ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Ναυλώθηκαν πλοία της Seajets για να μεταφέρουν μετανάστες από τα νησιά – Φεύγουν και από την Κέα

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Εν μέσω τεράστιας οικονομικής κρίσης, και εν μέσω πανδημίας κορονοιού -τουλάχιστον έτσι μας λένε- και ενώ υποχρεώνουν τους Έλληνες να κλειστούν στα σπίτια τους με το έτσι θέλω....το ΔΙΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΘΑΡΜΑ συνεχίζει να φέρνει και να αποικίζει την Ελλάδα με ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ....από τους οποίους ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει ελεγχθεί αν νοσεί όχι μόνο από τον κορονοιό , αλλά και από άλλα νοσήματα , απο τα οποία είναι γεμάτοι.!! Ως φαίνεται ο κορονοιός είναι για να φοβίζει και μόνον τους Έλληνες , οι μουσουλμάνοι έχουν ανοσία. Για ποιό λόγο να μείνουμε κλεισμένοι μέσα, αφού όπως μας λένε έτσι θα περιορίσουμε την επιδημία του ιού...όταν μας φέρνουν κατά δεκάδες χιλιάδες....ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ;;; Ο κορονοιός είναι μια μεγάλη ΑΠΑΤΗ με διπλά και τριπλά αποτελέσματα...1) Να καταστραφεί  ότι απέμεινε από την ελληνική οικονομία (ναυτιλία-αεροπορικές εταιρίες-τουρισμός)....2) Να μείνουμε οι Έλληνες κλεισμένοι μέσα για να μην αντιδρούμε στον μουσουλμανικό εποικισμό της πατρίδας μας ....και 3) Είναι ένα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ για να το οικονομικό κράχ που ετοιμάζουν ...για να φέρουν τον Παγκόσμιο Πόλεμο.
Δύο επιβατικά πλοία της εταιρίας Sea Jets ναύλωσε το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου με σκοπό τη μεταφορά μεταναστών και προσφύγων από τα νησιά προς την ηπειωρτική Ελλάδα.
Πρόκειται για τα πλοία Aqua Blue και Superjet, τα οποία θα μεταφέρουν μετανάστες και πρόσφυγες από τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, της Δωδεκανήσου, αλλά και της Κέας.
Τα δρομολόγια ήδη ξεκίνησαν από το βράδυ της Πέμπτης.
Συγκεκριμένα, έως και την Κυριακή 22 Μαρτίου πρόκειται να εκτελεστούν τα παρακάτω δρομολόγια:

Λαύριο – Σάμος – Χίος – Λέσβος – Καβάλα (Aqua Blue)
Καστελόριζο – Ρόδος – Σύμη – Κως – Ραφήνα (Superjet)
Ραφήνα – Λέρος – Κάλυμνος – Κως – Ραφήνα (Superjet)
Οι μετανάστες οι οποίοι πρόσφατα έφτασαν στην Κέα, θα απομακρυνθούν με δρομολόγιο προς το λιμάνι της Καβάλας. Το πλοίο και η ημερομηνία του δρομολογίου θα καθορισθούν τις επόμενες ημέρες, μόλις ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση των μεταναστών και όλα τα προβλεπόμενα από τη νομοθεσία διαδικαστικά στάδια για τη μεταφορά τους.

ΠΗΓΗ

5 σχόλια:

kakos04 είπε...

Τα λέμε δεν τα λέμε , οι περισσότεροι νομίζουν ότι δεν τους αγγίζει . Όταν θα τους αγγίξει θα είναι αργά . Το ίδιο και με τον κορονοϊό (που μεταφέρουν λαθρομετανάστες και καλά χωρίς προφυλάξεις) σε όλη την χώρα .Εδώ το Ηράκλειο έχει σχεδόν ερημώσει , όσοι έχουμε μαγαζιά που είναι ακόμα ανοιχτά βλέπουμε ότι το έχουν φάει όλοι το παραμύθι αμάσητο αν και κυκλοφορούν αρκετοί και για βόλτα . Αν ισχύαν τα μισά που λένε για την ανθεκτικότητα και την μετάδοση του σε ένα μήνα το πολύ θα είχε κολλήσει όλος ο πλανήτης . Ας μην μιλήσω για τις επιπτώσεις και καλά . Στην Ιταλία των 60.000.000 , λένε για 10.000 νεκρούς, διασταυρωμένο από αυτούς αν το πιστεύουμε ότι όλοι οι θάνατοι είναι από αυτό . Το τι οικονομικό μπαμ θα γίνει το καλοκαίρι είναι απερίγραπτο , μαζί με άλλα . Το δε ανέκδοτο που ακούω κάθε μέρα είναι ότι τα κατάφερε ο Μητσοτάκης με τον ιο τον περιόρισε . Με μηδενική καταγραφή , μηδέν φάρμακα , μηδέν ενημέρωση και μηδέν στατιστικά σοβαρά .Σε όντως πανδημία με τα μέτρα που έχουν πάρει δεν ξέφευγε κανένας . Ένα απέραντο τρελοκομείο . Σηκώστε τα χέρια ψηλά ....https://www.youtube.com/watch?v=SYs2HHYqmxw

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα φίλε Νικόλα...έτσι όπως τα λές είναι. Αυτό δε με τον Μητσοτάκη είναι απο τα καλύτερα ανέκδοτα...μα αν ήθελε το διπρόσωπο κάθαρμα να κάνει καλό στην ελληνική οικονομία το πρώτο μέτρο που έπρεπε να πάρει είναι ΑΥΞΗΣΗ ΜΙΣΘΩΝ στον ιδιωτικό τομέα, και κατά δεύτερον να ΑΥΞΗΣΕΙ τον πρωτογενή και δευτετογενή τομέα.
Τι να σου κάνουν τα 800 ευρώ...εντάξει τα έδωσε...μετά τι;;; Όλες αυτές οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις που θα κλείσουν αυτούς τους 2 μήνες...μετά πιστεύει κανείς ότι θα ξανά ανοίξουν;; ΠΟΙΟΣ και με ΤΙ θα στηρίξει όλους αυτούς τους ΑΝΕΡΓΟΥΣ και τις οικογένειες τους.;; Μήπως θα τους δίνει κάθε μήνα 400-500 ευρώ επίδομα όπως στους λαθροεποίκους μουσουλμάνους;; Δεν νομίζω...το έκτακτο επίδομα των 800 ευρώ είναι για ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Διάβασε εδώ φίλε Νικόλα...ο C. J. Hopkins τα λέει όλα, για όσους είναι εις θέσιν να τα κατανοήσουν:
https://dissidentvoice.org/2020/03/covid-19-global-lockdown/

kakos04 είπε...

Καλημέρα , οι δημόσιοι και ημι-δημόσιοι υπάλληλοι δεν έχουν καταλάβει που πάει το πράγμα. Έχω φίλους με μαγαζιά ή υπαλλήλους τα οποία έκλεισαν , οι οποίοι έχουν νοίκι σε μαγαζί και σπίτι , ΔΕΗ σε μαγαζί και σπίτι , νερό - κοινόχρηστα - τηλεπικοινωνίες σε μαγαζί και σπίτι , + ΕΦΚΑ ή και ΙΚΑ. Αυτοί και οι γυναίκες τους σταμάτησαν όπου δούλευαν και με δυο παιδιά στο σπίτι που πρέπει να φάνε . Αλλά θα δώσει ο Κούλης 800 ευρώ μια φορά και θα μεταθέσει 2 ή 4 ή 6 ή 8 χιλιάρικα οφειλές για το καλοκαίρι μαζί με τα τρέχοντα (που δεν θα έχει και δουλειά) και ακούω κάτι έδωσε και τρελαίνομαι . Το διάβασα αυτό ,συμφωνώ . Όπως προχθές τα παλαμάκια που μου θύμισαν τους περήφανους σκύλους στο πείραμα του Παβλώφ.

Ανώνυμος είπε...


ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΦΕΙΔΩΣ (ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ?)

ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΛΕΩ, ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ ΓΙΑ ΠΡΟΝΟΜΟΙΟΥΧΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ.

ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ,ΚΟΣΤΟΣ 800Ε

ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΣ.

Η ΕΞΟΔΟΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΟΣΜΟ ΣΑΣ ..ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ.
ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ .

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ :

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΗΡΑ ΤΟ ΜΑΤΙ …(ΟΣΟ ΠΟΝΗΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ).
ΕΞΗΓΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ.

ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ
ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ .

ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ