ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΘΑ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ...ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.

Γράφει ο Λύκαστρος :

Η αφορμή για να γράψω το συγκεκριμένο θέμα..ήταν μια ερώτηση από κάποιον σχολιαστή αν έχω διαβάσει μια συγκεκριμένη ανάρτηση, σε κάποιο ιστολόγιο. Το πρώτο που διαβάζει κανείς και μάλιστα με μεγάλα γράμματα σαν επικεφαλίδα είναι ότι καταφθάνει το τσάκισμα της Σατανολατρείας και των ανθρωποθυσιών από τον....Τράμπ.!! 
Εδώ μιλάμε έμεινα ενεός που λένε...ποιος ο Τράμπ;; Που είναι  δηλωμένος Σεληνολάτρης Σκυθικού τύπου.!! Που οι πρόγονοι του ΘΥΣΙΑΖΑΝ εκατό - εκατό τους δούλους όταν τους περίσσευαν. Θυσία στον Απόλλωνα τον θεό των δούλων έλεγαν. ΄Και ρωτούσα κάποτε αλλού αλλά και εδώ στον ΖΕΥ ΕΛΑΥΝΟΝΤΑ... Τη δουλειά έχει ο εθνικιστής και κατά εσάς σιωνιστής Ντ. Τραμπ με τον θεό Απόλλωνα;;; Διότι ένα περίεργο και σύναμμα σημαντικό στοιχείο των ιδεολογικών και θρησκευτικών του πεποιθήσεων, είναι η έντονη παρουσία του θεού Απόλλωνα στα προσωπικά του διαμερίσματα στον ουρανοξύστη Τραμπ στο 66ο όροφο.;;


Απόλλων το "Δεύτερο φως της Σελήνης" σύμφωνα με τον Ευσέβιο. Απόλλων ο ολέθριος τυκτός θεός των Τρωών. Και πως μπορεί βρε  να είναι ο Ήλιος δίδυμος με την Σελήνη; Να τους πει κανείς. Τι μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτό;; Ο Νόννος το ξεκαθαρίζει μια και έξω λέγοντας ότι ..Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΗΤΑΝ "ΛΑΤΡΙΣ" ΤΟΥ ΤΥΦΩΝΟΣ. Αυτό τα λέει όλα. Τι άλλο να πεις εκεί;
Δυστυχώς η πνευματική κατάσταση όσο πάει και χειροτερεύει τα τελευταία χρόνια. Η φωτογραφία άνωθεν το δηλώνει ξεκάθαρα τι είναι ο Τράμπ...και που ορκίζεται.!! Σεληνολάτρης και μάλιστα μέγας.

9 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...

Ακριβώς...
Όντως ο Απόλλων (εισαγωγής κι αυτός αρχαιοελληνικός θεός) ήταν Τυφώνειος-σεληνιακός σατανικός όπως και ο θεός του Αβραάμ,της ιδίας κοπής κι αυτός. Εζήτει γαρ εν ψυχρώ δια τα εξουσιαστικά ρουσφέτια των υπηκόων του, αρχόντων και λαών, ανθρωποθυσίας και μάλιστα εκλεκτών γενών ίνα έχη αυτούς υπό έλεγχον.
Πλην της Ιφιγενείας, χαρακτηριστική όσον και ολίγον γνωστή (τι, ποιος;) η περίπτωσις του αρχαίου Μεσσηνίου ήρωος Αριστοδήμου όστις ηναγκάσθη κατ' επιταγήν του μάντεως Τίσιος και χρησμόν του δελφικού ιερατείου θυσιάσαι την παρθένον θυγατέρα του και μάλιστα εις ν υ κ τ ε ρ ι ν ή ν τελετήν προκειμένου ο δελφικός θεός βοηθήσειν τους Μεσσηνίους πολεμικώς εις αποτίναξιν της σπαρτιατικής δουλείας όπερ και τελικώς δεν απεφεύχθη
ούτως ώστε τον Αριστόδημον τελικά αυτοκτονήσαι απογοητευμένον εις τον τάφον της κόρης του. Τόσον Tragic.

Αλλά τοιαύτα ούν σκατά,κατά το μάλλον και ήττον, υπήρξαν ανέκαθεν ανεξαιρέτως τα ιερατεία, τα οποία αντεκατέστησαν βιαίως την προ αυτών τοπικήν μη ιερατικώς-θρησκευτικώς ωργανωμένην ηρωολατρίαν-φυσιολατρίαν (π.χ. Ηρακλής, Θησεύς κ.λ.π.) της χρυσής εποχής. Δηλονότι κατέχουν αποκρύφους μαγικάς γνώσεις είτε από κατάλοιπα προηγουμένων υπερπολιτισμών είτε εξ ουρανίας επιφοιτήσεως (εξωγηίνων σκοτεινών συμμαχιών) είτε αμφοτέρωθεν, χρώμενα αυτά δια την καθυπόταξιν και εκμετάλλευσιν της ανθρωπότητος την οποίαν βάσει σχεδίου, μεταχειρίζονται και υπολογίζουν ως τροφήν των όπως ο ποιμήν το ποίμνιον αυτού.

Υ.Γ.
Σελήνη αρχαιόθεν το, εισαχθέν κι αυτό, στρατηγείον των ιερατείων αυτών.
Βλ. και Κρότων πόλις Μ.Ελλάδος όπερ σημαίνει τσιμπούρι, η σελήνη το εγκάθετο τσιμπούρι της γης χμ, ρουφάει ενέργεια και αιματάκι των ανακυκλουμένων ανθρωποψυχών με το καλαμάκι; Που και πού μυθικοί συμβολικοί ήρωες (Ηρακλής, Ορφεύς, Ιησούς) κάνουν ένα ταξιδάκι εκεί του ελευθερώσαι κάποιαν Αδάμ ή Ευρυδίκη... αλλά μέχρι εκεί. α, θα, θα και προσευχή πολλή. Ύπομονή μέχρις αλλάξαι τους πόλους. Άντε πολλά είπομεν και αλωνίζει εκεί όξω και κορωνοϊός.
Καλό μας και ταχύ ελεύθερον ήμαρ...

Ανώνυμος είπε...

μυθικοί συμβολικοί ήρωες (Ηρακλής, Ορφεύς, Ιησούς)?

μυθικοί? συμβολικοί? εννοείς φανταστικοί με την έννοια του παραμυθιού ?

κάνουν ένα ταξιδάκι εκεί του ελευθερώσαι κάποιαν Αδάμ ή Ευρυδίκη... αλλά μέχρι εκεί.

επειδή σε έχασα και μάλλον δεν τα ξέρω καλά μπορείς να δώσεις εξηγήσεις? κάπου μπερδεύτηκα.



ΑΡΡ. είπε...


Αγν.


1) (ΠΑΡΑΜΥΘΙ)

Ο βασιλιάς πρόσταξε (Σε καταδικάζω να πεθάνεις, αλλά να πεθάνεις ως Χ και όχι ως Εσύ) να οδηγηθεί ο Χ σε μια χώρα εντελώς διαφορετική. Το όνομά του αλλαγμένο, τα χαρακτηριστικά του παραμορφωμένα αριστοτεχνικά. Και οι ντόπιοι να του φτιάχνουν το παρελθόν, μια οικογένεια, χαρίσματα ολωσδιόλου διαφορετικά από τα δικά του.
Έτσι κι αναθυμόταν κάτι από την περασμένη του ζωή, τοn αντικρούανε, τον έλεγαν τρελό, κτλ…
Του είχαν ετοιμάσει μια οικογένεια, γυναίκα και παιδιά, που λογιάζονταν δικά του.
Εν τέλει, όλα τού ΄λεγαν πώς ήταν αυτός που δεν ήταν.

(Paul Valery. Histoire brisees (1950)


2) Η κατάκτησις της γνώσεως είνε το ιερόν άθλημα της. αθανασίας. Οι θεοί –ουράνια, αθάνατα τέλεια υπερόντα – κατέκτησαν από το α-ω αυτήν την γνώσιν, ισόθεοι από α-π, ημίθεοι α-κ, ήρωες α-στ΄- και θνητοί (και μη κατ’ εξαίρεσιν ήρωες, ημίθεοι, ισόθεοι, θεοί γενόμενοι) α- γ.

3) Τα γήινα ιερατεία και ο Κρόνος, ο εκπεσών θεός αυτών, ζηλοτύπως σφετερίζονται και χρώνται αυτήν την γνώσιν, προ καιρού αδιευκρινίστως πολλού, εις βάρος και εξουσιαστικήν εκμετάλλευσιν των κατωτέρων όντων, ανακόπτοντα ούτω παρά φύσιν την εξελικτική αυτών αποθεωτικήν δυνατότητα και διαπράττοντα την χειρίστην και τα μάλιστα κολαζομένην Ύβριν προς την Δημιουργίαν. (Πανθεός, δημιουργικοί νόμοι και δημιουργία γαρ, η Αγία Τριάς, το αυτό.)
Όσον δια τα περαιτέρω μη ερώτα.
Κι εγώ εις το μελέτα και ερεύνα ευρίσκομαι...

Ανώνυμος είπε...



Όσον δια τα περαιτέρω μη ερώτα.
Κι εγώ εις το μελέτα και ερεύνα ευρίσκομαι...

μα αγαπητέ τα περαιτέρω έχουν αξία πραγματική για τον Ελληνικό νού,
αυτά πρέπει να μαθαίνουμε και να ενθυμούμαι,κάτι μου λέει πως μελέτησες πολύ αλλά δεν θες να μας γνωστοποιήσεις τα πονήματα σου.

επειδή πολλά λέγονται, κατά την ταπεινή σου άποψη, που συμβαδίζει μάλιστα με το σεμνό παρουσιαστικό σου , τα ως άνω άτομα ήταν γεννήματα της φαντασίας μυθοπλαστών ? ή πραγματικά πρόσωπα τα οποία κατάφεραν και νίκησαν τον Κρόνο ,το σύστημά του ,ανέκτησαν την γνώση ,πλήρωσαν το τίμημα τους ,και απελευθερώθηκαν ?

επειδή αν συμβαίνει το δεύτερο,το " αλλά μέχρι εκεί" δεν μπορεί να υφίσταται,πολύ απλά θα έχουν όλα τα σύμπαντα στα πόδια τους.
εάν συμβαίνει το πρώτο μια μικρή βόλτα μέχρι την ψυχοπαγίδα μπορούν να την κάνουν και χωρίς επιπτώσεις.

πάντα υπάρχει δε και η πιθανότης για μια επιπλέον οπτική πέραν τον δικό μου τετριμμένων αποριών και γιατί που με κατακλύζουν

ευ βρίσκω ενδιαφέρουσα την βαθιά γνώση σου,επί του θέματος θα ήθελα να γνωρίσω λίγο καλύτερα αυτό το σκεπτικό σου .

με σεβασμό πάντα στους κατέχοντες την γνώση .


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ Ανώνυμος : μυθικοί συμβολικοί ήρωες (Ηρακλής, Ορφεύς, Ιησούς)?

Για να σε βοηθήσω..πίσω απο αυτά τα 3 ονόματα κρύβεται η ίδια Ηλιακή θρησκεία.
ΟΡ-φέας= Ο φέρων το ΦΩΣ.
ΗΡΑΚΛΗΣ=Ήλιος (πάλι Φως)

Και πάμε στο όνομα Ιησούς...όλοι οι Ηλιακοί Ιερείς ήταν και θεραπευτές....Ιησούς σημαίνει ο θεραπευτής και αποτελεί προσωνύμιο του Απόλλωνος,πιο γνωστό μεταγενέστερα και ως "Ιήιος"...το προσωνύμιο του Κρήτου Απόλλωνα ήταν "Ιασίων".

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Η λέξη "Ηρακλής" αποτελεί προσωνυμία του Ηλίου και δηλώνει την ανίκητη δύναμή του να διαλύει κάθε κακό, το οποίο τείνει να σχηματίζεται ιδίως στον αέρα.

«Καθὸ δὲ ἀπαλεξίκακός ἐστι τῶν ἐπιγείων ὁ Ἥλιος, Ἡρακλέα αὐτὸν προσεῖπον ἐκ τοῦ κλᾶσθαι πρὸς τὸν ἀέρα, ἀπ' ἀνατολῆς εἰς δύσιν ἰόντα». ( Πορφύριος στο "Περί Αγαλμάτων" )

«Ἡρακλῆς μὲν οὖν ὁ τὴν περὶ τὸν ἀέρα κλάσιν τῇ τῶν ὡρῶν περιτροπῇ ποιούμενος, τουτέστιν Ἥλιος». (Νικόμαχος)

Η ίδια Ηλιακή Θρησκεία όπου εκεί πάνω πάτησαν όλες οι άλλες θρησκείες του πλανήτη. ..ΙΑΣΩΝ-ΤΑΛΩΣ-ΙΗΣΟΥΣ μια τριάδα Ηλιακών θεοτήτων που ήταν επιφορτισμένοι να επιτηρούν την εφαρμογή των ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ....Ζευς Ταλλάϊος ο Ήλιος στην Κρήτη.

Ανώνυμος είπε...



ευχαριστώ σε τα μέγιστα,αληθή τα όσα λέγεις .

περιμένω πάντα και την οπτική του φίλτατου Αρρ ,κάτι μου λέει
πως η θέα από εκεί θα είναι διαφορετική πλυν όμως ενδιαφέρουσα.


ΑΡΡ.. είπε...

Αγν.

Τα ως άνω άτομα ήταν γεννήματα της φαντασίας μυθοπλαστών ? ή πραγματικά πρόσωπα τα οποία κατάφεραν και νίκησαν τον Κρόνο ,το σύστημά του ,ανέκτησαν την γνώση ,πλήρωσαν το τίμημα τους ,και απελευθερώθηκαν ?
……………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Μυθικοί (= απροσδιορίστου ιστορικά και χρονολογικά εποχής),
Συμβολικοί (=πρόσωπα πραγματικά ή μη, αλλά κυρίως υπό των μυστικών ιερατείων ενδεδειγμένων φορέων της γνώσεως-αγιότηος και δόξης-αναγνωρισιμότητος
ή φυλή ή πολιτισμός ή ¨βιοστατικό¨ πλανητικό πρόγραμμα αποθεωτικής τελειότητος (βλ. και καταστερισμός του Ηρακλέους ήτοι ήρως-ψυχή δυνάμενος ¨ενδυθήναι¨ αστρικόν και πλανητικόν, όπως ο κοινός θνητός ανθρώπινον,
σώμα.)
Η θεία άρρητος γνώσις υπερβαίνει τόσο τα είδωλα ( επιδερμική του αμορφώτου πλήθους ειδωλολατρία, αγιολατρία, θαυματολατρία) όσον και τας θρησκείας (θρησκοληψία) και τα ιερατεία (άγιοι=εντεταλμένοι υπ’ αυτών φορείς ο ρ ι σ μ έ ν η ς θαυματοποιού και ιαματικής γνώσεως δια λόγους του αναγκαίου προς συντήρησιν αυτών προσηλυτισμού πιστών.)
Ορισμένης δε λέγομεν, διότι ούτως ή άλλως η τελεία γνώσις είτε είναι ανέκφραστος είτε και αδύνατον μεταβιβασθήναι και προσληφθήναι εκφεύγουσα των ανθρωπίνων μέτρων και δυνατοτήτων. Η όση δε μεταβιβαζομένη μυστική γνώσις κινδυνεύει μεγάλως μολυνθήναι και ακυρωθήναι λόγω των πειρασμών της ιδιοτελούς ανάγκης της οριζούσης τον ανθρώπινον βίον και πολιτείαν.
Τα ίδια πάντως σκοτεινά κατά βάθος ιερατεία τα τελευταία δέκα χιλ. χρόνια είναι πίσω από όλας τας θρησκείας και παραθρησκείας, φωτεινάς ή σκοτεινάς. Ώστε αν αι εθνικαί θρησκείαι υπήρξαν κατά 50% παραπεποιημέναι και κίββδηλοι (=¨πειραγμέναι¨,νενοθευμέναι ) από πλευράς προσφερομένης αληθούς γνώσεως, αι νυν μονοθεϊστικαί είναι κατά 90%.

Υ.Γ.
1. ¨ κάνουν ένα ταξιδάκι εκεί του ελευθερώσαι κάποιαν Αδάμ ή Ευρυδίκη... αλλά μέχρι εκεί….

Μέχρις εκεί εννοείται η υπό του ιερατείου, μυθιστορηματικώς-θρησκευτικώς, δια των θρησκευτικών ηρώων προσφερομένη και επιτρεπομένη κοινοποιηθήναι γνώσις. Η πέραν του ορίου τούτου τοις εκλεκτοίς και μόνον του ιερατείου, δεδεσμευμένοις δια βαρέων (=εκβιαστικών) όρκων δια το απόρρητον αυτής, το περίφημον ¨μη τα άγια τοις κυσίν¨.
Κατόπιν πληρωμής εξουσιαστών και μεγιστάνων δίδεται ικανή τοιαύτη
αλλά όχι όλη, (επτασφράγιστον μυστικόν) αν υπάρχη κιόλας, κι αν η σέκτα
αυτή, κοινώς, δεν μπλοφάρει.
Η θρησκευτικώς γαρ απηγορευμένη – βλ. μύθος Αδάμ και Εύας – υπερβατική και θεία γνώσις, και λόγω του ¨γνώσις=δύναμις¨ ισοδυναμεί με σημερινή μυστική, top secret βιομηχανική και πολεμική τεχνολογία ήτις με τη σειράν της είναι μια μορφή μαγείας. (Ώπα, εισήλθαμεν εις τα θρησκευτικά απηγορευμένα οικόπεδα.) Εκεί να να ίδης πόλεμος και –όπως η βιομηχανική - κατασκοπία και ξαφνικός θθάνατος πίπτει...
Αι, όχι και ¨αφεντικά και δούλοι, θεοί γινήκαμ’ ούλοι¨!

2. Δεν υπάρχει μη πραγματική φαντασία αλλά πλαστή. Πάσα αγνή και μη παραποιούσα φαντασία εστί πρωτογενής ακατέργαστος γνώσις-ανάμνησις.
και πάσα ανάμνησις μήτηρ μαθήσεως και πάσα μάθησις πνευματικός έρως θείας γνώσεως και έρως γνώσεως εστί έρως αθανασίας και θεώσεως ήτοι της προς το θείον πυρηνικής αφομοιώσεως.

Ανώνυμος είπε...



είμαι βαθιά υποχρεωμένος για την απάντηση και την άμεση ανταπόκριση

καλό εσώκλειστο διήμερο .