ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

K. Γρίβας: «Εαν δεν ληφθούν άμεσα σοβαρά μέτρα ο Ελληνισμός θα υπάρχει μόνο στα βιβλία της ιστορίας»

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Συμφωνούμε ΑΠΟΛΥΤΑ σε όσα λέει ο κ.Γρίβας. Άλλωστε σας τα έχουμε πει και εμείς πολλές φορές. Μάλιστα σας έχουμε πει ότι μέχρι το έτος 2030 είτε θα εξαφανιστούμε σαν χώρα από τον ρου της ιστορίας που λέει και ο κ.Γρίβας, είτε θα αποφασίσουμε να γίνουμε αυτό που πρέπει να είμαστε.

Για να το πούμε με απλά λόγια. Αν δεν σταματήσουμε αυτό το "τσουνάμι" θα μας καταπιεί.! Η λαθροεισβολή είναι το Νο 1 πρόβλημα της Ελλάδας αυτήν την στιγμή...οι τούρκοι έπονται. Είναι η μεγαλύτερη απειλή που έχει αντιμετωπίσει ποτέ ο Ελληνισμός. Και φυσικά θα ακολουθήσει και η υπόλοιπη Ευρώπη. Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι. Και φυσικά υπάρχει σχεδιασμός

Η κατάσταση θυμίζει τους περσικούς πολέμους όταν η σκοταδιστική Ασία έκανε τον κόπο να εξαλείψει έναν πολιτισμό που ζούσε σε αυτόν τον τόπο.Εκείνοι οι άνθρωποι αντικαταστάθηκαν από άλλους που δεν έχουν πρόβλημα να δουλοπαροικούν σε σατραπεία. Μόνο που τώρα οι σημερινοί "Πέρσες"  έρχονται ως "πρόσφυγες" και "κατατρεγμένοι"...και αυτό είναι ακόμα πιο επικίνδυνο. 

Τους έχει πιάσει μια λύσσα εποικισμού. Θεσμοί που ορκίστηκαν να υπηρετούν τον Έλληνα απεργάζονται την καταστροφή του. Αφελές το ερώτημα: Γιατί αντί να ξοδευτούν ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ για την ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ χιλιάδων μουσουλμάνων, τα χρήματα αυτά δεν διατίθενται για την καλύτερη ΦΥΛΑΞΗ των ΣΥΝΟΡΩΝ;;  Η για την ενίσχυση της ελληνικής οικογένειας.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι "πρόσφυγες και κατατρεγμένοι" λύσσαξαν με την αφίσα για τις αμβλώσεις; Οι πρόσφυγες και κατατρεγμένοι κήρυξαν πόλεμο για να μην καταγραφούν οι οροθετικές πουτάνες; Που βρίσκονται αυτές; Τις τράβηξαν από την πιάτσα; Οι πρόσφυγες απολύουν γυναίκες που εγκυμονούν;
Οι Πέρσες, γη και ύδωρ ήθελαν. Αυτοί που ήθελαν να σφάξουν και να κατσικωθούν ήταν οι ΓΑΛΑΤΕΣ από τη κατάμαυρη Ευρώπη (εκ Φοινίκης η κυρία.., μήπως κάτι λέει αυτό;). Οι σημερινοί σφαγείς λέγονται τεχνοκράτες, εκζέκιουτιβζ, δικαιωματζήδες, τηλεορατζήδες, ακαδημαϊκοί, δημοσιογράφοι, κοινωνιολόγοι, επιδημιολόγοι κοκ. Και όλοι αυτοί αυτοαποκαλούνται "ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ".
Μας χάλαγαν τα τουρκικά σήριαλ με άνδρες, γυναίκες και οικογένειες με παιδιά. Προτιμούσαμε τα σήριαλ του Ρήγα και του Παπακαλιάτη με πούστηδες, υστερικές και άτεκνους. Ούτε τον εχθρό δεν μπορούμε να αναγνωρίσουμε...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Ούτε τον εχθρό δεν μπορούμε να αναγνωρίσουμε... "

ΟΛΟΙ σας εχθροί των Ελλήνων είστε. Και οι λαθραίοι και οι "κατατρεγμένοι", και οι τεχνοκράτες, και οι πουτάνες, και οι λεσβίες, και οι φλούφληδες, και οι τραβεστί, και οι ανωμαλιάρηδες, και οι κουλτουριάδηδες, και η κάθε Σούλα Μπούλα και το κακό συναπάντημα.

Όποιος θέλει πουτάνες...να πληρώσει και το τίμημα, που μπορεί να είναι και το να κολλήσει ένα ωραιότατο AIDS.Γιατί να λυπηθούμε κάποιον που θέλει να πηγαίνει στις πουτάνες;;; Και γιατί ρε αδελφέ να πρέπει να τους λυπηθούμε όλους αυτούς;;

Έχει γεμίσει ο τόπος φιλοχρήματα αναίσθητα καθάρματα, δειλούς και παρτάκηδες που σκέφτονται μόνο το ατομικό τους συμφέρον και όχι το συμφέρον του συνόλου. Γιατί αυτούς να πρέπει να τους λυπηθούμε και να τους ενημερώνουμε για να προφυλαχθούν;; Πες μου γιατί;;

Εάν συνεχίσουμε να κάνουμε τα ίδια λάθη, τις ίδιες επιλογές του πρόσφατου παρελθόντος, θα οδηγηθούμε ξανά πολύ σύντομα σε ποιο βαθύ σκότος. Αφού το αίμα κινεί την ιστορία, τότε ας φύγουν αυτοί που πρέπει να φύγουν, και ας μείνουν αυτοί που πρέπει να μείνουν για ένα καλύτερο αύριο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Μας χάλαγαν τα τουρκικά σήριαλ με άνδρες, γυναίκες και οικογένειες με παιδιά. Προτιμούσαμε τα σήριαλ του Ρήγα και του Παπακαλιάτη με πούστηδες, υστερικές και άτεκνους."

Δηλαδή το να έχεις κανείς να διαλέξει ΜΟΝΟ ανάμεσα στην Σκύλλα και στην Χάρυβδη...αυτό με ξεπερνάει.!!! Ναι με χαλάνε τόσο τα τούρκικα σήριαλ με την ΒΑΡΒΑΡΗ γλώσσα, που όταν την ακούω το αίμα των προγόνων μέσα μου "φουσκώνει" και θέλει να γίνει πλημμύρα και να κατακλύσει τα πάντα.!!

Με χαλάνε επίσης και σήριαλ με πούστηδες, λεσβίες και ανωμαλιάρηδες. Όσο για αυτό το "άτεκνους" πετάξτε ρε τα κινητά σας, και επικοινωνήστε μεταξύ σας σαν άνθρωποι και όχι σαν ρομπότ και μετά ελάτε να μου το ξαναπείτε.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Ααα βλεπω τα πηρες στην κρανα?
Οτι πρεπει για Μακεδονομαχο εισαι.
Πλεεις μεθ ορμης ακαθεκτου?

Ανώνυμος είπε...

"Έχει γεμίσει ο τόπος φιλοχρήματα αναίσθητα καθάρματα, δειλούς και παρτάκηδες που σκέφτονται μόνο το ατομικό τους συμφέρον και όχι το συμφέρον του συνόλου. Γιατί αυτούς να πρέπει να τους λυπηθούμε και να τους ενημερώνουμε για να προφυλαχθούν;; Πες μου γιατί;;"

Ποιου συνόλου;αυτού που πήγε και μπολιάστηκε;
Δυστυχώς τα πράγματα έχουν μπερδευτεί χειρότερα μετά τα μπόλια και πρέπει να γίνει κάτι άμεσα και αν προλάβουμε να κάνουμε κάτι.....

Και βρε παίδες ο Κουλής το είχε αναφέρει πεντακάθαρα στην προεκλογική του καμπανια πριν την πρώτη του τετραετία....."θα πολεμήσω τον νατιβισμό"......
Μετά από αυτό,τα ζώα που τον ψηφισαν μπορούν να λέγονται Έλληνες;;;;;;;

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΠΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΙΣ 11-6-2018 : ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΤΟΝ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ

https://www.youtube.com/watch?v=AoJJitJ6ktA

Μητσοτάκης Θα πολεμήσουμε τον νατιβισμό τους αυτόχθονες! ! !

https://www.youtube.com/watch?v=GGMvVET7iR8

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

Perseas είπε...

Να αγιάσει το στόμα σου Λύκαστρε

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως ο ανωνυμος φιλος εχει δικαιο. Καλυτερα να ειμαστε πραγματιστες,ωμοι και κυνικοι παρα να ευλογουμε τα γενεια μας.
Δυστυχως η ευρεια πλειοψηφια των κατοικων της χωρας δεν θελει και δεν μπορει...

ΛΟΚΙ