ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ "ΚΛΕΙΔΙ" ΟΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΠΟΛΗ.



Γράφει ο Λύκαστρος :

Μετά τον Μαραθώνα οι Αθηναίοι εμφορτοι και κατάκοποι, έτρεξαν στο άστυ για να προλάβουν τον Περσικό στόλο ΚΑΙ τους προδότες. Η καταστροφή  της  Ερέτριας ήταν μέσα στο μυαλό τους. Eδώ και 2510 χρόνια  οι ίδιοι προδότες που στήριζαν  τότε τον  εχθρό του έθνους μας , οι ίδιοι και σήμερα στηρίζουν τον Ερνογάν και  τα στίφη που μας στέλνει . Τουρκόσποροι, ανθέλληνες και αλλογενείς όλοι τους είναι . Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ και ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ κυβέρνηση των Αθηνών αποφάσισε να δημιουργήσει νέα ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΚΗ ΠΟΛΗ στην θέση "Κλειδί" για να φιλοξενήσουν και περιποιηθούν, να ταΐσουν, και να ξεσκατίσουν....αυτούς που μας λένε ότι θα "μας κάψουν" και θα "μας σκοτώσουν"...και το λένε ανοιχτά δεν κρύβονται.!!

Είναι μια τοποθεσία με ΔΙΠΛΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ σημασία για εμάς τους Έλληνες . Εν πρώτοις στην συγκεκριμένη τοποθεσία  βρίσκεται το ΡΟΥΠΕΛ...όπου στραπατσαρίστηκε το γόητρο της Γερμανικής πολεμικής μηχανής.... διότι οι Έλληνες καθήλωσαν τους Γερμανούς εισβολείς στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, τους καθυστέρησαν και αυτό έγινε αιτία πολλών δεινών για αυτούς, και αυτό είναι κάτι που δεν το ξεχνάνε οι Γερμανοί. Μας το κρατάνε "Μανιάτικο" όπως και στους Σέρβους....και οι Σέρβοι το πλήρωσαν ακριβά με την διάλυση και βομβαρδισμό της Γιουγκοσλαβίας, φαίνεται πως ήρθε και η σειρά μας τώρα.


Και κατά δεύτερον στην συγκεκριμένη θέση "Κλειδί" ο Βασίλειος ο Βουλγαροκτόνος τσάκισε τους Βούλγαρους  η οποία είχε ως αποτέλεσμα την καταστροφή των Βουλγάρων. Αυτή η μάχη αποτέλεσε μεγάλο πλήγμα για τους Βούλγαρους. Οι Βούλγαροι στρατιώτες αιχμαλωτίστηκαν και τυφλώθηκαν μετά από διαταγή του Βασιλείου Β', ο οποίος αργότερα πήρε το όνομα «Βουλγαροκτόνος». 

Βλέπουμε λοιπόν ότι είναι σαν να μας "λένε"....Γερμανοί και Βούλγαροι....εμείς θα πάρουμε το αίμα μας πίσω, τοποθετώντας ΕΔΩ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ούτως ώστε όταν εμείς θα κρίνουμε ότι ήρθε η ώρα, θα δημιουργήσουμε μια ΚΟΙΝΗ ΣΤΡΑΤΙΑ που θα λειτουργήσει όπως ένα στιλέτο στην πλάτη της Ελλάδος, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ με το μέτωπο σε Έβρο και Νησιά....για να ΜΑΚΕΛΕΨΟΥΝ και να ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ, ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΟΥΝ τους Έλληνες.!!
Οι πράξεις της ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  κυβέρνησης μας δείχνουν ποιοί είναι. Όλοι χαρήκαν για τα κλειστά σύνορα στον Έβρο, αλλά αυτό δεν το έκαναν λόγω πατριωτισμού. Το έκαναν επειδή αν έμπαιναν στα ξαφνικά δέκα χιλιάδες εισβολείς μέσα, θα είχε κατασφαγιαστεί μέχρι τώρα και ο τελευταίος κάτοικος των εκεί χωριών. Κάτι τέτοιο θα ήταν too much για την νέα δουλοκρατία.

Μαζί με τα 6 "προσφυγικά" κέντρα ή βάσεις ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ που θα γίνουν και στα Ελληνοαλβανικά σύνορα...το "γλυκό" ήρθε και έδεσε.!! Ο Λαβύρινθος  ΈΚΛΕΙΣΕ γύρω μας.!!

 






2 σχόλια:

kakos04 είπε...

Δεν είναι δυνατόν να μην ιδρώνει το αυτί κανενός . Αρκετοί παίρνουν είδηση και στην Κρήτη τι έρχεται , αλλά δυστυχώς μένουν μέσα στα πλαίσια σκέψης των τσοντο-κάναλων
νευριάζουν για το τι μας συμβαίνουν αλλά δεν μπορούν να δουν την σκοπιμότητα του πράγματος και να πάνε παρακάτω . Το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό μόλις διάβασα την είδηση για την Αλβανία στην ειδησεογραφία ήταν οι μισθοφόροι που θα είναι έτοιμοι δίπλα στα σύνορα μας σε στρατόπεδα και καλά 'προσφύγων ' δίπλα σε κομβικά σημεία (και να μην ξεχνάμε τους Ιρανούς αντικαθεστωτικούς που φιλοξενεί καιρό τώρα ) και τις Τουρκικές δυνάμεις που λιάζονται . Και δυστυχώς θα κάνω τον απαισιόδοξο προφήτη και για τον Ελληνισμό που έχει μείνει ακόμα εκεί. Μια απορία έχω για το πόσοι έχουν ξυπνήσει από τα σώματα ασφαλείας για το τι έρχεται και τι πλεκτάνη μας στήνουν . Δίνω διάφορα link σε μερικούς αστυνομικούς και στρατιωτικούς που ξέρω και περνούν από το μαγαζί μου και έχω άνεση, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το αν τα διαβάζουν και αν τα κατανοούν .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ Νικόλα... Πρέπει να προετοιμαζόμαστε, ο πόλεμος είναι αναπόφευκτος και είναι αρκετά κοντά πλέον. Ας το καταλάβει και ο τελευταίος. Αναγνωρίζω φυσικά ότι ψυχολογικά δεν είναι εύκολο να το αποδεχτεί κάποιος και για εμένα είναι πολύ δύσκολο, αλλά δεν υπάρχει κέρδος στο να προσποιείσαι ότι η πραγματικότητα είναι άλλη....αυτή είναι η σιδηρά φυσική νομοτέλεια.

Ο Δήμος Σιντικής βρίσκεται στο τριεθνές, δηλαδή στα σύνορα Ελλάδας, Βουλγαρίας και Σκοπίων. Είναι μια ακριτική περιοχή, όπως καταλαβαίνεις φίλε Νικόλα ιδιαίτερης ευαισθησίας λόγω της συνοριακής της τοποθεσίας. Το συγκεκριμένο στρατόπεδο βρίσκεται ακριβώς στην άκρη του χωριού δίπλα σε κατοικημένα σπίτια και μάλιστα δύο στενά πιο εκεί υπάρχει και νηπιαγωγείο, ενώ λίγο παρακάτω υπάρχουν και οι εγκαταστάσεις του κδαπ, όπου μικρά παιδιά παρακολουθούν μαθήματα μουσικής και χορού. Πολλοί από τους κατοίκους επίσης είναι ηλικιωμένοι.
Κάτι που κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα, είναι ότι η αρκετά μεγάλη έκταση του στρατοπέδου περιφράσσεται από ένα τειχάκι ύψους 1,5 μέτρου! Ολοφάνερο είναι ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην εξέρχονται όποτε τους καπνίσει, ακόμα και αν υπάρχουν αστυνομικές δυνάμεις. Με λίγα λόγια θα σουλατσάρουν ελεύθεροι στο χωριό, αλλά και στα γύρω χωριά.

Πόσο μυαλό θέλει για να καταλάβει κάποιος ότι υπάρχει σκοπιμότητα στην επιλογή της τοποθεσίας και ότι σε κίνδυνο δεν βρίσκονται μόνο οι κάτοικοι της περιοχής, αλλά ουσιαστικά και όλη η χώρα γιατί είναι ένα συνοριακό μέτωπο που αν καταρρεύσει όταν κλιμακώσει ο γείτονας και δώσει τις ανάλογες εντολές, η κατάσταση της χώρας μας θα είναι δεινή. Οι κάτοικοι της Ροδόπολης και των γύρω χωριών κάνουν διαμαρτυρίες εδώ και δύο μέρες, όμως ο αγώνας θα είναι δύσκολος διότι αυτό το θέατρο που ονομάζεται κυβέρνηση έχει αποφασίσει να ρίξει το μέτωπο του τριεθνούς στην φωτιά. Κατά τα άλλα φυλάσσουν τα σύνορα και κάνουν βαρύγδουπες δηλώσεις.

ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.