ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Χωρίς το DIRCM το μόνο που θα κάνει το ελικόπτερο είναι να σου πει ότι σε 6, 5, 4, 3, 2, 1 πεθαίνεις.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ουδεμία αναφορά σε DIRCM (Directed Infrared Countermeasure). Με απλά λόγια τα ελληνικά UH-60 θα μπορούν να εντοπίσουν μέσω του AN/AAR-57 (CMWS) τους εισερχόμενους πυραύλους, αλλά λόγω τις απουσίας του DIRCM δεν θα μπορούν να κάψουν με laser τα ηλεκτρονικά του.

Για να καταλάβετε, απλά δείτε το video :


 Χωρίς το DIRCM  το μόνο που θα κάνει το ελικόπτερο είναι να σου πει ότι σε 6, 5, 4, 3, 2, 1 πεθαίνεις.

Όσο για τα  F-35 Άλλη μία σύμβαση χωρίς την παραμικρή αναφορά σε πυραύλους ΕΔΩ . Πόσους ευρωπαίους εισαγγελείς χρειαζόμαστε για να ξεβρομίσει η χώρα;;

Είναι υποχρεωτικό ή ΝΔ να υποστεί συντριβή. Δεν έχει σημασία ποιόν θα ψηφίσετε φτάνει να μην είναι αριστερά. Ευρωεκλογές .... ο στόχος ένας. Νευρικό κλονισμό στην ΝΔ να πετάξουν έξω το κωλοσογο οι ίδιοι!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από ότι μας λες τόσο καιρό τέτοια συστήματα λέιζερ ή μικροκυματικά που έπονται είναι απαραίτητα πλέον . Δυστυχώς πιστεύω για άμεση αγορά τέτοιων συστημάτων η μόνη λύση είναι μια black flag προσομοίωση βολής με Φλώρο και Μητσοθάφτη μέσα εκείνη την στιγμή (+ Αποστολάκη σαν δωροσακούλα ) μπας και φοβηθούν και τα παραγγείλουν . Με τόσους προδότες και ακόμα κωλώνουν οι Τούρκοι , που να είχαμε και πατριωτική ηγεσία πολιτική και στρατιωτική , μόνοι τους θα υποχωρούσαν στην Ανατολία .

kakos04

Μμ είπε...




Με τόσους προδότες και ακόμα κωλώνουν οι Τούρκοι , που να είχαμε και πατριωτική ηγεσία πολιτική και στρατιωτική , μόνοι τους θα υποχωρούσαν στην Ανατολία .

kakos04

...............................

Πανάξιος, πατριώτη. Ακόμα γελάω. Όπως τα λες.
Αν και δεν είναι προδότες, έννοια σου, ελληνώνυμοι περιούσιοι, γεννημένοι ή βαπτισμένοι σε σατανοστοές, είναι. Αλλά, κάλλιο αργά παρά ποτέ, ο αποικοκρατούμενος σανοτρεφόμενος Έλλην αρχίζει και ξυπνάει από τους λίγους και σοβαρούς πατριώτες, εμάς.

Θαρσείτε. Έσσεται και πάλιν ελληνικόν ήμαρ!