ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

ΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Οι περισσότερες επικεντρώνονται στο λιμάνι της Βηρυτού, που χάνει την γεωπολιτική του σημασία λόγω της αναβάθμισης της Λεμεσού ως κέντρου διανομής της ανθρωπιστικής βοήθειας προς την Παλαιστίνη. 
 
Όλες όμως αποφεύγουν να πουν:
 
🔺️Για την οικονομική, πολιτική και στρατιωτική ενίσχυση που έχει η Χεζμπολαχ του Λιβάνου από τα καθεστώτα του Ιράν, του Κατάρ, της Ρωσίας και της Τουρκίας. Επί της ουσίας, αυτές οι οργανώνεις τύπου Χαμάς, Χεζμπολαχ κλπ έχουν εκφυλιστεί πλέον ως οι εκτελεστικοί βραχίονες γεωπολιτικών σχεδίων τρίτων, και που σχετίζονται με σχέδια ανάσχεσης της ανάπτυξης αγωγών αερίων προς την ΕΕ.
 
Στο * δες σχετικά μια παλιότερη ανάλυση που αφορά την Αμμόχωστο, που απειλεί τον έλεγχο διέλευσης λαθραίων από το "οικογενειακό" λιμάνι Τσεϊχαν του Ερντογάν στην Νότιο Τουρκία και σχετίζονται με δύο αγωγούς από το Ιράκ προς την ΕΕ, που παρακάμπτουν την Συρία. Το ίδιο δηλαδή παίγνιο που παίζεται και νοτιότερα, στην Υεμένη με τους Χούθι, που έβαλαν στο μάτι την ενεργειακή διασύνδεση της Ινδίας με την ΕΕ.
 
🔺️Η Χεζμπολαχ, όπως και η Χαμάς, επιζούν λόγω της φορολογίας που βάζουν στην ανθρωπιστική βοήθεια πλιατσικολογόντας το 30-40% της, λειτουργώντας ως μαφίες του λιμανιού. Η διανομή της μέσω Κύπρου, κάνει αυτό το άθλημα δύσκολο
 
🔺️Η ελληνική κυβέρνηση οφείλει να σταθεί αποφασιστικά στο πλευρό της Κύπρου και για όλους αυτούς τους λόγους. Το γνωστό δόγμα αδράνειας του τύπου "η Κύπρος κείτεται μακράν" δεν μπορεί να συνεχίσει να ισχύει όταν απειλείται τώρα όλη η ΕΕ, όπως στο προκείμενο. Όσα και να είναι τα φράγκα της "συνεκμετάλλευσης", που ορέγονται οι εγχώριες ελίτ με το βαθύ κράτος της Τουρκίας σε βάρος πάλι της Κύπρου. 
 
🔺️Μια ελληνική φρεγάτα με αντι-drone συστήματά για τα ανοιχτά του Λιβάνου υπάρχει;; Να τους ξηγήσουμε το "όνειρο";;
 
Early warning από το 2021 ΕΔΩ.

ΤΙ δεν καταλαβαίνεις;; ΕΔΩ.

Υ.Γ Καλά θα κάνει ο Νασράλα και ο κάθε ένας σαν αυτόν να θυμούνται ένα πράγμα....ο θεός των Ελλήνων έχει αποστείλει 36 δίκαιους άντρες ,  (Ο δε αριθμός 36 είναι ο αριθμός της πλήρωσης στο ιερό πεντάγραμμο, σχετίζεται άμεσα με το ΑΙ η ΕΙ ) των οποίων η αποστολή είναι να δικαιώσουν τον κόσμο ενώπιον του. Αυτοί είναι χωρίς να το γνωρίζουν, οι μυστικοί πυλώνες του σύμπαντος. Αν δεν ήταν αυτοί, ο Θεός των Ελλήνων θα εξολόθρευε ολόκληρη την ανθρωπότητα. Αυτοί βλέπουν τα...πάντα. Στην ουσία το έργο του Πλάτωνα Πολιτεία, η Περί Δικαίου αναφέρεται σε αυτούς τους αληθής, στους δίκαιους, στους γνήσιους .
 
Ελλάδα και Κύπρος είναι οι δύο Πέτρες....όπου μέσα στο γεωγραφικό τους χώρο εκεί ανάμεσα έχουν χτυπηθεί και καταστραφεί αυτοκρατορίες ολόκληρες.....Ατλαντικός πόλεμος, Τρωικός πόλεμος...Α& Β Παγκόσμιος πόλεμος.....Α& Β Βαλκανικοί..... Σταυροφορίες....όλες αυτές οι δυνάμεις ΕΔΩ καταστράφηκαν...για αυτό καλύτερα να μην ξανατολμήσει να απειλήσει την Κύπρο....διότι θα ενεργοποιηθούν συμπαντικές  δυνάμεις που θα επιφέρουν καταστροφή  κάτω από ορισμένες αστρονομικές μακροκοσμικές και μικροκοσμικές καμπύλες συμπτώσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια: