ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

Εκεί πάνω στον Παρνασσό έχουν κακή αύρα μαζεμένη.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Κάθε φορά που παίζω με τα ζωντανά μου, σκέφτομαι εκείνον τον έρμο τον σκυλάκο τον Όλιβερ. Άνθρωπος που δεν έχει συμπόνια για τα ζώα δεν έχει ούτε για τους ανθρώπους. Η αγάπη για τα ζώα είναι δείκτης πολιτισμού και καλοσύνης Ήθελα να σας να πω, ότι δεν είναι τυχαίο το μέρος που έγινε ο βασανισμός του σκύλου με σκοπό την θανάτωση του. 

Εκεί πάνω στον Παρνασσό έχουν κακή αύρα μαζεμένη. Ο Παρνασσός κάποτε είχε μετατραπεί από τους καδμείους* Θηβαίους και όχι Έλληνες (καταλάβατε τώρα γιατί τους "αγαπούσε" τόσο ο Αλέκος) σε ένα απέραντο ανθρωποθυσιαστήριο

Θυσίαζαν προς τιμή του Διονύσου(Οσίρι) και της Ίσιδος (σελήνης) συνέχεια ανθρώπους. Η Αρχαιολογική έρευνα του 1842 αποκάλυψε πράγματα και θαύματα για τις τελετές (ανθρωποθυσίες) του Άνουβι, του Όσιρι και της Ίσιδος στην Τιθωραία, σήμερα την γράφουν Τιθορέα. Αυτούς τους ηλίθιους τους πολεμούσε ο Ηράκλειτος.

* Οι Κάδμειοι ή Κάδεμ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ μας ήρθαν στην Ελλάδα.Η εισβολή των Καδμείων δεν ήταν ειρηνική. Ο Διόδωρος Σικελιώτης περιγράφει την εισβολή του Κάδμου/Ερμού σαν κάτι πολύ βάρβαρο.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Two Steps From Hell - Moving Mountains (Invincible)

https://www.youtube.com/watch?v=WiST_CY8Zo4

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

Ανώνυμος είπε...

ποιος αλεκος;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" ποιος αλεκος; "

Ένας είναι ο Αλέκος ντε.!! Ο Μέγας Αλέξανδρος.