ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Αυτή η γενιά όσο και οι απόγονοι της....θα εξαφανιστούν.!!

Γράφει ο Λύκαστρος :

«Μη νομίσητε ότι ήλθον βαλείν ειρήνην επί την γην΄ ουκ ήλθον βαλείν ειρήνην, αλλά μάχαιραν» (Ματθ. 10, 34).

Ο γράφων σας είχε προειδοποιήσει...αλλά εσείς δεν καταλάβατε τι λέγαμε και γράφαμε ΕΔΩ.
Για αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε και σαν χώρα και σαν έθνος και σαν κοινωνία...διότι ο καθένας κοιτούσε την πάρτη του και το προσωπικό του συμφέρον.!! Ο κορνοϊός είναι και μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος. Αυτόματη, άμεση και χωρίς αντιδράσεις. Ξεπάστρεμα των ηλικιωμένων και σοσιαλισμός στις συντάξεις. Σοσιαλισμός παντού. Θα πέσει μεγάλη μαχαίρα...σύντομα. Σας το είχα πει..." Αυτή η γενιά όσο και οι απόγονοι της....θα εξαφανιστούν.!!"....


Μια πούστικη γενιά γεννήθηκε στην χώρα των Ελλήνων, λίγο πριν και αρκετά μετά τον Β΄Π.Π. πόλεμο… η γενιά των γονιών μας. Αυτή η γενιά είναι που έστησε όλο αυτό το σάπιο οικοδόμημα, αυτή η γενιά είναι που γάμησε τα παιδιά της, τα εγγόνια της και τα δισέγγονα της, με μοναδικό σκοπό να περάσει καλά! Εμείς είμαστε οι επίγονοι της, τα τέκνα της… ο Τσίπρας,ο Παπανδρέου, ο Μητσοτάκης, ο Γεωργιάδης και όλοι οι υπόλοιποι που είναι εντός και εκτός βουλής… όλοι τέκνα της δικιά μας γενιάς είναι! Αλλά που ακόμα τους ψηφίζει επί το πλείστον αυτή η καταραμένη πολυπληθή γενεά σε μια χώρα γερόντων, η γενιά των γονιών μας!


Μετά από 10 χρόνια, σε όλα τα ελεύθερα κράτη… θα μας παρουσιάζουν ως παράδειγμα προς αποφυγήν, τι να πρέπει να κάνεις για να μην γίνεις σαν και αυτούς! Αλλά ΑΚΟΜΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ...ποιος είναι άραγε ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;; Δεν είναι οι Τούρκοι, ούτε οι Γερμανοί ,ούτε οι Αλβανοί..κ.λ.π Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΠΙΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Υ.Γ Αυτή η γενιά όσο και οι απόγονοι της....θα εξαφανιστούν.!! "

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτο δεν ειναι φαινομενο μονο στην δικη μας χωρα αλλα σε ολο τον κοσμο σχεδον,και ξερεις πολυ καλα οτι υπαρχουν οι ερπετοειδεις χωμενοι για καλα σε αυτον τον πλανητη και αυτοι εχουν κατασκευασει υβριδια μαζι με τους Ατλαντες και πινουν το αιμα των ανθρωπων χιλιαδες χρονια τωρα,το κακο ειναι οτι οι πολλοι η μαζα δηλαδη δεν ειναι σε θεση να καταλαβη που ζει και τι κανει,και παντα δυστυχως οι λιγοι βγαζανε το φιδι απο την τρυπα,το θεμα ειναι να βρεθει τροπος να σταματησει αυτο δια παντος ωστε η ζωη να βρει παλι τους κανονικους της ρυθμους την αρμονια της και την ευημερια των ανθρωπινων οντων επι αυτου του πλανητου,διοτι ο πλανητης μας αποτελει καρκινωμα αυτον τον καιρο,και η αρρωστεια που εχει πανω του επιρεαζει και το υπολοιπο συμπαν.
Πρεπει καπιοι να εχουν ευθηνες για ολα αυτα και αυτοι καπιοι πρεπει να μην ειναι σαν εμας αλλα ας πουμε ανωτεροι ως οντοτητες που κατι δεν εκαναν σωατα και ξεφυγε η κατασταση,εκτος και εαν ετσι ειναι το συστημα στην περιοχη του κοσμου που ζουμε,ποτε κλαμα ποτε γελιο,δεν ξερω τι να υποθεσω.

Ανώνυμος είπε...

και μην εισαι και πολυ σιγουρος οτι θα εξαφανισθουν,μετα απο καμποσα χρονια παλι τα ιδια σκατα θα ξαναγινουν.