ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

Σοβαρά τώρα, πήραν Blackhawk χωρίς σύστημα αυτοπροστασίας.!!!!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Διαβάζουμε ότι ενέκριναν το πρόγραμμα προμήθειας των ελικοπτέρων, UH-60M Blackhawk για την Αεροπορία Στρατού. 

Σοβαρά τώρα, πήραν Blackhawk χωρίς σύστημα αυτοπροστασίας.!!!!! Απέκτησαν και τα Black Hawk περιβαλλοντική συνείδηση και έρχονται ως ''Green''. Θα μπουν λέει σε 2ο χρόνο... Όπως μπήκανε και στα Kiowa (που δεν μπήκε τίποτε). Τραγικό...άρα τα θέλουν για παρελάσεις και όχι για πόλεμο. Τώρα θα μπορούσε κάποιος να μου πει.."Γιατί θα πάμε σε πόλεμο";; Μα για αυτό όλα είναι ΑΟΠΛΑ...από τα F-16 και γενικώς όλα μας τα συστήματα όπως και τα ελικόπτερα και τα 1117.

Άλλη μια κορυφαία επιτυχία... Όπως πήραμε τα 214 δίχως τις σύγχρονες τορπίλες, τα Leo2 HEL δίχως βλήματα, πήραμε τα κορυφαία MH-60R δίχως Α/Υ τορπίλες νέας γενιάς. Βασικά δεν πήραμε ούτε τορπίλες ΜΚ54. Όταν πιάνουν υποβρύχια θα τους ρίχνουν πέτρες.

Είναι γνωστό ότι οι πλατφόρμες κερδίζουν τον πόλεμο, σε περίπτωση δε που χρειαστούν όπλα, θα μας δοθούν αυτοστιγμεί από τους στρατηγικούς "συμμάχου" μας. Τι όχι;; Κανένας λόγος ανησυχίας. Προχωράμε.

1. Παραγγελία ανθυποβρυχιακών ελικοπτέρων με ένα ΠΝ χωρίς καράβια. 

2. Παραγγελία (χωρίς φυσικά διαγωνισμό και μάλλον χωρίς εγχώρια συμμετοχή) πετσοκομμένων UH-60 για μείωση κόστους.

Γενικά υπάρχει σχεδιασμός και σεβασμός στα χρήματα που ξοδεύονται. Κάθε μέρα πρωταπριλιά. Όσο περνάνε τα χρόνια όλο και πιο πολύ μπουρδέλο γινόμαστε. Παλιά έστω και δανεικά υπήρχαν λεφτά και τα καίγανε. Τώρα δεν υπάρχει μία, αλλά το πάρτι δεν λέει να σταματήσει. Κυβέρνηση αΧρήστων. 

Η φάση με τη ΝΔούλα πλέον δεν αντέχεται. Στο παρελθόν είχαμε 10 παπάντζες και 5 έργα. Πλέον είμαστε στις 20 παπάντζες και μηδέν έργο. Δεν κουνιέται φύλλο,στην χώρα.  Τόσο δούλεμα δεν έχουμε ξαναφάει από κανέναν. Και όταν πας να τους ζητήσεις το λόγο ή το χρονοδιάγραμμα για κάτι, σου πετάνε ένα "τέλη 2025", " μέχρι το 2026", "τέλος της θητείας μας το 2027", "Ατζέντα 2030" χωρίς περαιτέρω τεκμηρίωση. Παπατζήδες παντού.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ

https://www.youtube.com/watch?v=_E92SxogPRE

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

Ανώνυμος είπε...

άσχετο αλλά ενδιαφέρον
https://i-epikaira.blogspot.com/2024/03/blog-post_413.html
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ