ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Οποία κυβέρνηση δεν προχωρήσει σε εξορύξεις φυσικού αερίου, θα πρέπει να ηττηθεί στις κάλπες.

 Πολύ επιτυχημένη διμερής 🇩🇪-🇬🇷 συνάντηση σε @OurOceanGreece μεταξύ @SteffiLemke και @Skylakakis. Θέλουμε να πετύχουμε μια προληπτική παύση στις εξορύξεις βαθέων υδάτων. Η πρωτοβουλία αυτή βρίσκει όλο και περισσότερους υποστηρικτές.

Ευχαριστούμε τους 🇬🇷 οικοδεσπότες για την… pic.twitter.com/ef0UIaCwHx

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Οποία κυβέρνηση δεν προχωρήσει σε εξορύξεις φυσικού αερίου, θα πρέπει να ηττηθεί στις κάλπες.

Στα αρχίδια μας για τους Γερμανούς και το τι θελουν. Μια φορά τα γλίτωσαν τα πυρηνικά. Σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει ούτε μονοκύτταρος οργανισμός στα εδάφη τους. Θα τους τακτοποιήσουν οι Ρώσοι άθελά τους, όπως άθελά τους οι μεγάλες δυνάμεις μας εξαφάνισαν τον οθωμανικό στόλο. 

Αυτά εδώ παιδιά είναι τα λάθη των Αμερικάνων στον WW2. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε. 

Υ.Γ  Το νου μας στην Κύπρο. Το καλοκαίρι θα είναι δύσκολο.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα , μωρέ τι προδοταριό είναι αυτό , μέχρι να τα αξιοποιήσουν οι Γερμανοί θα παγώσουν τα πάντα , είτε με θαλάσσια πάρκα εκεί που είναι να γίνουν οι εξορύξεις είτε με συμβάσεις σαν αυτή που περιγράφεις . Το τι παλούκωμα θέλουν όλοι δεν περιγράφεται . Η Αυστρία έκανε μήνυση και προχωράει στην Ευρωπαϊκή επιτροπή για το τέλος αποθήκευσης φυσικού αερίου που τους γδέρνει η Γερμανία . Τι παράσιτα είναι αυτά με μηδενικό ηθικό υπόβαθρο .
Εννοείς ότι κατέστρεψαν οι ουσαίοι την οικονομία της Γερμανίας για ιδίο όφελος και το αντίστοιχο βάθος αντίστασης της Γερμανίας στα μελλοντικά war games ?

Καλημέρα σε όλους

kakos04

Ανώνυμος είπε...

Καλό μεσημέρι και για να σας σηκωθεί η τρίχα
https://www.ieidiseis.gr/ellada/243692/perierga-paignidia-gia-ta-eas-meso-poliseon-ston-dromo-gia-tin-oukrania
Τα μηχανήματα γόμωσης των ΕΑΣ χαρίζει ο προδότης. Έπρεπε να έχει πέσει το αεροπλάνο του χτες. Θα καταλήξουν Ουκρανία και εμείς άσφαιροι. Για να το γράφει εφημερίδα οι στρατηγοί αγνοούν, ή θα βάζουμε κάλτσες στα κανόνια. Τώρα έφερα τα πιτσιρίκια προπόνηση και συγχύστηκα. Αει στο διάβολο οι προσκυνημένοι. Αντί να παίρνουμε κατασχεμένα πυραυλικά δυτικά στα μουλωχτά από τους Ρώσους στέλνουμε τα δικά μας Ουκρανία τζάμπα.


Kakos04

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα φίλε Κακέ....αυτά είναι γνωστά σε εμάς...εδώ και καιρό. Για αυτό και γράφαμε εδώ :

https://zeys-elaynon.blogspot.com/2023/07/blog-post_92.html

" Η αποστρατικοποίηση δεν θα γίνει...ΗΔΗ ΕΓΙΝΕ τουλάχιστον μέρος της. Κάτι ψιλά μένουν για να τελειώσει αυτά που συμφωνήθηκαν στον Βόσπορο από τον Κούλη".

Kάτι ψιλά μόνο έμειναν για να είμαστε τελείως άοπλοι.!!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Σε αυτούς που θα πάνε να τον ξανά ψηφίσουν εύχομαι ΚΑΛΟ ΨΩΦΟ.!!