ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Όπως πάει το πράγμα σύντομα και οι Κλίνγκον θα υπηρετούν την αστροθητεία τους στο ελληνικό διαστημικό χώρο της αστροκρηπίδας μας

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Παίδες το θέμα είναι σοβαρό και δεν κάνω πλάκα. Ο τύπος στην φώτο είναι Ινδός Σιχ με μαλλιά στο τουρμπάνι, που υπηρετεί την θητεία του στον Ελληνικό Στρατό. ΕΔΩ.

Δεν μας έφταναν οι Αλβανοί που έχουμε στον ΕΣ , τώρα έχουμε και ποιο εξωτικά φρούτα.!! Η Ελλάδα έχασε έναντι της Τουρκίας το πλεονέκτημα της εθνικής ομοιογένειας. Παλιά λέγαμε "ποιοι Τούρκοι;; Οι μισοί είναι Κούρδοι". Τώρα και οι Τούρκοι μπορούν να λένε "ποιοι Έλληνες; Οι μισοί είναι ΑΛΛΟΔΑΠΟΊ".

Αν θέλουν ξένους στον Ε.Σ γιατί δεν φτιάχνουν μια Λεγεώνα των Ξένων και να τελειώνει το αστείο;;  Όπως πάει το πράγμα σύντομα και οι Κλίνγκον θα υπηρετούν την αστροθητεία τους στο ελληνικό διαστημικό χώρο της αστροκρηπίδας μας.Που είναι η εθνική μας υπερηφάνεια;; Γιουσουφάκια των Μποργκ θα μας κάνουν.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αν θυμαμαι καλα το μουσι απαγορευοταν, εδω τι παιζει;

ΑΡΡΙΩΝ είπε...



Αυτός είναι μουσι-κός. Γόης των φιδιών, χα, χάα!

ασχετος είπε...

Σε κλιμακα αξιολόγησης τι μετρα περισσοτερο; Ναυαρχοι, Στραταρχες και Πτεραρχοι γιουσουφακια της πρεβειος, ή Σιχ αλβανοφανταροι;
Αριστεροι ψαροδιασωστες ή δεξιοι μνημονιοσυνεργατες με τον κουμπαρο για το Αιγαιο;
Στους συμμετεχοντες στην ερευνα δωρο ενα εξελιγμενο μπολι,δυο εισητηρια με το τραινο για Λαρισσα και μια δωρεαν εισοδο στην Βουλη δωρο.