ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Είναι πιθανό η ασθένεια του κορωνοϊού να γίνει εποχική λέει Αμερικανός ειδικός

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Να πείτε του Αμερικανού ειδικού χαιρετίσματα από τον Λύκαστρο.!! Το είχαμε γράψει εδώ και λίγο καιρό ότι ο κορωνοιός θα φύγει αλλά θα επιστρέψει...και μάλιστα όταν οι Αμερικανοί ειδικοί και άλλοι πετούσαν αετό.! Τι λέγαμε ΕΔΩ :
" Έως το Πάσχα ..πιέσεις..για να μείνουμε σπίτι..πιέσεις αδιέξοδα.
Μετά λίγο πολύ λίγο χαλαρώνουν ..έως τον Μάιο..
Κάπως απελευθερωνόμαστε Ιούνιο..Ιούλιο..ενώ από τέλη Αυγούστου και Σεπτέμβριο με Άρη Ανάδρομο και Κρόνο να ξαναπλησιάζει ανάδρομος τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω..θα έχουμε ξανά περιορισμούς φόβους ανασφάλειες έως τέλος της χρονιάς."

Αλλά και ΕΔΩ :  .." Τι να περιμένουμε..;;;Τον Κρόνο να απομακρυνθεί από τον Αιγόκερω...στις 22 Μαρτίου εισέρχεται στον Υδροχόο..Να απομακρυνθεί γενικά από τον Πλούτωνα....Βέβαια θα είναι εκεί έως 11/5..στην 1°υδροχόου θα γυρίσει ανάδρομος..και 2/7 θα επιστρέψει πάλι στον Αιγόκερω...29/9 θα γίνει ορθός στην 25°Αιγόκερου..πολύ κοντά με τον Πλούτωνα που θα βρίσκεται στις 22°Αιγόκερου..και 17/12..εισέρχεται οριστικά στον Υδροχόο...Άρα κάτι καταλαγιάζει μετά τον Μάρτιο..και επανέρχεται τον Σεπτέμβριο έως το τέλος της χρονιάς...Μαζί με τον Ποσειδώνα φέρνει εξάπλωση..Θα επαναληφθεί..28/7..και 12/10....άρα όλες οι όψεις και οι θέσεις των πλανητών δείχνουν εν μέρη..ότι..μέχρι να βρεθεί το αντίδοτο του ιού..έχουμε μπροστά μας δυσκολίες.".
Και υπάρχουν μερικοί που χλευάζουν και κοροϊδεύουν την αστρολογία, η καλύτερα την αστρονομία..διότι το Σύμπαν έχει νόμους και κανόνες και σου τα έχει όλα "γραμμένα" αρκεί να μπορεί κανείς να τα αποκωδικοποιήσει.!!

Υπάρχει πιθανότητα η ασθένεια COVID-19 να επιστρέψει με βάση τον εποχικό κύκλο, προειδοποίησε χθες Τετάρτη αμερικανός ειδικός, υπογραμμίζοντας πως επείγει να φτιαχτούν αποτελεσματικά εμβόλια και φάρμακα.
Ο διευθυντής του εθνικού ινστιτούτου υγείας Άντονι Φάουτσι έκανε την εκτίμηση αυτή κατά τη διάρκεια της καθημερινής ενημέρωσης του Τύπου από την «task force» που έχει συγκροτήσει ο Λευκός Οίκος, εξηγώντας πως ο κοροναϊός αρχίζει πλέον να εξαπλώνεται σε χώρες του νότιου ημισφαιρίου, όπου έρχεται ο χειμώνας.
«Αν βιώσουν μεγάλη επιδημία, θα είναι απολύτως απαραίτητο να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον δεύτερο κύκλο», τόνισε ο ειδικός.

«Αυτό κάνει ακόμα πιο πιεστική την ανάγκη να αναπτύξουμε εμβόλιο, να το δοκιμάσουμε γρήγορα και να εξασφαλίσουμε πως θα είναι έτοιμο και διαθέσιμο στον επόμενο κύκλο», πρόσθεσε.
Δύο κλινικές δοκιμές εμβολίων βρίσκονται σε εξέλιξη στην Κίνα και στις ΗΠΑ, ωστόσο τα σκευάσματα του είδους πιθανόν δεν θα είναι διαθέσιμα στην αγορά πριν από έναν ως ενάμιση χρόνο.
Δοκιμάζονται επίσης θεραπείες — τόσο νέα φάρμακα, όσο και υπάρχοντα, όπως τα ανθελονοσιακά χλωροκίνη και υδροξυχλωροκίνη.
Ο Δρ. Φάουτσι άφησε να εννοηθεί ότι ο SARS-CoV-2 εξαπλώνεται ευκολότερα όταν ο καιρός είναι κρύος, παρά όταν το κλίμα είναι θερμό και ξηρό, απηχώντας πρόσφατη κινεζική μελέτη, που πάντως είναι ακόμα προκαταρκτική και υπόκειται σε αξιολόγηση από ομότιμους επιστήμονες (peer review), η οποία καταλήγει ακριβώς στο ίδιο συμπέρασμα.
Αυτό πιθανόν οφείλεται στο γεγονός ότι τα σταγονίδια που εκκρίνουν οι ασθενείς επιβιώνουν περισσότερο όταν ο αέρας είναι ψυχρός, ενώ το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα τείνει να είναι πιο αδύναμο τον χειμώνα.
Άλλη πιθανή εξήγηση: ο ιός αποσυντίθεται γρηγορότερα σε θερμές επιφάνειες, καθώς η προστατευτική μεμβράνη λίπους που τον περιβάλλει αποξηραίνεται ταχύτερα.
Όμως η μείωση των μολύνσεων δεν είναι κατ’ ανάγκη συνώνυμη με την εξάλειψη του ιού. Σχεδόν 2.500 κρούσματα του κοροναϊού καταγράφονται για παράδειγμα στην Αυστραλία, που θρηνεί 8 νεκρούς μέχρι σήμερα.

Πηγη: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΗΓΗ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η ομάδα 731 στην Ιαπωνία, ήταν ομάδα βιολογικού πολέμου και πειραμάτων φρικτών για την ιστορία της ανθρωπότητας .

το Άουσβιτς μοιάζει παρανυχίδα μπροστά σε ότι γινόταν στην Μαντζουρία.

στη λήξη του πολέμου βρίσκουμε την νικήτρια Αμερική να κάνει μια """τίμια συμφωνία """δίνοντας αμνηστία στους ηγέτες της φρίκης .

για αντάλλαγμα πήρε όλα τα αποτελέσματα των πειραμάτων και τις σχετικές έρευνες που είχαν διεξαχθεί (γιατί άραγε ? και τι αξίας επιστημονικής ?)

οι επικεφαλείς της ομάδας επιβραβεύτηκαν με πολύ υψηλές θέσεις στην παγκόσμια επιστημονική (θα περίμενε κάποιος να τους κρεμάσουν )

η Αμερική πήρε όλη την πληροφορία για την κατασκευή των βιολογικών αυτών όπλων και την επέκτεινε ....στο σήμερα μερικά από τα καλούδια της εποχής έχουν την αρχή και την βάση τους εκεί.

70 αιχμαλώτους χρησιμοποιούσαν κάθε μέρα για την διεξαγωγή των πειραμάτων αυτών ,φροντίζοντας πάντα να υπάρχει και το σχετικό στοκ

στις μέρες μας έχουν το θράσος να χρησιμοποιούν όλο τον πλανήτη για κάθε είδους πειράματα αυτής της μορφής,και ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ χωρίς σταματημό.

σκοτεινές μέρες ,από κατασκότεινες υπάρξεις.



kakos04 είπε...

Δεν είχα ξανακούσει για την ομάδα αυτή πέρα από εγκλήματα που είχα ακούσει ότι έγιναν από τους Ιάπωνες .Θα το ψάξω να διαβάσω.Το καλοκαίρι δεν θα έχουμε κορωνοϊό για να έρθουν πάλι οι επενδυτές στα νησιά , και τον Οκτώβρη όπως γράφεις θα το θυμηθούν για να μας μαντρώσουν να τους ξαναμεταφέρουν στην ενδοχώρα .
Δείτε και αυτό που διάβασα
https://ermionh.blogspot.com/2020/03/blog-post_90.html

Bergamo, 4 January 2020 - Queues and crowds, this morning, at the Ats of Sarnico, a municipality in the province of Bergamo overlooking Lake Iseo, to get vaccinated against Meningococcus C, after the four cases of meningitis, with two deaths, found in the last month in the Basso Sebino.

The population was literally panicked. The influx, which began at dawn, led the mayor, Giorgio Bertazzoli, to set up a municipal civil protection garrison tomorrow and Monday starting at 6 to avoid the 'various problems' encountered today. The presence of the Blue Cross of the Lower Sebino is also expected to distribute the numbers that will regulate the influx. The first citizen also reported on Facebook that he had asked for the opening of the room adjacent to the Ats of the Elderly Center to make people wait in the heat.

https://flutrackers.com/forum/forum/emerging-diseases-other-health-threats-alphabetical-i-thru-z/meningitis/822127-italy-5-cases-of-meningitis-2-letal-in-a-month-in-bergamo-near-iseo-lake

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 26 Μαρτίου 2020 - 9:10 μ.μ.

Ακριβώς έτσι όπως τα λέτε ...το Άουσβιτς ήταν ένα τίποτε μπροστά σε αυτά που έγιναν στην μονάδα 731 στην Μαντζουρία. Όταν κάποιος μολύνει κάποιο ανθρώπινο όν, και του κάνει ζωοτομία δίχως αναισθησία...τότε σίγουρα δεν ανήκει στο ανθρώπινο είδος. Αυτό που συνέβη από την Μονάδα 731 είναι πέρα από κάθε αρρωστημένη φαντασία. Είναι η ΦΡΙΚΗ προσωποποιημένη. Πάνω σε ΟΛΑ αυτά πάτησαν οι Αμερικάνοι για να δημιουργήσουν το δικό τους πρόγραμμα βιολογικού πολέμου...όπως και από τους Ναζί πήραν την γνώση για να δημιουργήσουν το πυραυλικό τους στρατιωτικό πρόγραμμα.

Μπορεί στον Δυτικό κόσμο να "πάσχουν" από "έλλειψη μνήμης" εδώ όμως μια χαρά τα θυμόμαστε...ΟΛΑ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" στις μέρες μας έχουν το θράσος να χρησιμοποιούν όλο τον πλανήτη για κάθε είδους πειράματα αυτής της μορφής,και ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ χωρίς σταματημό."

Συμφωνώ και επαυξάνω.!! Όλο αυτό που ζούμε με τον Κορωνοιό είναι ένα ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ βιολογικό πείραμα με πολλές παραμέτρους. Και φυσικά με ένα χτύπημα θα έχουν πολλαπλά οφέλη. Δεν είναι τυχαίο που χτυπήσαν τόσο αλύπητα την Ιταλία. Η περιοχή της Λομβαρδίας είναι η έδρα του καθολικογεννούς, βιομηχανικού κεφαλαίου της Ιταλίας και της ιταλικής μεγαλοαστικής τάξης, που ΑΝΘΙΣΤΑΤΑΙ στην παγκοσμιοποίηση της Νέας Εποχής.Και φυσικά είναι το άντρο της Λέγκας η οποία εκπροσωπεί αυτό το κεφάλαιο και αυτήν την τάξη.

Αλλά ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ λόγος που χτυπήθηκε η Ιταλία βρίσκεται ΕΔΩ .

https://zeys-elaynon.blogspot.com/2019/03/4.html

Η κολοσσιαία συμφωνία της Ιταλίας με την Κίνα.!! Οι Ιταλοί έδωσαν 4 λιμάνια στους Κινέζους.!! Για αυτό τον λόγο και η διάσπαση της Ε.Ε σε 3-4 ζώνες.!! Τα έλεγα απο τότε...αλλά δεν περίμενα να φτάσουν σε τόσο αισχρό σημείο και να ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ με βιολογικά όπλα της Ιταλία.!!

Ανώνυμος είπε...


αυτή η ομάδα στη Μαντζουρία δεν ήταν η μόνη υπάρχουν, και άλλες πολλές σκορπισμένες ανά την υφήλιο .

τα ίδια έκαναν και οι Γερμανοί με τον Μέγκελε ,εντεταλμένοι εξολοθρευτής του, ανθρωπίνου έμψυχου δυναμικού του πλανήτη.
(μας κουνούν το δάχτυλο οι ανθρωπιστές αυτοί )κάποιος να το κόψει αμέσως παρακαλώ .

κοινές νοοτροπίες ,και καταγωγές ενώνουν αυτές τις φάρες.
βρίσκουν δε πάντα μια στοργική αγκαλιά να κουρνιάζουν, αλλάζουν όνομα εμφάνιση,τους χορηγούνται πτυχία,διδακτορικά και μια έδρα στην "παγκόσμια αναγνωρισμένη επιστημονική κοινότητα "-την δική τους κοινότητα -ως ανταμοιβή άλλα και ως το επόμενο βήμα για την συνέχιση των φρικαλεοτήτων .

γίνονται πρόεδροι σε εταιρία ,έχουν τις έδρες στα πανεπιστήμια για να "προωθούν το ερευνητικό τους έργο "

η παντελή έλλειψη ανθρωπιάς τους οδηγεί να μολύνουν μέχρι και το νερό ,εδώ μπορείς να διακρίνεις το μέγεθος του μίσους τους .

η ΗΠΑ τους είχε αγκαλιάσει όλους - όπως μια μητέρα - τους έδωσε τα πάντα προκειμένου να έχει την δυνατότητα ελέγχου του πλανήτη .

όσοι ξεπήδησαν και δεν ήταν κάτω από την ομπρέλα αυτή τους τελείωσαν ,ή καθάρισαν τις χώρες τους.

αυτό στην χρονική αυτή στιγμή τελειώνει ΕΔΩ .μάντεψε ποιοι θα τους σταματήσουν και πάλι ....ΝΑΙ.... ΝΑΙ .

κόντρα και πέρα από κάθε λογική το φρένο το έχουμε εμείς .

τα απίθανα σενάρια τους τα σταματούν ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΤΙΚΉΣ ΓΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.