ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

Ο γενετικός επαναπρογραμματισμός της ανθρωπότητας


 ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο γενετικός επαναπρογραμματισμός της ανθρωπότητας

Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι όλο αυτό το θέμα με τον εμβολιασμό με mRNA εκτός από την  βιολογική πλευρά , έχει και την μεταφυσική του προέκταση;; Το «δουλεύουν» εδώ και πολύ καιρό. Εσχατολογικά, μεταμεσιανικά, δεν θέλουν να υπάρχουν πια ψυχές από τον Θεό.


Στον Πρακτικό Ιδεαλισμό του, το λαμόγιο ο Καλέργης γράφει ήδη για το ιδανικό του «πολυψυχικού ανθρώπου» που θα αντικαταστήσει τον «μονόψυχο». Για τον Καλέργη η ψυχή βρισκόταν στη μονοεθνική καταγωγή. Λοιπόν, δεν θα το έχουμε πια σύντομα.

Για τους γενετιστές, η θεόδοτη ψυχή βρίσκεται στη γενετική. Γενετική/καταγωγή - αυτά είναι εναλλάξιμα. Το γεγονός ότι «συνδυάζουν» τον εμβολιασμό με mRNA μείωσης του πληθυσμού με μια γονιδιακή θεραπεία που αλλάζει το DNA είναι επομένως μόνο αποτελεσματικό για την μετατροπή του DNA και για να μετατρέψουν τον «μονόψυχο» άνθρωπο, αυτόν που η ψυχή του κατάγεται από μια συγκεκριμένη Πηγή (θεό) στον «πολυψυχικό» αυτόν που δεν έχει μια καθαρή ενέργεια για ψυχή αλλά ένα συνονθύλευμα πολυεθνικής καταγωγής, και επομένως ποιο ευάλωτης και αδύναμης.

Δεν θέλουν να υπάρχουν αμιγώς ελληνικές/ιταλικές/γαλλικές κ.λ.π ψυχές αλλά ένα μπαστάρδεμα  ψυχών. Αυτό μαζί με την λαθρομετανάστευση και τον εκτοπισμό πάνε μαζί. Η κορυφαία τάξη των Ατλάντων για την οποία εργαζόταν ο Kalergi αποφάσισε να δημιουργήσει μια νέα καφέ μικτή φυλή που θα ήταν καλή για την κατασκευή πυραμίδων, όπως έγραψε το λαμόγιο στον Πρακτικό Ιδεαλισμό του. ΔΟΥΛΟΥΣ θέλουν να έχουν όπως την εποχή της Ατλαντίδας .

Οι ίδιοι θα διατηρήσουν τον εαυτό τους καθαρό και χωρίς εμβολιασμούς με σκευάσματα mRNA, και έτσι θα διατηρήσουν το IQ τους υψηλό ως οι μόνοι λευκοί άνθρωποι (οι οποίοι στη συνέχεια θα έχουν διαφορετικό όνομα και συνεπώς προστατεύονται από οποιαδήποτε γενοκτονία ή άλλη κριτική). Έτσι θέλουν να σχεδιάσουν την υποτιθέμενη σωτηρία του κόσμου, μετά από την οποία οι ίδιοι θα στέκονται αδιαφιλονίκητοι ως η μοναδική λευκή ηγετική φυλή .

Υ.Γ Η όλη φάση με τα σκευάσματα αποτελεί επιλογή μεταξύ του φωτός και του σκότους και των μονάδων αυτών... δηλαδή αυτός που έκανε το σκεύασμα, ακόμα και υπό το πρίσμα οποιασδήποτε δικαιολογίας, έκανε επιλογή ζωής σε συγκεκριμένο μυθιστορικό μεταίχμιο και διάλεξε... του αρέσει δεν του αρέσει διάλεξε..

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στέκομαι μονο σε αυτό που είπε ο Μοντανιέ πριν πεθάνει..."οι ανεμβολίαστοι θα σώσουν τους εμβολιασμένους..."

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

Μμ είπε...



Ας μη είμεθα πάντως και τόσο απαισιόδοξοι. Δεν κάνει καλό στην ψυχή.
Αυτή η μείξις ίσως έξει και αντίθετα του εωσφορικού προγραματισμού αποτελέσματα.
Το κακό όλα τα τυλίγει αλλά στο τέλος η αθωότης κερδίζει.

Ζή ο θεός του ανθρώπου.

Ανώνυμος είπε...

Μας το έχει ξεκαθαρίσει εδώ και αιώνες η αρχαία ελληνική μυθολογία, όταν ο Ηρακλής πριν ξεκινήσει τους άθλους έπρεπε να πάρει την πιό σημαντική απόφαση της ζωής του ώστε να γίνει ή όχι ήρωας, και να διαλέξει τον δρόμο της Αρετής ή της Κακίας.....
Στα του εμβολίου, εγώ χρησιμοποίησα την απλή λογική: α) το λένε όλοι οι κυβερνώντες -άρα κάτι βρόμικο παίζει, β) όλα τα φάρμακα κάνουν χρόνια να κυκλοφορήσουν λόγω μελετών, εδώ μιλάμε για 6 μήνες, και γ) ειδικά η mRNA τεχνολογία είναι πρωτοεμφανιζόμενη σε πρακτική εφαρμογή, θα περίμενα 2-3 γενιές πριν το κάνω.Τελικά ύστερα από 2-3 χρόνια, βγαίνουν τα πρώτα παρατράγουδα , όπου έχουν πεθάνει τόσοι αθλητές όσοι τα προηγούμενα 40 χρόνια από καρδιά ή εγκεφαλικό π.χ., και αναφέρω τους αθλητές γιατί έχουν ιατρικό φάκελο με όλες τις εξετάσεις σ'όλη τη διάρκεια της ζωής τους, δεν είναι κάποιος ροκ σταρ ή ηθοποιός (πόσο αντιφατικός ο τίτλος με την πραγματικότητα) που έσκασε η καρδιά του από τα ναρκωτικά, ή το ποτό
@ΛΥΚ Ελπίζω η Θεία Δίκη να κάνει δουλίτσα με τις αιμομιξίες και να βγαίνουν ζαβά όπως οι βασιλείς κάποτε
@ΑΠΛΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ α) είμαστε σίγουροι ότι θέλουν να σωθούν οι εμβολιασμένοι;Εμένα οι γονείς μου μου είπαν απ'έξω απ'έξω "συγγνώμη" που τους έλεγα να μην το κάνουν, ωστόσο ένας άλλος φιλαράκος που το έκανε "γιατί θέλω να βγαίνω στα μπαρ" δεν το αναφέρει καν.Ούτε καν να μου ζητήσει συγγνώμη, όταν πριν από 2 χρόνια που τον έστειλα σε ένα μαγαζί να ρωτήσει κάτι για να μην κάνω τεστ μου είπε "κάνε το εμβόλιο να μην εξαρτάσαι από τους άλλους".Ούτε μιά άλλη φίλη μου έχει πει κάτι για το γεγονός ότι παρ'όλο που τον 1ο μήνα ήταν κατά, τον 2ο όχι μόνο το έκανε, αλλά με παρότρυνε να το κάνω και εγώ...
Επίσης, είμαστε σίγουροι ότι θέλουμε να σώσουμε κάποιους που όταν έπρεπε να στηλώσουν τα πόδια τους ενάντια σε κάτι τόσο παράλογο και παράνομο μας άφησαν ξεκρέμαστους;;;;
Και τέλος, αφού αυτή η γ@μιόλα η ακίδα και το επιμολυσμένο DNA μεταδίδεται από την ανθρώπινη επαφή, είμαστε σίγουροι ότι δεν το φέρουμε πλέον και μεις;;
'Ηδη λένε ότι κάνουν τέτοια εμβόλια στα κρέατα..Εγώ πάντως, έχω σκεφτεί πολλές φορές αν κάνω καλά που φιλάω τους γονείς μου σε Πάσχα και Πρωτοχρονιές.
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ενδιαφέρουσα σκέψη, όντως τι γίνεται όταν μεταλλάσσεται ένας άνθρωπος τόσο έντονα;
Δεν αλλάζει η ψυχή του;
Τι στην ευχή δεν είναι αλληλένδετη με το σώμα σε κάποιο βαθμό;
Δώσε περισσότερα βοηθήματα ...

Ανώνυμος είπε...

Κι αν δεν υπάρχει DNA;
Σύμφωνα με το παρακάτω άρθρο "DNA discovery, extraction and structure. A critical review" (Ανακάλυψη DNA, εξαγωγή και δομή. Μια κριτική επισκόπηση) που φαίνεται εμπεριστατωμένο, το DNA είναι ένα θεωρητικό μοντέλο που δεν έχει επαληθευτεί ποτέ.
Επιπλέον τα τεστ DNA είναι σαν τα rubbish test ή τα pcr – τόσο αξιόπιστα!
ΕΥΑΝΔΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

DNA discovery, extraction and structure. A critical review
https://criticalcheck.wordpress.com/2021/12/15/dna-discovery-extraction-and-structure-a-critical-review/

Μμ2 είπε...




Θρησκευτικό κίνημα του Φάλουν Γκονγκ, αντίθετο στο μαρξιστικό Woke κίνημα.

Οι Epoch Times αντιτίθενται στο Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα, προωθούν ρεπουμπλικάνους/δεξιούς πολιτικούς στην Ευρώπη, και έχουν υποστηρίξει τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ.

Η εξάσκηση του Φάλουν Γκονγκ αποτελείται από δύο χαρακτηριστικά: την εκτέλεση των ασκήσεων και την βελτίωση του σίνσινγκ (ηθικός χαρακτήρας, ιδιοσυγκρασία). Στο κεντρικό κείμενο του Φάλουν Γκονγκ, ο Λι δηλώνει ότι:
«Το σίνσινγκ περιλαμβάνει την αρετή (η οποία είναι ένα είδος ύλης), περιλαμβάνει την ανεκτικότητα, περιλαμβάνει την αφύπνιση για τα πράγματα, περιλαμβάνει την εγκατάλειψη πραγμάτων – την εγκατάλειψη όλων των επιθυμιών και όλων των προσκολλήσεων που βρίσκονται σε έναν συνηθισμένο άνθρωπο και πρέπει επίσης να υπομείνεις κακουχίες, για να αναφέρω μόνο μερικά πράγματα».

Η εξύψωση του ηθικού χαρακτήρα κάποιου επιτυγχάνεται, αφενός, ευθυγραμμίζοντας την ζωή του με την αλήθεια, την συμπόνια και την ανεκτικότητα κι από την άλλη, εγκαταλείποντας τις επιθυμίες και τις αρνητικές σκέψεις και συμπεριφορές, όπως η απληστία, το κέρδος, η λαγνεία, η επιθυμία, ο φόνος, η μάχη, η κλοπή, η ληστεία, η εξαπάτηση, η ζήλια κ.λπ..

Ο Λι Χονγκτζί δίδαξε ότι η ομοφυλοφιλία κάνει κάποιον «ανάξιο να είναι άνθρωπος», δημιουργεί κακό κάρμα και είναι συγκρίσιμη με το οργανωμένο έγκλημα. Δίδαξε επίσης ότι «η αποκρουστική ομοφυλοφιλία δείχνει την βρώμικη ανώμαλη ψυχολογία του γκέι που έχει χάσει την ικανότητα του συλλογισμού». Ο Λι δήλωσε επιπλέον σε μια ομιλία του 1998 στην Ελβετία ότι «ο πρώτος στόχος εξόντωσης των θεών θα ήταν οι ομοφυλόφιλοι». Παρόλο που οι ομοφυλόφιλοι, οι λεσβίες και οι αμφιφυλόφιλοι μπορεί να εξασκούν το Φάλουν Γκονγκ, ο ιδρυτής Λι δήλωσε ότι «πρέπει να παραιτηθούν από την κακή συμπεριφορά κάθε σεξουαλικής δραστηριότητας του ίδιου φύλου».
Η κοσμολογία του Φάλουν Γκονγκ περιλαμβάνει την θέση ότι οι διαφορετικές εθνότητες έχουν η καθεμία μια αντιστοιχία με τους δικούς της ουρανούς και ότι τα άτομα μεικτής φυλής χάνουν κάποια πτυχή αυτής της σύνδεσης.

*Η «πολιτική ορθότητα» είναι δημιούργημα των μπολσεβίκων της “Σχολής της Φραγκφούρτης” και που τους περισσότερους τους δολοφόνησε ο Στάλιν, τελετουργικά. Δεν υπάρχει Πανεπιστήμιο ειδικά στην Δύση που να μην λιβανίζει υποτελικά και δουλικά την μιαρή “Σχολή της Φρανκφούρτης”.
Το νέο φρούτο αυτής της πολιτικής/μαρξιστικής σέχτας είναι το Woke κίνημα και η Μεγάλη Επανεκκίνηση.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Καλημερα σε ολους.
Κρισιμο θεμα εθεσες Λυκαστρε.
Μεγαλη μαχη γινεται για τις ψυχες των ανθρωπων.
Τα εμβολια σιγουρα επηρεασαν τις ψυχες οσων τα εχουν κανει αλλα με την εννοια της Ληθης,δηλαδη λειτουργουν σαν μονωτες απο το εξωτερικο περιβαλον.
Ας πουμε οτι τις αδρανοποιησαν για οσο δρουνε, βεβαια δεν ξερουμε τις μονιμες βλαβες.
Οπως σωστα λεει και ο Ξενοδοχωφ για τον Ηρακλη καλουμαστε καθε μερα να παρουμε αποφασεις μπροστα σε ενα σταυροδρομι του Καλου η του Κακου.
Την τελικη εκβαση αλλος θα την κρινει εμεις το μονο που εχουμε να κανουμε ειναι ανηλεης αγωνας εναντια σε καθε Κακο.

Ανώνυμος είπε...

Χαίρετε
Τα γονίδια του DNA γνωρίζουν σήμερα μπορούν να ενεργοποιούνται με φώς ή και να ενεργοποιούν μηχανισμούς επιδιόρθωσης, παράδειγμα η κατωτέρω δημοσίευση:
https://www.hopkinsmedicine.org/news/newsroom/news-releases/2020/06/light-activated-crispr-triggers-precision-gene-editing-and-super-fast-dna-repair

Επίσης η επιστήμη σήμερα γνωρίζει ότι τα κύτταρα επικοινωνούν μεταξύ τους με φώς δηλαδή ανταλλάσσουν μεταξύ τους πληροφορίες μέσω φωτονίων.
Τι σημαίνουν αυτά, ότι το σύμπαν ενδέχεται να μεριμνά κατά το δοκούν προκειμένου να ακυρώσει ή να τροποποιήσει τις βλάβες των εμβολίων ή και ακόμα να αναβαθμίσει τον Άνθρωπο και να διαγράψει τον μετάνθρωπο που προσπαθούν κάποιοι να εμφανίσουν.Το κακό υπάρχει ένεκα του καλού.
Κιμων