ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

ΓΙΑΤΙ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...ΚΑΙ ΚΡΗΤΗ.

Γράφει ο Λύκαστρος :

Στην φωτογραφία βλέπουμε τι νέες μουσουλμανικές πόλεις που γίνονται στο κράτος που ακόμα έχει το όνομα Ελλάδα.!! Τι παρατηρούμε με μια σύντομη ματιά..ότι η Μακεδονία έχει γεμίσει ΠΑΝΤΟΥ..η Θράκη και η Πελοπόννησος,  ελάχιστες κουκίδες...και η Κρήτη ΔΕΝ υπάρει καν στον χάρτη.!!  Ερώτηση : Τυχαίο;;  Απάντηση : Όχι φυσικά ,όλα τα έχουν προβλέψει και σκεφτεί.
Η Κρήτη έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ γεωστρατηγική σημασία, αλλά ΔΕΝ μπορεί να ΣΤΑΘΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.!
Έχω ξαναγράψει  από το 2013 σαν σχολιαστής, αλλά και εδώ, ότι το Αιγαίο (η Κρήτη) και η Μακεδονία είναι ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ....στην γεωπολιτική αξία της χώρας μας. Η Μακεδονία είναι το ΜΑΛΑΚΟ ΥΠΟΓΑΣΤΡΙΟ της Ευρώπης ,και το λιμάνι της Θεσσαλονίκης είναι  το κέντρο των Βαλκανίων...όποιος ελέγχει την Μακεδονία και τα Βαλκάνια, ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΝΑ.!! 


Το Αιγαίο είναι το σημείο " κλειδί" που ενώνει 3 ηπείρους...την Ευρώπη...την Ασία...και την Αφρική. Είναι το σημείο που στην στρατηγική της διεθνούς σκακιέρας μπορεί να κάνει " Μάτ" και με μοναδική αξία ....Σίγουρα η Κρήτη από μόνη της ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ.Βέβαια θα πει κάποιος ότι η μορφή του πολέμου έχει αλλάξει, αλλά παίζει ρόλο και ΠΟΥ και ΠΩΣ θα δεχτούμε το χτύπημα.!!Αν δει κανείς έναν χάρτη της Ελλάδος βλέπει την απάντηση....χωρίς την Ελλάδα η Ευρώπη απλά σταματάει στον Δούναβη, και δεν έχει καμμία σύνδεση ούτε με Μ.Ανατολή αλλά ούτε και με Μεσόγειο.!!
Όπως έχω πει Αιγαίο και Μακεδονία είναι τα "χέρια" ....οι βραχίονες της Ελλάδος , και ότι  αν  χάσεις το ένα σου "χέρι" μετά δεν μπορείς να αμυνθείς σωστά.  Η Κρήτη από μόνη της  έχει πολύ μεγάλη γεωστρατηγική σημασία.....χρειάζεται όμως για να σταθεί και τον υπόλοιπο ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ κορμό....μόνο με την ΕΝΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΟΣ , έχουμε την ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ , αλλά και την απαραίτητη ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Κρήτη χωρίς Μακεδονία , και  Μακεδονία χωρίς Κρήτη δεν γίνεται διότι είναι ενιαίος αμυντικός χώρος, και  αυτός ο ΕΝΙΑΙΟΣ χώρος , ανάλογα με την κατεύθυνση της απειλής , μας δίνει και το απαιτούμενο στρατηγικό βάθος  στην εξυπηρέτηση των αναγκών ασφαλείας μας....όχι μόνο της Ελλάδος αλλά και της Ευρώπης. Διότι εμείς είμαστε η εμπροσθοφυλακή και οι υπερασπιστές της Ευρώπης και της Λευκής Φυλής στα μουσουλμανικά στίφη που θα έρθουν για πόλεμο...η που βρίσκονται εντός της πατρίδας μας.

Υ.Γ  Αυτά τα 2 "χέρια" λοιπόν πρέπει να δημιουργήσουν έναν μηχανισμό " τανάλιας" ....όπου εκεί μέσα θα συνθλίβεται ο εχθρός. Αυτά τα δυό "χέρια" θέλουν σήμερα οι ΔΩ Σ Ι Λ Ο Γ Ο Ι που κυβερνούν την πατρίδα μας εδώ και πολλές δεκαετίες να μας.."κόψουν".


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνα με το νατοικο σχεδιο Φαιδωρα η Μακεδονια θα αποσχισθει απο την Ελλαδα
προκειμενου με το κρατιδιο των Σκοπιων αποτελεσουν χωριστο κρατος ελεγχομενο απο τη Γερμανια.Ο σκοπος ειναι η ενωση αξιου ποταμου και δουναβεως και ο ελεγχος του λιμανιου το οποιο ειναι στρατηγικης σημασιας για πολλους λογους.
Θα ειναι δε και εμποδιο στο δρομο του μεταξιου.
Οσο για τη Κρητη μαζι με τη Κυπρο ειναι μεσα στα σχεδια του Ισραηλ για τη δημιουργια του μεγαλου ισραηλ που θα περιλαμβανει Λιβανο Ιορδανια και αλλα εδαφη .

Ανώνυμος είπε...

Η Ελλάδα δέχτηκε να γεμίσει την Κρήτη με Τούρκους και τζιχαντιστές που φεύγουν από τη Λιβύη, ενώ κανένα άλλο κράτος δεν δέχτηκε να δώσει λιμάνι!! Χτεσινή εξέλιξη αυτή... Άρα, δεν γλιτώνει κανείς!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Η Ελλάδα δέχτηκε "

ΟΧΙ Η ΕΛΛΑΔΑ....αλλά το φοινικοβαβυλώνιο αληταριό που μας κυβερνά εδώ και αιώνες. Οι σημερινοί ..χθεσινοί ....αλλά και όλοι οι προηγούμενοι κυβερνώντες μόνο Έλληνες δεν ήταν και είναι.!!
Γιατί φώναζα σε άλλα ιστολόγια πριν καιρό αλλά και εδώ και έλεγα ότι ..ο Λαβύρινθος έκλεισε, ήρθε η ώρα που οι κηφήνες θα παλέψουν στον λάκκο με τα φίδια των επιλογών τους.!!

Γιατί φώναζα και έλεγα ότι...θα σφαγούν όχι ως αρνιά..αλλά σαν αρνιά.!! Έχει να χυθεί πολύ αίμα...γραμμάτια είναι όλα αυτα, και κάποια στιγμή τα γραμμάτια έρχεται η ώρα που ζητάνε την πληρωμή τους.!! Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι, ούτως η άλλως θυσία τους, θα πάει χαμένη.

kakos04 είπε...

Μόλις σχόλασα, το πρωί που το διάβασα εδώ το λέω σε μερικούς πελάτες που ξέρω να το διαδωσουν και να προετοιμάζονται όσο μπορούν για αίμα στο μέλλον . Δυστυχώς όμως πολλοί δεν τα πιστεύουν και θεωρούν ότι δεν τους αφορά, μας λένε συνομωσιολόγους ή το ακόμα πιο ανέκδοτο θα τους αξιοποιήσουμε στα χωράφια με 5 ευρώ την μέρα . Αυτά θεωρεί το κηφηναριό του freddo, εμείς που έχουμε αγροτικά βάζουμε και από την τσέπη μας όχι για να βγάλουμε λεφτά αλλά για να διατηρηθεί η καλλιέργεια πλέον μετ'εμποδίων. Με αυτά που γίνονται θα μειώνεται συνέχεια η αγροτική παραγωγή γιατί όλοι θα κάνουν συντήρηση (είδατε σχόλια πουθενά για διατροφική ασφάλεια;).

Οι υποψιασμένοι Δείτε και τις δηλώσεις Μωυσιαλου να προετοιμαστείτε. Η τρίτη φάση θα είναι η φάση της καταστολής. «Αν μπορέσουμε και τα πάμε καλά τώρα, θα αρχίσουμε να μπαίνουμε στη φάση της καταστολής, που σημαίνει ότι θα αρχίσουν αρκετοί να επιστρέφουν σιγά – σιγά στη δουλειά τους, αλλά εδώ χρειαζόμαστε στρατηγική και σχέδιο», τόνισε ο καθηγητής.



Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή στην κανονικότητα είναι να γίνουν μαζικά τεστ για τον κορωνοϊό. Όσοι επιστρέφουν δηλαδή στις δουλειές τους να γνωρίζουμε εάν έχουν περάσει κορωνοϊό. (Ή να τους ξεφορτωνομαστε)

Γιατί εάν έχεις περάσει κορωνοϊό και με την προϋπόθεση ότι υπάρχει το καλό σενάριο της ανοσίας, όσοι νόσησαν θα μπορέσουν να επιστρέψουν στις δουλειές τους και δεν θα υπάρχει κίνδυνος να μεταδώσουν πλέον τον ιό στους φίλους τους και τις οικογένειές τους.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΝΙΚΟΛΑΣ : Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή στην κανονικότητα είναι να γίνουν μαζικά τεστ για τον κορωνοϊό.

Αγαπητέ Νικόλα δεν διαφωνώ σε ότι γράφεις..αλλά..εδώ το Κούλη 3 πανεπιστήμια του πρόσφεραν ΔΩΕΡΑΝ , και του είπαν πως διαθέτουν πιστοποιημένα εργαστήρια για την ανίχνευση του κοροναϊού και πως μπορούν να προσφέρουν άμεσα τις υπηρεσίες τους και δωρεάν στη μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας...και αυτός για βολέψει και να μιζώσει τους ημέτερους και τα δικά του παιδιά...προχώρησε σκανδαλώδη σύμβαση των 30 εκατ. ευρώ με ιδιώτες.!!

Και ύστερα έχεις τον άλλον τον παπάρα και λαμόγιο της κυβέρνησης να σου λέει ότι.."Δεν υπάρχουν λεφτόδεντρα".!! Την ίδια ώρα που έδωσε 11 εκομ.ευρώ γαι την επικοινωνιακή καμπάνια της δήθεν πανδημίας, για να περάσουν την χούντα τους...2 εκατομ. ευρώ στην θεολογική σχολή της Βοστόνης...και 13 εκατομ ευρώ επιχορήγηση των πολιτικών κομμάτων.!!

Σύνολο όλα μαζί...56 εκατομ. ευρώ ΠΕΤΑΜΕΝΑ λεφτά. Και οι Έλληνες ΠΕΙΝΑΝΕ.!! Τους γ@μ@ς η δεν τους γ@μ@ς μετά;;

kakos04 είπε...

Το απαραίτητη προϋπόθεση το είπε ο μωσιαλος και τα παρακάτω, απλά έγραφα από το κινητό και άφησε κενό. Αυτοί θα το χρησιμοποιήσουν για να τοποθετήσουν πράκτορες όπου χρειαστεί και να μπλοκάρουν πατριώτες, όπως γράφεις επανειλημμένα μας έχουν γραμμένους και δείχνουν ενδιαφέρον για εμάς πάντα με απώτερο σκοπό . Τα παγκόσμιο αφεντικα κάνουν τα σχέδια τους λιγότερο με σφαίρες και περισσότερο με ανθρώπους κλειδιά σε κομβικά σημεία εντός των δομών του αντιπάλου. Να είσαι καλά για την ενημέρωση - αποκρυπτογράφηση...:)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ φίλε Νικόλα..δεν ξέρω τι και πόσα γνωρίζει ο Μωσιάλος για την επόμενη μέρα αλλά....

Πάμε για τη μεγαλύτερη αναδιανομή πλούτου στην ιστορία της ανθρωπότητος, εις βάρος των πολλών και προς όφελος των λίγων.

Πάμε για μετατροπή των σχέσεων οικονομικής εξάρτησης από το διεθνιστικό, κερδοσκοπικό κεφάλαιο, σε ιδιοκτησιακή πλέον σχέση.
Που θα αφορά τώρα πια, όχι μόνο μεμονωμένες χώρες, αλλά ολόκληρες περιοχές του πλανήτη, οι οποίες θα μετατραπούν σε ιδιωτικά οικόπεδα των Πολυεθνικών.

Πάμε για εκθετική αύξηση του κρατικού και ιδιωτικού χρέους, σε πρωτόγνωρα επίπεδα, που σημαίνει οικονομική υποδούλωση των χωρών και των λαών τους συνολικά.

Πάμε για εξαγορά η υποθήκευση κάθε πλουτοπαραγωγικής πηγής και κάθε εμπράγματου δικαιώματος των Εθνών και των Κρατών.

Πάμε για ακόμα μεγαλύτερη συγκέντρωση στις οικονομίες όλου του κόσμου και αλλαγή του οικονομικού μοντέλου σε παγκόσμια κλίμακα.

Και κάποιοι αιθεροβάμονες ονειρεύονται ακόμα, χρεωστάσια και σεισάχθειες.
Και πιστεύουν, ότι το ανάλγητο, αμοραλιστικό κατεστημένο των πολιτικών και επιχειρηματικών λαμόγιων, εντόπιο και διεθνές, άρχισε ξαφνικά να κόφτεται για τις ζωές μας και τα κάνουν όλ' αυτά, για να τις προστατεύσουν.