ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Κόκκινα δάνεια: Ο μίτος των funds οδηγεί πίσω στη Eurobank

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

..."Καταλήξαμε σε καίρια συμπεράσματα γι’ αυτό το αλισβερίσι, στο οποίο η ταυτότητα ιδιοκτητών, μετόχων, διοίκησης και του φορέα του ρίσκου της επιχειρηματικής δραστηριότητας χάνονται σε μια βαριά ομίχλη δημιουργικής λογιστικής κορυφαίου επιπέδου: στόχοι, η φοροαποφυγή, η μεγιστοποίηση ωφελειών από το πρόγραμμα «Ηρακλής» σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου, η αδιαφάνεια ως προς τα κέρδη και τις ζημίες, η αποφυγή ανάληψης ευθυνών από εταιρείες που είναι γνωστές στην κοινή γνώμη -και άρα ελέγξιμες-, η απόκρυψη της πραγματικότητας πως συχνά ο εκποιητής γίνεται πλειοδότης και κάτοχος του εκπλειστηριασμένου ακινήτου. 

Τελικά, το όλο σχήμα αποδεικνύεται μεθοδικά χτισμένο υπέρ των πιστωτών, με τον αδύναμο δανειολήπτη συνήθως από χέρι χαμένο. "

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Η είδηση ΕΔΩ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είχα διαβάσει την επόμενη χρονιά από την αποχώρηση του Λάτση από την Γιούρομπανκ, ότι είχε φτιάξει μια εταιρία στην Ελβετία (ένα όροφο απόσταση από τα γραφεία της "Γιούρομπανκ")και την είχε μπουκώσει στα δάνεια από την Γιουρομπανκ, τα οποία φόρτωσε στους επόμενους οι οποίοι δεν τα ζήτησαν ποτέ.
Εχω ξαναγράψει ότι ψυχανεμίζομαι ότι οι "έλληνες" του Σίτυ, και ειδικότερα αυτοί του κύκλου γύρω από τους Γλύξμπουργκ, μαζί με τους άλλους στο Φανάρι (2 κύκλοι επάλληλοι και κοινοί ως ενός σημείου), είναι οι χειρότεροι νταβάδες εσωτερικού..
Λόγω (και)παλατιού ίσως, που είναι τοποτηρητής από την ίδρυση του κράτους; Λόγω δανείων; Είμαι σίγουρος ότι είναι η συμμετοχή τους στην κυρίαρχη για την Ελλάδα Στοά, την οποία κοσμούν όλοι οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι: Βενιζέλος (ο σύγχρονος του Κεμάλ,που ήταν επίσης μέλος, όχι ο Τούρκογλου),ο 2ος "εθνάρχης" με θητεία και στο άλλο γνωστό κέντρο κατήχησης ηγετών, το Παρίσι ο Καραμανλής Α' δηλ., Μιζοτάκης (Κων/νος) κ.α.
Στα του Λάτση, εκτός του μεγαλύτερου αυθαίρετου στην Ελλάδα (mall), σύμφωνα με απόφαση του Σ.Τ.Ε. πριν 10-15 χρόνια, δεν ξεχνώ και ότι ήταν προ'υ'πόθεση από τους "θεζμούς/πρώην Τρόικα" στον Τζίφρα η παραχώρηση του Ελληνικού σε τιμές Δενδροπόταμου ή Ανω /Εξω Κακοχώρι, προκειμένου να του δώσουν την δόση από το μνημόνιο του.....
Πείτε τίποτα στους 36 Δίκαιους που είχατε αναφέρει πριν κάποια άρθρα να συντομεύσουν λίγο τις διαδικασίες , κοντεύουμε τα 2000 χρόνια κατοχής
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ