ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

Το Εμπορικό Επιμελητήριο της Τουρκίας τον πληρώνει σίγουρα....

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Σύμφωνα με το "σαΐνι" τον Σκέρτσο : "Οι διακοπές στην Ελλάδα είναι φτηνότερες για τους Γερμανούς από εμάς γιατί εμείς αγοράζουμε στα Lidl ποιοτικά καλύτερα, (άρα και πολύ ακριβότερα), λουκάνικα Φρανκφούρτης".

Τι τους κοιτάτε ορε και δεν τους πλακώνετε στις καρπαζιές;; (μπας και συνέλθουν) .

Αλλά τώρα για να λέμε και του στραβού το δίκιο φταίει αυτός που τον διάλεξε. Συνήθως, βλάκα μούτσο παίρνει ο βλάκας καπετάνιος.Και αυτούς τους βλάκες τους πληρώνουμε εμείς.Το Εμπορικό Επιμελητήριο της Τουρκίας τον πληρώνει σίγουρα....Απευθύνεται σε αμόρφωτα γίδια και σε γερόντια.

Τα εξαγώγιμα ....., δηλαδή το λάδι, η φέτα και τι άλλα να πρωτοθυμηθείς, είναι ΑΑΑ ποιότητας και αναγνώρισης στο εξωτερικό !


 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μετά την ψήφιση (ενάντια στον Κύπριο υποψήφιο) του τούρκου υποψήφιου προέδρου για τον παγκόσμιο οργανισμό ναυτιλίας πριν κάποιους μήνες, νέα αβάντα στον ορίζοντα
https://www.press-gr.com/2024/06/marka2.html
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλους . Τα ταλέντα αυτά που δεν ξέρουν να δέσουν τα κορδόνια τους είναι μόνο για πυροτεχνήματα να κάνουν τα αλεξικέραυνα . Με μια γρήγορη αναζήτηση να πω στο νούμερο ότι ένα φθηνό airbnb στην Παλαιόχωρα για 4 άτομα 6 ημέρες θέλει 600 ευρώ διαμονή . Πάντα συζητάμε ότι είμαστε από Κρήτη διαφορετικά θέλουμε κ 550 ευρώ τουλάχιστον το πλοίο με αυτοκίνητο σε προσφορά (του χρόνου με την ανάπτυξη θα θέλουμε και 30 ευρώ διόδια ). Με μαγείρεμα μέσα κυρίως και τις ομπρέλες μας και ψώνια σουπερμάρκετ + αναλόγως τις μπύρες έξω θέλει ένα 1000 τουλάχιστον στα μη party animal , γιατί μετά ανεβαίνει το κασέ . Πολύ φθηνές διακοπές χωρίς μετακίνηση ! και να προσθέσω ότι στα περισσότερα έξω θα φας πρώτη ποιότητα από τον πάτο φαγητά αν δεν τα σκάσεις χοντρά κρέας από Γκοντζίλα και λάδια μηχανής .
Μια που λέει για φθήνια να ενημερώσω του νούμερο ότι 2 ψεκάσματα στις ελιές έχω δώσει 310 ευρώ στα διάφορα με εργατικά τζάμπα εγώ και ο πατέρας μου 74 ετών και θα πάμε και σήμερα το απόγευμα πάντα χωρίς την βενζίνη και τα φάρμακα από φίλο χωρίς απόδειξη τα πιο ακριβά .
Μια βδομάδα να έρθει στα χωριά μας να δουλέψει θα αγκομαχά .
Ζω για την στιγμή που θα τους χαστουκίζουμε αβέρτα για αρχή πριν το κρέμασμα .
Έχουν βάλει στο ένα χωριό μου επόπτη η περιφέρεια για το ψέκασμα έναν με 1 χέρι εκ γενετής υπανεπτυγμένο (δυσκολεύεται και να γράψει όχι να σκαρφαλώνει όλο στο φατσομπούκι είναι ), να προσθέσω κάτι άλλο για την αποτελεσματικότητα τους και τα σκευάσματα που βάζουν γαμώ την αχρηστία τους ?

Άμα θέλει μια που είναι της μόδας έχω και 2 οικόπεδα χωρίς λεφτά να τα χτίσω στα επόμενα 50 χρόνια και μπορεί να έρθει να κάνει τσάπινγκ τα χόρτα για την πυροπροστασία , μόνο μην σκοτωθεί με το χλοοκοπτικό καλύτερα η τσάπα . Μόνο για σκέρτσο είναι όπως λέει και το επώνυμο του .

Καλημέρα σε όλους εκτός από τα πάσης φύσεως κομματόσκυλα , αυτοί κακή μέρα εύχομαι

kakos04

Ανώνυμος είπε...

Η οικογένεια Κουάντ (Quandt), ειναι μέτοχοι της BMW και των σούπερ μάρκετ Lidl (μεταξύ άλλων) έρχεται πρώτο στη λίστα με τις πλουσιότερες οικογένειες της Γερμανίας, με περιουσία ύψους 31 δισεκατομμυρίων ευρώ. Είναι απόγονοι του θετού γιου του υπευθύνου της προπάγανδας, Γιόζεφ Γκέμπελς, του Χάραλντ Κουάντ. Η μητέρα του, Μάγδα Γκέμπελς (μια από τις πιο ισχυρές γυναίκες των Ναζί, χώρισε τον Κουαντ), λίγο πριν αυτοκτονήσει του έγραφε: «Θα είσαι πια ο μοναδικός που θα συνεχίσει την παράδοση της οικογένειάς μας…». Ο Χάραλντ Κουάντ σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα στην Ιταλία το 1967, κληροδοτώντας την περιουσία του στις τέσσερις κόρες του, οι οποίες ζουν σήμερα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
https://www.topontiki.gr/2024/04/13/o-katrougkalos-apanta-se-polaki-gia-ton-diorismo-tou-ston-oie/

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ....?

http://sinomosiologos.blogspot.com/2024/06/9.html

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

Μμ είπε...


Άσχετο πλην όμως διαφωτιστικό.



Η εξάσκηση του Φάλουν Γκονγκ αποτελείται από δύο χαρακτηριστικά: την εκτέλεση των ασκήσεων και την βελτίωση του σίνσινγκ (ηθικός χαρακτήρας, ιδιοσυγκρασία).
Στο κεντρικό κείμενο του Φάλουν Γκονγκ, ο Λι δηλώνει ότι:

«Το σίνσινγκ περιλαμβάνει την αρετή (η οποία είναι ένα είδος ύλης), περιλαμβάνει την ανεκτικότητα, περιλαμβάνει την αφύπνιση για τα πράγματα, περιλαμβάνει την εγκατάλειψη πραγμάτων – την εγκατάλειψη όλων των επιθυμιών και όλων των προσκολλήσεων που βρίσκονται σε έναν συνηθισμένο άνθρωπο και πρέπει επίσης να υπομείνεις κακουχίες, για να αναφέρω μόνο μερικά πράγματα».

Η εξύψωση του ηθικού χαρακτήρα κάποιου επιτυγχάνεται, αφενός, ευθυγραμμίζοντας την ζωή του με την αλήθεια, την συμπόνια και την ανεκτικότητα κι από την άλλη, εγκαταλείποντας τις επιθυμίες και τις αρνητικές σκέψεις και συμπεριφορές, όπως η απληστία, το κέρδος, η λαγνεία, η επιθυμία, ο φόνος, η μάχη, η κλοπή, η ληστεία, η εξαπάτηση, η ζήλια κ.λπ..

Ο Λι Χονγκτζί δίδαξε ότι η ομοφυλοφιλία κάνει κάποιον «ανάξιο να είναι άνθρωπος»,
δημιουργεί κακό κάρμα και είναι συγκρίσιμη με το οργανωμένο έγκλημα.
Δίδαξε επίσης ότι «η αποκρουστική ομοφυλοφιλία δείχνει την βρώμικη ανώμαλη ψυχολογία του γκέι που έχει χάσει την ικανότητα του συλλογισμού».
Ο Λι δήλωσε επιπλέον σε μια ομιλία του 1998 στην Ελβετία ότι «ο πρώτος στόχος εξόντωσης των θεών θα ήταν οι ομοφυλόφιλοι».
Παρόλο που οι ομοφυλόφιλοι, οι λεσβίες και οι αμφιφυλόφιλοι μπορεί να εξασκούν το Φάλουν Γκονγκ, ο ιδρυτής Λι δήλωσε ότι «πρέπει να παραιτηθούν από την κακή συμπεριφορά κάθε σεξουαλικής δραστηριότητας του ίδιου φύλου».

Η κοσμολογία του Φάλουν Γκονγκ περιλαμβάνει την θέση ότι οι διαφορετικές εθνότητες έχουν η καθεμία μια αντιστοιχία με τους δικούς της ουρανούς και ότι τα άτομα μεικτής φυλής χάνουν κάποια πτυχή αυτής της σύνδεσης.

*Η «πολιτική ορθότητα» είναι δημιούργημα των μπολσεβίκων της “Σχολής της Φραγκφούρτης” και που τους περισσότερους τους δολοφόνησε ο Στάλιν, τελετουργικά.
Δεν υπάρχει Πανεπιστήμιο ειδικά στην Δύση που να μην λιβανίζει υποτελικά και δουλικά την μιαρή “Σχολή της Φρανκφούρτης”. Το νέο φρούτο αυτής της πολιτικής/μαρξιστικής σέχτας είναι
το Woke κίνημα και η Μεγάλη Επανεκκίνηση.

Ανώνυμος είπε...

Μαζί σου!! Θα βάζω αλυσίδες και μπάλες στα πόδια για να μην ξεφύγουν. Όμως ζωντανούς, για να σκέφτονται τα επόμενα χρόνια τον ανθελληνικό τους (εκτός
κι αν προσποιούνται στους βάρβαρους για να κερδίζουν χρόνο λόγω βλακείας). Άμα θέλει μια που είναι της μόδας έχω και 2 οικόπεδα χωρίς λεφτά να τα χτίσω στα επόμενα 50 χρόνια και μπορεί να έρθει να κάνει τσάπινγκ τα χόρτα για την πυροπροστασία , μόνο μην σκοτωθεί με το χλοοκοπτικό καλύτερα η τσάπα . Μόνο για σκέρτσο είναι όπως λέει και το επώνυμο του.
Η Αρπαγή της Ευρώπης https://www.presidentti.fi/en/president-stubb-to-visit-madrid/ ❓ Ευρωεκλογές; ;; https://www.iiss.org/governance/the-advisory-council/marcus-wallenberg/ Ευρωάμυνα;;; https://www.theguardian.com/world/article/2024/jun/01/bilderberg-meeting-spain Βαλκάνια; ;;; Δανία και, αργότερα, η Σουηδία και η Φινλανδία, πάντα «έσπρωχναν» πολύ δυνατά τα Βαλκάνια. Τη Σλοβενία την στήριξαν η Αυστρία και η Ιταλία, την Κροατία την «σπρώχνει» η Γερμανία!

Ανώνυμος είπε...

Και οι μπίζνες συνεχίζονται

https://www.protoselidaefimeridon.gr/politikes/estia/

ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ