ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Οι περισσότεροι βρίσκονται στο λάθος δίλημμα

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Οι περισσότεροι βρίσκονται στο λάθος δίλημμα:
"Με τους παπάρες του Ισραήλ ή με τους παπάρες του Ιράν;;".
 
Στην μεταξύ τους σύρραξη που επιδιώκει ένα "Χ" ισοπαλίας, μετά την επικείμενη ήττα της Δύσης στην Ουκρανία στον εκεί πόλεμο μεταξύ των 2 Βασιλικών Σεληνιακών Οίκων, εντός του 1ου Παγκοσμίου νομισματικού πόλεμου που βρίσκεται σε εξέλιξη.
 
Η σωστή απάντηση είναι μια: Με τις γυναίκες της αντίστασης στο Ιράν.
 
Να θυμάστε  ότι ο πραγματικός πόλεμος δεν είναι ο στρατιωτικός αλλά νομισματικός. Και ότι διεξάγεται και στο ψηφιακό πεδίο του ίντερνετ για την κυριαρχία του. Όπως και να έχει τα νέα δεν είναι καλά για εμάς. 
 
Αν γενικευτεί ο πόλεμος, η Σούδα για τους Αμερικανούς και η Κύπρος για τους Βρετανούς θα είναι κομβικής σημασίας. Οι Τούρκοι ήδη ξεκαθάρισαν ότι δεν θα διευκολύνουν καμία επιχείρηση των Αμερικάνων από Τουρκικό έδαφος.Οι Ιρανοί ξεκαθαρίζουν ότι γενικευμένος πόλεμος σημαίνει και πόλεμος κατά των συμμάχων.
 
Ελλάδα και Κύπρος είναι η ασπίδα της δύσης, όχι από επιλογή αλλά από γεωγραφική συγκυρία. Αυτό που λέμε. “ δεν έτυχε, πέτυχε”...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν χαίρομαι που το σιωνιστικό κράτος δείχνει να τιμωρείται ύστερα από αλλεπάλληλες σφαγές αμαχων,στην γενοκτονία που διαδραματίζεται εδώ και πολλά χρονια στην Παλαιστίνη.....
Θλίβομαι μονο για την κατάντια των "συμμαχων"του προτεκτοράτου μας....

Σαφώς και πρέπει να είμαστε με το μέρος των γυναικών του Iραν,μα και του Αβγανιστάν και όλες τις καταπιεσμένες γυναίκες που δυστυχούν σε όλα τα μουσουλμανικά κράτη....

Το star trek δείχνει να επαληθεύεται με ακρίβεια και περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί και αύριο.....όπως σας έγραψα σε σχόλιο μου εδώ:

Λαμόγια....ο Ζεύς είναι εδώ και παρακολουθεί στενά κάθε σας κίνηση.

http://zeys-elaynon.blogspot.com/2024/03/blog-post_96.html

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

ΔΙΟ είπε...

Μετά από όλο αυτό τον καιρό εξαθλίωσης οικονομικής, προδοσίας μεταξύ των ελληνεζων στο εσωτερικό κατά την πανδημία, εθνική ξεφτίλα σε διάφορα επίπεδα δεν νιώθω και ιδιαίτερη έκπληξη αν φάμε καμιά μπόμπα ή αρχίσουν τα αλαχουπαρ να πετσοκοβουν.
Και μέσα σε αυτή την καταιγίδα νιώθω μια καθαρότητα σκέψης βλέπω οτι κάποιοι πετάνε στα πρόβατα αλλεπάλληλους τρόμους ενώ παράλληλα τα εξαθλιωνουν ώστε να φτάσουν σε τέτοιο σημείο που να παρακαλάνε για την προγραμματισμένη παπατζα/σωτηρία που θα τους προσφέρουν.

Ιδιαίτερες εποχές να ζει κανείς θα έλεγα.