρια (και αλλοδαπά) χωρίς δικαιώματα! Ήδη όσα παιδιά μείνανε εδώ συνήθισαν να δουλεύουν για 3-4 κατοστάρικα 12ώρα χωρίς υπερωρίες και με τους αλλοδαπαλβανούς να κάνουν κουμάντο στα εργοστάσια και τις βιοτεχνίες....Το έγκλημα που πάει να γίνει στην Θράκη , στην Μακεδονία και αλλού δεν είναι καινούργιο....έχουν βάλει το χέρι τους όλα τα πολιτικά λαμόγια για να συντελεστεί εδώ και χρόνια...η Ντοράκλα , CIPRAS , ο Άκερμαν (καθαρόαιμος Άτλαντας)....όλα Ν.Δουλάκια και Τ$ιπράκια .! Το σχέδιο ΕΟΖ το ξεκίνησε η Ντόρα κατόπιν εντολής από τα κεντρικά της φυλής της, το συνέχισε ο Φοινικοβαβυλώνιος CIPRAS....για να το τελειώσει το Cooli."

" Το σχέδιο ΕΟΖ στην Θράκη σχετίζεται και με την ίδρυση του DEB που είναι το εξτρεμιστικό κόμμα των μουσουλμάνων της Θράκης DEB/KIEΦ που το ξεκίνησαν το 2010 , και ω τι σύμπτωση τότε την ξαναδιόρισαν την Ντόρα (σαν ΥΠΕΞ επί Καραμανλή) για να "προωθήσει" εκεί τα γνωστά θέματα και να τους κάνει τα θελήματα.Δεν ήταν τότε τυχαίος ο διορισμός της ως ΥΠΕΞ. Το ίδιο αυτό κόμμα DEB το αναγνώρισε και ο CIPRAS ....ΕΝΤΟΛΈΣ ΕΔΙΝΕ ο Γιόζεφ Ἄκερμαν. Στην υπόθεση εμπλέκονται ΜΚΟ του Σόρρος αλλά και η DEUTSCHE BANK."

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Και αυτό είναι το δόλωμα :

https://www.unhcr.org/5a14306a7.pdf?fbclid=IwAR0mAG2039ff7fzVLGI-o2MrAd1X8JcaauG7o6nd2cYyYIePGDA_BrWJDxk

Μετάφραση ΕΔΩ :
https://tinyurl.com/w2gbncu

Και αυτό που ενισχύει την πεποίθηση μου ότι η Ελλάδα είναι η φάκα και οι ΕΟΖ ο τελικός προορισμός δείτε το 7/ How does the card work? Η κάρτα προορίζεται για χρήση μόνο στην Ελλάδα.
Θα απενεργοποιηθεί μονίμως αν χρησιμοποιηθεί εκτός Ελλάδος

https://tinyurl.com/skmwnzf

Το χρηματικό βοήθημα είναι ένα πρόγραμμα που οργανώθηκε με σκοπό να εξασφαλίσει τη δίκαιη πρόσβαση
όλων, αποφεύγοντας ταυτόχρονα τις διπλοεγγραφές.
Το πρόγραμμα προορίζεται ως ανθρωπιστική βοήθεια ώστε να μπορούν οι αιτούντες άσυλο, μεμονωμένα άτομα και οικογένειες, να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες, όπως την επικοινωνία, τις μεταφορές, το εκπαιδευτικό υλικό, τις φαρμακευτικές παροχές, την ένδυση, την τροφή, τα προϊόντα υγιεινής και άλλες αγορές ή την πρόσβαση σε δημόσιες υπηρεσίες. Ωστόσο, ΔΕΝ αποτελεί επίδομα. Η διάρκεια του χρηματικού βοηθήματος θα βασίζεται στη μηνιαία χρηματοδότηση του προγράμματος από φορείς δωρητές. Όμως τι θα γίνει άραγε αν μια μέρα ξαφνικά κλείσει η κάνουλα ΌΠΩΣ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ο Μηταράκης;;

ΔΥΟ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ... 1) αν δεν είναι υπό επιτήρηση ΕΞΕΓΕΡΣΗ
2) και αν είναι υπό επιτήρηση τότε τζάμπα φαί υπνος στέγη και εργασία εκεί που θα τους πουν με ψίχουλα.(Ε.Ο.Ζ δηλαδή).

Το δεύτερο μπορεί επίσης να είναι και αποτέλεσμα του πρώτου. Αν κρίνω απο την τελευταία ανακοίνωση του ΟΗΕ ότι δεν επιθυμεί η Κυβέρνηση να τους μαντρώσει τότε ίσως να επιθυμούν πρώτα την εξέγερση και μετά το βίαιο μάντρωμα ως μοναδική λύση. Τα νησιά λειτουργούν ως πλωτές φυλακές κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από εκεί ακόμα και αν κάψει όλο το νησί.

Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι όλες οι πολιτικές κυβερνήσεις είναι στο...κόλπο.!!Δεν νομίζω ότι προορίζονται για τις απλές καθημερινές δουλειές Μιλάμε για μεγάλα έργα χρόνων με τεράστιο κόστος και που θα χρειάζεται ανανέωση εργατικού δυναμικού συνεχώς. βλ project ζεύξης Αξιού - Δούναβη. Με το σύμφωνο μετανάστευσης η Ελλάδα υπόγραψε ότι θα δεχθεί (στο μέλλον ) μέχρι 40.000.000 μετανάστες...

Οι Άτλαντες πάντα ΔΟΥΛΟΥΣ χρησιμοποιούσαν για τα μεγάλα έργα τους.!! Ακόμα ΔΕΝ έχει καταλάβει ο Έλληνας...το σχέδιο των Ατλάντων....διότι βλέπει μονοεπίπεδα, τα γεγονότα...και όχι πολυδιαστατικά όπως αυτοί.
ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ.!!

ΑΡΡ. είπε...


Οι Άτλαντες πάντα ΔΟΥΛΟΥΣ χρησιμοποιούσαν για τα μεγάλα έργα τους.!! Ακόμα ΔΕΝ έχει καταλάβει ο Έλληνας...το σχέδιο των Ατλάντων....διότι βλέπει μονοεπίπεδα, τα γεγονότα...και όχι πολυδιαστατικά όπως αυτοί.
ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ.!!
.............................................................................

Αρέσει άμα τε και πείθει η διερευνητική συνθετική σου σκέψις, Λύκαστρε.
Εύ γε!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΡ είπε...

😁😂🤣😆😅 ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΦΤΑ() ΤΑΑΑΑΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΝΑΑΑΑΑΑ!!!! ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΗ ΕΙΔΗΣΙ . ΤΑΑΑΑΑ ΧΩ 400? ΧΜΜΜ Ι Σ Ω Σ! ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΟΙ Γ Ν Ω Θ Ι Σ Ε Α Υ Τ Ο Ν . ΛΥΚΑΣΤΡΕ ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ ΣΥΝ ΕΛΛΗΝ ΑΔΕ Λ ΦΕ. ΔΗΝΑΜΗ ΦΩΣ!!!

kakos04 είπε...

Να συμπληρώσω ότι μάλλον είδαν στον ύπνο τους βαλίτσες οι δημοτικές παρατάξεις και όχι με ρούχα .Αν γίνει η αρχή εκεί δεν ξαναφεύγει η δομή , και σιγά μην είναι κατάκλειστη , μόνο μεταξύ τους θα ικανοποιούνται οι εισβολείς? Για Αλβανία - Βουλγαρία -Σκόπια - Τουρκία διάβαζα πιο παλιά αλλού για την ΒΑΣΤΡ , επιβεβαιώνονται οι προβλέψεις αλλά με ενίσχυση των τζούφιων στρατών τους με στίφη μισθοφόρων αιμοδιψών μουσουλμάνων .Πιο παλιά έγραφες σε ένα άρθρο για τις Αρεθούσες ότι αν ενωθεί ο Αξιός μέχρι την Γερμανία για πλοία θα πάμε σε ποτάμια αίματος στα βαλκάνια , κάποιοι καταδικάζουν τις πόλεις τους να βαφτούν κόκκινες . Και όπως λες τους θέλουν για φαραωνικά έργα της εποχής μας , όπως πχ ήταν με στρατιές δούλων οι πυραμίδες την εποχή τους.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Νικόλα αυτό που λες για τις βαλίτσες είναι αλήθεια...ο Δήμαρχος ο Δομουχτσίδης θα "φάει" καλά από τα κονδύλια για την δομή.!! Είναι μεγάλη γλίτσα.!! Αυτό το ρεμάλι μέχρι την τελευταία στιγμή έπαιζε θέατρο ότι είναι μαζί με τους κατοίκους, ήρθε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μπήκαν στο δημαρχείο και βγήκε σε 15 λεπτά μέσα και είπε ότι τελικά θα γίνει οπωσδήποτε δομή στον δήμο. Έπειτα με πολλά τηλεφωνήματα στους τοπικούς προσπαθούσαν να βάλουν τους κατοίκους των χωριών να πλακωθούν μεταξύ τους ποιος θα τους πάρει - δεν έγινε. Έχουν πέσει πολλά λεφτά.

Μην ξεχνάς ότι ο Δήμος Σιντικής βρίσκεται στο τριεθνές, δηλαδή στα σύνορα Ελλάδας, Βουλγαρίας και Σκοπίων.!!! Έχεις δίκιο για τις Αρέθουσες....υπάρχουν 7 σε όλον τον κόσμο...είναι τα υπόγεια ύδατα...που τροφοδοτούν με νερό την ΥΠΟΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ των Ατλάντων.!! Μπορεί να σου ακούγεται τρελό αυτό που σου λέω...αλλά οι αρχαίοι μας πρόγονοι, μας είχαν αφήσει κάποια λόγια για αυτό μέσα στην αρχαιοελληνική γραμματεία.

Η διώρυγα της Αρέθουσας συγκαταλέγεται στα σχέδια του νέου Βαβυλωνιακού κράτους με τις ευλογίες του αρχιερέα της Ευρωπαϊκής Βαβυλώνας προς τον άξονα Γαλλία -Γερμανία. Όλα αυτά σχετίζονται με τα υπόγεια ποτάμια ή Αρέθουσες και τα κομβικά σημεία των καταχθονίων Τυφαονίων στα οποία εισήλθε κάποτε ο ΖΕΥΣ ΕΛΑΥΝΩΝ και έβαλε τάξη.