ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Σιγά που θα πάμε να πολεμήσουμε για τους Αμερικανούς. Καλύτερα να στραγγαλιστούμε με τα κορδόνια απ' τις μπότες. Τίμιος θάνατος.

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αυτοί οι επικίνδυνοι τύποι, αυτοί οι Τούρκοι Εσωτερικού δεσμεύτηκαν απέναντι στις ΗΠΑ να διώξουν τα οπλισμένα Mirage 2000-5 γεγονός που αποτελεί μέρος της ανακοίνωσης για την LoA. Κατάντια..

Προφανώς και αναφέρονται στα Mirage-5! Δεν ήταν τυχαία η ανακοίνωση Δένδια και η σύμπτωση με την αναφορά στην Loa. ΕΔΩ . Τα Μ2000 είναι εκτός από καιρό.. Όσο για αυτό που μας ζητάνε τα αμερικανάκια να πάμε να πολεμήσουμε στην Ουκρανία για δαύτους...Πριτς δεν σφάξανε.

Σιγά που θα πάμε να πολεμήσουμε για τους Αμερικανούς. Καλύτερα να στραγγαλιστούμε με τα κορδόνια απ' τις μπότες. Τίμιος θάνατος. Αυτοί δεν λογαριάζουν ούτε συμμάχους ούτε τίποτα. Οι ΗΠΑ δεν έχουν ζητήματα ηθικής τάξης. Έχουν συμφέροντα. Είναι σχεδόν συγκινητικό το ενδιαφέρον για την ηθική που μας λένε κάποιοι , αλλά είναι πλέον ξεκάθαρο και με την ανακοίνωση της νέας "Antanta" * από Γαλλία και ΗΒ ότι ήρθε η ώρα μας να πολεμήσουμε. 

Και θα πολεμήσουμε χωρίς τις ΗΠΑ . Αυτοί έχουν δουλειά στην ΝΑ Ασία. Για αυτό φτιάχνουν το AUKUS. Εμείς ως αποικία που λέγεται ΕΕ έχουμε άλλη αποστολή. Να γίνουμε νέα Ουκρανία. Τμηματικά. Στην αρχή κάτι "δευτερότριτοι" Ρουμάνοι , Πολωνοί, Βούλγαροι , Έλληνες . Μετά οι "ευγενείς" Γερμανοί, Γάλλοι και στο τέλος οι Άγγλοι.

Οι  Αμερικάνοι το λένε ξεκάθαρα ότι πολεμάνε την Ρωσία με ουκρανικά χέρια χωρίς να χύνουν αμερικανικό αίμα. Θα συνεχίσουν να το κάνουν και με εμάς . Εξάλλου ήδη κατέστρεψαν την οικονομία μας και της Ευρώπης . Δεν είμαστε πλέον ανταγωνιστές τους ούτε καν αγορά για αυτούς .Το μόνο που μπορούμε πλέον να προσφέρουμε σε αυτούς είναι το αίμα . Έχουν ανατρέψει ολόκληρη γενιά πολιτικών για να μας οδηγήσουν εκεί . Και ας πέσουν μερικά πυρηνικά στην Ευρώπη . Το ραδιενεργό σύννεφο δεν θα φτάσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Η διαφορά του ΝΑΤΟ με την νέα Ανταντα είναι ότι στο δεύτερο δεν συμμετέχουν ΗΠΑ άρα δεν υπάρχουν κάτι ξεπερασμένα άρθρα 5 που θα τους ανάγκαζε να πολεμήσουν.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα , τι ωραία που κουμπώνουν όλα . Με τους μασώνους yes men στην Ευρώπη πάμε όλοι για επεξεργασμένη ύλη . Πολλά χρόνια δολοφονούνται οι αντιδραστικοί στην Ευρώπη και εδώ ? Το θέμα μας είναι να παρακάμψουν Κινέζοι - Ρώσοι το ευρωπαϊκό μέτωπο και να πάνε μηχανοκίνητες διακοπές στην Αμερική κατευθείαν . Αλλιώς η καταστροφή θα είναι μεγάλη στην Ευρώπη . Εμείς λίγο αμέτοχοι θα την βγάζαμε καλύτερα .
Φάνηκε αγαπητέ η προσφορά του Δένδια ότι ήρθε κατευθείαν από την πρεσβεία για τα μαχητικά μας . Γιατί δεν στέλνουν αυτοί τα φόλα 35 κατευθείαν Ουκρανία να ησυχάσουμε .

kakos04

Ανώνυμος είπε...

το ξερουμε εδω και καιρο, για μαλακες ψαχνουν