ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Αυτό είναι η Ν.Δουλοκρατία.....18% όσος είναι και ο κομματικός της στρατός.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αν εξαιρέσεις την πραγματικότητα, σε όλα τα άλλα πάμε περίφημα!
Σουν Τσου, "Η τέχνη του VR πολέμου των ποσοστών"
 
Σύμφωνα με αυτόν τον πίνακα, ο μεγάλος νικητής (διπλασιασμός ψήφων) είναι το ΜΛΚΚΕ. Ίσως επειδή το ΚΚΕ-ΜΛ ΑΠΕΙΧΕ , και το μαγαζί του Κοκκαλη, όπου το ποσοστό αύξησης των ψήφων τους είναι άπειρο ! 😜 

Το ελάχιστο της Νέας Δημοκρατίας αυτό που λέμε κομματικός στρατός έχει καταγραφεί εκλογικά στο 18% επί Αντώνη Σαμαρά σε ακραίο κοινωνικό και πολιτικό περιβάλλον ένα χρόνο μετά από την εκλογική επιτυχία του 41% έχουμε πτώση στο 28% σε ένα προστατευμένο επικοινωνιακό πολιτικό περιβάλλον. 

Υ.Γ Ευτυχώς ούτε ο δούρειος ίππος σκυλοπούλου βγάζει έδρα.
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

καλησπέρα κ.Λύκαστρε...
Πάντα με την υποσημείωση ότι αυτά είναι τα επισημα στοιχεία, άρα δεν ξέρουμε αν δεν είναι μαγειρεμένα ή όντως έτσι ψηφίσαμε, θ'αναπτύξω κάποιες σκέψεις μου
Κατ'αρχήν, να πώ μετά λύπης μου ότι η Ντόρα ως πρόεδρος της διακομματικής της Βουλής έχει επιτυχίες στην ατζέντα της στην Θράκη, όπου οι προξενοπράκτορες είναι 1η δύναμη σε 2 νομούς. Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια, αλλά και πάλι εμένα με ανησυχεί αυτή η εξέλιξη και η παγίωση αυ΄της της κατάστασης που δεν θα μας βγεί σε καλό.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση στον πίνακα είναι ότι στα 4 εκ. που πήγαν οι 80 χιλιάδες έριξαν λευκό-άκυρο.Αρα σχεδόν τόσοι (κάποια άκυρα είναι εκούσια οπότε δεν ξέρουμε τον ακριβή αριθμό), πήγαν αποφασισμένοι ν'αποδοκιμάσουν τα υποψήφια κόμματα. Το "'ακυρο" σχεδόν διπλασίασε την "εκλογική δύναμη" του, ντάξ χαζεύουμε όσο περνάει ο καιρός, αλλά όχι τόσο ώστε να ρίχνουμε παράτυπα ψηφοδέλτια, τα περισσότερα άκυρα μάλλον είναι εκούσια.
Προσπαθώντας πέρυσι να ερμηνεύσω το 41τακατό, είκαζα, (και συνεχίζω)να πιστεύω ότι περίπου 1-1,5 εκ. είναι οι άμεσα συνδεδεμένοι με το σύστημα ΝΔ ,δηλ. δημ.υπάλληλοι με τις οικογένειες τους, ΜΚΟ, υπόκοσμος,παράνομοι με άκρες στα υπουργεία, επιδοτιματίες -"επενδυτές" από Ασία και Αφρική, και πρώην Ανατολικό μπλόκ και οι "ευπαθείς" λάτρεις χαλκού.Οπότε το 1 εκ. λιγότεροι ψήφοι , δεν είναι πρόβλημα αφού ουσιαστικά δεν πήγε σε κάποιο άλλο κόμμα, μ'εξαίρεση ίσως τον Βελόπουλο , -κυρίως βόρεια-, ο οποίος όμως είναι δεκανίκι του συστήματος, και καλός κοινοβουλευτικός συνεργάτης της κυβέρνησης.
Ο τΣυριζα με την καρικατούρα που έχει για πρόεδρο, καλά πήγε...Ουσιαστικά μου φαίνεται πολύ δύσκολο να ξανακυβερνήσει-αν και δεν ξέρω τα σχέδια των σκηνοθετών για την αποικία που ζούμε-αφού χάνει το 1/3 από τα 3 που πήρε πέρυσι, και ακόμα και με τους αποσχισθέντες δεν φτάνει τα περσινά.
Και πιστεύω ότι και εδώ υπάρχει ένα κομμάτι 200-400.000 άμεσα συνδεδεμένοι με το κόμμα που έχουν κρατικές θέσεις και εξαρτώνται από αυτό (κυρίως στην εκπαίδευση, αλλά και "συνδικα-ληστές" του δημοσίου που είναι η "εναλλακτική"μεν , στημένη δε, πρόταση)
Απορώ με τους 60χιλ. του Lov-έρδου, και τις 40 του Κόκκαλη, πέρα από τυος υπαλλήλους του Σώκρατες και κάποιους ΟΣΦΠτες, πόσοι έφαγαν το παραμύθι της οικολογίας;;;;...
Τέλος, για να γελάσουμε και λίγο, μετά την ιστορική κοινή κατάβαση του 2019, ΚΚΕμ-λ και μ-λΚΚΕ, αφού τα λίγο καιρό μετά, φέτος που κατέβηκε μόνο το ένα , ούτε το 1/3 των άλλων δεν τους ψήφισε
Οι 141χιλ ψηφοφόροι των "άλλων ακροδεξιών κομμάτων", καλό θα ήταν να κάνουν μια μικρή έρευνα για τους υποψήφιους, και να σκεφτούν την πλάνη των Χρυσαύγουλων, κρίμα είναι να την πατάνε ξανά και ξανά με ντεμέκ "πατριώτες"
Υ.Γ. Ο Ναπολέων είτε τον ήπιες, είτε ποντάρει ότι θα γίνει ότι εδώ και 20-30 χρόνια που θυμάμαι, να είναι κάποιος υποψήφιος απέναντι σ'έναν/μία Λεπέν που είναι πρώτο κόμμα, και κερδίζει στον 2ο γύρο.
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ